Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Szerintem akinek warezba van meg mindenkinek a reloaded van és megy rendesen!

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Tökéletes egeres irányitáson mi a zavaró ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Empty
Ez a verzió nem megy? (rld-re5.iso) Bemountolom aztán semmi de semmi! Nesze nekem 7, valahány giga!

grebber
Ez a "Jókérdés" nem jókérdés hanem pénz kérdése.
PC-n nem igen adnak el belõle milliókat.

Checkpoint az nem mentés ebben a játékban. Ha kiírja hogy saving akkor ment, ha kilépsz amikor checkpointot ír, akkor nem ide tesz vissza, hanem ahol a mentés volt.

Egyébként ki lehet maxolni minden fegyvert, pont a fenti "featuret" használva.

sznus
Amúgy elõször a játékot PC-re csinálták, aztán portolták át a konzolokra. Hogy miért PC-re jelent meg legkésõbb? Jókérdés. Irányítás néhol valóban zavaró, de megszokható.

grebber
Feltenni a liveot esetleg?

watto
istenem, mindíg elõbb kérdezek mint hogy utánnajárok, bocs, megvan 😊

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Nem indul a játék mert az xlive.dll nem található.Mi a teendõ szerintetek?
watto
Hali! Bocs hogy tört ügyben kérdezek, de megvan a RELOADED-es verzzó, és valamiért japán vagy kinai vagy isten tudja milyen betûs a játék, van ahol angol... ezzel mit tudok kezdeni? Elõre is kössz a választ 😊)

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Takimate
ma este nekiülök !

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Takimate
<#worship>

grebber
Azt hogy melyiket maxolod szerintem tejesen mindegy mert én kis pisztolyon kívül max a elektromos rúdat használtam csak a fõbossoknál meg bivalyabb elleneknél vettem elõ a shotgunt és a gépfegyvereket!

IMYke2.0.0.0
Én nem játszottam még végig - ha mégis elfogadod a tanácsom, annak örülök:
Az elején érdemes a pisztolyra gyúrni a feljavításokkal. Aztán úgyis találsz jobb fegyvereket - a pisztoly mindenesetre létfontosságú, úgyhogy, azt ajánlott tuningolgatni.

A játékban nincs mentési opció, és úgy van ahogy írtad - Checkpointoknál ment a játék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Takimate
Sziasztok !
Csak egy rövid megerõsítést szeretnék. (már visszaolvastam)
Tehát játék közben NINCS mentés.(reloaded)
Checkpoint-onként meg kell csinálni legalább egy alfejezetet, és akkor Continue-val onnan folytatja ugye?

és még1..
Ha végigviszem mondjuk normal-on, mire érdemes figyelni. Mit gyûjtsek? Melyik fegyvert érdemes maxolni..
Köszi,

Hmm, hát ez nekem nem nagyon jön be :/

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

IMYke2.0.0.0
Húúúú... Akkor nem sötétben játszom, gyenge a szívem.
Akkor kezdek Jill-el.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Jaja anno én régebben billrõl játszottam végig ! Most mikor kipróbáltam igencsak szokatlan volt az egész 😄 ! Jah contorllerel jóval egyszerübb ! És igen azok a régi szép idõk amikor én a resi 1-et nyomtam akkor még nekem csak Nvidia Riva TNT 32 Mb-os Vga karim volt !

Amugy érdemes a Resi 1-et Jillel kezdeni mert az jóval könnyebb ! Miután kijátszottad Jill-el utána jöhet Chirs mert az egy csöppet nehezebb ! Amugy a régi Resi1-nek nagyon félelmetes volt azoka hátboroznagtó zenék és azok a zombi hangok akkor éjszaka nem is nagyon mertem vele játszani xD ! Meg egyszer ugy kiugrottam a székbõl hogy csak na ijedtemben ! Siri csend és hulla szag van tök sötét van elemlámpa bekapcsolva egyszer csak nagy zörejjel betörik az ablak és két pokol kutya jön elö ! XD
ÁÁáááááá...köszönöööm! 😊

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

IMYke2.0.0.0
Sikerült életre keltenem XP-n a Resident Evil (1)-t!
Mekkora öröm! S a régi szép idõk grafikája 😊
Otthon játszogatok is vele... De, ahogy elnézem, kontrollerrel jobb lesz.

állítsd át a launcherben a language fülre kattintva😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nektek is japán-kínai mindenféle? :S

wesker24
Én ugy emléxek hogy a DMC4-ben az SSS volt a legnagyobb !

Mert ugye simán volt a Smokin aztáán a Smokin Style és utána jött a Super Smokin style !
gabe paul logan
A helikopteres-motoros QTE-nél mikor az LT+RT-t kell lenyomni nem reagálja le, volt valakinek hasonló gondja, mondjuk nem Xbox controllerrel játszom hanem ps2 de van progi hozzá hogy felismerje és amúgy játékközben megy minden simán. Meg is néztem a konfigurációt(nemtom melyik van beállítva) de elvileg azokat kell lenyomnom amivel elõveszi a kést + a puskát Chris, de nem mûködik, meghalok.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

grebber
Azt nem tudom én normálon vittem!Majd elkezdem veteránon is a görcsölést mert az lesz!

de, de mondjuk a csaj helyett elfogadtam volna végtelen pisztoly töltényt😄
De már belátom, hogy lehet elhamarkodtam hogy nehéz a játék...
csak olyan capcomos😊
Szóval még easyn is szívja a fogát az embörke😊

grebber
Eladhatod az összeset.
Amúgy nehogy azt mond hogy téged még nem kellett a csajnak "megmenteni"?

