4185
-
#1785 Nekem eddig csak úgy sikerült kinyiffannom, ha ellenfél ölt meg - lőszer hiánytól nem sikerült :)
Viccet félretéve: a pályákon/szakaszokon mindig találsz lőszert!
- Space + Jobb egér = kés
A késsel törj szét (általában asztalokon, hordókon lévő) faládákat, fahordókat = lőszerek, és egyéb finomságok
Mindig keress lakattal lezárt ládákat: kincs
Keresd a zöld umbrella logókat is (csak úgy).
Figyeld az elolvadó zombikat, fuss oda, ha kék/piros felívelő csíkokat látsz a helyükről és "F" azonnal.
Így már nem lesz gond a lőszerrel - sőt: sokszor fogsz FULL feliratos lőszer logot látni.
-
xxxpaulxxx #1784 Mondjuk azért boosoknál egy életcsík elfért volna:D -
#1783 Ennyit a hentről és az agyatlan lövöldéről XD -
xxxpaulxxx #1782 nyugi... én már volt amikor úgy mentettem véletlenül egy halál után, hogy nem maradt semmim csak a vibrátor:|
Amúgy nem szűkmarkú.. csak pazarolsz:)
Nem szabad... sokszor használj meele-t ha látod hogy el fog fogyni a fegyód
jah és vegyél vibrátort -
xxxpaulxxx #1781 jaaaa:)
Köszi:D -
#1780 Ennek a játéknak egy baja van, de az nagyon nagy. Túl nehéz. Egyszerűen olyan szűkmarkúan bánik a lőszerrel, hogy minden fejeztben elfogy és nincs mit tenni csak meghalni :( -
#1779 Nincs, már alapból max életerővel kezdessz. AZ a maradék ami látszik,az akkor aktiválódik,amikor dying státuszban vagy -
#1778 ez így van nekem megvan eredetiben a Stranglehold,na arra az van írvha hogy Games For Windows, és az nincs hogy Live (::(:( -
xxxpaulxxx #1777 Miaz itt már nem is lesz sárga herb életcsík hosszabbításhoz?
Vagy ennek valami másik módja lesz? -
#1776 Pontosan. Alap. :Ö)
-
#1775 Háhá erre még emlékszem, '98 körül láttam utoljára...egyébként szerintem még ezekkel az amatőr filmes megoldásokkal is jóval hangulatosabb ez az intro, mint valami élettelen CGI. -
#1774 Nem.Nem. -
#1773 meglehet oldani valahogy azt hogy celzas kozbe tudjak mozogni? ugy tudom konzolon adtak ki ra vmi patchet. -
gesa #1772 A 9.9-es Catalyst driverrel nálam nem jelentek meg az átvezető videók, 9.8-al nincs gond. Arra az esetre, ha valakinél szintén előjött volna a fenti probléma. -
tmisi #1771 Pedig ezt a profil létrehozást csak az elsőnek telepített live-os játéknál kell eljátszani, a többinél már elég csak belépni a létrehozott profilba. Volt hogy be is jelentkezett egyből (Juiced2). Sőt én oprendszer újrahúzáskor átmentem az XLIVE mappát és így legközelebb sem kell vele bajlódni. -
#1770 Games for Windows Live am elyiknél ott a zöld pipa értelemszerűen.
Valaki meg rosszul tudja azt hiszi hogy ha egy dvd borítóján ott van hogy Games fow Windows az már egyből live-os hát nem!
Van ami Live-os de nincs rajta a borítóján pl Kane and Lynch. -
#1769 offline topik.... :DD
akarommondani offline account ! :) -
#1768 jól beszoptam.. elkezdtem offline topik nélkül
2-1 nél kilépek, visszalépek..semmit nem mentett el.
HIába olvastam végig a topikot. (lehet h elkerülte a figyelmemet)
Szóval először OFFLINE account-ot kell csinálni, azután ment rendesen...
Az meg milyen genyó már hogy megmutatja a kék emblémákat, de már az azt megelőző chapterben is kellett volna gyűjteni.
