Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ha sikerül így játszani coopban akkor valaki leirhatná magyarul is és akkor nem lesz mindig megkérdezve!

Next PC upgrade: 2022

SZEG007
hamachin re5hun szobába vagyunk már páran pass:future

norbi2fraktal
ha split screent akarnál akkor az dupla gépigénnyel járna, játsz lan-on hamachi-n

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Hát akkor kapják be. Etetnek itt, h ilyen plusz, meg olyan plusz a PC-s verzióban, erre a split screen-t kihagyják. Rohadtul nem érdekel, h hogy néz ki Sheva titkárnõ ruhában, split screen-t akarok :(.
norbi2fraktal
nincs

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Na akkor még1x megkérdezem. Van-e a PC-s verzióban osztott képernyõs (split screen) co-op, vagy nincs?
SZEG007
Itt van egy angol leirás hamachi-hoz hogy müködjön vele re5: http://www.teknogods.com/phpbb/viewtopic.php?f=8&t=84

balee4
Pedig 5x5 karakteres Cd-kulcsa minden Live-os játéknak.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

lalakov
Tudna valaki segíteni nekem pm-ben? Live-ra szeretnék belépni, a lentebb belinkelt oldal szerint van két live-os játékom is de a cd kulcs nem stimmel. A bejelentkezésnél 5*5 karakter van, a játékaimnál pedig több szerepel.
kössz lazasrác
CroftManor
Egy kis gameplay <#vigyor0>

Nothing is True, Everything is Permitted

SZEG007
japán te nab, és launcher exe inditása után language:D

Tatyla
mert nem abban a menüben van vagy nincs rá pénze

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok!
Haverral toljuk live-on reit, csak nem értjük hogy õ neki miért nem engedi az upgradet?
Amúgy most csatalkozott hozzá ma játékba:P :).
Elõre is köszönöm az ötleteket :)!
sziasztok hol tudom KÍNAIról angolra álllítani a játékot?res.evil5rõl van szó...köszii
Pedig hasznos ám, ha pl az utolsó harcban rocket launcher nincs kéznél :)
Mondjuk csak az ilyen hülyéknek, mint én, akiknek az utóbbira nincs pénzük, mert minden egyes fegyvert ki akarnak maxolni.

Tipp: Ha tárkapacitást növeltek, akkor tegyétek, amikor a fegyver üres. Ugyanis növeléssel együtt meg is tölti.

(aztán lehet, hogy ezt már írták két sorral lejjebb, akkor bocs a repeat-ért)
kirol
Bakker ilyen melóhelyet akarok én is! :D

Tatyla
emlékszem anno mikor a RE1-et toltam PS1-en 96-ban még újságkihordó gyerek voltam és annyira agyaltam korán reggel hogy mit hogy merre a játékban,hogy simán kihagytam két utcát és bringázhattam vissza... :D

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
játssz LIVE-on...

Hali.. Miért van az hogy ha én coopba akarok(szeretnék..) játszani RES5-t akkor bárki csatlakozik hozzám/én csatlakozok bárkihez azt írja ki hogy The Game Session has been canceled. ? valaki nem tud valami megoldást? TeknoGods Beta 12-t használok, és Hamachi 1.0.1.5-t... lehet hogy a hamachit kellene frissitenem?
a japán beállításokat h lehet átnyomni?
Hali! Azt szeretném kérdezni, ha Pc-s verzióban van-e osztott képernyõs Co-op és ha igen, akkor hogyan lehet aktiválni? Olvastam, h az Xbox verzióban csak le kell nyomni egy gombot a 2-es kontrollelel, de itt akkor egyszerûen azzal megy a faszi.
balee4
Jó világ..., én csak kacsingatok meló közben fel... :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
ÕÕÕ izé hogy is van aszonygya hogy vagy te és Sheva az akárhonnan nézem 2 fõ!

Next PC upgrade: 2022

SigS
Tényleg, valaki akinek sikerült, írja már le lépésrõl-lépésre hogy kell Co-op-ozni Hamachival, vagy más progival!

Thx <#email>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Hogy kell coop-ban tolni! Hamachi van hozzá, de úgy nem látjuk egymást! Kell még valami progi hozzá!?

Coop hányfõs ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mflex
Na kockásra ültem a seggem, mára elég volt :D
6-1-nél vagyok és nekem annyira nem jött be Wesker, mint mátrix ügynök, azért ennél egy kicsit kreatívabbak is lehettek volna a készítõk, hogy filmekbõl lopják az ötleteket, amikor a mutatóujját felemeli és mutatja, hogy "nono", arról meg a T2-bõl Robert Patrick jutott rögtön az eszembe, az átvezetõ videók viszont fenomenálisak ezzel szemben.

