4185
  • xxxpaulxxx
    de ez nem az

Chris változott egy picit pár év alatt
  • Shep
    Hát jó, de ha megnézitek ez a széria a grafikán kívül semmit nem változott az évek során, ráadásul most még ami jó volt azt is elvették. Van millió egy agyatlan lövölde, miért kellett ezt is azzá változtatni?
  • DarkSector
    a live listáról nem csak a multiplayer játékok jok
    hanem mind amihez kell account.
  • DarkSector
    érdekes live listán szerepel a játék!!!
  • xxxpaulxxx
    :)
  • DarkSector
    már a 4-ota nincs min csodálkozni, az is full ugyanez.
  • wedge31
    Én nézegetem videokat meg olvastam leirásokat ugyhogy nem egy SH mélységü survival horrort vártam hanem egy pörgös shootert és ebben nem csalodtam.

• DarkSector
    a túlélőhorror, nem egyenlő "az ijjesszen már meg a játék egy sötét szobában"-al.

ez tulélőhorror. mint a 4 ez is akciójáték lett inkább, de a régiek nem voltak ilyen kameranézetessek...és azért volt ijjesztőbb.
  • xxxpaulxxx
    ez szerintem is ugyan olyan mint a 4... és beszélsz te itt jó grafikáról... annyira sokat nem változott:D

Egyébként meg jobb lesz, csak adj neki esélyt... de semmiféleképpen ne hasonlísd a 1-2-3hoz
  • DarkSector
    jah nekemis resi meg batamna meg meg red faction
    :D

batmannál lezsedtem a dlc-t de nagy szar.
  • Shep
    Hát azért ott folyamatosan jöttek a jó jelenetek, nyomasztó hangulat. Itt mi van? Nyomornegyedben bohóckodunk egy izomállattal és egy modell kinézetű csajjal, a történet is olyan semmilyen. A 4 ami szintén gyenge rész a többihez képest, már az elejétől kezdve egész jó kis történetet vázolt fel és megvolt a hangulata is. Remélem lesz 6. rész is ahol már csak célkereszt lesz és lőni kell a felvillanó zombikat lsd. House of The Dead.
    Azért majd végig viszem és remélem a végére változik a véleményem ,de az eddigiek alapján ez egy nagy nulla.
  • wedge31
    Igen irány egy magasabb rész ott a legkönyebb meg a fejszés krapek se mászik utánad.
  • Kandurex
    szánalom,
  • SZEG007
    welcom e to the age of casual gaming
  • IMYke2.0.0.0
    A szobás jelenetnél nem szabad benn maradni...
  • kirol
    Kipróbáltam tegnap én is. A 4-et kihagytam, így korábbi berögződésekkel játszottam. Próbálkoztam minden zombit kinyírni, de ez itt nyilván lehetetlen. Itt a cél gondolom, hogy elmeneküljek adott helyről, és csak az adott ellenfeleket kell kinyírni. Fura.

Pláne körbevesznek ezren, gondolok itt annál a jelenetnél. amikor egy téren lefejeznek valakit. Azt se látom, mi folyik körülöttem, csak eszeveszetten nyomkodom a space-t, mert még csak késem van (töltényt nem pazaroltam).

Tény, hogy jobb, mint a 4., de fura akkor is.
  • hitman090
    Sziasztok!

Az lenne a problémám hogy megvan a játék de amikor elindítom belép a menübe meg minden elindul és amikor a demo következik akkor csak az írásokat látom és azon kivűl minden fekete és kidob vmi unsuported .. hülyeséggel A neten rákerestem és mindenkinek akinek Windows7 64bites rendszere van ilyennel dobja ki az lenne a kérdésem hogy tudtok e vmi megoldást erre? esetleg vmi patch vagy hasonlók.

előre is köszi.
  • wedge31
    Szerintem meg tök ugyanaz mint a 4 az is tiszta hent volt ez se más.
  • Shep
    Hát nem tudom, nekem annyira nem jön be ez a játék, annyira lecsupaszították az egészet, hogy az már fáj. Ott tartok ,hogy megöltem a láncfűrészest, de egyszerűen nem érzek kényszert arra, hogy folytassam tovább. Ettől rosszabb Resi nem igen volt. Akciójátéknak harmatgyenge, túlélő horrornak még viccből sem nevezhető. Kérdem én mi akar ez lenni? Az egy dolog, hogy jól néz ki, de hát ez édes kevés. A 4 patchek, meg turbó packok nélkül is sokkal élvezetesebb, mint ez az über grafikájával.
  • xxxpaulxxx
    az is durva lehet:D
    Capcom játékot tilos easynél nehezebben elkezdeni:D
  • IMYke2.0.0.0
    Valami baj van: nem rohadt kemény fokozaton játszol?
    Én normálon.
  • xxxpaulxxx
    azóta találtam még 1 ilyen ládát:D Ez tetszik ez a 4es chapter:D

#1803: majd belejössz:)
    Elején nekem is rossz volt
  • yesname #1803
    Összeszedek mindent amit találok, nem lövöldözöm agyatlanul és nem használok ki exploitokat. Mégis állandóan rosszul érzem magam játék közben, mert elfogy minden. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Te jószagú...!
    Ennyi pénzt (aranyat) még nem találtam! :)
  • xxxpaulxxx
    yesname! Itt egy remek példa, hogy lesz bőven lőszered... 10 perce még 0án voltam... azóta stun rodostam és lám:D

Ez meg milyen már:O Gazdag vagyokXD
  • wesker24
    Persze a láncfűrészesekért kapod majd a legtöbb aranyat asszem 15 ezret ! A Bella növéreknél asszem 10 ezret !
  • wesker24
    A bella növérek láncfűrésszel a kezükben mindig együtt támadnak ezért azért is jó mert a kimaxolt shotgunnal mindkettöt lehet sebezni !

