4185
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem eddig csak úgy sikerült kinyiffannom, ha ellenfél ölt meg - lőszer hiánytól nem sikerült :)
    Viccet félretéve: a pályákon/szakaszokon mindig találsz lőszert!
    - Space + Jobb egér = kés
    A késsel törj szét (általában asztalokon, hordókon lévő) faládákat, fahordókat = lőszerek, és egyéb finomságok
    Mindig keress lakattal lezárt ládákat: kincs
    Keresd a zöld umbrella logókat is (csak úgy).
    Figyeld az elolvadó zombikat, fuss oda, ha kék/piros felívelő csíkokat látsz a helyükről és "F" azonnal.

Így már nem lesz gond a lőszerrel - sőt: sokszor fogsz FULL feliratos lőszer logot látni.
  • xxxpaulxxx
    Mondjuk azért boosoknál egy életcsík elfért volna:D
  • Seth
    Ennyit a hentről és az agyatlan lövöldéről XD
  • xxxpaulxxx
    nyugi... én már volt amikor úgy mentettem véletlenül egy halál után, hogy nem maradt semmim csak a vibrátor:|

Amúgy nem szűkmarkú.. csak pazarolsz:)
    Nem szabad... sokszor használj meele-t ha látod hogy el fog fogyni a fegyód
    jah és vegyél vibrátort
  • xxxpaulxxx
    jaaaa:)
    Köszi:D
  • yesname #1780
    Ennek a játéknak egy baja van, de az nagyon nagy. Túl nehéz. Egyszerűen olyan szűkmarkúan bánik a lőszerrel, hogy minden fejeztben elfogy és nincs mit tenni csak meghalni :(
  • Seth
    Nincs, már alapból max életerővel kezdessz. AZ a maradék ami látszik,az akkor aktiválódik,amikor dying státuszban vagy
  • norbi2fraktal
    ez így van nekem megvan eredetiben a Stranglehold,na arra az van írvha hogy Games For Windows, és az nincs hogy Live (::(:(
  • xxxpaulxxx
    Miaz itt már nem is lesz sárga herb életcsík hosszabbításhoz?
    Vagy ennek valami másik módja lesz?
  • IMYke2.0.0.0
    Pontosan. Alap. :Ö)
  • Pretorian
    Háhá erre még emlékszem, '98 körül láttam utoljára...egyébként szerintem még ezekkel az amatőr filmes megoldásokkal is jóval hangulatosabb ez az intro, mint valami élettelen CGI.
  • Seth
    Nem.Nem.
  • LeventeV
    meglehet oldani valahogy azt hogy celzas kozbe tudjak mozogni? ugy tudom konzolon adtak ki ra vmi patchet.
  • gesa
    A 9.9-es Catalyst driverrel nálam nem jelentek meg az átvezető videók, 9.8-al nincs gond. Arra az esetre, ha valakinél szintén előjött volna a fenti probléma.
  • tmisi
    Pedig ezt a profil létrehozást csak az elsőnek telepített live-os játéknál kell eljátszani, a többinél már elég csak belépni a létrehozott profilba. Volt hogy be is jelentkezett egyből (Juiced2). Sőt én oprendszer újrahúzáskor átmentem az XLIVE mappát és így legközelebb sem kell vele bajlódni.
  • grebber
    Games for Windows Live am elyiknél ott a zöld pipa értelemszerűen.

Valaki meg rosszul tudja azt hiszi hogy ha egy dvd borítóján ott van hogy Games fow Windows az már egyből live-os hát nem!
    Van ami Live-os de nincs rajta a borítóján pl Kane and Lynch.
  • Takimate
    offline topik.... :DD

akarommondani offline account ! :)
  • Takimate
    jól beszoptam.. elkezdtem offline topik nélkül
    2-1 nél kilépek, visszalépek..semmit nem mentett el.
    HIába olvastam végig a topikot. (lehet h elkerülte a figyelmemet)
    Szóval először OFFLINE account-ot kell csinálni, azután ment rendesen...

Az meg milyen genyó már hogy megmutatja a kék emblémákat, de már az azt megelőző chapterben is kellett volna gyűjteni.

