Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Hm...emlékszem, hogy a 2.-3. rész néha komolyan megtudott ijeszteni...<#eljen>

...hát igen, ég és föld a RE5 és az elsõ három rész hangulata közt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

IMYke2.0.0.0
Akkor eleve ne is PC-s verziókat kajtassak?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tudsz nekem hozzájutási linket adni?
Megkérlek rá szépen...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
Hát igen, a mai hardware-software kombót biztos már nem komálják. Akkor tényleg az a legjobb megoldás, hogy a ps emulátoron próbálod ( epsxe-t tudom javasolni)

PSN ID.: Beegabor

balee4
Igen nekem az aláírásomban lévõ gépen ment szépen a 2. rész is, Vista-n. És én is egy csomagban szedtem le õket anno, lehet ugyanaz.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
TPB-n azt olvasom egy RS-csomaggal kapcsolatban <1-2-3 részek vannak benne>, hogy a 2. rész indításakor sárga a képernyõ és semmilyen kompatibilitás nem segít...
Ilyen rossz a helyzet?
Van közületek olyasvalaki, akinek az aktuális High Tech gépén gond nélkül futnak?

balee4
Nekem ment Vista alatt is. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wesker24
Tessék parancsolj ! <#nyes> Jah Nemesis tényleg brutál !

Resident Evil 3 Nemesis
MerlinW
Bezony, számomra a 2. és 3. rész az etalon a mai napig😊
3.-ban Nemesis hangja váháá😊

[merlinw.org]

Broafka
azóta az 1-et leszedtem, de csak 95-ön indul, nagy nehezen sikerült feltelepítenem, de elindul, bejönnek a támogatók, meg készítõk, aztán feketeség, és nem válaszol

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

DarkSector
TESSÉK CSAK NEKTEK CSAK ITT CSAK TÕLEM!

RE5 extrák + Archivements:

KLIKK

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Sírok: <#rinya>
No, sebaj, elõbb akkor ráállok a beszerzés témára, aztán jön a MOD-dolás.
Meg hát, annyi-de-annyi játszanivalóm van...<#hehe><#vigyor>

Maxtreme
huhh bazd. Az nem lenne 1xû. Enyémen annyi mod van hogy már felére sem emléxem mit tettem rá xD
Ráadásul én az eredeti fileokat is szétbontottam, abba belenyúlkáltam, visszacsomagoltam stb. Lehet még1x nem tudnám megcsinálni ugyanígy 😊

IMYke2.0.0.0
Baj is, mert teljesen elvesztem: foggggalmam sincs, hogy az 1.1 Patch-en kívül mit, mikor merre...
A játék "megvásárlásáig" szeretném összerakni hozzá ezt a csomagot. Nekem elég, ha sorrendben leírod/játék, utána Kuglizok.

Maxtreme

Annyi hogy már az alsó csík problema is javítva van 😊 (ezek még korábbi képeim)

Maxtreme
uhh ez ám csak 1 nagyon kis része 😊
qrva régen nem frissítettem már az ódalt.

IMYke2.0.0.0
Ez akkor ugyanaz, mint amit High Res Textures 2.0-ként emleget a világ?

norbi2fraktal
xfile
xscr

ezt a két nagyobb méretú fájlt kell leszedni, kitömöríteni,és bemsolni

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

IMYke2.0.0.0
Na, akkor most mit kellene feltenni rá, hogy tényleg jól nézzen ki PC-n?

Jó kis M@xtreme oldal. <#nyes>

Már rég írtam egyébként. <#smile>

norbi2fraktal
ha már enb series akkor készüla játékhoz már,

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal
ezt én is használtam a 4-hez, nagyon kellemes lett tõle, ja és még enb series-t is bele tettem,egy kis blur effect,és erõsebb színek miatt😊

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
HOPPÁ! Találtam is...

