Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Ja ,de még igy is elbujhatnak Redfield új bicepsze mögött...<#nyes>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wesker24
Jaha Resi 3 is nagyon jó volt abban az tetszett a legjobban hogy a játék választás elé állit hogy most döntsd el mit akarsz !

Kandurex
Ez utóbbi kettõhöz nem tudjátok, hogy van e valamilyen texture pack, vagy az csak 4. részhez készült?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mflex
Egyébként a licker mutánsok, baxott jól kivannak dolgozva!

What about the forests?

wesker24
Chris nemcsaka Resi1-ben volt hanem a Resident Evil Code Veronica X-ben is benne volt na meg a Resi4-ben is benne van persze csak MOD-al !
Kandurex
Nah, szépen felrakom a 2. és a 3. részt 😊 legalább egy jót játszok, még ha a grafika nem is lesz ilyen szép.

mflex
Ezzel mind egyetértek amit leírtál, sajnos így van, de hála az égnek van benne 3 vagy 4 pálya is, ami már resi hangulatba hoz, pl a licker-rek, meg az umbrella számítógép és az olvasni valók. (resi 2 laboratórium filing)

Ennyi😞

What about the forests?

''Nyomornegyedben bohóckodunk egy izomállattal és egy modell kinézetû csajjal'' 😄SA_ASDAd:

wesker24
Gondolom ez a GC-s Resi 1 remake nem ??
wedge31
Ilyen tulélö horrorba egyedül a SH tartja a szintet ott még a legutolsó rész is annak nevezhetö.

de ez nem az

Chris változott egy picit pár év alatt

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Shep
Hát jó, de ha megnézitek ez a széria a grafikán kívül semmit nem változott az évek során, ráadásul most még ami jó volt azt is elvették. Van millió egy agyatlan lövölde, miért kellett ezt is azzá változtatni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
a live listáról nem csak a multiplayer játékok jok
hanem mind amihez kell account.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
érdekes live listán szerepel a játék!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

😊

DarkSector
már a 4-ota nincs min csodálkozni, az is full ugyanez.

wedge31
Én nézegetem videokat meg olvastam leirásokat ugyhogy nem egy SH mélységü survival horrort vártam hanem egy pörgös shootert és ebben nem csalodtam.

DarkSector
a túlélõhorror, nem egyenlõ "az ijjesszen már meg a játék egy sötét szobában"-al.

ez tulélõhorror. mint a 4 ez is akciójáték lett inkább, de a régiek nem voltak ilyen kameranézetessek...és azért volt ijjesztõbb.

ez szerintem is ugyan olyan mint a 4... és beszélsz te itt jó grafikáról... annyira sokat nem változott😄

Egyébként meg jobb lesz, csak adj neki esélyt... de semmiféleképpen ne hasonlísd a 1-2-3hoz

DarkSector
jah nekemis resi meg batamna meg meg red faction
😄

batmannál lezsedtem a dlc-t de nagy szar.

Shep
Hát azért ott folyamatosan jöttek a jó jelenetek, nyomasztó hangulat. Itt mi van? Nyomornegyedben bohóckodunk egy izomállattal és egy modell kinézetû csajjal, a történet is olyan semmilyen. A 4 ami szintén gyenge rész a többihez képest, már az elejétõl kezdve egész jó kis történetet vázolt fel és megvolt a hangulata is. Remélem lesz 6. rész is ahol már csak célkereszt lesz és lõni kell a felvillanó zombikat lsd. House of The Dead.
Azért majd végig viszem és remélem a végére változik a véleményem ,de az eddigiek alapján ez egy nagy nulla.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Igen irány egy magasabb rész ott a legkönyebb meg a fejszés krapek se mászik utánad.

Kandurex
szánalom,

SZEG007
welcom e to the age of casual gaming

IMYke2.0.0.0
A szobás jelenetnél nem szabad benn maradni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Kipróbáltam tegnap én is. A 4-et kihagytam, így korábbi berögzõdésekkel játszottam. Próbálkoztam minden zombit kinyírni, de ez itt nyilván lehetetlen. Itt a cél gondolom, hogy elmeneküljek adott helyrõl, és csak az adott ellenfeleket kell kinyírni. Fura.

Pláne körbevesznek ezren, gondolok itt annál a jelenetnél. amikor egy téren lefejeznek valakit. Azt se látom, mi folyik körülöttem, csak eszeveszetten nyomkodom a space-t, mert még csak késem van (töltényt nem pazaroltam).

Tény, hogy jobb, mint a 4., de fura akkor is.

Sziasztok!

Az lenne a problémám hogy megvan a játék de amikor elindítom belép a menübe meg minden elindul és amikor a demo következik akkor csak az írásokat látom és azon kivûl minden fekete és kidob vmi unsuported .. hülyeséggel A neten rákerestem és mindenkinek akinek Windows7 64bites rendszere van ilyennel dobja ki az lenne a kérdésem hogy tudtok e vmi megoldást erre? esetleg vmi patch vagy hasonlók.

elõre is köszi.

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

wedge31
Szerintem meg tök ugyanaz mint a 4 az is tiszta hent volt ez se más.

