4185
-
#1585 Szerintem akinek warezba van meg mindenkinek a reloaded van és megy rendesen! -
#1584 Tökéletes egeres irányitáson mi a zavaró ? -
#1583 Ez a verzió nem megy? (rld-re5.iso) Bemountolom aztán semmi de semmi! Nesze nekem 7, valahány giga! -
#1582 Ez a "Jókérdés" nem jókérdés hanem pénz kérdése.
PC-n nem igen adnak el belőle milliókat. -
r4pt0r #1581 Checkpoint az nem mentés ebben a játékban. Ha kiírja hogy saving akkor ment, ha kilépsz amikor checkpointot ír, akkor nem ide tesz vissza, hanem ahol a mentés volt.
Egyébként ki lehet maxolni minden fegyvert, pont a fenti "featuret" használva. -
#1580 Amúgy először a játékot PC-re csinálták, aztán portolták át a konzolokra. Hogy miért PC-re jelent meg legkésőbb? Jókérdés. Irányítás néhol valóban zavaró, de megszokható. -
#1579 Feltenni a liveot esetleg? -
#1578 istenem, mindíg előbb kérdezek mint hogy utánnajárok, bocs, megvan :) -
farferi #1577 Nem indul a játék mert az xlive.dll nem található.Mi a teendő szerintetek? -
#1576 Hali! Bocs hogy tört ügyben kérdezek, de megvan a RELOADED-es verzzó, és valamiért japán vagy kinai vagy isten tudja milyen betűs a játék, van ahol angol... ezzel mit tudok kezdeni? Előre is kössz a választ :)) -
#1575 ma este nekiülök ! [ujjatropogtat] -
#1574 -
#1573 Azt hogy melyiket maxolod szerintem tejesen mindegy mert én kis pisztolyon kívül max a elektromos rúdat használtam csak a főbossoknál meg bivalyabb elleneknél vettem elő a shotgunt és a gépfegyvereket! -
#1572 Én nem játszottam még végig - ha mégis elfogadod a tanácsom, annak örülök:
Az elején érdemes a pisztolyra gyúrni a feljavításokkal. Aztán úgyis találsz jobb fegyvereket - a pisztoly mindenesetre létfontosságú, úgyhogy, azt ajánlott tuningolgatni.
A játékban nincs mentési opció, és úgy van ahogy írtad - Checkpointoknál ment a játék.
-
#1571 Sziasztok !
Csak egy rövid megerősítést szeretnék. (már visszaolvastam)
Tehát játék közben NINCS mentés.(reloaded)
Checkpoint-onként meg kell csinálni legalább egy alfejezetet, és akkor Continue-val onnan folytatja ugye?
és még1..
Ha végigviszem mondjuk normal-on, mire érdemes figyelni. Mit gyűjtsek? Melyik fegyvert érdemes maxolni..
Köszi,
-
mikrofonhead #1570 Hmm, hát ez nekem nem nagyon jön be :/ -
#1569 Húúúú... Akkor nem sötétben játszom, gyenge a szívem.
Akkor kezdek Jill-el.
[Mondjuk, nem bírtam ellenállni. Chris-szel mentem egy kört, hát találkoztam az első zombimmal - 1680*1050-es monitor, könyvtárban - és így, 640-es felbontásban is eléggé felkavaró volt... Hát még, amikor bármit tettem, kinyírt - csak aztán néztem meg a gombkiosztást :)]
-
#1568 Jaja anno én régebben billről játszottam végig ! Most mikor kipróbáltam igencsak szokatlan volt az egész :D ! Jah contorllerel jóval egyszerübb ! És igen azok a régi szép idők amikor én a resi 1-et nyomtam akkor még nekem csak Nvidia Riva TNT 32 Mb-os Vga karim volt !
Amugy érdemes a Resi 1-et Jillel kezdeni mert az jóval könnyebb ! Miután kijátszottad Jill-el utána jöhet Chirs mert az egy csöppet nehezebb ! Amugy a régi Resi1-nek nagyon félelmetes volt azoka hátboroznagtó zenék és azok a zombi hangok akkor éjszaka nem is nagyon mertem vele játszani xD ! Meg egyszer ugy kiugrottam a székből hogy csak na ijedtemben ! Siri csend és hulla szag van tök sötét van elemlámpa bekapcsolva egyszer csak nagy zörejjel betörik az ablak és két pokol kutya jön elö ! XD -
mikrofonhead #1567 ÁÁáááááá...köszönöööm! :)
-
#1566 Sikerült életre keltenem XP-n a Resident Evil (1)-t!
