4185
-
#2345 Max feltölteni tudod a lőszert amikor egy fegyver-t upgrade-elsz növeled a tárat akkor teleteszi venni nem lehet lőszert! -
#2344 Hy! Lőszert nem lehet vmilyen úton módon vásárolni?? A tököm kivan már, hogy sosincs elég belőle. Ráadásul most tartok ott a lávás pályán mikor ki kell nyirni Weskert. Iszonyat hamar elfogy a lőszerem és a mozgási terület is pici, szerezni nem tudok. Szal patt helyzetbe vagyok nagyon. Aki tud vmi megoldást azt megköszönném! -
#2343 aham, akkor tévedtem! :) -
haxoror #2342 A sig maximum sebzése 180, az AK74-é 250. -
haxoror #2341 Ha első végigjátszás akkor az M3 shotgun-t, Shivának meg a sima beretta pisztolyt, ezeket folyton használni fogjátok és rengeteg lőszer lesz hozzájuk.
A második játékhoz (végtelen lőszer csak a másodiktól van) mindenképp a magnumot (bármelyiket) fejleszd fel először
Nyugodtan fejleszthetsz több fegyvert is egyszerre, nekem az első játék végére az M3, beretta, AK74 és a desert eagle is ki lett maxolva és még maradt is pénz. -
#2340 Csak mikor bedugod neki, meg ne húzd a ravaszt arra vigyáz.. mert visszalő -
xxxpaulxxx #2339 robbanó hordót lőtt szét:D
-
#2338 Másfél évig volt AK-ám sokat aludtunk együtt ,kefélgetem szóval érted... -
#2337 Akkor már miért nem SIG? :)) az elvileg asszem erősebb. -
#2336 Én csak magnumot meg AK-át / szép emlékek / használok. -
#2335 Am sikerült megvenni merc-en kívül is a nyilat. Igaz 50k-ba került, de leszarom :))) -
#2334 Szerintem valami gépfegyvert érdemes mert örök lőszer végett sokkal gyorsabban tudsz lőni (ugye nincs tárazár) mint kis pisztolyokkal!
Bár ha többször végigtolod akkor mindegy mert többet is ki tudsz maxolni majd! -
#2333 -
#2332 Na nem is lett olyan rossz ! Most hogy eladtam az összes kincset összegyült kb 40 ezer aranyam !
Melyik fegyót érdemes jobban kigyurni ?? Mert találtam egy Magnumot is abban a táborban ahol jöttek azok az óriási maszkos Majini-k !
-
Meteora4 #2331 valaki meg tudja mondani hogy hogyan kell megcsinálni az utolsó páylát? Mert addig jutottam hogy lőttem azokat a narancssárga vmiket elől,hátul és amikor Chrissel rá ugrok elkezdem nyomni az "F"-et amit kiír és pár másodperc múlva Chris le esik Wesker hátáról Sheva-t pedig át döfi a kezével vagy mi az aneki.(normal fokozat) -
#2330 Nem robbanónyilat lő. -
#2329 Én a nyilas Shevat akarom mert ha jól láttam akkor ilyen robbanó nyilat lő ki asszem mert coopba volt velem egy csoka és mintha robbantott volna a nyillal!
-
#2328 zsír. veterán után asszem úgy is nyílik a professional mód :) -
#2327 Ja és magyarítások portálon olvastam majd csinálják a magyarítást!
Akkor ez végett +1x végigvivös:D -
#2326 Basszus akkor mennyi kell azt is leirhatnák akkor, 130 fölötti gyilok meg 60 valemennyi kombo asszem ennyi volt.
De majd görcsölök tovább volt már 98-as kombom csak ott annyian jöttek hogy kinyírtak mint állat és kárbaveszett pedig akkor nagyon jól toltam :(
-
#2325 mert lehet kevés volt a kombó, ill a legyilkolt enemy. -
#2324 Akkor nekem miért nem ad A-t a 3 szorosáért sem? -
#2323 elírta. 40 kell az A-hoz. -
#2322 Pedig azt irja:
A Mercanaries módbana karakterek a következőképpen nyílnak meg
Érj el minimum A fokozatot ( ez 400000 pont)
Chris (S.T.A.R.S.) Experimental Facility
Chris (Safari) Village
Jill (Battle Suit) Ship Deck
Jill (BSAA) Public Assembly
Sheva (Clubbin') Ancient Ruins
Sheva (Tribal) Missile Area
Wesker (Midnight) Mines
Wesker (S.T.A.R.S.) Prison
135 ezrrek csinálok és csak B rangot kapok.Kellene nekem Az a nyilazos Sheva de így sosem lesz meg ha 400k kell :( -
Én ezt a videot használtam elég elborult heyekre tették öket. -
#2320 400e? heee? 40k kell az A rankhoz és az emberek megszerzéséhez. B pedig az új pályához. -
#2319 Engem nem ettek meg meg előttem jöttek fel joval és simán kilehetett kerülni őket!
Ez a Mercanaries mod elég érdekes lesz 400.000 pont kell hát ha vért izzadok sem tudtam még 150 ezer fölé sem menni :( -
#2318 lődd le a pöcsbe
Ott a vidimbe a technikája xD (#2294) -
#2317 Én tudom hol vannak a medálok ! Meg már kezd elegem lenni a krokiból akár merre megyek mindig ott bukkan fel elöttem azt egyből death asszem a 3-1-es rank nem lesz valami jó a sok halál miatt !
-
#2316 Egyszer jöhetne velem coopba innen valaki aki tudja merre vannak a medálok mert nem igen találom őket :(
-
#2315 jaja, beszippancsa' az embert -
#2314 http://www.youtube.com/watch?v=7yjfDf-qGIw -
#2313 Pedig én is frapsel nyomom :) -
#2312 nem kell Live-os játék elég a hamachi fix -
Norbertnano #2311 Jó a game csak amikor becstlakozik valaki hogy cooperativeba játszunk mindig ideges leszek és vagy én vagy a társam meghal legtöbbször az én hibámból :( -
#2310 Na most végigtolom megint és kimaxolom azt a metálszürke magnumot is és akkor már 3 fegyoba lesz végtelen lőszer!
Nálam ez a game üti a Batmant.Már 3-adszorra fogom végigtolni most vagyok a 3. 2-3-nál.
-
#2309 Hol kell beállítani, hogy végtelen töltényem legyen?
Már kétszer végig vittem a játékot.
Előre is kösz. -
#2308 Köszönöm szépen, így már mindjárt más. :) -
#2307 Te is Frapsal veszed fel? Mert nekem vmiért elvan csúszva a hang ha frapsal veszem -
haxoror #2306 Na igen, az egész játékban kétszer haltam meg, mindkétszer a kurva krokodilok ettek meg.
Néhány krokodilnak hihetetlenül sok élete van.