Shep
Hát nem tudom, nekem annyira nem jön be ez a játék, annyira lecsupaszították az egészet, hogy az már fáj. Ott tartok ,hogy megöltem a láncfûrészest, de egyszerûen nem érzek kényszert arra, hogy folytassam tovább. Ettõl rosszabb Resi nem igen volt. Akciójátéknak harmatgyenge, túlélõ horrornak még viccbõl sem nevezhetõ. Kérdem én mi akar ez lenni? Az egy dolog, hogy jól néz ki, de hát ez édes kevés. A 4 patchek, meg turbó packok nélkül is sokkal élvezetesebb, mint ez az über grafikájával.

az is durva lehet😄
Capcom játékot tilos easynél nehezebben elkezdeni😄

IMYke2.0.0.0
Valami baj van: nem rohadt kemény fokozaton játszol?
Én normálon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

azóta találtam még 1 ilyen ládát😄 Ez tetszik ez a 4es chapter😄

#1803: majd belejössz😊
Elején nekem is rossz volt

yesname
Összeszedek mindent amit találok, nem lövöldözöm agyatlanul és nem használok ki exploitokat. Mégis állandóan rosszul érzem magam játék közben, mert elfogy minden. 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

IMYke2.0.0.0
Te jószagú...!
Ennyi pénzt (aranyat) még nem találtam! 😊

yesname! Itt egy remek példa, hogy lesz bõven lõszered... 10 perce még 0án voltam... azóta stun rodostam és lám😄

Ez meg milyen már😮 Gazdag vagyokXD

wesker24
Persze a láncfûrészesekért kapod majd a legtöbb aranyat asszem 15 ezret ! A Bella növéreknél asszem 10 ezret !
wesker24
A bella növérek láncfûrésszel a kezükben mindig együtt támadnak ezért azért is jó mert a kimaxolt shotgunnal mindkettöt lehet sebezni !

Na de Salvador doki az már sokkal veszélyesebb mindig akkor bukkan fel amikor nem kéne és a másodperc töredéke alatt ha nem figyelsz máris lefejezett ! Az ugy rohangál mint egy örült ide oda cibálva a láncfûrészt meg aztán elég szivós egy dög aze lején elég sok skuló kell bele ! Csodálkoztam is hogy a francba nem fogyott ki az olaj a láncfûrészbõl ?? <#hehe> Biztos jól meg lehetett tankolva vagy végtelen mennyiségû üzemeanyag volt benne ! xD
A zsákosoknak le kell lõni a zsákot utána meg faszán lehet lõni😄
Amúgy mindig fejre kell célozni, ha tudsz... ha szép lassan jönnek akkor simán lehet... nem mindig lövi szét a fejét de ha felfejleszted a critikalt akkor elég jól viszi😄

De ezek a pókok mekkorák már😄 jönnek vagy 20an, 1 suhintás a vibrátorral és fekszik mind😄

wesker24
A Resi4-ben tényleg volt életerõ csik ki is lehett maxolni a sárga növényekkel ! Habár kezdetben eléggé kevés volt ! Nekem a Resi4-ben állandoan Ashley-t ölték meg ! Vagy a zombik vagy én véletlenül mert a tûzharc kellös közepén volt !
IMYke2.0.0.0
Hú, azt hittem, csak ebben kell ilyenekkel megküzdeni (és 1x) - de ahogy olvaslak, látom, ennek hagyománya van a sorozat életében... <#hehe>

wesker24
Jah a Resi4-ben hú de utáltam a Bella növéreket !! Két örült nöszemély mindegyik kezében egy egy láncfûrész ! Egy i selég belülük nemhogy 2 !

Na meg Dr.Salavdor se volt piskota a zslos fejû láncfûrészes ! Az is lefejezett jópárszor !
jaja nálam is... kb gránátokból is max flash a nagycsáprágós genyák ellen😄😄😄

#1786: Akkor rosszul emlékeztem, hogy a 4ben volt😄

IMYke2.0.0.0
Én nem hogy forgolódni nem tudtam, de két egészséges fejlövést adni is alig... 😊
Aztán sokadik próba után Sheva-t elõreküldtem (szegény akkor halt meg 2x), és én a lépcsõ aljáról osztottam az igazságot a dögnek...
...aztán futás 😊
...lõszerért :Ö)

IMYke2.0.0.0
Én aztat tudom 😊
De csak a szükségesek vannak nálam - ezért ilyenkor aprítom az ellent, fogy a lõszer és mehetek tápolni 😊

wedge31
Ne is mond pont ott probáltam ki hogy fordulok egyet azt nem sérülök...hát öröm volt nézni ahogy felszecskázott...<#nevetes1>

wesker24
Jah az elsõ 3-ban sem volt életerõ csik de nem is volt szükség rá !

Onnan lehetett tudni hogy milyen állapotban vagy hogy amikor már kritikus volt amkkor már futni sem lehetett meg már eléggé lesántult és alig tudott már járni ! Persze ez volt a Danger a Caution-nél meg a vállát fogta ! A resi 4-ben jó volt ez a sárga növény ki is maxoltam az életerõmet!

Emléxem amikor Nemesis elöl menekültem a Resi 3-ban és eléggé levoltam sérülve azon imádkoztam hogy érjem csak el a következõ ajtót hogy hátha találok valami növényt ! <#vigyor>
A csajnak érdemes megvenni a stun rodot? Mert mos szegényke 0án van és akkor had játszon már azzal😄 Egyáltalán õ használná?

#1785: Az azért van mert akkor az inventoryd telt meg😄

IMYke2.0.0.0
Engem a fûrészes többször felaprított. De Sheva-t is - õt kétszer.
Lehet, hogy én vagyok béna, de csak sokadszorra sikerült békés álomra szenderítenem a zsákos fejû fickót...

viszont ezek a bossfightok sokkal könnyebbek, mint a 4ben
eddig még egyiknél sem haltam meg😄
Irvinget is végig dyingon öltem... (mivel kb életem felénél jöttem rá hogy ott vannak a lövegek a hajó végébenXD)

Seth
Eddíg egyik resiben sem volt életerõ csík. Így a jó,mert bizonytalanságban tartanak, izgibb

PSN ID.: Beegabor