4185
  • vzajcev
  • lipio
    Hali! Lécci vki mondja már el hogy hogyan lehet 1 gépen ketten játszani vele?! sürgös lenne :D elöre is köszönöm!
  • Kindred Blades
    Mmm, megtaláltam a hiányzó (bezony, az utolsó, guide nélkül) hiányzó emblemet, 5/2-es chapter, a szemetesben. Sheva-val játszok, de próbálhatom közvetlenül a konténer mellől, a hátrébb álló lépcsős részről, az istennek se találok olyan szöget, ahonnan be lehet lőni. Létezik, hogy inkább Chris-t irányítva kéne megpróbálnom? Vagy valami más módon lehet kilőni?
  • CroftManor
    ja, és ennek következtében minél több pontot szerzel, sorba veheted meg a fegyverekhez az örök ammót :)
  • Fpocok
    Egyedül vagy egy társsal, egy zárt pálya részen, ami elég nagy, gyakorlatilag egy survival mod, zombikat kell ölni, és szobrokat kell szétütni, ezekkel lehet időt nyerni.

És minél több pontot kell csinálni. Így meg lehet kapni a többi pályát is a mődhoz.
  • CroftManor
    shotgunnal az is 2 lövés kb
  • ProEvoFan
    jaja, rohangálok én is
    és a fejlövés után tényleg vannak paraziták, amibe nem kevés lőszer kell
    majd belejövök:)
  • Murder3
    Én is a 3-3 részbe tartok amikor josh is velünk van és a hajón kell 1 folyón átkelni barikád és zombi kíséretekben:D

Amúgy írtátok h ha kijátszod akkor 1 Mercenary mód is feloldódik.
    Az lényegébe mi lenne?
  • xxxpaulxxx
    3-3...
    Már alig várom hogy végigvigyem és legyen gatling gunom online-on is:D:D:D
    Amúgy miért van az, hogy alig akarnak csatlakozni a játékomhoz?:S
  • Gideon Wieth
    igen ez így helyes mondás :D Amúgy ki hol tart ? nekem a kedvenc részem... hát abból igen sok volt:D úgy az egész játékot élveztem :D
  • xxxpaulxxx
    az azért nincs olyan sokszor és akkor már el vagy eresztve lőszerrel rendesen:)
    Én azt utálom amikor így szétnyílik az egész testük kb és csak a farkukat tudod lőni mert az a gyenge pont.. nah ott volt amikor 200 uzi töltény se volt hatásos...

Amúgy szégyen a futás de a kurva anyját annak aki kerget:D
  • Gideon Wieth
    na ekkor van futás :D
  • wesker24
    Igen ám csak késöbb nem ért a fejlövést kerülni ! Mert kibujik a fejükböl a parazita ! Aztán ha nincs nálad flash grenade akkor lehet igazán szorult a helyzet mert nem kevés töltény kell bele !
  • Gideon Wieth
    pontosan :D szégyen a futás. bár mi tagadás hasznos ...