"z eddigi képeken talán látszott, hogy a leírtakkal ellentétben a játék egyáltalán nem botrányosan ronda. Ez azért van, mert akad néhány rajongók által készített mod, amit feltétlenül fel kell pakolnunk, ha igazán élvezni akarjuk a játékot:

- Resident Evil 4 v1.1.0 patch
- Optimized NO-CD crack (tök vicces, de az eredeti verziómat crackelni kellett ahhoz, hogy bizonyos rajongói módosítások gond nélkül fussanak, többek között a feljavított grafika)
- Resident Evil 4 PC Texture Patch 2.0
- Enhanced Environment 1.5
- Hi-res Total Conversion Mod (igazság szerint ezt nem szoktam fölrakni, mert ettõl annyira nagyfelbontású lesz pár tárgy, hogy szvsz idétlenül kilóg a környezetébõl)
- Lighting Tweaks (nekem ez nem különösebben jött be, de azért föl lehet rakni, egy gombnyomásra elõcsalható vele a bloom effekt)
+1: - Extreme Res Leon (mert azért mégis õt nézzük legtöbbet a játékban 😄 )"

Most már csak be kellene szereznem mindent 😊

IMYke2.0.0.0
Annyit beszéltünk róla, hogy megszerzem a 4-est.
Honnan tudom leszedni a Textúra csomagot? Mi kell még hozzá?
Van valami MOD adatbázisa?
Esetleg sorrend, miként kell telepíteni a 4-es részt, hogy mûködjön is?

mflex
Grafikailag az adott gépek teljesítményét mindig túlszárnyalta 1-5-ig az adott évben, szerintem ezzel nem is lesz gond.

A gond amit lentebb olvastam, hogy már egy ilyen iq lightos játékhoz is végigjátszás kell????
Atyavilág!

Akkor az 1-2-ik (a 3 már nem annyira, a 4 már erre hajazott, hogy inkább az akció) részeknél az ilyen emberek maximum a házban rohangáltak volna fel-alá, mert továbbjutni nem tudtak volna, és ennek pont az volt a lényege, hogy Te magad jössz rá mindenre.

Egyébként a code veronica is brutál volt, amikor kijött sega-ra, és ott sem az agyatlan lövöldözés volt a lényeg, persze, mert akkor még Mikami volt a producer és a rendezõje a játéknak.

What about the forests?

ViniSoundz
naná! resident 2-õt nem lehet überelni szerintem sem. fura ez az 5 de valahogy bejön a hangulata. kicsit olyan "I am Legend"-es, fõleg a hídon csapott meg ez az érzés. Talán még jobb a 4nél is.

Mondjuk én resident õrült vagyok már a 90es években megjelent elsõ rész óta...
Achivmentek listáját valahol meg lehet nézni?
Update: kis ablakban nem csinálja 😊.
ÓÓÓ vsync-t nem kapcsolom ki 😞, mert akkor lesz videokban egy ilyen kép törés csík 😞.
Na mind1 😄, akkor marad így ,lehet am torrent kavart be nem tom,de majd megnézem vsync-t is,de most mennem kell suliba.
És a game adja a resi4 hangulatot,nagyon tetszik X).
Csak mediumon ritka nehéz, de kijátszom azon is 😄
Seth
Olvastam itt visszább errõl a hibáról. Ha jól emlékszem a vsync-et kell kikapcsolni,akkor megjavul

Maxtreme
ja oks akkor nem szóltam! 😊

Sziasztok,miért lehet az,hogy úgy megy a karim mintha lagolna?
De mindenki más körülöttem rendesen mozog.
(Local), lehet hogy a torrent miadt ?O.o
Nem tudom télleg, mer benchmark alatt nem lép fel ez a gond.
Elõre is köszönöm a válaszokat,jó lenne tudni,mert nagyon tetszik a game.
balee4
Kijött igen, és simán megy az újabb Op rendszereken is 😊

Seth
AZ elsõ rész is kijött Pc-re. Az elsõk között volt ami támogatta a 3d kártyákat 😊

Maxtreme
jaja. Az elsõ csak emuval megy, de a többi van PC-re.
A 4-et "kicsit" lehet pofozgatni is, hogy faxán nézzen ki! 😊

IMYke2.0.0.0
Ezt én se tudtam!
A 4-esrõl olvastam, a többi is van PC-re? Ejha.
Kutogatni fogok.

