4185
  • IMYke2.0.0.0
    A Mass Effect-et még nem sikerült befejeznem - állítólag, annak is vannak alternatív befejezései.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem értettelek félre - én szeretem az alternatív befejezéseket, és igyekszem az összeset meg is nézni, odáig eljutni.
    [Legutóbb a Bioshock-kal.]
  • wesker24
    Félre ne érts az 5-6 ending video nem azt jelenti hogy 5-6x-szor kell végigvinni közel sem igy van ! Arra mondtam hogy 5-6 befejezése van a játéknak hogy hogyan fejezed be a játékot ! Mondjuk pl ha csak egyedül jutsz ki a kastélyből akkor a 6 befejezés közül azt a videot rakja be amikor egyedül jutsz ki ! Többféle képpen is végig lehet vinni a játékot story közben szépen kialakul !
  • DarkSector
    Miért van az hogy kifagy a játék coopozás közben ha fix 1.2-est használunk?
  • DarkSector
    jah thx mostmá rájöttem...:D
  • Seth
    Ki lehet nyírni, csak kezdetben nincs elég lőszered hozzá. Na majd a pálya újrajátszásnál lehet adni neki vmi durvával :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én 12 éve W-A-S-D-vel játszom.

farferi:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A bárdost nem tudod legyőzni - fuss ki mögötte a faluba, tápolj az ott található lőszerekkel, az aktatáskából vedd magadhoz a géppityut, gyilkold a zombikat és futkározva várd meg, míg megérkezik a helikopter!

• Maxtreme
    igen, én mindig azzal játszok, soha nem wasd-vel :-)
  • norbi2fraktal
    bocs félre érthető voltam, inkább úgy írom, hogy tudtok ti a nyilakkal játszani?? nem egyszerű dolog, nálam mindig az alap wasd a jóó, sorry max,ja és tisztelet a kivételnek
  • MerlinW
    "game-lni" ... pff
    A "játszani" szó tényleg ennyire bonyolult?:)
  • farferi
    Most kezdtem de már az eleje nem megy.A kivégzés után a zombikkal még elbírok de amikor a hóhér megjelenik a fejszével valamelyikünket előbb-utóbb megöli. Mit kellene csinálni? Vagy ha már itt elakadok ne is folytassam?
  • Maxtreme
    akkor még1x...... átállítod az options-be..
  • norbi2fraktal
    nyilakkal hogy lehet game-lni??
  • Seth
    A nyilakra konfigoltad a WASD-ot? A nyilakra alapra ezek a parancsosztások vannak,azokat is rakd máshova,mert úgy látszik nem törli
  • IMYke2.0.0.0
    Azt a mindenit!
    Hát az nem kevés játékidőt sejtet - félek, nem lesz rá mostanság. Munka mellett lesz akkor vagy 2 hónap :(
  • wesker24
    Meg ahogy youtube-on néztem a GC-s Resi 1 remake-nek renderelt ingame ending videoi vannak !
  • wesker24
    Hát én azt nem tudom hogy lehet elinditani PC-n de az biztos hogy a Resi1 Remake nagyon zsirul néz ki GC-n nem hogy csak a grafika uj hanem szinte minden más is a story is más az ending videok is mások !

Nekem az alap resi1 a hátborzongató zene és a zombi hangok miatt tetszett na meg olyan ending videoi vannak minths tisztára filmet néznénk ! Az alap resi1-nek is van 5-6 ending befejezése attól függ hogy fejezed be a játékot !
  • IMYke2.0.0.0
    Ja... az megvan :)
    Köszönöm - igaz, még nem láttam és próbáltam, de majd kiokoskodom, csak nem lehet annyira bonyolult a használata.
  • Maxtreme
    dolphin emuval.
  • IMYke2.0.0.0
    Gamecube-osat hogy indítom el PC-n?
    Mert ha megírod, esküszöm, hétfőn ráfekszem a GC-s verziók beszerzésére.
  • Maxtreme
    optionsbe próbáltad esetleg?
    Miért van az, ha nyomom az előre gombot Chris folyamatosan parancsot ad, hogy GO!!!