Amúgy próbálj meg fejre célozni :) Illetve amikor fogják a fejüket akkor futás oda és rúgd jól pofán őket. Az se gond, hogy ha földön fekszenek és még jól meg is taposod :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem szégyen a futás - jó párszor rohangáltam én is, mint a mérgezett egér...
  • ProEvoFan
    kipróbáltam a játékot, de egyenlőre szenvedés
    vagy én vagyok a béna, vagy nehéz a játék, de elég hamar meghalok
    kevés a lőszer, elfutok utánam jönnek...ok, np, jöjjön a kés, de azt csak egy helyben állva tudom használni, mikor az ellenhez lépek h megtudjam késelni, vagy elkap, vagy leüt...
    nézegettem a bill. kiosztásokat,ha engedi a gép akkor az F gombbal tudok ütni, vagy a V-vel tudok segítséget kérni a kolléganőtől...késelés, lövés...ennyi
    próbálkozok még, mert tetszik a játék csak rá kell jönnöm egy.két turpiságra:)
  • grebber
    Nem jön valaki cooponzi most??
    3-2-nél járok.EASY csak a szint a LIVE miatt kezdtem elölről.
    Spigiboy a nevem live-on.(Nem röhögni minden amit akartam foglalt volt)
  • xxxpaulxxx
    én Kane and Lynch-et vettem és kaptam hozzá egy Szemtől szembe c. filmet is:D
  • grebber
    Veszel egy eredeti játékot ami live-os!
    Én a Flatout Ultimate Carnage-et vettem meg 1990FT volt csak és ezzel eredetinek látja a Resi5,Batman,Flatout persze, és sok más live-os játékot :D
  • CroftManor
    jó és azt honnan szerzek? XD
  • grebber
    Elvileg lehet warezzal hamachizni!De live-os kóddal eredetivé lehet tenni!
  • CroftManor
    Coopozni csak eredetivel lehet hivatalosan? :D
    Torrentes verzióhoz kell hozzá ez a hamachi vagy mi?
  • grebber
    Tegnap én is amikor nyomtam coopot elsőnek valami nem tudom milyen srác csatlakozott.Lassú volt mindig várni kellett rá mert amikor az a szörny jött akit szét kell égetni abban a kamrában pazarolta a lőszert orrba szájba!
    Utánna meg kilépett jött egy másik srác na az meg ilyen 150 töltényekkel jött kamilláztam is azt hogyan.De vele jó volt kis repülö denevér pillanatok alatt megvolt.
  • Evin
    Most olvasom, hogy lesz Director Cut kiadás is jövőre, konzolra.
  • IMYke2.0.0.0
    RS-zni = RE-zni.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem a gyors-gombnyomásos részekkel volt bajom - más a kezemre állt.
    Én csak most kezdtem RS-zni, és azt hiszem, elkapott, rendesen.
    Ez az rész láthatóan egyszerűnek készült, mint egy faék, hogy friss játékosok is rákapjanak a sorozatra - engem meggyőztek -, s épp ez sarkall arra, hogy nekivágjak a nehezebb és régebbi részeknek is.
  • CroftManor
    Én shotgunnal adtam nekik, csak a fejét célozd és mikor összerogy, adj neki F-el. Általában ilyenkor ha félrehúzódsz, Sheva is ad neki. De shotgunnal kb lövés és meghal.
  • vzajcev
    Kemény vagy Csoki
  • Maxtreme
    Amúgy mint említettem Sheva Tribal után már gyerekjáték az egész merc mod. Szal igyekezzetek azt megszerezni :D Majd nyomatok 1 videot... :D
  • Maxtreme
    Tegnap este játszogattam kicsit:

• Nathan66
    azok, de rohadtak... én sniperrel lövöm az agyvelejét, de a láncfürész, ugyanugy zug és masszivan tartva a kezében jön felém...
  • xxxpaulxxx
    Vááá milyen hikomatok vannak neten... besokalltam
    Nem tudok vele továbbjutni 3-2nél, amikor jön a 2 láncfűrészes...
    Az egyik résznél ugye csak akkor jön, ha kinyitom az ajtót... mondom neki hogy cmon... de vagy 25ször... erre visszamondja hogy cmon... bazz rá várok hogy lejöjjön segíteni de balfasz...
    A másik amikor lesiklasz és rögtön jön a láncfűrészes... nos oda őt küldtem... hiba volt... meghalt... nah mind1 asszem mára elég volt:D
  • Balázs 17
    fullon van az egyik fegyverem de végtelen lőszert nemlátok, csak anniy hogy belehet kapcsolni de attól még nem lesz az (shopban sincs semmi)
  • grebber
    Ez a dolog jó lenne ha eltudnátok egymás között intézni!!!!!
  • MerlinW
    A 2. és 3. részt tekintve a 4. sehol sincs:)

(Én spec a 4-et végig sem játszottam, nem kötött le, míg az előző kettőt többször is anno. Az 5-öt elkezdtem, de ezzel sem fogok sokat játszani, baromi kényelmetlen az irányítás és a karakternézet)
  • Nathan66
    hát ez tényleg jó játék lett
  • titty
    Sziasztok! le akarom törölni a játékot mert már 2x végig vittem, de a mentéseimet leakarom menteni, valaki meg tudná mondani hogy miket kell elmenteni, hogy legközelebb működjenek a régi mentések.
  • Maxtreme
    Sheva Tribial után kurva könnyű lesz az egész merc mod.. :) Nem lövöm le a poént h mé xD
  • Takimate
    naja.. de nekem ez az első live-os gémem volt :)
    akkor azért :)
  • xxxpaulxxx
    váááá dmc 3-4 secret missonok
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Annál undorítóbb dolgokat életemben nem láttam:D