Na de Salvador doki az már sokkal veszélyesebb mindig akkor bukkan fel amikor nem kéne és a másodperc töredéke alatt ha nem figyelsz máris lefejezett ! Az ugy rohangál mint egy örült ide oda cibálva a láncfűrészt meg aztán elég szivós egy dög aze lején elég sok skuló kell bele ! Csodálkoztam is hogy a francba nem fogyott ki az olaj a láncfűrészből ?? Biztos jól meg lehetett tankolva vagy végtelen mennyiségű üzemeanyag volt benne ! xD
  • xxxpaulxxx
    A zsákosoknak le kell lőni a zsákot utána meg faszán lehet lőni:D
    Amúgy mindig fejre kell célozni, ha tudsz... ha szép lassan jönnek akkor simán lehet... nem mindig lövi szét a fejét de ha felfejleszted a critikalt akkor elég jól viszi:D

De ezek a pókok mekkorák már:D jönnek vagy 20an, 1 suhintás a vibrátorral és fekszik mind:D
  • wesker24
    A Resi4-ben tényleg volt életerő csik ki is lehett maxolni a sárga növényekkel ! Habár kezdetben eléggé kevés volt ! Nekem a Resi4-ben állandoan Ashley-t ölték meg ! Vagy a zombik vagy én véletlenül mert a tűzharc kellös közepén volt !
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, azt hittem, csak ebben kell ilyenekkel megküzdeni (és 1x) - de ahogy olvaslak, látom, ennek hagyománya van a sorozat életében...
  • wesker24
    Jah a Resi4-ben hú de utáltam a Bella növéreket !! Két örült nöszemély mindegyik kezében egy egy láncfűrész ! Egy i selég belülük nemhogy 2 !

Na meg Dr.Salavdor se volt piskota a zslos fejű láncfűrészes ! Az is lefejezett jópárszor !
  • xxxpaulxxx
    jaja nálam is... kb gránátokból is max flash a nagycsáprágós genyák ellen:D:D:D

#1786: Akkor rosszul emlékeztem, hogy a 4ben volt:D
  • IMYke2.0.0.0
    Én nem hogy forgolódni nem tudtam, de két egészséges fejlövést adni is alig... :)
    Aztán sokadik próba után Sheva-t előreküldtem (szegény akkor halt meg 2x), és én a lépcső aljáról osztottam az igazságot a dögnek...
    ...aztán futás :)
    ...lőszerért :Ö)

• IMYke2.0.0.0
    Én aztat tudom :)
    De csak a szükségesek vannak nálam - ezért ilyenkor aprítom az ellent, fogy a lőszer és mehetek tápolni :)
  • wedge31
    Ne is mond pont ott probáltam ki hogy fordulok egyet azt nem sérülök...hát öröm volt nézni ahogy felszecskázott...
  • wesker24
    Jah az első 3-ban sem volt életerő csik de nem is volt szükség rá !

Onnan lehetett tudni hogy milyen állapotban vagy hogy amikor már kritikus volt amkkor már futni sem lehetett meg már eléggé lesántult és alig tudott már járni ! Persze ez volt a Danger a Caution-nél meg a vállát fogta ! A resi 4-ben jó volt ez a sárga növény ki is maxoltam az életerőmet!

Emléxem amikor Nemesis elöl menekültem a Resi 3-ban és eléggé levoltam sérülve azon imádkoztam hogy érjem csak el a következő ajtót hogy hátha találok valami növényt !
  • xxxpaulxxx
    A csajnak érdemes megvenni a stun rodot? Mert mos szegényke 0án van és akkor had játszon már azzal:D Egyáltalán ő használná?

#1785: Az azért van mert akkor az inventoryd telt meg:D
  • IMYke2.0.0.0
    Engem a fűrészes többször felaprított. De Sheva-t is - őt kétszer.
    Lehet, hogy én vagyok béna, de csak sokadszorra sikerült békés álomra szenderítenem a zsákos fejű fickót...
  • xxxpaulxxx
    viszont ezek a bossfightok sokkal könnyebbek, mint a 4ben
    eddig még egyiknél sem haltam meg:D
    Irvinget is végig dyingon öltem... (mivel kb életem felénél jöttem rá hogy ott vannak a lövegek a hajó végébenXD)
  • Seth
    Eddíg egyik resiben sem volt életerő csík. Így a jó,mert bizonytalanságban tartanak, izgibb