Mekkora öröm! S a régi szép idők grafikája :)
Otthon játszogatok is vele... De, ahogy elnézem, kontrollerrel jobb lesz.
-
xxxpaulxxx #1565 állítsd át a launcherben a language fülre kattintva:) -
mikrofonhead #1564 Nektek is japán-kínai mindenféle? :S -
#1563 Én ugy emléxek hogy a DMC4-ben az SSS volt a legnagyobb !
Mert ugye simán volt a Smokin aztáán a Smokin Style és utána jött a Super Smokin style ! -
#1562 A helikopteres-motoros QTE-nél mikor az LT+RT-t kell lenyomni nem reagálja le, volt valakinek hasonló gondja, mondjuk nem Xbox controllerrel játszom hanem ps2 de van progi hozzá hogy felismerje és amúgy játékközben megy minden simán. Meg is néztem a konfigurációt(nemtom melyik van beállítva) de elvileg azokat kell lenyomnom amivel előveszi a kést + a puskát Chris, de nem működik, meghalok. -
#1561 Azt nem tudom én normálon vittem!Majd elkezdem veteránon is a görcsölést mert az lesz! -
xxxpaulxxx #1560 de, de mondjuk a csaj helyett elfogadtam volna végtelen pisztoly töltényt:D
De már belátom, hogy lehet elhamarkodtam hogy nehéz a játék...
csak olyan capcomos:)
Szóval még easyn is szívja a fogát az embörke:) -
#1559 Eladhatod az összeset.
Amúgy nehogy azt mond hogy téged még nem kellett a csajnak "megmenteni"? -
#1558 Én minden XP reinstallal fel is teszem a Logitech driverét - nem bízom a beépítettben.
-
tonyo9 #1557 manta dual shock 2 mm807 a márkája -
#1556 Nekem nem okoz gondot a "V" nyomogatása - és teszi a dolgát: odajön, segít, vagy segítek neki.
-
tonyo9 #1555 szevasztok, elég az xp-s driver gamepadhoz? vagy tegyem fel a driverét mert egyikkel se akar igazán müködni, vagyis nem tudom beállitani pl a bal joystick-ra a mozgást és a jobbra a nézetet:@ -
xxxpaulxxx #1554 hát nem tudom ez a csaj nagyon nem kéne... nagy eksön és még rá is figyelni, hogy mi van vele... az tök jó hogy adogatja a cuccait, de őt is meg kell menteni meg neki is kell adogatni cuccokat:D
Amúgy találtam egy gyűrűt... itt is lesznek majd olyan cuccok amiket nem szabad majd eladni, mert ha összegyűjtöm a darabjait akkor sokkal nagyobb pízt érnek? -
#1553 Azért mondom, hogy elszórakozom, de ez a Sheva nevű ízé nélkül :) -
#1552 :D Én anyáztam :D az a szar h nem mennyiséggel nehezítenek, hanem hogy egy fertőzöttbe //mert ezek azért nem zombik már :D:P// több golyó kell :S -
#1551 hát nem könnyű :) de annál élvezetesebb :D Igazából szerintem Coopban az igazi, bár nem próbáltam meg vele egyedül játszani, :) -
#1550 Nem volt az a kimondottam nehéz szerintem.
Bár veteránon biztos hogy anyáznék nem keveset! -
xxxpaulxxx #1549 tyűűű ez a játék tényleg ilyen nehéz már az elején?:D -
#1548 Nekem semmi bajom nem volt vele csak a világítós pályán máshol simán jó volt.
-
#1547 Ne felejtsük azért:
A világ játékai - hál istennek - nem csak abból állnak, hogy emberek egymás oldalán/ellen játszanak. Akkor meg az lenne unalmas, hogy a sok balfék, láma, csaló, veszíteni nem tudó, teljesen kiismerhető, mindent és mindenkit fikázó stb.
Jó, ha az embernek megvan a MAGA szórakozása - nem hiszem, hogy sokan toleráljuk a fentebb sorolt, igencsak szűkre vett negatív jelzőket... melyek egy része akár a legjobb haverral is előbukkanhat, Coop, MP alatt!
-
#1546 Eddig csak LIVE-on COOP-ba küldtem. Kipróbáltam milyen a BOT Sheva-val. Hát nem káromkodtam még ennyit. Olyan bosszantó, hogy az már fáj. Hadd ne kellejen sorolnom, hogy miért szídom. És nincs olyan, hoy nem szídom :@ Jobb nélküle. Ember mégis ember, nem lehet géppel helyettesíteni. :)