Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ennyi😞
What about the forests?
Chris változott egy picit pár év alatt

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hanem mind amihez kell account.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez tulélõhorror. mint a 4 ez is akciójáték lett inkább, de a régiek nem voltak ilyen kameranézetessek...és azért volt ijjesztõbb.
Egyébként meg jobb lesz, csak adj neki esélyt... de semmiféleképpen ne hasonlísd a 1-2-3hoz
😄
batmannál lezsedtem a dlc-t de nagy szar.
Azért majd végig viszem és remélem a végére változik a véleményem ,de az eddigiek alapján ez egy nagy nulla.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pláne körbevesznek ezren, gondolok itt annál a jelenetnél. amikor egy téren lefejeznek valakit. Azt se látom, mi folyik körülöttem, csak eszeveszetten nyomkodom a space-t, mert még csak késem van (töltényt nem pazaroltam).
Tény, hogy jobb, mint a 4., de fura akkor is.
Az lenne a problémám hogy megvan a játék de amikor elindítom belép a menübe meg minden elindul és amikor a demo következik akkor csak az írásokat látom és azon kivûl minden fekete és kidob vmi unsuported .. hülyeséggel A neten rákerestem és mindenkinek akinek Windows7 64bites rendszere van ilyennel dobja ki az lenne a kérdésem hogy tudtok e vmi megoldást erre? esetleg vmi patch vagy hasonlók.
elõre is köszi.
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Capcom játékot tilos easynél nehezebben elkezdeni😄
Én normálon.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
#1803: majd belejössz😊
Elején nekem is rossz volt
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ennyi pénzt (aranyat) még nem találtam! 😊
Ez meg milyen már😮 Gazdag vagyokXD
Na de Salvador doki az már sokkal veszélyesebb mindig akkor bukkan fel amikor nem kéne és a másodperc töredéke alatt ha nem figyelsz máris lefejezett ! Az ugy rohangál mint egy örült ide oda cibálva a láncfûrészt meg aztán elég szivós egy dög aze lején elég sok skuló kell bele ! Csodálkoztam is hogy a francba nem fogyott ki az olaj a láncfûrészbõl ?? <#hehe>#hehe> Biztos jól meg lehetett tankolva vagy végtelen mennyiségû üzemeanyag volt benne ! xD
Amúgy mindig fejre kell célozni, ha tudsz... ha szép lassan jönnek akkor simán lehet... nem mindig lövi szét a fejét de ha felfejleszted a critikalt akkor elég jól viszi😄
De ezek a pókok mekkorák már😄 jönnek vagy 20an, 1 suhintás a vibrátorral és fekszik mind😄
Na meg Dr.Salavdor se volt piskota a zslos fejû láncfûrészes ! Az is lefejezett jópárszor !
#1786: Akkor rosszul emlékeztem, hogy a 4ben volt😄
Aztán sokadik próba után Sheva-t elõreküldtem (szegény akkor halt meg 2x), és én a lépcsõ aljáról osztottam az igazságot a dögnek...
...aztán futás 😊
...lõszerért :Ö)
De csak a szükségesek vannak nálam - ezért ilyenkor aprítom az ellent, fogy a lõszer és mehetek tápolni 😊
Onnan lehetett tudni hogy milyen állapotban vagy hogy amikor már kritikus volt amkkor már futni sem lehetett meg már eléggé lesántult és alig tudott már járni ! Persze ez volt a Danger a Caution-nél meg a vállát fogta ! A resi 4-ben jó volt ez a sárga növény ki is maxoltam az életerõmet!
Emléxem amikor Nemesis elöl menekültem a Resi 3-ban és eléggé levoltam sérülve azon imádkoztam hogy érjem csak el a következõ ajtót hogy hátha találok valami növényt ! <#vigyor>#vigyor>
#1785: Az azért van mert akkor az inventoryd telt meg😄
Lehet, hogy én vagyok béna, de csak sokadszorra sikerült békés álomra szenderítenem a zsákos fejû fickót...
eddig még egyiknél sem haltam meg😄
Irvinget is végig dyingon öltem... (mivel kb életem felénél jöttem rá hogy ott vannak a lövegek a hajó végébenXD)