Ez nagyon idegesítő, nem lehet ezt átállítani?
  • Seth
    Pedig kiírja,F betűvel lehet tárgyakat felvenni. Ha a bőrönd nálad a tárgylista, az meg az E
  • xxxpaulxxx
    Én már az elején elakadtam :(

Mikor a fegyvereket mutatja a fickó nem tudom hogyan lehet kinyitni a bőröndöt.
  • norbi2fraktal
    azért mert DX10-ben índítottad
  • DarkSector
    segítség kellene.

haver is lezsedte a friss xfire-t
    meg énis...neki játékban megy a chat nekem meg nem!!!!! miért lehet ez????
    re5 support nekem is van...
  • DarkSector
    ennek a gyorsgombkiosztás az oka.
    amugymeg miért kevés a 2x9?
  • xxxpaulxxx
    én is fel voltam háborodva aztán átgondoltam.... lehet hogy az előző játékban volt ilyan 10x20/30as inventorynk:D
    de a ott a fegyók nem 1-1 négyzetet foglaltak... ezáltal már nem is tűnik ANNYIRA kevésnek ez a 2x9:)
    Jah és ugye van egy külső inventory ami sokkal nagyobb... nekem ez is tetszik... hogy játék előtt eldöntheted miket viszel magaddal, miket hagysz ott:)
  • Seth
    Épp ez a jó benne, hogy azért néha filózni kell, hogy azért a pár lőszerért teszemazt feláldozol e egy növényt.
  • CroftManor
    Nekem az nem tetszik a játékban, h vihetsz magaddal 9 tárgyat, jó oké, fokozzuk a realitást, de ha van nálad 3 fegyver vagy 4 meg gránátok meg életerő növelő, akkor már nem tudsz felvenni lőszert, csak Sheva veheti fel aki nem tudja átadni nekünk mert nincs hely :S
  • Seth
    Nem, az a flashback már jóval később játszódik.
  • mflex #1633
    [spoiler]Nem tudom, hol tartasz, de először amikor a rakétavetővel rálősz , akkor elfogja kapni a rakétát, ekkor azonnal lőj rá valamelyik fegyvereddel, mert akkor a kezében felrobban, ekkor menj oda hozzá (amíg megbénul), majd szúrd bele a szérumot, a "landolás" után meg, mindig azt részt próbáld lőni, ami narancssárga-sárga színben kidudorodik a mellén vagy hátán.
  • xxxpaulxxx
    Amúgy ez ami ezzel a Chrissel, Jillel és Weckerrel történt az a Resi 1 eseményeit írja le?
  • xxxpaulxxx
    hmm end of chapter 2-2
    kezd izgi lenni a játék

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez a potrohos denevér nagyon pofásan nézett ki:D
  • Balázs 17
    hi
    aki végigvitte mondja már meg hogy ölte meg ezt a gyík csávót végén? van 200töltényem és ennyi:D kb 20x meghaltam már és most már idegesít :S
  • solo
    Helo, most nincs kedvem visszolvasni 350 hsz-t, szóval még mindig az a baj, hogy akármelyik módba próbálom(dx 10 vagy 9)10 perc játék után kifagy..Lelövi a monitort és kész.
    Hardveres hiba kizárva...Minden más működik.Nem melegszik túl a kari semmi.

Azóta tettem fel új videókari drivert, vista sp2-t, minden szart, de így is fagy-.-" Reloaded verzió.

Valaki tud segíteni?
    kösz.
  • oregon1987
    Nekünk haverral coop-ban tökéletesen ment a játék és a hang is rendben volt csak néha visszhangzott amit mondott, de kibírtam!
    Tényleg nehéz egy játék de legalább van kihívás benne! pl: rögtön legelején szaladjatok el nem érdemes ölni nincs elég lőszer! :D
  • sznus
    Néha beleakadok dolgokba, amik tőlem balra vannak. :) De ezzel gondolom nem vagyok egyedül. :P Oldalazás, menet közbeni tárazás mondjuk nekem hiányzik. De így is elvagyok vele. Én ezért nem nevezném tökéletesnek. Amúgy utóbbi idők legjobb játéka, amivel eddig játszottam. Az elmúlt év termései nem igazán voltak ínyemre (akármilyen kategóriás játékról legyen szó). Ez mind hangulatilag, mind zeneileg... akárhogy jó... 9/10
  • Rohamoszti
    És lehetséges hogy ennek a kihagyása miatt fagyott folyton szét a játék hamachival?