A lickerek és a laboratórium féle pályákon már egész resi"filing" -gem lett :)

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
:))))

Na, megyek 2. munkahelyemre. Ott is netezni fogok :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
Nálam is hasznosan telt a melóhelyen az idõ.. Supernatural S05E1-et néztem, stb <#idiota><#idiota>

IMYke2.0.0.0
Ja és a RE4-et PC-szinten elvárható minõségre javító MOD-okat is begyûjtöttem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nyolc órás munkaidõm nagy részét ma a Resident Evil tette ki :)
Sikerült minden elképzelhetõ információt beszereznem róla, írott formában - FAQs.
Beszereztem az 1,2,3. részeket. A negyedik folyamatban (83%). Holnap folytatódik.
Azt hiszem, eredményes* napra gondolhatok majd vissza, lefekvéskor :)

Ma is sikerült rendesen warezelni!
<#eplus2><#hehe>

Maxtreme
mi a lópöcs lett itt? Retro resi fétis topik? :)

mflex
Én nem tudom a kérdésedre a választ, mert csak offline érdekel, de más már válaszolt volna. Nyilván senki nem tudja, hogy mi lehet a problémád, nem kell érzelgõsködni...

Aki tudja, biztos válaszolni fog:)

What about the forests?

Maxtreme
oksi thx. Hát ezt össz 1x használtam a játékban:)

IMYke2.0.0.0
Tudtommal, csak Live-on mûködik.

norbi2fraktal
bocs de tévedtem ez az a fegyver Klikk

Segítsetek.Hogy lehet Co-Opban játszani osztott képernyõn.Van benne
ilyen lehetõség?
Hogy lehet bekapcsolni,mert nem találom csak a localt.
IMYke2.0.0.0
Nem is rossz - a tárazást én is fogom vele szemben használni.

Seth
Én Dragunov-ot adtam neki, azzal szépen osztja a fejeseket és nem is lõ a levegõbe. Van még neki egy pisztoly aztán ennyi. Pisztoly ammóból betárazom a pisztolyát ha könnyebb részhez érünk aztán a többit visszaveszem.

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Azt is :)

IMYke2.0.0.0
Pedig mûködik:

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

Shep
Nekem nem jön be az oldal

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
Lara hegyes melleit, mi? xD

IMYke2.0.0.0
"Tip: Conserve Ammo Sheva's not exactly a conservationist when it comes to ammo. However, there is a way you can prevent her from shooting in most circumstances--simply tap the "Partner Action" button every couple of seconds to call her close--she won't shoot when obeying this order, so exploit it whenever you have things under your control. We also suggest giving her weapons you'd rather not handle yourself, that way you're not forced to share ammo (we prefer to horde the handgun ammo, but let her go nuts with the machine guns). "

Tehát, olyan fegyvert adj neki, amit nem sajnálsz, és lehetõleg nehéz fegyver legyen, amivel gyorsan, kevés lõszerrel is le lehet gyilkolászni az ellent.
Okosnak okos, de sokat lõ a csajszi.
A "Partner Action" a PC-s verzióban: V gomb - ha nem állítod át.

IMYke2.0.0.0
Én úgy csináltam, hogy: "E" gomb és elvettem (elkértem9 tõle a pisztoly lõszert!
Ezután, amikor szükséges volt, akkor a karabélyt is használta, amit neki adtam.

Nehézfegyverrel amúgy sokkal pontosabb a kis csajszi.

CroftManor
Vettem egy shotgunt Sheva-nak, de mindig csak a kis pisztollyal lõ.
A kérdés gondolom 1értelmû <#vigyor0>

Nothing is True, Everything is Permitted

IMYke2.0.0.0
Ez a Steve tud valamit - Resident Evil (1) összehasonlítása PlayStation (1) vs Saturn gépeken.
Lehet csodálkozni.

Ja, és nézzétek meg a lapjának "Other projects" pontján a "Game Enhancement Compilations"-t!
Ha elolvassátok, megtudjátok, hogy rengeteg idõt ölt bele abba, hogy a két kiemelt játék HIBÁTLANUL fusson feljavítva.

Én le is szedem a csomagjait!

IMYke2.0.0.0
Valahol igen. Például mostanság leginkább az Északi-sarkon... :)

A játék kifagy?

Fagy

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram