4185
-
xxxpaulxxx #1625 futtatás->regedit -
Rohamoszti #1624 ez a HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Software\Microsoft\XLive
ez mi a rák? Hol van ez?? -
Rohamoszti #1623 Folyton kifagy, egyébként a csatlakozás már sikerül, de még 3 percet se sikerült folyamatosan játszani. Van már valami megoldás erre? -
#1622 ja mi "simán" próbáltuknk hamachizni de nem jött össze...na majd kipróbáljuk ezzel amódszerrel...thx
ui:tudnál még coops gamékat irni ami megy hamachival -
Attila 007 #1621 Üdv Mindenkinek! Olyan kérdésem lenne, hogy nekem kapsából azt irja ki, hogy nem kompatibilis a 64 bites rendszeremmel, probáltam vista 64bit en és windows 7 en is....esetleg Valaki ha segitene nagyon megköszönném, kellemes éjszakát, napot -
#1620 Látom itt sose fogja leirni senki a hamachis coopot.
Ezt találtam probálja ki aki szeretné tolni megy-e!
"1. Legyen működő Hamachi kapcsolat a két gép között ( Ezzel most nem akarok foglalkozni, gondolom mindenkinek menni fog ).
2. Ide regisztráljatok -----> http://www.teknogods.com/phpbb/viewtopic.php?f=7&t=77&start=0 vagy máshonnan szedjétek le a TeknoGods.dll Beta 12-őt ----> majd csomagoljátok ki v.hova (de még ne indítsátok el)
3. Végezzétek el a következő beállításokat
- Futtassátok a regedit-et
- Keressétek meg az XLive-ot. Itt találjátok ----> HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Software\Microsoft\XLive
- Itt jobb klikk az üres mezőre ----> új ----> karakterlánc (angolul string), a neve pedig legyen ConnectionOverride
- Utánna erre a fájlra jobb klikk ----> módosítás (avagy modify) ----> és az értékének adjátok meg ezt ----> Whatever VPN you use ----> és nyomjatok az OK-ra
4. Mindkét gépen fusson a játék. (még csak a menünél tartunk)
5. Ha már fut a játék indítsátok el ezt onnan ahova kicsomagoltátok ----> DLLLoad.exe (ha jó akkor ezt kell kiírnia ----> Resident Evil 5 DirectX 10 found, injecting ..... aki DirectX 9-et használ, annak értelemszerűen az üzenetben lévő DirectX 10 helyett DirectX 9 jelenik meg)
6. Ezután v.melyik gépen Play Game/New game vagy Continue, esetleg Chapter Select. A lényeg, hogy elinduljon maga a játék.
7. Ha már megkapta ez a felhasználó az írányítást, akkor a másik gépen Play Game/Join/Quick Match
8. A következő checkpoint után megkapja ez a felhasználó a Sheva fölötti írányítást vagy, ha nem akar várni, akkor az aki a játékot indította nyom egy escape-et és restart checkpoint, így az utolsó checkpointtól együtt mehetnek és nem kell várnia a második játékosnak. " -
#1619 http://www.teknogods.com/phpbb/viewtopic.php?f=8&t=84
Regisztrálni kell, aztán töltheted -
Evoluti0N #1618 Kipróbáltuk haverral hamachin és crashelt nekem a játék, de holnap kipróbáljuk 11-es teknogods-al azzal tán jó lesz.
Btw tudom, h off, de minden ezzel kapcsolatos fórum kihalt és jó lenne dumálni egymással gém közben
miért van az, h:
1. a haverom alig hallja mikin keresztül a hangomat akármilyen programban (msn, skype, stb), azonban a mik tuti, h jó
2. miért halkul folyamatosan a mikrofonom hangereje a volume controlban, amikor a haverom beszél az övébe
3. nála miért hallatszik az összes hang, amit én az én gépemen hallok (pl elindítottam zenét és ő hallotta nála, mintha mikibe nyomnám), fülesem van, nem hangszóróm, szal nem bírta onnan visszahallani.
