Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
ha van auto rácélzás akkor lehethogy meg kéne szerezni konzolra. Gondolom az még PS1-es volt nem? az mûködik PS2-es alatt?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
kössz, hogy azt gondolod, hogy csak azért játszok játékkal, hogy agyatlanul lövöldözzek...
hozzá teszem a konkurencia a Silent Hill mászkálós túlélõ horror. Az egyetlen "lövöldözõs" amit konzolon vittemvégig, mert ott volt automatikus rácélzás, így azzal nem kellett szenvedni, de úgyse az volt a lényeg.
De Cybil rendõrtisztet megmentettem <#szeret>

Seth
Akkor francnak írod be. Vmi élménybeszámolót esetleg?

PSN ID.: Beegabor

Seth
Elsõ 3 rész nem ilyen, azok nyugis túlélõ horrorok ( enyhe képzavar befigyelhetXD)Renderelt hátterek elõtt játszódó, alone in the darkos cucc. Csalódnál benne szerintem, abban nem lehet agyatlanul lövöldözni(a célzás meg fõképp nem jelent problémát,lévén nem is kell,mert magától rááll a gép).A 4 .résszel kezdõdött ez a tps tendencia, próbáld ki, az is tetszeni fog szerintem

hát gyerekek én 3DVISION-nel tolom!
hagyjuk...!😊
Maxtreme
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mekkora volt már a Wesker and Jill-es rész 😊) Szegényt csajt elõször le is lõttem. Sokadik rángatásra sem akart lejöni a medál, hát gondoltam belelövök 1et.... sikerült
<#idiota>

Fpocok
Van rá esély, hogy az elsõ rész is van pcre nem tudom, én csak a második meg harmadik részt találtam a neten.

SPOILER: Az a jelenet amikor lezuhan a csaj, az nincs benne a régebbi játékokban. Amúgy a csaj az eredeti s.t.a.r.s. tagja volt, Chris és Wesker társa volt. Elsõ és harmadik játékban, illetve a remakeben játszható.
SPOILER VÉGE:

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Holnap coopra ráérek, délutántól!

Broafka
na jó, de az 1? 😞
már ez is szar, hogy egy keret történet közepébe csöppenve játszom. Pl amikor ilyen visszaemlékezésekben Jill barátnénk lezuhan, aztán monitoron meglátja fõhõsünk a leányzót. Akkor emberek nagy része hatalmas döbbenettel nézik a monitort, hogy hûûû, Jill életben van? aaaa.
én meg: "hát jó... ez meg ki?" 😊

szóval akkor már szeretném az elsõ résztõl kijátszani. Amúgy van konzolom... valahol, de ha nekem azon kell céloznom, én felkötöm magam 😄

Fpocok
2 és a 3 is van windowsra. Én toltam mindkettõvel pcn. Csak keress rá neten.

Broafka
Én is végig vittem.

Hát emberek, életem elsõ resident evilje 😄 Nagyon sajnálom, hogy a többi az konzolos, kipróbálnám, ha lehet valahogyan számítógépen. Az a baj a konzolos lövöldözõs játékokkal, hogy szerintem iszonyat nehéz célozni.

A játék egyébként baromi jó, hosszú, jó a storyja.
habár Wesler 60. kinyírása már kezdett rohadt unalmas lenni. És az "elsõ találkozásunk" megoldása, hát az nagyon gagyi volt

És normálon vittem végig, és még csak 25%-on vagyok 😄

Tudjátok mi a vicces, hogy esküszöm ez a játék megéri a pénzét, és semmi warez bugba nem ütköztem. Ellenben ott van nekünk Egy Batman Arkham Asylum, amire mindenki óbégat, hogy meekoraaaaa, és hogy csak eredeti, meg így, meg úgy. Hát volt benne warez bug, de még így is sikerült majdnem végig vinnem elég gyorsan, és végig viszed és semmi értelme újra megcsinálni.
De itt, itt nézi, hogy minden nehézségi szinten megcsináltad e, és miután kijátszottad, még kapsz extrát is.

