4185
-
FnaticC #2305 Köszi a választ ! -
#2304 offline profillal sehogysem lehet CO-op-ozni !!
csakis Online-ban lehet Co-Op-ozni !
1. Hamachi fix-el !
2. Veszel egy olcsó Live-os játékot ! -
FnaticC #2303 Hali !
Valaki megmondaná, hogy lehet-e offline windows live profillal coopozni ?
Ha igen kérem h írja le .
Válaszokat előre is köszönöm. -
#2302 S&W M500 Magnum -
#2301 Smith Wesson 500SW: Shop purchase after you max the upgrades for the Smith
Wesson Model 29. The cartridge is 1/2 inch, but not considered .50 caliber BMG.
INFO
-
#2300 És ez melyik fegyver akar lenni? -
#2299 Ez is igaz ,jó az a fegyó. -
#2298 nem tök 100 mikor 1től meghal? Meg legalább "nem nő meg a feje" -
#2297 Gamepadal játszol ? nagyon kevés a headshot... -
#2296 Én ezzel a stukival vittem végig, a játék 4 fejezetétől.
-
#2295 Oké csekkolom! -
#2294 Egy kis gameplay tőlem :)
Véleményem szerint ezt a stukkert a legérdemesebb megvásárolni, felfejleszteni, aztán örök lőszert neki
1x2x elég béna voltam a vidben, irtóra zavart a fix 30 fps, szokatlan volt így.
Nem mind1 ugye hogy az ember 70-80al játszik, vagy csak a 30a-l :) -
#2293 Hali!
Nem olvastam mostanában a topikot, van rá már valami hack, amivel minden "cuccos" megvan? -
#2292 bazz sztem itt #2224 elég egyértelműen le lett írva. -
#2291 Ez a végtelen lőszer dolog hogy is működik??
És mikor kapom meg a csajt törzsi kivitelben nyíllal mindennel? -
#2290 pedig nem cheat-elek, nem látom annak értelmét, nézd meg Grebber képet, B-s lett és 100500 score-ja van, egy tanács, szedd fel esőnek az időket, majd gyűjtsd egy hejre a zombikat,és vedd gel a combo time-ot,és nézd meg mennyi pont-ot lessz (persze ha jó sok a combo-d) -
#2289 Utánanéztem kicsit, ennél még jóval nagyobb pontokat is találtam,szóval lehetséges XD -
#2288 Nekem is, de nem akartam gyanúsítgatni senkit. Mint látjátok 80-as kombóval és örök lőszerrel (még mielőtt valaki beszól, ez a Tribal rucinál adottság) is csupán 115k jött össze, pedig aztán irtottam a népet mint állat :) -
#2287 Maradjunk annyiban , hogy gyanús -
#2286 Na végigtoltam easy-n is.
Elsőre nem is rossz szerintem:
-
#2285 No cheat?
-
#2284 No ez szép, grat. No majd még én is nekeiesek az első mapnak :-) -
#2283 kicsit toltam mercarines-ben,és wasker-el megy a legjobban, az első pályán megöltem 150 enemy-t és vége lett:)
-
#2282 Na erre mondják azt hogy gigalol.Elsőnek ugye normálon végigvittem a legvége szinte nevetségesen egyszerű volt most hogy liven tolom EASY-n képtelen vagyok befejezni elfogy mindenem :( -
#2281 szép nagyon, én is neki estem de elsőre csak D-m lett -
#2280 Launcher exével indítsad a játékot és ott lesz a bal felső sarokban a nyelvválasztási lehetőség! -
#2279 Tudna valaki segíteni, hogy hol lehet a japán nyelvet átállítani angolra? :S Menüben kb merre? :S -
#2278 kurva jó -.DASD:SD:SD:ASD::?:DAS -
strebacom #2277 Figy a szöveg is beszartam rajta.......
Ittt-eeee..wazeee!!! -
#2276 ha egysze felszedted, akkor utána ujbol felszedheted, de attól még az elsőt veszi alapul, vagyis megjegyzi.
-
#2275 Ejj a tököm teli van már ezzel a buzi krokodillal épp sétáloka viz szélén erre megjelenik a krokodil és bekap ! Eddig egész játék idő alatt egyszer sem haltam meg erre aza köcsög krokodil megesz ! -
#2274 Sztem én akkor most fogom magam és újból játszom boxon :D meghoztátok a kedvemet hozzá :D vagy töltsem le PC-re ? mégegyszer nem veszem meg :D -
-
#2272 persze. Ez csak természetes. -
vzajcev #2271 Photoshoppal? -
#2270 kicsit javítottam :)
végtelen lőszer mer modban csakSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a többieknek nem.Sheva-nak (Tribal) lesz, a nyíl, -
Balázs 17 #2269 nekem 46XD végtelen ammot akarok már:S -
#2268 Merc. módban eddig kinek mennyi a rekordja? :)
nálam eddig ez a max. -
Kindred Blades #2267 Ahamm, meg is van :)
Ott csesztem el, hogy először flash grenade-del próbáltam, arra pedig nem reagált, sima gránátot meg nem akartam venni, mert a skót verziót játszom, amiben Chris McRedfield az egyik fő karakter. -
#2266 nem kell ennyire szerncsétlenkedni, bedobsz egy gránátot a konténerbe és kész
mondjuk én is filóztam rajta, de mondom "ááá, nem fogsz ki rajtam k****g!!", belenyomtam egy gránátot, és probléma megoldva :D