Egyébként meg le a kalappal a gém előtt... Élvezetes, pörgős.. majdnem RE4 feeling. :)
-
Balázs 17 #1767 ha nincs live profilod akkor nem ment elvileg -
#1766 A street fighter 4 topikban volt lista.DE ha beírsz biztos fogja vki linkelni. -
xxxpaulxxx #1765 nincs valahol erről egy lista ami az online játszható live játékokat mutatja?:D
Azt tudom, hogy
Street fighet 4, resi 5, gta 4 de több most nem jut eszembe:D -
#1764 Nem tudom.DE jobb addig is kihasználni a dolgot.És igen vegyél egy live játékot,mert megéri. -
xxxpaulxxx #1763 egyébként ez valamikor meg lesz csinálva, hogy minden játéknak külön serial kelljen, hogy online játsz, mint a többi játéknál?
Mert ha nem akkor én is veszek valami liveos gammát:D -
csemete #1762 Sziasztok, vki tud segiteni abban h nem ment a game chekpointok-nál ,én velem van a bibi vagy vmit nem veszek észre..elöre is thx -
#1761 CSak úgy megsúgom h eddig az összes megjelent live játék megy 1 kóddal.És nyugodtan frissítsétek a live-ot mert nem szarja maggát össze.Mellesleg ha az lenne a kifogás h a baatmant telepítettem utoljára akkor az a helyzet h az utolsó 3 játéknak ez volt a sorrendje3.Batman 2.RESI5 1.Red faction.És minden megy faszán.
És ha nem frissíted a livot mikor kéri akkor felejtsd el az online profil használatát minden játékhoz. -
#1760 Tévhit!Legendary életében nem látott Live-ot!
Flatoutot rendeltem meg azzal még játszok is majd! -
#1759 Ha live kod kell, akkor:
LEGENDAY
KANE & LYNCH 2000-2000ft az 576 -ban!!! -
strebacom #1758 Vidd végig a csajjal is hard-on... -
Evoluti0N #1757 Nem tudja valaki, h miért van az, h ha hamachin játszok, akkor időnként szétkapcsol a játék a cinematics-ok után? -
Balázs 17 #1756 na végeztem vele _:) eddig azvolt a baj hogy lefutottam fentről aztán beszorítottXDXD huhh de jáccanék még vele remélem lesz 6is:) -
#1755 Üdv! Mitől lehet, hogy indítanám a játékot, és azzal ahibaüzenettel leáll, hogy a REDX9.exe hibát észlelt. -
#1754 1990+ 990 a házhoz szállítás.
Nem pesti vagyok így olcsóbb is mintha felmennék érte! -
#1753 Mennyi volt mert akkor lehet én is megrendelem !! -
#1752 Na berendeltem (Flatout Ultimate Carnage) kedden jön a live kódom -
#1751 Tehát akkor a 3.0-ásoknál már nem jó értem!Akkor megrendelem a Kane And Lynch-et azt próbálgatom őket! -
#1750 RE 5 meg Red Faction 3 még jó a GoW kóddal de már a Batman azt mondta hogy nono updateljem csak fel a LIVE-ot,erre én meg ráklikkeltem hogy NO és toltam tovább offline profillal... -
#1749 vazze 1 gyengébb ATi vga-val (am dx9ben sem produkál 100000fpst-t) mit eredményez a dx10 használata? :D -
#1748 Most is ugyanaz a helyzet szerintem mert valaki azt irta itt a fórumban hogy ment neki a régi Gow-os live kulcsával tehát bármelyik más érvényes live kulcsal müxik ! -
#1747 És akkor most ezt a live kodos dolog hogyvan?
Mert régebben volt hogy vettél egy live-os game-et és tudtál vele tolni minden liveos game-et.
De most jött a 3.0-ás live és ez már nem játszik vagy igen?Erről írna valaki most mi a helyzet? -
strebacom #1746 Elhiszem, de ennél minek gyorsabb....