Egyébként meg le a kalappal a gém előtt... Élvezetes, pörgős.. majdnem RE4 feeling. :)
  • Balázs 17
    ha nincs live profilod akkor nem ment elvileg
  • The Protector
    A street fighter 4 topikban volt lista.DE ha beírsz biztos fogja vki linkelni.
  • xxxpaulxxx
    nincs valahol erről egy lista ami az online játszható live játékokat mutatja?:D
    Azt tudom, hogy
    Street fighet 4, resi 5, gta 4 de több most nem jut eszembe:D
  • The Protector
    Nem tudom.DE jobb addig is kihasználni a dolgot.És igen vegyél egy live játékot,mert megéri.
  • xxxpaulxxx
    egyébként ez valamikor meg lesz csinálva, hogy minden játéknak külön serial kelljen, hogy online játsz, mint a többi játéknál?
    Mert ha nem akkor én is veszek valami liveos gammát:D
  • csemete
    Sziasztok, vki tud segiteni abban h nem ment a game chekpointok-nál ,én velem van a bibi vagy vmit nem veszek észre..elöre is thx
  • The Protector
    CSak úgy megsúgom h eddig az összes megjelent live játék megy 1 kóddal.És nyugodtan frissítsétek a live-ot mert nem szarja maggát össze.Mellesleg ha az lenne a kifogás h a baatmant telepítettem utoljára akkor az a helyzet h az utolsó 3 játéknak ez volt a sorrendje3.Batman 2.RESI5 1.Red faction.És minden megy faszán.
    És ha nem frissíted a livot mikor kéri akkor felejtsd el az online profil használatát minden játékhoz.
  • grebber
    Tévhit!Legendary életében nem látott Live-ot!
    Flatoutot rendeltem meg azzal még játszok is majd!
  • DarkSector
    Ha live kod kell, akkor:

LEGENDAY
    KANE & LYNCH 2000-2000ft az 576 -ban!!!
  • strebacom
    Vidd végig a csajjal is hard-on...
  • Evoluti0N
    Nem tudja valaki, h miért van az, h ha hamachin játszok, akkor időnként szétkapcsol a játék a cinematics-ok után?
  • Balázs 17
    na végeztem vele _:) eddig azvolt a baj hogy lefutottam fentről aztán beszorítottXDXD huhh de jáccanék még vele remélem lesz 6is:)
  • Husimoto
    Üdv! Mitől lehet, hogy indítanám a játékot, és azzal ahibaüzenettel leáll, hogy a REDX9.exe hibát észlelt.
  • grebber
    1990+ 990 a házhoz szállítás.
    Nem pesti vagyok így olcsóbb is mintha felmennék érte!
  • wesker24
    Mennyi volt mert akkor lehet én is megrendelem !!
  • grebber
    Na berendeltem (Flatout Ultimate Carnage) kedden jön a live kódom
  • grebber
    Tehát akkor a 3.0-ásoknál már nem jó értem!Akkor megrendelem a Kane And Lynch-et azt próbálgatom őket!
  • Tatyla
    RE 5 meg Red Faction 3 még jó a GoW kóddal de már a Batman azt mondta hogy nono updateljem csak fel a LIVE-ot,erre én meg ráklikkeltem hogy NO és toltam tovább offline profillal...
  • Maxtreme
    vazze 1 gyengébb ATi vga-val (am dx9ben sem produkál 100000fpst-t) mit eredményez a dx10 használata? :D
  • wesker24
    Most is ugyanaz a helyzet szerintem mert valaki azt irta itt a fórumban hogy ment neki a régi Gow-os live kulcsával tehát bármelyik más érvényes live kulcsal müxik !
  • grebber
    És akkor most ezt a live kodos dolog hogyvan?
    Mert régebben volt hogy vettél egy live-os game-et és tudtál vele tolni minden liveos game-et.
    De most jött a 3.0-ás live és ez már nem játszik vagy igen?Erről írna valaki most mi a helyzet?
  • strebacom
    Elhiszem, de ennél minek gyorsabb....