Szóval csupa pozitív dolog volt nekem a játék. Most már csak a többit kéne végig játszani egér támogatással, de sajnos azokat nem lehet... gondolom 😞

Broafka
szerintem is jó a csaj, néha mondjuk csinál idegesítõ dolgokat.

pl: ha cover-ben van, akkor cseszik bárkire is lõni, ha meg attackban van, akkor rambózik végig a pályán.

wedge31
Mindetöl függetlenül az eddigi egyik legjobb AI a csaj ritkán hátráltat és ez már nagy szó.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Maxtreme
néha véletlen sikerült neki azé xD

pluhi
Nem igaz, Hamachi 2-vel simán megy. Tunngle-val is kipróbáltuk, azzal is megy.
http://www.teknogods.com/
Itt van hozzá a cucc.
A registrys móka mindkét gépen meg kell legyen. XLive Settingsben Network Infonál az kell szerepeljen -> Hamachi/Tunngle (registry override). Ha ez megvan már látjátok egymás játékát, a hostnak nincs is más dolga. A client mielõtt joinolna, ki ALT+TAB-ol, elinditja a mellékelt exe-t, visszamegy, F12(hang nyugtáz), Join, amint feljön a Waiting for... felirat F12 újra (hang nyugtáz itt is). Ennyi, a köv. checkpointnál kerülsz be a játékba.
Húúú iszonyat jóó game...
<#worship><#worship><#fejvakaras>

Broafka
azért ezt nem tudom, hogy gondolták a készítõk, hogy a fõboss elõtt beraknak 2 gépfegyveres izomagyat, és folyamatosan jövõ zombi sereget...
Legalább lett volna elõtte valami utánpótlás...

gondolom töltényeket nem lehet venni a bótban

Zeller01
KERESEK:

Nincs kedve valakinek coop-ban elejétõl végigjátszani a játékot velem? LIVE-ban Normál módban, értelmes emberek módjára, csalás nélkül, egymást segítve. Nem gondolom, hogy 1 nap alatt befejeznénk, így inkább délután lenne a találkozó, vagy este játszanánk. Most este el is lehetne kezdeni. 12ig ma ráérek.

. : Z E L L E R : .

Seth
Ja úgy necces,mert a csaj direkte nem a gyengepontokat lövöldözi

Maxtreme
na én pont fordítva csináltam b*sszameg xD

Seth
AZ melyik?
az a sok fekete féregbõl összeálló cucc? Nem nehéz, csak tudni kell a trükkjét. Sheva kezébe lángszórót, te meg kilövögeted a sárga pontokat

Maxtreme
jaja. Csak azzal lehet lõszert spórolni.. és elõre szólok, ide kell is.. és a társadnak is.

wedge31
Nálam is van most böven ,tényleg jó az elektromosbot.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Maxtreme
bazze.. az 5-2 fõbossa nem volt egy egyszerû mutatvány.. nem is tudom mi lett volna ha nem spórolom össze azt a rohadt sok töltényt.. :/
Asszem itt páran fognak krvaanyázni.

Zeller01
azért írtam, hogy LIVE-os partnert keresek! Tudunk így is játszani, vagy neked nem jó?

de jó hogy csak nekem van ilyen hibám :S
Prince23
Állítólag kell hozzá hamacsi fix, mert live-os

Van! Innen tölthetõ a végigjátszás, KATT! <#smile>

Zeller01
oké, megvárom Logant!

CroftManor
Hát ööö...én most fogom mégcsak kipróbálni, most jött le XD
de ettõl függetlenül érdekel majd a dolog 😉

Nothing is True, Everything is Permitted

Zeller01
Nekem mindegy kivel, csak értelmes ember legyen <#vigyor2>
Felõlem kezdhetjük most is. Csak annyit kérek inkább te csinálj szervert, mert a csajt már megszoktam. (Balra lõ)

valakinek megy a coop hamacival? milyen os kell most akkor?

