Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Bocs, a bennmaradt angol az én CD-2-DVD-re feltett RE5 leírásomból maradt.
Notepad-ben írtam...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Broafka
egyébként nagyon jó a partnerünk AI-je. Akkor "veszi el elõlem" a töltényt, amikor neki kevés van, ha sérülünk akkor gyógyít, menekül ha kell, úgyhogy egész jó.

Egy baja van csak, hogy imádja a pisztolyt. Egy halom zombi jön felénk, tele van tárazva sörétessel, de õ szép lassan lövöldözi õket kis stukkerral. Ilyenkor szoktam fölvenni elõle a pisztoly töltényeket, hogy rohangásszon sörétessel, csak sajnos azt meg ilyenkor úgy lövi, mintha ingyen volna...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

IMYke2.0.0.0
Red Faction Guerrilla
================================
MÓDOSÍTOTTA, fordította: .:i2k:.009

0. Hozz létre egy munkakönyvtárat: TEMP
Másold a DVD9-et ide!

1. A 'TEMP' könyvtárban 2 alkönyvtárat: DISK1 and DISK2!

2. TÖMÖRÍTSD KI a DVD9 tartalmát a DISK1 könyvtárba!

3. Töltsd le a módosított Guerrilla.MSI-t és másold a DISK1-be, írd felül a már ott lévõt!

4. MOZGASD a DISK1 könyvtárban lévõ (program files/Volition Inc./Red Faction Guerrilla/build/pc/cache könyvtárból)
sounds_r.vpp_pc
terr01_l0.vpp_pc
terr01_l1.vpp_pc
voices_r_FR.vpp_pc
voices_r.vpp_pc

fájlokat ide:
DISK2\program files/Volition Inc./Red Faction Guerrilla/build/pc/cache

4. MÁSOLD a DISK1 könyvtárból az Autorun.inf fájlt a DISK2 könyvtárba, és OTT módosítsd így:
5. OPEN in the DISK2 directory's Autorun.inf and edit like this:

OPEN=0

5. Készítheted a 2db *.ISO-t, vagy írhatod ki a 2db DVD-t, ezekkel a nevekkel (így, kisbetûkkel):
disk1, disk2

6. Telepítési sorrend: DISK 1 - DISK 2 - DISK1

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Broafka
azért ez odaba**ott gyerekek! 😄
jönnek a zombik egy ablakon keresztül (az ablak egy síkba van velünk, átugorható) nagy nehezen kinyitjuk az ajtót, felmegyünk a fölsõ szintre, ott megint van egy ajtó amit nem lehet kinyitni, jön egy láncfûrészes zombi, harc küzdelem, és amikor nagy nehezen sikerül ezt az ajtót is kinyitni, akkor hova lyukadunk ki? hát le a földszintre, ahonnan a zombik másztak át az ablakon.

Hát nem logikus 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Ja, azzal nem kell foglalkozni. Mégse, majd a crack-et bemásoljuk és kész. Ezért nem érdemes visszatenni az elsõ lemezt. <#wink> Egyébként megtaláltam a Red Faction: Guerrilla 2xDVD5-re való "konvertálását", de csehül van. Webfordítóval fordítottam, de ha magyarra lefordítanád nekem PÜ-be, azt megköszönném! <#smile> A link, KATT! <#worship>

IMYke2.0.0.0
Szép lehetett 😊

IMYke2.0.0.0
Kell neked nézegetni a szép krokogyilokat 😊

grebber
Én egyszer csináltam magamnak egy ilyet de figyelmetlenül ami ráfér egy dvd-re had menjen a maradék a másikra.Hát telepítés alatt kellett is 8x lemezt cserélni<#taps>

Next PC upgrade: 2022

norbi2fraktal
szana szét ráncigált egy szép krokodil 😊

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Kandurex
Codec gond lehet,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

IMYke2.0.0.0
Pedig kell kérnie: a ringyóz rinyál, hogy rossz lemez van benn a meghajtódban - ez jelenti azt.

