4185
-
#2105 Ki fogja írni hogy ami szerver megy az hányas chapternél van.
Tegnap ahogy felnéztem mindegyik a vége felé volt már! -
#2104 És ha online én csatlakozok valakihez, akkor bármelyik fejezethez tudok csatlakozni? Vagy csak olyanhoz, ahol én már jártam?
A megtalált tárgyakat mindkettőnknek jóváírja? Vásárolni fejleszteni mindenki csak a sajátját tudja, igaz? És átadni egymásnak dolgokat játék közben? -
METESTO #2103 Rise of Darkness -
#2102 Ahogy látható, BSAA emblémákra nem nagyon vadászgatok... -
#2101 Én vagy fél tucatszor megszívtam - 5.1-nél járok - mert ezerrel nyomogattam az F-et ugrásnál is (V helyett)... :)
Sheva simán vettem az első gödröt, miközben "Chris!" kiáltások közepette láthattam, ahogy a főkarakterem belezuhan a mélybe... :()
Aztán láttam is, nemcsak néztem, és már ment minden, rendesen...
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
-
#2100 jah QTE....az szerintem feldobta a játékot, és nem csak ezt, hanem eleve a kitalálásakor jó ötlet volt, nem is emlékszem, meik játékban láttam először, asszem a cold fear-ben talán.
Valszeg kalandjátékokból emelték át tuod a klikkelős gémekből. -
#2099 1. dx9 inditéása esetében Xfire, valamint ha live-al mentek akkor vedd fel barátnak...home gombot, és message.
2.igen sajnos. -
#2098 Félreérted. Úgy értettem h nagyon hasonló a játékmenet. Pl ez a fuss és nyomkodd az F-t, hogy elfuss a dőlő oszlopok elől aztán V-t hogy ugorj.. ugyanez volt a 4ben is az elején, amikor a nagy kőgolyó elől kelett rohanni. Vagy amikor ilyen romok között kellett menni, a 4ben is volt ilyen helyszín... meg még pár iylen dolog.
-
#2097 Dehogy már 1000x-szer le lett irva ! Launcherrel inditsd a játékot és ott van felül a Language nyelv és ott átállithatod angolra ! -
#2096 hát, ez a játék ilyen félvér féleség.. a menü egy része emberi nyelven van irva, de a másik olyan számomra, mint a barlangrajzok.. nem lehet valahogy angol fájlokat tenni a japo helyére? -
xxxpaulxxx #2095 miért kérdezed meg azt amire majd úgy is rá fogsz jönni pár perc múlva:D -
#2094 Hi. Leszedtem a rilódedes verziot, de japán a telepitöje.. A game is az? -
xxxpaulxxx #2093 jah és ezek a G pontok (höhh) csinálnak valamit? -
xxxpaulxxx #2092 gondolom maximum ha live->playersen belül... de jó lenne, ha lenne valami gyorsbillentyű:/ -
#2091 Igen muzsáj lesz újra kezdened ha Online-on akarasz játszani mert az offline-ot nem tudod folytatni !!
Meg játék közben is lehet beszélgetni egymással ott van a Skype vagy a Teamspeak vagy a Ventrillo progi ! Ha van mikrofonotok csak csináltok egy szobát Teamspeakben és máris dumálhattok egymással ezerrel !
De az hogy hogyan lehet irocskálni azt ne tudom ! -
xxxpaulxxx #2090 ismeretlenekkel? -
#2089 Használjatok ventrilot! -
xxxpaulxxx #2088 1, hogy lehet kommunikálni játék közben, akivel coopot játszok?
2, most ez komoly, hogy nem tudom folytatni az offline mentésem online? Muszáj nekem ezt újrakezdeni?:D -
#2087 Wesker mikor szívta magába Neo és Árnyék génjeit? Nekem kicsit erős volt az amit produkált, bár látványos volt az igaz. -
xxxpaulxxx #2086 pedig többen mondták hogy netre menti:O -
#2085 nah ezaz amit nem hinnék!!!
szerintem kellenek a c-n lévő mentések...a játék álltal kreált savegame mappa...és ahhoz feltenni a live-ot+ még majd bejelentkezni... -
#2084 576 üzletek...stb -
#2083 Ez a stukker odabasz vazze :D
-
xxxpaulxxx #2082 és akkor azt mondjátok, hogy ha így elmentem a játékot (persze újra kell játszani... hát nehogymár ne:D)
Akkor nem kell lementenem a mentésemet? Szóval ha újratelepítem a windowst akkor netről el tudom érni a savegamet?:) -
xxxpaulxxx #2081 Szerintem mérföldekkel jobb, mint az 5... izgalmasabb... viszont könnyebb is:D
#2080: Dunaplaza... saturn:) -
#2080 Hol vetted? Mondjuk már megrendeltem....
Tényleg, van valaki, aki hajlandó egy nem túl ügyes játékossal játszani? Mesterlövészetben jó vagyok, de közelharcban... -
#2079 #2072 valaki? -
#2078 nem véletlen függ össze.
ezt a részt a resident 4 és resident code veronica részekből gyúrták össze. -
#2077 Na végigtoltam délután :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát sztem elég sok hasonlóság van a RE4 és 5 között, volt olyan szitu ahol már azt gondoltam, ennyire ötlettelenek legyenek Capcomék? Tisztára RE4 csak más a helyszín meg más karakter. Na mind1 Egyébként a végén azt hittem majd összejön Chris, Sheva-val, dehát nem így lett :)) -
#2076 gratula!
vegyél fel allul van a gamertagom... -
#2075 jah de ugy tul könnyü.
monnyuk hálisten nem ien egyszerü a képlet, mivel nem tudod mindenhol használni, vagyis hiába pro fokon a végtelen rpg....ha vannak pontok ahol nem használhatod... -
#2074 :D -
xxxpaulxxx #2073 Nah zsír! Vettem egy Kane and Lynch-et 2000 pénzért... szóval elvileg mától én is liveozhatok mindennel:D
És még egy film is járt a játékhoz: Al Pacino-Robert de Niro-Val Kilmer: Szemtől szembe:D -
#2072 sziasztok..valaki megtudna mondani hogyan jatszahtunk coopban?
van gamepadom de a billentyu es a gapemad is a csavot mozgatja..a csajszit hogyan aktivalhatom?:) -
Kindred Blades #2071 Nanáhogy, és épp ezért volt meglepő, hogy mégis ki lehetett :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután Chris lepottyan a szikláról és Uroboros-Wesker sebezhetővé válik, Rocket Launchert használva (Sheva karakterével játszottam épp) egyből a játék végére ugrik, a csata úgy mindenestül kimarad :) -
No akko' ez is megva' -
cserpak #2069 Imyke nem magyarítanád le nekünk a RE 5-öt, neked egy hét alatt menne, és sok ilyen angolzseni palántának segítenél, mint én. -
#2068 a gránátos.. na az kész, épp ott szopok xD
Asszem viszek rakétavetőt v nemtom. -
#2067 ha valaki akar multit...resi 5-ben irjon:
BannedPrototype
én csak legtöbbször sima pisztollyal küldöm meg pusztalábbal...:D ....fokozattól független. -
#2066 naná hogy qte-t nem lehet kikerülni...hisz az van arra, hogy a halált kerüld ki.