CroftManor
Engem is érdekelne 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

Zeller01
Igazából paraméter nincs. Csinálok egy szervert, majd invitállak a játékba... ennyi. 1-1tõl kezdünk és nyomjuk végig. Mikor befejeztük megbeszéljük, mikor játszunk tovább. Kezdés mikor legyen?

Prince23
Én benne vagyok... csak ma 10 után mondjuk...
Holnap meg akár késõ délután is tolhatjuk

mik a paraméterek?

TheBerzerker
Elindítom és Unsupported Function hibaüzenettel kidob. Ötletek? Videokártyám elég, mert láttam tesztet ugyanilyen kártyával. Memoria 4 GB, proci core 2 duo 2.66.

Zeller01
KERESEK:
Nincs kedve valakinek coop-ban elejétõl végigjátszani a játékot velem? Live-ban Normál módban, értelmes emberek módjára, csalás nélkül, egymást segítve. Nem gondolom, hogy 1 nap alatt befejeznénk, így inkább délután lenne a találkozó, vagy este játszanánk. Most este fél 10kor el is lehetne kezdeni. 12ig ma ráérek.

Prince23
ja már rég írtam is, hogy senki se várjon borzongást. ez olyan mintha a simulátort hasonlítanuk az árkádokhoz. Nos az resi 5 az teljes mértékbne full árkád, de legalább full hangulatos kis gém ennek ellenére.

mflex
Kinõttem már a játékokból, de...

A játék szép, talán az egyik legszebb (fullon minden 1920X1200), de a hangulatát még csak véletlenül sem kell hasonlítani az 1-hez (fõleg a cube remake), vagy éppen a második részhez, ami szerintem a leghangulatosabb játék volt anno.

A lövöldözések nekem annyira nem jönnek be, hiányoznak a rejtvények és az olyan effektusok mikor az emberre ráhozták a frászt, szerintem ez a játék addig volt jó, amíg Mikami (ha jól emlékszem a nevére), keze alatt készült.

Ettõl függetlenül kinyomom, mint biohazard fan...

What about the forests?

Prince23
ja boccs, nem írtams emmit, kicsit fáradt vagyok 😊)

Prince23
1.0.1.5 ham verzió kell legyen

NeBby
Akinek sikerült összehozni hamachin írja le légyszives , hogy hogyan!
1.0.1.5 hamachi , XP-XP , no limits beállítva. Mi lehet a gond?

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Fpocok
Sziasztok!

Nagyon jó kis játék, és remekül optimalizálták, én kis már gyengécske gépemen is nagyon jól ment, meg sem röccent miközben látványorgia volt 😛 Még a hajós bossnál is.

Köszönöm, hogy elspoilerezted, remélem most boldog vagy.(nem káromkodok) Vegyétek le azokat a képeket légyszi. Pont most tartok a 6-3, de így már nem lesz meglepetés...

Logitech Rumblepad2 m van, de valamiért az irányokat felcserélte, és nem tudom beállítani, így billel nyomtam meg egérrel. Szerencsémre! Így sokkal könnyebb irányítani szerintem.

Megvolt minden driver, codec, újra is raktam :S
Prince23
Használj kontrolert/gamepadot, ez a játék csak ezzel jó. Én is tapasztaltam ezt sajnos, d elegalább egér írányításos

dante3
Vagy codec

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

SigS
Drivereket frissítsed...
VGA, DirectX, stb.
Aztán nézdd meg a kompatibilitást <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS
Van valahol magyar végigjátszás hozzá?
Én már elakadtam ahol a falu rám vadászik <#rolleyes>
Hol kell ott felmenni a padlásra? <#nemtudom>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Pls vki help :S mért nem jön be a játék? fekete képernyõ és visszavág a tálcára :S
Sziasztok!
hogy tudom a mentésemet betölteni??
csináltam offline profilt ment is csak amikor a chekpontot akarom betölteni mindig elõrõl kezdi a fejezetet<#confused><#confused>