Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos, túl hamar eljött tegnap a lefekvés ideje, ma este talán kicsit több idõm jut a kicsikére.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Komolyan mondom a legjobb fegyver a játékban. Azóta pisztolyt se használok 😄 (csak a távoli, magasban "csüngõ" ellenfelekhez és a bossokkhoz ofc. De amelyik közel jön annak jajj 😄)
Nehéz volt megszokni (elsõre) a jobb egérgombos célzást, de néhány (a szûkös lõszermennyiség kárára) lövés után belejöttem.
Tetszett, hogy amikor lõszerhiány és késsel kaszabolás után a zombik majdnem leküldtek békába, a társam odapattant, és komment mellett feltápolt annyira, hogy vissza tudtam rohanni a szobába.
A 4. rész kimaradt az életembõl
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
* Devil May Cry 3 SE után gyönyörû, amúgy meg látszik, hogy inkább tervezték 1600* fölé, hogy ne látszanak a textúra hiányosságok,
* Társ valóban társ [amikor megláttam a popóját: <#szeret>#szeret>],
- Remélem, csak itt az elején ilyen együgyûek a zombik...,
- A fegyver upgrade, hát... necces.
Azért, látva a menüben megbújó extrákat és lehetõségeket: tuti többször végigjátszós, gépen maradós játék.
Megérte nem benchmarkon, youtube videókon csüngni, mert így az elvárásaim is optimumon teljesültek!
Ps3-mon azért így oldották meg, mert nem hiszem hogy az ember venne 2 Ps3-mat is jókedvében XD.
És úgy játszani egy másik, emberrel hogy te is a saját képed látod teljes felbontásban és õ is ,szerintem sokkal élvezetesebb, co-op-ban meg ugyan úgy van ahogy te le írtad, milyen volt nálatok csak, be kell reggelned win. live-ra (ha van gow-os cd kulcsod), aztán bejelentekezel ,és tolod a tesodal/haveroddal vagy akivel jónak látod 😊.
Szóval nem felháborító amit csináltak^^
(max, 4xaa/16xaf. dx10)
A gépeden meg.. hát a vga elég gyenge. Sztem elõször szedd le a benchmarkot, és lesd meg hogy fut. Én medium-lowra tippelek 1024be szûrések nélkül.
Hogy jó lett-e pc-re optimizálva a játék!!Ja
és még egy dolog,hogy el-e fut ezen a gépen és ha igen milyen configgal!:
DualCore AMD Athlon Black Edition 7750, 2984 MHz
Videokártya Gainward GeForce 8500 GT
Realtek ALC662 @ nVIDIA nForce 6100-400/405/420/430 (MCP61)-HighDefinition Audio
3x 1GB Kingston RAM
Elõre is köxi!!
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Talán a félelem,mert igy h van egy társad nem parázol annyira,bár nem biztos!Igazából én se tudom!
Ami viszont engem felháborit az az h a PC-s verzioban nem lehet ketten egy gépen játszani!:/
Van olyan extra cucc a PS3-as verzában amit csak ugy lehet felvenni ha a társad ember irányitja,nem tudom itt h oldották meg!
Azt hiszem jegelem egyelöre a játékot!
Mindettõl függetlenül kötelezö darab!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
am. most játszottam egy franciával, elég jól összedolgoztunk. viszont meghaltam, ezért kiléptem😊)
oprendszer eltérések, kompatibilitási bibik, valamint vistán nekünk egyáltalán nem mûködött, akármit is csináltunk. próbáltam Rage-dzsel, neki win7 miatt nem mûködött
Kumiho #2179
Mi játszottunk hamacsin, mindketten felraktuk az XP-t, hamacsi fix regfile-t, és voilá : D ó és persze vinfostûzfal kilõ..
Kumiho #2179
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
. : Z E L L E R : .
Nekem eddig félora után egy agyatlan konzolos üsd vágd játék. A horror rész valahogy hiányzik belölle..
Másnál olyan fordult elö hogy az átvezetö videok tök sötétek? lemennek de semmi nem látszik belölük.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nemtudjátok véletlenül hogy lehet angolra váltani ha lehet e egyáltalán?
Köszi
FORZA MILAN!!!
ja és õ már a red faction-re is beírta a kódot és még mindig jó volt ehhez is ,mert valaki írta hogy azóta nem jó vagy mi..
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

az elsõ fej én vagyok,a másik a haver...PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Jó ez, nem azt mondom... de.. de valami hiányzik belõle ami a 4-ben megvolt. Sajnos nem hozza azt a hangulatot. Hiába a jó grafika, és az igényes pályatervezés.
Nekem ez a menübõl való upgradelés meg vásárlás dolog sem jön be túlzottan.
Am 1 pozitívum. Sok játékkal ellentétben itt teljesen használható a társunk 😊
Mivel úgy is kevés kép van a topikba, itt van még pár tõlem 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Most tölti haverom az evil 5-öt! mik a tapasztalatok milyen a játék pc??
ps3-on láttam már meg játszottam is vele és nekem tetszett!!
az én gépem elég lesz hozzá h full grafikán mennyen??a felbontása a monitoromnak 128*1024.
Alkalmasint majd vegyétek meg. Rohadt jó. 1 ütés, 1 zombi xD (max még 1x odacsapsz neki és ko) akkor jó ha csoportba vannak, mert akkor 1 ütésre 4-5nek is sanyi.. és ugyebár nagy elõnye hogy ebbõl nem fogy lõszer 😊
Ha ugy ülsz le hogy játszol egy jó shooterrel akkor ez az lesz ,mert annak tökéletes ,csak a cimét kénne megváltoztatni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal