Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

InfectedMann
Jó játék lenne ez, de az irányítás, a karakter mozgása és ez a kameranézet hazavágja az egészet.
Élvezhetetlen.

Nesze neked konzol átirat.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

grebber
Na csak a végére értem!

Next PC upgrade: 2022

Ha van elég pénzed, a következõ trükköt megjátszhatod:
Veszel egy fegyvert, ami a kívánt lõszert használja, aztán egyszerûen eladod. Ilyenkor a tárat automatikusan kiüríti, megkapod az inventory-ba a fegyverben lévõ töltények számát.
sovatalevi
csa all !kerdeznek valamit nekem meg van a jatek de nem tudom meg csinalni online plz valaki adna tanacsaot kerem sos

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

#1517?
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
LOL basszus volt atomfegyver is ezen a részen én meg csodálkoztam a sok skulotol miért nem döglik már meg.

doxadmin
Lõszert fegyverhez nem lehet venni? Gondolom nem, végül is azért nem találom sehol. 😊

DX9 el játszom és idõközönként fél óra - óra játék után átlósan kis kockák jelennek meg a monitoron. Majd eltûnnek, ha kilépek a menübe pár percre, illetve elvétve befagy a játék? Túlmelegedhet a videókari? (GF 8800 GT 521Mbos) Legfrissebb driver van fönnt.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

IMYke2.0.0.0
Hétvégén meg is nézem, mennyire 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Hát elég szépen szopat a 6-2-es fõboss 😞
Már vagy 20x meghaltam és esélyem nincs állandóan elfogy a lõszer minden fegyverünkbõl 😞

Pedig a Batman is jól lett optimalizálva!

IMYke2.0.0.0
GameSpot - Forums › Resident Evil 5 › Cinematic Audio out of sync?

Fixed the prob.

1. Go to 'C:\Documents and Settings\Username\My Documents\CAPCOM\RESIDENT EVIL and open config.ini file.

2. Find the part and change 'ReverbQuality' to HIGH and 'CategoryEQ' to OFF.

And you're done. It worked for me so hope works for everyone else.
P.S. : I installed the DirectX from the game disk before making the change on the file.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Most jut eszembe:
Tegnap, a motoros-láncos jelenetnél vettem észre (eddig fel sem tûnt?), hogy KÉSIK A HANG.
Pedig aztán minden codec, driver a helyén.

Most akkor mi van?

Gondoltam. Mondjuk fps-ben jó lenne (20 körül), de végig olyan mintha lassított felvételrõl menne a játék. Kiábrándító. Mármint a Batman. Mindegy, majd pár év múlva játszom vele. 😊

IMYke2.0.0.0
Jelentem: készen állok a teljes (1-2-3-4-5) Resident Evil-bevetésre - <#gun>
Hétvégén kezdem is az elsõ résszel 😊

Maxtreme
hát az ue3 mocinak kell min 2 mag h normális sebességet produkáljon! 😊

Tegnap feltettem a játékot, és bár annyira nem tetszik, azt el kell ismerni, hogy akik készítették profik. Egy 4 éves, egymagos athlon 3800+ procival, 2GB ram, és ati 4830 kártyával minden a maxon, dx9, 1280*768 felbontásban tökéletesen, zökkenésmentesen fut. Néztem is nagyokat. Az új Batman játék viszont ezen a konfigon katasztrofális. Mármint sebeséségileg.

Ugye régebbi hamachi is jó? Nem muszáj ezt a legújabbat használni?
Szép jó reggelt, vagy napot, vagy estét, függõen attól ki melyik napszakba olvassa. Lenne egy olyan problémám hogy a játék indítása után, mikor lecsengtek a logok meg miegyéb és be kéne hogy töltse a fõmenût csak egy nagy fekete semmi jelenik meg, nem tölt nem csinál semmit, csak az egér kurzor világít. Esetleg tudjátok mi lehet a gond, vagy hogy hogy lehet kiküszöbölni?
IMYke2.0.0.0
Tudtommal - én is azokra hajtok.

The Protector
Az S rank a legjobb a játékban ugye?MInt a dmcben.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Húúú végén járunk már haverral csak abba hagytuk mert nem láttunk a fáradságtól! 😄
Azt hiszem 5-1 chapter-nél vagyunk, amikor rohadt nagy sok lábú szörny jön és a potrohából meg valami szúnyogok jönnek! Adtam a pofájába az Acid-os gránátvetõmmel! Haver meg lelt egy AK47-est!
Cool játék csak sztem ma kivisszük reggel! 😄

<#idiota>

sznus
Természetesen ne helyben nevezzétek át a fájlokat, hanem másoljátok át egy - a játéktól független - mappába.

Toltam egy 10 percet, de azt hiszem ebbol mar kinottem sajnos. 😞
sznus
A játék zenéi/hangjai megtalálhatók a "RESIDENT EVIL 5\nativePC\sound\bgm\oto\" mappában (pontosabban ezen könyvtár almappáiban). A fájlok alapból sngw kiterjesztésûek, de ogg-ra átnevezve viszi a legtöbb zenelejátszó program. Csak gondoltam megosztom eme felismerést! 😉

wesker24
Na akkor itt is érdemes lesz ugy látom begyüjteni öket ! 😄
Maxtreme
itt is 😄

wesker24
Jah a Resi 4-ben is nagyon jók voltak a kupak figurák be is gyüjtöttem az összeset ! Ráadásul még hangokat is adtak ki !
Maxtreme
aham😊

ezek megint ilyen figurák mint a 4ben?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

norbi2fraktal
nájsz

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Maxtreme

<#hawaii><#vigyor>

norbi2fraktal
sok van még ne aggodj

volt egy nagyon nagy LOOOOOOL

akartam hamachin nyomni, megcsináltam a reg-es cuccot, aztán elindítottam a hamát, senki nem válaszolt, na mondom bass*a szellõ, nyomom egyedül, kiléptem a hamából, 10percet nyomtam erre kiírta hogy XXX.Joined XDXD,ez komoly de hogy ??? nem eredeti a game, se live key XDXD

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

SZEG007
kell egy hamachi: https://secure.logmein.com/products/hamachi2/
kell egy fix a winlive-hoz: http://www.megaupload.com/?d=WD1CAJ74 pass:baboo

és ez alapján a leirás alapján megcsinálni mindent:http://www.teknogods.com/phpbb/viewtopic.php?f=8&t=84

teszteltem nekem müködik akinek van sok ideje, és jobban vágja az angolt mint én az lefordithatja a leirást

grebber
Onnan még van bõven!
6-3 chapteres a game!

Most lõttem szét egy trollféleséget egy gépfegyoval ami a kocsin volt! kb hol tarthatok a játékban? sokvan még átra?
Maxtreme
opsz, sorry igazad van.

SZEG007
oksa még chatelek valakivel aztán leirom

norbi2fraktal
légyszi írd le a hamachi-zás hoz szükséges infókat

SZEG007
spoileres képeket minek raksz be

milyen hosszú a játék?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Maxtreme
nade lááányok <#idiota>

Am ez lett nálam a vége:

Most h megismerkedtem a cuccal, jöhet a veteran fokozat <#idiota>

CroftManor
Ok, megpróbálom, am a mentési rendszere sztem kicsit szar. Mikor pl meghalok és rámegyek az Igenre, megpróbálom újra, akkor ott dobb ki, ahol ugye meghaltam. de hogyha onnan kilépek, h majd innen folytatom, akkor kiírja h ha a nemre mész, akkor nem ment, vagyis akkor marad ugy, ahogy van. Erre kilépek, visszalépek és nem ott vagyok, hanem korábbi helyen :S

Nothing is True, Everything is Permitted

norbi2fraktal
légyszives írd le hogy kell nyomni, és akkor már nem kérdezzük meg 100x

grebber
Amikor az akna robban akkor ugye megtorpan vergödik na akkor aggyán a picsája alatti piros résznek azt nem szereti ezt sokszort minden elpazarolva azt megmurdel!

norbi2fraktal
annak a farka alatt levõ részt kell lõni, amikor lenyugtatod az aknával, és az A+D-t egyszerre kell nyomni (vetõtés, támadás elkerülése)

Hatalmas játék! Irányítást szokni kell az elején de nem gond!
COOP-ban haverommal toltuk egész délután és nem bírtuk abbahagyni! Most nyírtuk ki azt a rohadt nagy denevért! 😛

Az a pálya nagyon jó amikor bányában vaksötétben menni kell és egyik embernek vinni kell azt a bazi nagy lámpát másik meg lõ!!!

CroftManor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van az a denevéres szörny, hiába tettem elé az összes taposó aknát, semmi. Meg kiírja hogy A+D, de erre semmit nem csinál Chris

help <#falbav>

Nothing is True, Everything is Permitted