IMYke2.0.0.0
Pont ez a lényeg. Az MSI-t úgy módosítottam, hogy az alapeset maradjon meg, tehát, amikor végez a telepítéssel, visszakérdez a játék indítására - s ehhez kell az install készletet tartalmazó lemez, esetünkben az 1. DVD.

grebber
Red.Faction.Guerrilla-RELOADED 2xDvD5 ahol ezt látod kérdezd meg hogyan csinálta és ennyi!

Törölt felhasználó
Hali!

nem tudjátok miért van az, hogy az elején a videó alatt csak a készítõk neveit látom, és semmi mást, aztán kilép valami hibaüzenettel?

Nekem nem kérte újból az 1-es DVD-t! <#smile>

Red Faction: Guerrilla játékhoz nem tudsz ilyen DVD5-ös elkészítést?<#confused> A CD-2-DVD oldalon nem találtam, pedig ezért (is) regisztráltam. <#shakehead>

IMYke2.0.0.0
Gyühetsz 😊
Itt, melóhelyen, és Otthon is teszteltem. Mûködik.
A végén kell neki még egyszer a DVD1, úgyhogy érdemes azon hagyni a "Crack" könyvtárat.

grebber
Én most csinálom/írom ki ha nem jó megyek házat égetni<#taps>

IMYke2.0.0.0
Feltettem a CD-2-DVD-re is a leírást, hátha segít másoknak is a világban.

IMYke2.0.0.0
Ja, csak ha fizetek - szoktam! - egy játékért, akkor NE NEKEM KELLJEN elkészítenem MAGAMNAK a kihívást, hanem legyen a játék az!
Ezenfelül, nem elég, hogy szemtelen koppintások, sorozatra gyúrások folynak ebben az iparban, de oly' mértékben csökkentik az élvezeti faktort, mint a kapszula rágóban a rágót...

Seth
Mielõtt rányomnál a play in DX9 vagy play in DX10 gombra, nézz körül a bal felsõ sarokban

PSN ID.: Beegabor

grebber
Launcher exével indítsad a játékot és ott felül kiválasztod az angol nyelvet!

helló!Japán a játékban a menü hogy lehetne megoldani h angol legyen? Köszi elõre is

SötétBarom
Mindig vannak üdítõ kivételek. F3 például közel 20 örömteli órát szerzett nekem, az Oblivionnal is nagyon sokat elvoltam, a nagyon újak közül talán a GTA IV az, amibe beleöltem majdnem 60-at. (fele multi fele single).

Vannak még ilyen játékok, de a mai technika mellet szerintem kizárólag sandbox jellegû játémenettel lehet hosszú játékidõt elérni, mivel az olyan csõjátékok mint ez rengeteg scriptelést, meg blablát igényelnek, ezért lesz csak 8 óra. Egy nagy nyílt területbe sokkal könnyebb elhelyzni a feladatokat/küldiket/stb. (Lásd. például OFP/ARMA sorozat. adott a kurva nagy sziget, és egy-két óra alatt penge küldetéseket lehet csinálni egy teljesen felhasználóbarát editorral..)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Micsoda? Ugyan ilyen primkó szar volt, csak darabosabb. Itt figyel a resi2 a melós laptopon (ezt még viszi 😄), a kurva nagy gondolkódós rész amikro két nyomorult szobrot kell tologatni 6 percen keresztül. Óriási. "YOU NEED A KEY CARD"... Jézusom.. Resident Evil ugyan ilyen debil gém volt mindig is.

Persze nem rossz, csak IQ light.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

norbi2fraktal
najaa, a régi resikben 1-2-3-ban volt mit gondolkodni,itt csak hent,és góó elõre,amugy tetszik a game nincs vele semmi godnom,csak nagy válozáson ment keresztül a 4 és ez

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

IMYke2.0.0.0
Van igazság abban amit írsz.
De, mire is menne ez a világ, ha nem lenne összehasonlítási alapja az embereknek?
S nekem, bizony, azok a régi idõk és azok játékai jutnak eszembe, amikor meglátom, megtapasztalom, hogy egy - szinte bármilyen - játék végigjátszási ideje a középátlag IQ-pontszámának tizedére csökken, évrõl-évre...