Egyébként eddig minden jó volt, sacred 2-ben is használtuk a skypet pár hónapja és jó volt. Azóta nem változtattam fülest és hangkártyát, vagy bármilyen hardvert se. (graf kártyát kivéve). köszi előre is a helpet. -
#1617 no :) -
#1616 Engem az zavar, ha gyalogolok, olyan mintha remegne az emeber és 2 lépés helyett kb 15öt hallok . nagyon idegesítő :S -
Rohamoszti #1615 HEEELP, hamachin akarom tolnííí. :D -
xxxpaulxxx #1614 Nálatok is van olyan "bug" hogy néha az emberkék így szépen lassan mennek, majd mintha odateleportálna egy helyre... hirtelen ott terem... -
Rohamoszti #1613 Segítsetek már, nem tudom letölteni ezt a szar: TeknoGods_Beta12.rar-t. Mi a rákért? Folyton azt írja, hogy a forrásfájl nem olvasható vagy mi a rák. És a teknogods.dll-t pl ki se tudom belőle szedni. Mi a faszomért? Bárhonnan próbáltam letölteni. -
#1612 üdv! ki szerettem volna próbálni a játékot de nem sikerült! driverinternal error hibával kilép amikor játszanék! mi lehet a probléma ? bencsmárknál is ez volt.a gépem:p4 3.8 OC.ati x1950 pro 512 mb,2 gb ram,xp 32 bit. -
-
xxxpaulxxx #1610 XD
Köszi:D -
#1609 Kettő egyszerre azt kardozgatni vele! -
#1608 nagyon sem, és nagyobb sem lesz. -
#1607 Kár hogy az elkektroshock botnak nincs upgradeje.. pedig szívesen látnám nunchaku-ként vagy mittom -
#1606 Megvenni meg a elektromos botot. -
#1605 Te magad döntsd el.Én csak a kis pisztoly upgradeltem meg Shevanak egy gépfegyvert és ennyi. -
xxxpaulxxx #1604 abban tudnátok segíteni, hogy milyen fegyvereket érdemes megvenni, upgradelni, ilyesmi... van erről valami leírás?
Jah és később ugye lesz nagyon inventory -
xxxpaulxxx #1603 most miért? Csak minden 5. kérdés ez:D -
#1602 Ezt nagy piros betűkkel kéne a bannerba tenni.LAUNCHER exével indítsad ott van nyelvi beállítás lehetőség! -
#1601 Hali!
Egy kis kérdésem lenne... valamit lehet azzal kezdeni hogy a menü Angol egykét helyena többi helyen meg kína vgay rák se tudja mien nylevü....Reloaded Verzio... ezért bese tom normálisan állítani a gamet:S
Pls vki segítsen:D -
kaqkk01 #1600 Köszi. Megpróbálom.
-
#1599 Tegyél le elé aknákat vagy dobáld gránáttal és amikor megfekszik lödd a farka alatti piros részt! -
#1598 Nem tudom kinek szúrt szemet, de a Code:Veronica óta Chris az időt valószínűleg egy konditeremben, szteroidok és táplálékkiegészítők társaságában tölthette el... -
#1597 Lehet hogy ezt már privibe kellett volna..Dolphin ez egy GC emu, viszont utána kell nézni melyik verziója viszi a legjobban a játékot és hogy milyen beállításon...az a baj hogy nagyon régen próbáltam és anno a vizsgák miatt félbe is hagytam a játékot meg a memóriával volt gondja az emunak és leszartam. PEdig tényleg megéri...
Rezi 0
Rezi 1 -
kaqkk01 #1596 Sziasztok. Nem is tudom, asszem a harmadik chapternél van az az ellen, ami a teherautóból jön ki, valami szárnyas hernyóféle. Azt hogy kell kiiktani legkönnyebben? Mert a rosszabbik módszert már megtaláltam: a sehogyant. -
#1595 Aza te bajod hogy nem tudsz vele mit csinálni ! Semmi baja sincs a Reloaded verziónak mindenki azzal tolja és semmi gond nincs vele ! -
#1594 A huszárok ne továbbja -
#1593 Ennyi! Lomtár! Reloaded meg bekap6ja vagy aki föltöltötte a hibás verziót! -
#1592 PC-n fejlesztették nem pc-sek részére, ennyi. Konzolra készült, konzolos irányítással. -
Kindred Blades #1591 Van abban spiritusz, amit mondasz. Ezeket hogy is lehet PC-n működésre bírni? Ha valakinek van rá pár perce, akkor megköszönném, ha leírná.
Ha nincs, akkor meg majd csak összeguglizom valahonnan :) -
#1590 Már mountolásnál sincs semmi! HD4850 -
#1589 vga?? -
#1588 én nem szeretném kipróbálni mer akkor egész nap azt nyomnám:) -
#1587 Akkor a géppel van valami! Csak fölvillan egy fekete kép de feladatkezelőben sem fut! -
#1586 1 kérdés, miért nem a Gamecube-os 1. és 0. részt játszátok pc-én??? Miért a 2poligonosat?