Maxtreme
Hogy milyen? Visszatöltõdõ hp, gow szerû irányítás, még több hentel 😄 Legalábbis ha követi a tendenciát. Sajna ez még a 4-nél is "agyatlanabb" lett.

Am. Valaki le tudná írni hogy pontosan milyen extrák vannak? (a merc az stimm)
...és mit, milyen feltételeket kell a "megszerzésükhöz" teljesíteni?

Arnold12
Grafika gyönyörû, az egyik legjobb 3rd person shooter amivel játstzottam. Csak a baj, hogy kb. semmi köze a Resident Evil névhez. Már a harmadik és negyedik részben is kevés volt a horror elem, ebbõl meg szinte kihagyták. Még mndig az elsõ résznek van a legjobb hangulata.

J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate

DarkSector
naná már a coop miatt megéri, de storyban a resident 2 marad a legjobb.
Viszont kibaszottsok extra van.
Még pc-n is lehet gyüjteni az Achivement-eket. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pretorian
Azokat kérdezném, akik hozzám hasonlóan az összes eddigi résszel játszottak, és 100 százalékosan végignyomták az eddigi epizódokat (összes befejezés, unlockolható karakterek, extrák, stb.), hangulat szempontjából az elsõ/második, játékmenet szempontjából a negyedik részt tartják etalonnak: mivel tud többet a rezi 5 az eddigi részeknél? Megéri azt a kilenc ropit, amiért hozzád csapják a CD-galaxisban? Köszi.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

DarkSector
jah elnézést, és bill+egérre ekkora ötletet, nem is reméltem ha az irányításról is szót ejtünk...érdekes monnyuk, hogy a táradnál látszik a sunyiság, mikor nála látszik a lézerfény....😄

szóvan szinte olymindegy, hogy van-e x360 joy, vagy nincs...az irányítás is tökéletes...

DarkSector
mien érdekes azért, hogy anno a 4 mikor kijött GC-re már akkor azt mondták, hogy a generációját is túlszárnyalta...nah akkor most nézzük meg az 5-höz képest, háát nem éppen mondható kicsinek az eltérés...😄

Jah és bakker mien lesz ezekután a Resident Evil 6???????

DarkSector
LOL

Totálissan durva.

Játék mint port + a live rendszer 100%-os.
A létezõ legjobb port lett eddig.....még csak aprobb patch se kell késõbb...

bár nem teéjessen tükrözi az eredeti verziókat, de pc-n is a legszebb játékok közt van...ha nemis a legszebb...

MerlinW
1-5 van PC-re. Code Veronica és a spinoff-ok nincsenek.

[merlinw.org]

norbi2fraktal
Dolpphin emulator-al nyomtam már,és tényleg szép

mflex
Az elõzõ részekben (konzolon) automatikusan célzott a karakter az ellenségekre, és ha már ezen gondolkozol, akkor próbálj szerezni egy nintendo cube-ot és a felújított resident 1 remake változatot.

Lefog esni az állad, hogy még mai szemmel is gyönyörû grafikát kapsz, egy rendkívül hangulatos és izgalmas játékban.

What about the forests?

Broafka
hmm, és ha az nincs? attól még megy? annyira azért nem vagyok nagy konzolos, hogy most ezért beruházzak valamit. (Habár egy olyan érzékelõs stukkert be kéne szerezni, mint ami a játéktermekben van <#idiota>)
szal ha fut anélkül is, nekem úgyis jó.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Seth
Fingom sincs milyen játékokat szeretsz, nem azért mondtam. De ha hasonló intenzív játékra számítassz akkor felejtsd el õket.
1-3 rész igen,ps1-es, megy ps2-n, de egy ps1 memókártya nem árt hozzá