Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Élvezhetetlen.
Nesze neked konzol átirat.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Veszel egy fegyvert, ami a kívánt lõszert használja, aztán egyszerûen eladod. Ilyenkor a tárat automatikusan kiüríti, megkapod az inventory-ba a fegyverben lévõ töltények számát.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
DX9 el játszom és idõközönként fél óra - óra játék után átlósan kis kockák jelennek meg a monitoron. Majd eltûnnek, ha kilépek a menübe pár percre, illetve elvétve befagy a játék? Túlmelegedhet a videókari? (GF 8800 GT 521Mbos) Legfrissebb driver van fönnt.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már vagy 20x meghaltam és esélyem nincs állandóan elfogy a lõszer minden fegyverünkbõl 😞
Fixed the prob.
1. Go to 'C:\Documents and Settings\Username\My Documents\CAPCOM\RESIDENT EVIL and open config.ini file.
2. Find the part
And you're done. It worked for me so hope works for everyone else.
P.S. : I installed the DirectX from the game disk before making the change on the file.
Tegnap, a motoros-láncos jelenetnél vettem észre (eddig fel sem tûnt?), hogy KÉSIK A HANG.
Pedig aztán minden codec, driver a helyén.
Most akkor mi van?
Hétvégén kezdem is az elsõ résszel 😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Azt hiszem 5-1 chapter-nél vagyunk, amikor rohadt nagy sok lábú szörny jön és a potrohából meg valami szúnyogok jönnek! Adtam a pofájába az Acid-os gránátvetõmmel! Haver meg lelt egy AK47-est!
Cool játék csak sztem ma kivisszük reggel! 😄

<#idiota>#idiota>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
volt egy nagyon nagy LOOOOOOL
akartam hamachin nyomni, megcsináltam a reg-es cuccot, aztán elindítottam a hamát, senki nem válaszolt, na mondom bass*a szellõ, nyomom egyedül, kiléptem a hamából, 10percet nyomtam erre kiírta hogy XXX.Joined XDXD,ez komoly de hogy ??? nem eredeti a game, se live key XDXD
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
kell egy fix a winlive-hoz: http://www.megaupload.com/?d=WD1CAJ74 pass:baboo
és ez alapján a leirás alapján megcsinálni mindent:http://www.teknogods.com/phpbb/viewtopic.php?f=8&t=84
teszteltem nekem müködik akinek van sok ideje, és jobban vágja az angolt mint én az lefordithatja a leirást
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Am ez lett nálam a vége:
Most h megismerkedtem a cuccal, jöhet a veteran fokozat <#idiota>#idiota>
Nothing is True, Everything is Permitted
COOP-ban haverommal toltuk egész délután és nem bírtuk abbahagyni! Most nyírtuk ki azt a rohadt nagy denevért! 😛
Az a pálya nagyon jó amikor bányában vaksötétben menni kell és egyik embernek vinni kell azt a bazi nagy lámpát másik meg lõ!!!