4185
  • Maxtreme
    de dx9ben méggyorsabb lenne elhiheted :)
    csekk, itt van pát eredmény röhögés helyett.. :)
  • strebacom
    "Am ATival nem érdemes Dx10ben nyomni mert feleződik az fps..."

hát én 1920*1200-ban toltam full 2*AA Vsync:on és meg se reccen a 60fps-röl DX10-ben....
    Viszont a driverben az A.I.-t ki kell kapcsolni, ez is lényeges....
  • FlyHigh
    Ez a láncfűrészes csóka rendesen lepörköli az agyamat, annyira ügyetlenül lett megcsinálva benne egy csomó dolog. Pl: ha valamit kezelni akarsz, akkor csak abban az 1 mm-es területben állhatsz meg, hogy ott legyen a használ gomb. Az meg egyenesen kurva idegesítő, hogy tártöltés és lövés közben nem lehet mozogni. Amúgy egy jó játék.
  • Maxtreme
    Am ATival nem érdemes Dx10ben nyomni mert feleződik az fps...
    Nv-n viszont gyorsabb pár FPS-el.
    Látványbeli difi ellenben 0.
  • Maxtreme
    "dx10hez mien kartya kell"

Dx10-es
  • Seth
    Eladhatod nyugodtan. Itt nem kell tartalékolni semmit,mint a 4-ben
  • lalakov
    A kincseket érdemes tartalékolni vagy eladhatom egyből?
  • miking73
    hello! már meg ez a baj: the network connection has been lost and you cannot join a game .valaki valamit tud ezzel kapcsolatba?
  • Balázs 17
    dx10hez mien kartya kell?
    nekem ati hd4650es van
  • r4pt0r
    Normalon van elég lőszer hozzá, 3. halál után megadta magát. Meg is érte, valami értékeset adott.
  • balee4
    Elején még nem éreztem olyan túlzottan hangulatosnak.
  • DarkSector
    de vannak reg-ek erre lehet rosszul gépelted be...
    és nem tudsz connectelni?
  • miking73
    hi!hiába irom át a connection overridet hamachira vagy tunnglera játék elinditása után a live azt irja hogy a szélessávú kapcsolatomat veszi alapul a hozzá tartozo ip vel ilyenkor mit lehet tenni ?köszi előre is
  • DarkSector
    csk ott indul be?
    :D
    nekem az elején a séta már megtetszett :D
  • balee4
    Pár hétre szabadságra mész...:D
    Míg ez elején nem tetszett túlságosan a játék, a 3. chapter után beindul az egész, mostmár nagyon bejön. :D
  • mflex #1730
    Nálam semmilyen olyan gond nem fordult elő, amit itt többen jeleztek.
    Egyszerűen azért nem is tudok tanácsot adni, D9 és 10 alatt sem vettem észre semmi hibát.

Tökéletesen fut a játék nálam...
  • DarkSector
    ha valaki itt közületek win7-el hamachin tólja a reis 5-öt akkor kérem jelezzen privátba...thx
    vagy itt irjon.
  • Bencesz
    Haligali, nekem a resi 5-ben vmiért nincs beszédhang az átvezető videókban, meg a stukik hangjai is barom halkak. Tudtok rá valami megoldást?
  • IMYke2.0.0.0
    Sejtettem :(
    Hát, én onnan szoktam vadászgatni - a RE-sorozat PC-s verzióit is onnan szereztem be.
  • IMYke2.0.0.0
    Most már csak abban bízom, hogy a jövő héten netről lassan leimádkozásra kerülő CD-imageket életre tudom kelteni, azzal a bizonyos emulátorral.
    Félek, akkor a fordítási projektjeimnek annyi lesz :)
  • grebber
    Olyanra gondoltam ami még a nyugdíjas éveim előtt le is ér!Ezeket néztem már!
  • mflex #1724
    Látom beszerezted az összes Re-t, akkor aztán mindent bele :-)))
    Nekem megvan a Code Veronica is, emlékszem amikor kijött, rögtön megvettem, 17.900-ft-ba fájt anno, de amikor a dreamcast tudását kifacsarva megláttam a játékot először 3D-ben pompázni, rögtön felejtette velem az árát, nem beszélve róla, hogy eszméletlen hangulatos a játék! Még itt is mennyi aljasság derült ki pl Wesker-ről, meg az egész történetről is. Sajnos a sega gépem már feladta, illetve olyan hibája van, hogy gondol egyet és 5 perc után kikapcsol, azóta nem vettem elő, lehet majd megcsináltatom, mert akkor szinte minden kiegészítőt megvettem hozzá, lcd kijelzős memo kártya, ami folyamatosan mutatta többek között pl Claire egészségi állapotát, rezgő, kormány, pisztoly, bár ez a többi gépnél is megvan, kivéve a pisztolyokat.

Szerintem a Dreamcast egy jó kis (erős) gép volt, csak a Sega hagyta meghalni akkoriban.
  • IMYke2.0.0.0
    A Kalózöböl a világ legnagyobb ingyenes trackere.
  • The Protector
    Eza torrent ez regisztráció nélküli vagy ez free tartalom?
  • IMYke2.0.0.0
    Így próbáltad?
  • grebber
    Off:

Aki esetleg tudna publikus torrent linket a GameCubeos akármelyik Resi részhez kérem adja meg!
  • Rage47
    az simán megéri :O
  • grebber
    Kane and Lynch csak 1790ft!
  • mflex #1717
    Egyébként annyit még hozzátennék, hogy ilyenkor, ha közel kerülsz hozzá, a leghatásosabb a kés, rohadt hamar ki lehet végezni, viszont nagyobb az elhalálozási veszély is :DDD
  • mflex #1716
    De leírtam, hogy a "landolás" (zuhanás) után mit kell csinálni, olvasd csak vissza...
  • Balázs 17
    tudom csak nemakartam spoilerezni de 200tolttennyel nemtudok mitkezdeni >DXDDA>DDadadasda, amikor elkeyd csapolni akkor onnantol vege
  • Rohamoszti
    Az nincs is pc-re. Gow az meg 5000 ft...
  • xxxpaulxxx
    de nemám...
    vedd meg a Club-ot
    az olcsó
  • Rohamoszti
    http://cdgalaxis.hu/PC/15528/tomb-raider-anniversary.html

Ehhez nem jár kód? Ott virít a Windows live.
  • Prince23
    lol
    tudhatnád hogy az a vége. és az Wesker.
  • Balázs 17
    ezen mar tulvagyok, most vmi szigeten vagyok vmi lavasziget vagy nemtom es nemtom hogykell megolni ezt a mutaciotXD
  • Prince23
    Pl. GoW
  • Rohamoszti
    Melyik windows live játékot ajánlod?
  • IMYke2.0.0.0
    Ez teljesen normális - Sheva is gyógyít téged/magát akkor, amikor csak a spray marad...
  • modernslave
    simán rányomok a use-ra a saját inventorimban.