Kandurex
Na pont ez az amit elvesztett a Resident Evil...a tartalmas játékot 😞 Pedig minden adott volt, jó grafika, jó fejlesztõ csapat...akkor miért kellett hent játékot csinálni? 😞

__dup

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HeadHunter86
Lakótársammal toljuk. Egyedül lehet nem kötne le a játék, de a coop megmenti. Veszett konzolos irányítás. Rohadt idegesítõ, de már megszoktam, félig meddig.
De így coopba igen jó. Single-be biztos nem toltam volna ki.

SötétBarom
Ott, ahol az alacsonyfelbontású texturák, meg a stereo hangzás. 😄D

Ez a fajta játékmenet mondjuk kétlem, hogy lekötne 20 órán keresztül. Arra ott a fallout2 meg a hasonlók 😊

IMYke2.0.0.0
Ejh, hol vannak azok az idõk, amikor egy játékot nem lehetett ilyen rövid idõ alatt végigjátszani, még profi játékosként sem...!

norbi2fraktal
ha jól olvastam a DX9 Hardware-s,és a DX10 szoftveres gyorsítást alkalmaz

Amikor DX9-ben indítom mit tököl annyit a játék indításkor???

Seth
10 óra simán megvan elsõ végigjátszáskor.

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Mercenaries 2 is fenn van a gépemen - az elsõ megbízatást teljesítettem, és tényleg kellemes a játék. Azóta jegelem: sajnos, nem 48 órából áll egy földi nap...

IMYke2.0.0.0
Egyik se hasonlít!

ede0001
Ha valakit érdekel az alábbi személyekrõl mintázták a modelleket:

Reuben Langdon -> Chris Redfield

Michelle Van Der Water -> Sheva Alomar

Nina Fehren -> Excella Gionne

Ken Lally -> Albert Wesker

Julia Voth -> Jill Valentine

Maxtreme
jaja az jó volt. 😊
Meg majd próbáld ki a Mercenaries2-t xD
Szvsz bõven van olyan jó. Csak annyi a difi hogy itt rombolható szinte majdnem minden (najó azért nem 1 redfaction gerilla, de azt nem számítva a legjobb etéren 😊 )

Rage47
gta-t én is töröltem kb ennyi idö után, mint te.
IMYke2.0.0.0
A GTA 4 engem annyira sem kavart fel, hogy feltelepítsem. <#vigyor2>
Bezzeg a Saint's Row 2!

Maxtreme
Itt csupán sztem arról van szó h az alapból sem túl bika x2 5600+, megfeküdt a videófelvételtõl! 😊
Ezért a low fps.

Maxtreme
hát kinek mi ugye! 😊
Ha már nagy közönség kedvenc... nekem pl a gta4 sem jött be túlzottan. (sõõõt.. kb 3-4h gameplay után megkapta az uninstallt) Majdnem elaludtam a monitor elõtt játék közben 😊

IMYke2.0.0.0
Úristen!
Pedig, azt hittem legalább olyan hosszú lesz, mint a DMC.

IMYke2.0.0.0
PC vs Konzol

Nekem bõven-bõven erõsebb CPU-val, 4850-essel és nem amorf felbontáson többet pumpál a gép.

Maxtreme
Elvileg 6-7 óra alatt simán végig lehet tolni. 😞
Sõõt van 1 olna feloldható tartalom, hogy örök rocketlauncher lõszert kapsz ha végigtolod 5 (!!!) óra alatt :/

Rage47
pedig év játéka számomra😊
IMYke2.0.0.0
Nagyon gyorsan haladsz...

Maxtreme
huhh nemtom. Számomra az (kb 2 óra gameplay után) elég unalmas volt. Szép, nagyon igényes, profi szinkronhangok, stb. De valahogy engem annyira nem fogott meg.

Maxtreme
helyes 😄
Ráadásul nem is annyira hû de drága. 3900 piz asszem 😊
Am 1 pisztollyal meg ezzel végig lehet vinni a gamet vagy wtf? 😊 4-1-nél (cave) járok, de eddig mást nem nagyon használtam. (najó aknákat az 1ik bosshoz..de ott... na nem spoilerezek 😄)

IMYke2.0.0.0
Ja, meg közben megskubizom a Batman-t is, mert már kikerült a polcra egy Reloaded-es kiadás.