Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
hozzá teszem a konkurencia a Silent Hill mászkálós túlélõ horror. Az egyetlen "lövöldözõs" amit konzolon vittemvégig, mert ott volt automatikus rácélzás, így azzal nem kellett szenvedni, de úgyse az volt a lényeg.
De Cybil rendõrtisztet megmentettem <#szeret>#szeret>
PSN ID.: Beegabor
hagyjuk...!😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mekkora volt már a Wesker and Jill-es rész 😊) Szegényt csajt elõször le is lõttem. Sokadik rángatásra sem akart lejöni a medál, hát gondoltam belelövök 1et.... sikerült
SPOILER: Az a jelenet amikor lezuhan a csaj, az nincs benne a régebbi játékokban. Amúgy a csaj az eredeti s.t.a.r.s. tagja volt, Chris és Wesker társa volt. Elsõ és harmadik játékban, illetve a remakeben játszható.
SPOILER VÉGE:
Parasite Eve 2, best game EVER!
már ez is szar, hogy egy keret történet közepébe csöppenve játszom. Pl amikor ilyen visszaemlékezésekben Jill barátnénk lezuhan, aztán monitoron meglátja fõhõsünk a leányzót. Akkor emberek nagy része hatalmas döbbenettel nézik a monitort, hogy hûûû, Jill életben van? aaaa.
én meg: "hát jó... ez meg ki?" 😊
szóval akkor már szeretném az elsõ résztõl kijátszani. Amúgy van konzolom... valahol, de ha nekem azon kell céloznom, én felkötöm magam 😄
Hát emberek, életem elsõ resident evilje 😄 Nagyon sajnálom, hogy a többi az konzolos, kipróbálnám, ha lehet valahogyan számítógépen. Az a baj a konzolos lövöldözõs játékokkal, hogy szerintem iszonyat nehéz célozni.
A játék egyébként baromi jó, hosszú, jó a storyja.
És normálon vittem végig, és még csak 25%-on vagyok 😄
Tudjátok mi a vicces, hogy esküszöm ez a játék megéri a pénzét, és semmi warez bugba nem ütköztem. Ellenben ott van nekünk Egy Batman Arkham Asylum, amire mindenki óbégat, hogy meekoraaaaa, és hogy csak eredeti, meg így, meg úgy. Hát volt benne warez bug, de még így is sikerült majdnem végig vinnem elég gyorsan, és végig viszed és semmi értelme újra megcsinálni.
De itt, itt nézi, hogy minden nehézségi szinten megcsináltad e, és miután kijátszottad, még kapsz extrát is.
Szóval csupa pozitív dolog volt nekem a játék. Most már csak a többit kéne végig játszani egér támogatással, de sajnos azokat nem lehet... gondolom 😞
pl: ha cover-ben van, akkor cseszik bárkire is lõni, ha meg attackban van, akkor rambózik végig a pályán.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
http://www.teknogods.com/
Itt van hozzá a cucc.
A registrys móka mindkét gépen meg kell legyen. XLive Settingsben Network Infonál az kell szerepeljen -> Hamachi/Tunngle (registry override). Ha ez megvan már látjátok egymás játékát, a hostnak nincs is más dolga. A client mielõtt joinolna, ki ALT+TAB-ol, elinditja a mellékelt exe-t, visszamegy, F12(hang nyugtáz), Join, amint feljön a Waiting for... felirat F12 újra (hang nyugtáz itt is). Ennyi, a köv. checkpointnál kerülsz be a játékba.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#fejvakaras>#fejvakaras>
Legalább lett volna elõtte valami utánpótlás...
gondolom töltényeket nem lehet venni a bótban
Nincs kedve valakinek coop-ban elejétõl végigjátszani a játékot velem? LIVE-ban Normál módban, értelmes emberek módjára, csalás nélkül, egymást segítve. Nem gondolom, hogy 1 nap alatt befejeznénk, így inkább délután lenne a találkozó, vagy este játszanánk. Most este el is lehetne kezdeni. 12ig ma ráérek.
. : Z E L L E R : .
PSN ID.: Beegabor
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Asszem itt páran fognak krvaanyázni.
de ettõl függetlenül érdekel majd a dolog 😉
Nothing is True, Everything is Permitted
Felõlem kezdhetjük most is. Csak annyit kérek inkább te csinálj szervert, mert a csajt már megszoktam. (Balra lõ)
Holnap meg akár késõ délután is tolhatjuk
mik a paraméterek?
Nincs kedve valakinek coop-ban elejétõl végigjátszani a játékot velem? Live-ban Normál módban, értelmes emberek módjára, csalás nélkül, egymást segítve. Nem gondolom, hogy 1 nap alatt befejeznénk, így inkább délután lenne a találkozó, vagy este játszanánk. Most este fél 10kor el is lehetne kezdeni. 12ig ma ráérek.
A játék szép, talán az egyik legszebb (fullon minden 1920X1200), de a hangulatát még csak véletlenül sem kell hasonlítani az 1-hez (fõleg a cube remake), vagy éppen a második részhez, ami szerintem a leghangulatosabb játék volt anno.
A lövöldözések nekem annyira nem jönnek be, hiányoznak a rejtvények és az olyan effektusok mikor az emberre ráhozták a frászt, szerintem ez a játék addig volt jó, amíg Mikami (ha jól emlékszem a nevére), keze alatt készült.
Ettõl függetlenül kinyomom, mint biohazard fan...
What about the forests?
1.0.1.5 hamachi , XP-XP , no limits beállítva. Mi lehet a gond?
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Nagyon jó kis játék, és remekül optimalizálták, én kis már gyengécske gépemen is nagyon jól ment, meg sem röccent miközben látványorgia volt 😛 Még a hajós bossnál is.
Köszönöm, hogy elspoilerezted, remélem most boldog vagy.(nem káromkodok) Vegyétek le azokat a képeket légyszi. Pont most tartok a 6-3, de így már nem lesz meglepetés...
Logitech Rumblepad2 m van, de valamiért az irányokat felcserélte, és nem tudom beállítani, így billel nyomtam meg egérrel. Szerencsémre! Így sokkal könnyebb irányítani szerintem.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
VGA, DirectX, stb.
Aztán nézdd meg a kompatibilitást <#hehe>#hehe>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Én már elakadtam ahol a falu rám vadászik <#rolleyes>#rolleyes>
Hol kell ott felmenni a padlásra? <#nemtudom>#nemtudom>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
hogy tudom a mentésemet betölteni??
csináltam offline profilt ment is csak amikor a chekpontot akarom betölteni mindig elõrõl kezdi a fejezetet<#confused>#confused><#confused>#confused>