Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viccet félretéve: a pályákon/szakaszokon mindig találsz lõszert!
- Space + Jobb egér = kés
A késsel törj szét (általában asztalokon, hordókon lévõ) faládákat, fahordókat = lõszerek, és egyéb finomságok
Mindig keress lakattal lezárt ládákat: kincs
Keresd a zöld umbrella logókat is (csak úgy).
Figyeld az elolvadó zombikat, fuss oda, ha kék/piros felívelõ csíkokat látsz a helyükrõl és "F" azonnal.
Így már nem lesz gond a lõszerrel - sõt: sokszor fogsz FULL feliratos lõszer logot látni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amúgy nem szûkmarkú.. csak pazarolsz:)
Nem szabad... sokszor használj meele-t ha látod hogy el fog fogyni a fegyód
jah és vegyél vibrátort
Köszi:D
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
PSN ID.: Beegabor
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Vagy ennek valami másik módja lesz?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Valaki meg rosszul tudja azt hiszi hogy ha egy dvd borítóján ott van hogy Games fow Windows az már egybõl live-os hát nem!
Van ami Live-os de nincs rajta a borítóján pl Kane and Lynch.
Next PC upgrade: 2022
akarommondani offline account ! :)
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
2-1 nél kilépek, visszalépek..semmit nem mentett el.
HIába olvastam végig a topikot. (lehet h elkerülte a figyelmemet)
Szóval elõször OFFLINE account-ot kell csinálni, azután ment rendesen...
Az meg milyen genyó már hogy megmutatja a kék emblémákat, de már az azt megelõzõ chapterben is kellett volna gyûjteni.
Egyébként meg le a kalappal a gém elõtt... Élvezetes, pörgõs.. majdnem RE4 feeling. :)
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Azt tudom, hogy
Street fighet 4, resi 5, gta 4 de több most nem jut eszembe:D
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mert ha nem akkor én is veszek valami liveos gammát:D
És ha nem frissíted a livot mikor kéri akkor felejtsd el az online profil használatát minden játékhoz.
Flatoutot rendeltem meg azzal még játszok is majd!
LEGENDAY
KANE & LYNCH 2000-2000ft az 576 -ban!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem pesti vagyok így olcsóbb is mintha felmennék érte!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Mert régebben volt hogy vettél egy live-os game-et és tudtál vele tolni minden liveos game-et.
De most jött a 3.0-ás live és ez már nem játszik vagy igen?Errõl írna valaki most mi a helyzet?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
csekk, itt van pát eredmény röhögés helyett.. :)
<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#nevetes2>#nevetes2>
hát én 1920*1200-ban toltam full 2*AA Vsync:on és meg se reccen a 60fps-röl DX10-ben....
Viszont a driverben az A.I.-t ki kell kapcsolni, ez is lényeges....<#hehe>#hehe>
Thrash \'Till Death
Nv-n viszont gyorsabb pár FPS-el.
Látványbeli difi ellenben 0.
nekem ati hd4650es van