IMYke2.0.0.0
Én minden XP reinstallal fel is teszem a Logitech driverét - nem bízom a beépítettben.

manta dual shock 2 mm807 a márkája

wapolok

IMYke2.0.0.0
Nekem nem okoz gondot a "V" nyomogatása - és teszi a dolgát: odajön, segít, vagy segítek neki.

szevasztok, elég az xp-s driver gamepadhoz? vagy tegyem fel a driverét mert egyikkel se akar igazán müködni, vagyis nem tudom beállitani pl a bal joystick-ra a mozgást és a jobbra a nézetet:@

wapolok

hát nem tudom ez a csaj nagyon nem kéne... nagy eksön és még rá is figyelni, hogy mi van vele... az tök jó hogy adogatja a cuccait, de õt is meg kell menteni meg neki is kell adogatni cuccokat😄

Amúgy találtam egy gyûrût... itt is lesznek majd olyan cuccok amiket nem szabad majd eladni, mert ha összegyûjtöm a darabjait akkor sokkal nagyobb pízt érnek?

ffxi
Azért mondom, hogy elszórakozom, de ez a Sheva nevû ízé nélkül 😊

Fákjúal!

Gideon Wieth
😄 Én anyáztam 😄 az a szar h nem mennyiséggel nehezítenek, hanem hogy egy fertõzöttbe //mert ezek azért nem zombik már 😄😛// több golyó kell :S

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
hát nem könnyû 😊 de annál élvezetesebb 😄 Igazából szerintem Coopban az igazi, bár nem próbáltam meg vele egyedül játszani, 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

grebber
Nem volt az a kimondottam nehéz szerintem.
Bár veteránon biztos hogy anyáznék nem keveset!

tyûûû ez a játék tényleg ilyen nehéz már az elején?😄

grebber
Nekem semmi bajom nem volt vele csak a világítós pályán máshol simán jó volt.

IMYke2.0.0.0
Ne felejtsük azért:
A világ játékai - hál istennek - nem csak abból állnak, hogy emberek egymás oldalán/ellen játszanak. Akkor meg az lenne unalmas, hogy a sok balfék, láma, csaló, veszíteni nem tudó, teljesen kiismerhetõ, mindent és mindenkit fikázó stb.
Jó, ha az embernek megvan a MAGA szórakozása - nem hiszem, hogy sokan toleráljuk a fentebb sorolt, igencsak szûkre vett negatív jelzõket... melyek egy része akár a legjobb haverral is elõbukkanhat, Coop, MP alatt!

ffxi
Eddig csak LIVE-on COOP-ba küldtem. Kipróbáltam milyen a BOT Sheva-val. Hát nem káromkodtam még ennyit. Olyan bosszantó, hogy az már fáj. Hadd ne kellejen sorolnom, hogy miért szídom. És nincs olyan, hoy nem szídom :@ Jobb nélküle. Ember mégis ember, nem lehet géppel helyettesíteni. 😊

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
A Dual Shock-omra nem is sajnáltam a pénzt ezelõtt 4 évvel... ...kormányt már biztosan nem vennék réteg játék miatt.
A kontroller eddig minden azt támogató játékban mûködött - szokni kell, de hát az Asszonyt is, elsõ este... nem? <#eplus2><#nevetes1>

CalebJoe
Ja kész csoda hogy ennyi szemét mellett végre kezdenek jó játékokat is kiadni pc-re.
Gideon Wieth
Banyeg 😊 csatlakozok CalebJoe-hoz. Átirat. Helyetekbe örülnék mint majom a farkának, hogy elkészítették. Egy controller meg igazán nem nagy összeg ....

IMYke2.0.0.0
DirectX 10-ben nem ajánlott elindítani a játékot.
Hivatalos Patch remélem, készül hozzá.

A "Nézd A Széles Hátam" hõssel nekem semmi bajom - A Gears of Warben ez tökéletesebben meg volt oldva.
Ebben a játékban ez kicsit nehéz, egér+bill mellett - ha kicsit is érzékenyebbre állítod az egeret, akkor igaz, hogy jobban reagál a karakter, de te meg kidobod a reggelidet a billentyûzetedre... 😞

Sziasztok!
Volt másnak is olyan problémája, hogy ha dx10-ben indítom akkor néha az átvezetõk nem jelennek meg csak a felirat és a hang?

MerlinW
Engem csak az zavar, hogy a képernyõ harmadát kitölti a fõhõsünk háta. Ez már a GOW, Dead Space-ben sem tetszett.

[merlinw.org]

nem mert dmcben az SS volt a legnagyobb😄

CalebJoe
nem van benne SS rank is
CalebJoe
Nem a játékkal van gond csak néhány pc-s sík hülye a controller-hez és egybõl azt mondja hogy szar a játék pedig ha rááll az ember jobb mint az egér+bill kombináció.
Az igazán szar irányítás az Alone in the Dark-ban volt ahhoz képest ez tökéletes lett.
Seth
Valaki tud teniszezni, vki meg nem. Ez van 😊

PSN ID.: Beegabor