Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...hát igen, ég és föld a RE5 és az elsõ három rész hangulata közt.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megkérlek rá szépen...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PSN ID.: Beegabor
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ilyen rossz a helyzet?
Van közületek olyasvalaki, akinek az aktuális High Tech gépén gond nélkül futnak?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
3.-ban Nemesis hangja váháá😊
[merlinw.org]
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
No, sebaj, elõbb akkor ráállok a beszerzés témára, aztán jön a MOD-dolás.
Meg hát, annyi-de-annyi játszanivalóm van...<#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor>
Ráadásul én az eredeti fileokat is szétbontottam, abba belenyúlkáltam, visszacsomagoltam stb. Lehet még1x nem tudnám megcsinálni ugyanígy 😊
A játék "megvásárlásáig" szeretném összerakni hozzá ezt a csomagot. Nekem elég, ha sorrendben leírod/játék, utána Kuglizok.
xscr
ezt a két nagyobb méretú fájlt kell leszedni, kitömöríteni,és bemsolni
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
"z eddigi képeken talán látszott, hogy a leírtakkal ellentétben a játék egyáltalán nem botrányosan ronda. Ez azért van, mert akad néhány rajongók által készített mod, amit feltétlenül fel kell pakolnunk, ha igazán élvezni akarjuk a játékot:
- Resident Evil 4 v1.1.0 patch
- Optimized NO-CD crack (tök vicces, de az eredeti verziómat crackelni kellett ahhoz, hogy bizonyos rajongói módosítások gond nélkül fussanak, többek között a feljavított grafika)
- Resident Evil 4 PC Texture Patch 2.0
- Enhanced Environment 1.5
- Hi-res Total Conversion Mod (igazság szerint ezt nem szoktam fölrakni, mert ettõl annyira nagyfelbontású lesz pár tárgy, hogy szvsz idétlenül kilóg a környezetébõl)
- Lighting Tweaks (nekem ez nem különösebben jött be, de azért föl lehet rakni, egy gombnyomásra elõcsalható vele a bloom effekt)
+1: - Extreme Res Leon (mert azért mégis õt nézzük legtöbbet a játékban 😄 )"
Most már csak be kellene szereznem mindent 😊
Honnan tudom leszedni a Textúra csomagot? Mi kell még hozzá?
Van valami MOD adatbázisa?
Esetleg sorrend, miként kell telepíteni a 4-es részt, hogy mûködjön is?
A gond amit lentebb olvastam, hogy már egy ilyen iq lightos játékhoz is végigjátszás kell????
Atyavilág!
Akkor az 1-2-ik (a 3 már nem annyira, a 4 már erre hajazott, hogy inkább az akció) részeknél az ilyen emberek maximum a házban rohangáltak volna fel-alá, mert továbbjutni nem tudtak volna, és ennek pont az volt a lényege, hogy Te magad jössz rá mindenre.
Egyébként a code veronica is brutál volt, amikor kijött sega-ra, és ott sem az agyatlan lövöldözés volt a lényeg, persze, mert akkor még Mikami volt a producer és a rendezõje a játéknak.
What about the forests?
Mondjuk én resident õrült vagyok már a 90es években megjelent elsõ rész óta...
ÓÓÓ vsync-t nem kapcsolom ki 😞, mert akkor lesz videokban egy ilyen kép törés csík 😞.
Na mind1 😄, akkor marad így ,lehet am torrent kavart be nem tom,de majd megnézem vsync-t is,de most mennem kell suliba.
És a game adja a resi4 hangulatot,nagyon tetszik X).
Csak mediumon ritka nehéz, de kijátszom azon is 😄
De mindenki más körülöttem rendesen mozog.
(Local), lehet hogy a torrent miadt ?O.o
Nem tudom télleg, mer benchmark alatt nem lép fel ez a gond.
Elõre is köszönöm a válaszokat,jó lenne tudni,mert nagyon tetszik a game.
A 4-et "kicsit" lehet pofozgatni is, hogy faxán nézzen ki! 😊
A 4-esrõl olvastam, a többi is van PC-re? Ejha.
Kutogatni fogok.
Am. Valaki le tudná írni hogy pontosan milyen extrák vannak? (a merc az stimm)
...és mit, milyen feltételeket kell a "megszerzésükhöz" teljesíteni?
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Viszont kibaszottsok extra van.
Még pc-n is lehet gyüjteni az Achivement-eket. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
szóvan szinte olymindegy, hogy van-e x360 joy, vagy nincs...az irányítás is tökéletes...
Jah és bakker mien lesz ezekután a Resident Evil 6???????
Totálissan durva.
Játék mint port + a live rendszer 100%-os.
A létezõ legjobb port lett eddig.....még csak aprobb patch se kell késõbb...
bár nem teéjessen tükrözi az eredeti verziókat, de pc-n is a legszebb játékok közt van...ha nemis a legszebb...
Lefog esni az állad, hogy még mai szemmel is gyönyörû grafikát kapsz, egy rendkívül hangulatos és izgalmas játékban.
What about the forests?
szal ha fut anélkül is, nekem úgyis jó.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...