4185
-
#2025 Mindjárt
Pedig hogy igyekeztem!
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
A társam sokszor menti meg a sejhajomat... [eddig [b]34[/bg-szer!]:
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
Fűrészes 6x nyírt már ki ...
-
#2024 nem is arra gondolt... -
#2023 Na, jó hülye vagyok hiába mentem hozzá közel közelharccal nem tudtam támadni, csak lőttem.:D -
#2022 Dobtam két gránát, elő a tuningolt stukker, kapott 6 lövést, futás, taposó aknák fel, lerak útonalra, szörnyike "ráfut", kábul - 6 lövés tőlem, shotgun a csajomtól... és ezt elnyomtuk nem tudom hányszor...
Aztán vitte magával a teherautó(t) :) -
xxxpaulxxx #2021 akarod mondani potrohát:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jah és ha másodszor találkozol vele, akkor csak fuss el! -
#2020 vagy a potroha alsó részét -
Balázs 17 #2019 jahxd
az aknáktól csak fetreng egy kicsit akkor kell odafutni és szétcsapni az "arcát"XD -
#2018 A mocsok hernyódenevért csak úgy lehet megölni, ha a sárga gyűrűit lövöm? Az aknáktól nem sebződik? -
#2017 dehogy ma :)
múlt hét szerdán kezdtem (csak ma akartam feltenni a 9.9es CCC-t, ha már van új alapon...) -
xxxpaulxxx #2016 az igen kora délután még bajlódtál a vidikártyával és most már végig is vitted?Oo
Vagy nem ma kezdted el?:D -
#2015 fú elég hosszú lett :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor Weskert lerúgja Sheva a gépből a végén, azt hittem ott lesz a vége, erre még mindig él XD -
#2014 haveromnak az van,de amikor bejönne a game kivágja hibával -
#2013 Köszi ez műxik, bocs, eszembe se jutott a gamecopyworld XD -
Csokis #2012 Akkor próbáld ezt, KATT! -
#2011 Hy.x1650 pron megy a játék?Vki tolja ilyennel? -
#2010 pedig rajta volt 100% -
#2009 hát nekem nem működik a trainer
na mind1 -
#2008 logitech rumblepad felejtős ugye? -
#2007 ó fene a vaksi fajtámat...XD
köszi -
#2006 Mindig az aktuálisat kell nézni.
Pl.: múlt héten 1 EURÓ = 280 HUF volt, most meg 270 HUF :P
Emlékezetem nem csal, akkor Legendary sosem volt rajta a LIVE listán. Max. x360-on -
Csokis #2005 Bakker, így lenne ötösöm a lottón. #2004-es hozzászólásomban ott a válasz a kérdésedre. -
Csokis #2004 Sajna a nyelvválasztós képet törölték (a fene essen beléjük ), így máshova töltöttem fel, ha esetleg még előfordulna a kérdés.
-
#2003 sziasztok!
nálam a menü fele ázsiai karakteres meg a játékban a felíratozás is. hol lehet átállítani hogy angol legyen minden szöveg? -
#2002 Micsoda ték volt ! -
#2001 Exchange pontokat simán kapsz mindegyik pálya után ! Amit a Bonus Features-nél lehet öket beváltani ! Ott van hogy miiket kell teljesiteni ahhoz hogy feloldjad az aktuális figurákat ! -
Csokis #2000 Lezuhant helikopter. -
#1999 Mát bocs de mit jelent az h crasheli? -
xxxpaulxxx #1998 chrasheli a játékot... én is épp hogy mázliból meg tudtam oldani, hogy gyorsan benyomtam a 9999999999999 pénzt aztán kiléptem a trainerből:D
link -
#1997 tud vki működő trainert a játékhoz? -
xxxpaulxxx #1996 ilyen exchange pointokat hol lehet szerezni?:D -
xxxpaulxxx #1995 :)
Nah zsír! Vége! Nagyszerű volt... sokkal jobb mint a 4, pedig azt is imádtam:D -
#1994 Igen régebben az Ut3-at vittük végig haverral Co-op-ban ONlineon keresztül és még fél után is ugyanaz a mnetés volt mikor annak idején végig vittem ! -
xxxpaulxxx #1993 6-2=legkönnyebb boss:D
De látványos:P -
xxxpaulxxx #1992 :/
És ha neten mentem el ezeket a gammákat akkor azokat a mentéseket bárhol elérem ezek szerint?:D -
#1991 A mentéseket szerintem nem lehet használni mert az offline profilban van ! Ez pon tolyan volt mint a Geras of War nettel és net nélkül egyszer ugy játszottam a Gowwal hogy net nélkül aztán amikor ujra játszani akartam nem vltak seholse a mentések lementem a netről és máris ott voltak a mnetések ! -
xxxpaulxxx #1990 Yeah minden fegyverem maxon... így megvehettem az M93R-t és Hydrát:D -
xxxpaulxxx #1989 hát azért sok alvajáró már tud valamit
meg egy kis kutya meg miegymás... ok az egy dolog, hogy változatosság csak már picit túlzás:D
Amúgy most már én is láttam Wesker sárga szemét (Piros:O)
Jah és egy kérdés: ha veszek holnap egy kane and linch-et ugye regelek live-ra... és akkor ha azt a játékot aktiválom, akkor ugye mindegyikkel tudok neten játszani
DE a mentéseimet is fogom tudni használni, ami eddig volt?
(Resinél és GTAnál) -
#1988 szerintem meg jo hogy nem egyfolytában csak mint az alvajárók sétálgatnak összevissza... -
xxxpaulxxx #1987 Azért néha túloz ez a gamma... így a 6-1nél már picit úgy érzem túlzásba vitték a zombis lövöldözős (amikor ők is lőnek) részt:D -
#1986 de ezelőtt 1 héttel még rajtavót...