Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nekem eddig csak úgy sikerült kinyiffannom, ha ellenfél ölt meg - lõszer hiánytól nem sikerült :)
Viccet félretéve: a pályákon/szakaszokon mindig találsz lõszert!
- Space + Jobb egér = kés
A késsel törj szét (általában asztalokon, hordókon lévõ) faládákat, fahordókat = lõszerek, és egyéb finomságok
Mindig keress lakattal lezárt ládákat: kincs
Keresd a zöld umbrella logókat is (csak úgy).
Figyeld az elolvadó zombikat, fuss oda, ha kék/piros felívelõ csíkokat látsz a helyükrõl és "F" azonnal.

Így már nem lesz gond a lõszerrel - sõt: sokszor fogsz FULL feliratos lõszer logot látni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mondjuk azért boosoknál egy életcsík elfért volna:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Seth
Ennyit a hentrõl és az agyatlan lövöldérõl XD

PSN ID.: Beegabor

nyugi... én már volt amikor úgy mentettem véletlenül egy halál után, hogy nem maradt semmim csak a vibrátor:|

Amúgy nem szûkmarkú.. csak pazarolsz:)
Nem szabad... sokszor használj meele-t ha látod hogy el fog fogyni a fegyód
jah és vegyél vibrátort

jaaaa:)
Köszi:D

yesname
Ennek a játéknak egy baja van, de az nagyon nagy. Túl nehéz. Egyszerûen olyan szûkmarkúan bánik a lõszerrel, hogy minden fejeztben elfogy és nincs mit tenni csak meghalni :(

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Seth
Nincs, már alapból max életerõvel kezdessz. AZ a maradék ami látszik,az akkor aktiválódik,amikor dying státuszban vagy

norbi2fraktal
ez így van nekem megvan eredetiben a Stranglehold,na arra az van írvha hogy Games For Windows, és az nincs hogy Live (::(:(

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Miaz itt már nem is lesz sárga herb életcsík hosszabbításhoz?
Vagy ennek valami másik módja lesz?

IMYke2.0.0.0
Pontosan. Alap. :Ö)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pretorian
Háhá erre még emlékszem, '98 körül láttam utoljára...egyébként szerintem még ezekkel az amatõr filmes megoldásokkal is jóval hangulatosabb ez az intro, mint valami élettelen CGI.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Seth
Nem.Nem.

LeventeV
meglehet oldani valahogy azt hogy celzas kozbe tudjak mozogni? ugy tudom konzolon adtak ki ra vmi patchet.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

A 9.9-es Catalyst driverrel nálam nem jelentek meg az átvezetõ videók, 9.8-al nincs gond. Arra az esetre, ha valakinél szintén elõjött volna a fenti probléma.
Pedig ezt a profil létrehozást csak az elsõnek telepített live-os játéknál kell eljátszani, a többinél már elég csak belépni a létrehozott profilba. Volt hogy be is jelentkezett egybõl (Juiced2). Sõt én oprendszer újrahúzáskor átmentem az XLIVE mappát és így legközelebb sem kell vele bajlódni. <#rolleyes>

grebber
Games for Windows Live am elyiknél ott a zöld pipa értelemszerûen.

Valaki meg rosszul tudja azt hiszi hogy ha egy dvd borítóján ott van hogy Games fow Windows az már egybõl live-os hát nem!
Van ami Live-os de nincs rajta a borítóján pl Kane and Lynch.

Next PC upgrade: 2022

Takimate
offline topik.... :DD

akarommondani offline account ! :)

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Takimate
jól beszoptam.. elkezdtem offline topik nélkül
2-1 nél kilépek, visszalépek..semmit nem mentett el.
HIába olvastam végig a topikot. (lehet h elkerülte a figyelmemet)
Szóval elõször OFFLINE account-ot kell csinálni, azután ment rendesen...

Az meg milyen genyó már hogy megmutatja a kék emblémákat, de már az azt megelõzõ chapterben is kellett volna gyûjteni.

Egyébként meg le a kalappal a gém elõtt... Élvezetes, pörgõs.. majdnem RE4 feeling. :)

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

ha nincs live profilod akkor nem ment elvileg
The Protector
A street fighter 4 topikban volt lista.DE ha beírsz biztos fogja vki linkelni.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nincs valahol errõl egy lista ami az online játszható live játékokat mutatja?:D
Azt tudom, hogy
Street fighet 4, resi 5, gta 4 de több most nem jut eszembe:D

The Protector
Nem tudom.DE jobb addig is kihasználni a dolgot.És igen vegyél egy live játékot,mert megéri.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

egyébként ez valamikor meg lesz csinálva, hogy minden játéknak külön serial kelljen, hogy online játsz, mint a többi játéknál?
Mert ha nem akkor én is veszek valami liveos gammát:D

Sziasztok, vki tud segiteni abban h nem ment a game chekpointok-nál ,én velem van a bibi vagy vmit nem veszek észre..elöre is thx
The Protector
CSak úgy megsúgom h eddig az összes megjelent live játék megy 1 kóddal.És nyugodtan frissítsétek a live-ot mert nem szarja maggát össze.Mellesleg ha az lenne a kifogás h a baatmant telepítettem utoljára akkor az a helyzet h az utolsó 3 játéknak ez volt a sorrendje3.Batman 2.RESI5 1.Red faction.És minden megy faszán.
És ha nem frissíted a livot mikor kéri akkor felejtsd el az online profil használatát minden játékhoz.

grebber
Tévhit!Legendary életében nem látott Live-ot!
Flatoutot rendeltem meg azzal még játszok is majd!

DarkSector
Ha live kod kell, akkor:

LEGENDAY
KANE & LYNCH 2000-2000ft az 576 -ban!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vidd végig a csajjal is hard-on...<#awink>

Nem tudja valaki, h miért van az, h ha hamachin játszok, akkor idõnként szétkapcsol a játék a cinematics-ok után?
na végeztem vele _:) eddig azvolt a baj hogy lefutottam fentrõl aztán beszorítottXDXD huhh de jáccanék még vele remélem lesz 6is:)
Husimoto
Üdv! Mitõl lehet, hogy indítanám a játékot, és azzal ahibaüzenettel leáll, hogy a REDX9.exe hibát észlelt.

grebber
1990+ 990 a házhoz szállítás.
Nem pesti vagyok így olcsóbb is mintha felmennék érte!

wesker24
Mennyi volt mert akkor lehet én is megrendelem !!
grebber
Na berendeltem (Flatout Ultimate Carnage) kedden jön a live kódom<#taps>

grebber
Tehát akkor a 3.0-ásoknál már nem jó értem!Akkor megrendelem a Kane And Lynch-et azt próbálgatom õket!

Tatyla
RE 5 meg Red Faction 3 még jó a GoW kóddal de már a Batman azt mondta hogy nono updateljem csak fel a LIVE-ot,erre én meg ráklikkeltem hogy NO és toltam tovább offline profillal...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maxtreme
vazze 1 gyengébb ATi vga-val (am dx9ben sem produkál 100000fpst-t) mit eredményez a dx10 használata? :D

wesker24
Most is ugyanaz a helyzet szerintem mert valaki azt irta itt a fórumban hogy ment neki a régi Gow-os live kulcsával tehát bármelyik más érvényes live kulcsal müxik !
grebber
És akkor most ezt a live kodos dolog hogyvan?
Mert régebben volt hogy vettél egy live-os game-et és tudtál vele tolni minden liveos game-et.
De most jött a 3.0-ás live és ez már nem játszik vagy igen?Errõl írna valaki most mi a helyzet?

Elhiszem, de ennél minek gyorsabb....
<#fejvakaras>

Maxtreme
de dx9ben méggyorsabb lenne elhiheted :)
csekk, itt van pát eredmény röhögés helyett.. :)

"Am ATival nem érdemes Dx10ben nyomni mert felezõdik az fps..."
<#guluszem1><#guluszem1><#nevetes2>

hát én 1920*1200-ban toltam full 2*AA Vsync:on és meg se reccen a 60fps-röl DX10-ben....
Viszont a driverben az A.I.-t ki kell kapcsolni, ez is lényeges....<#hehe>

FlyHigh
Ez a láncfûrészes csóka rendesen lepörköli az agyamat, annyira ügyetlenül lett megcsinálva benne egy csomó dolog. Pl: ha valamit kezelni akarsz, akkor csak abban az 1 mm-es területben állhatsz meg, hogy ott legyen a használ gomb. Az meg egyenesen kurva idegesítõ, hogy tártöltés és lövés közben nem lehet mozogni. Amúgy egy jó játék.

Thrash \'Till Death

Maxtreme
Am ATival nem érdemes Dx10ben nyomni mert felezõdik az fps...
Nv-n viszont gyorsabb pár FPS-el.
Látványbeli difi ellenben 0.

Maxtreme
"dx10hez mien kartya kell"

Dx10-es <#vigyor1>

Seth
Eladhatod nyugodtan. Itt nem kell tartalékolni semmit,mint a 4-ben

lalakov
A kincseket érdemes tartalékolni vagy eladhatom egybõl?
hello! már meg ez a baj: the network connection has been lost and you cannot join a game .valaki valamit tud ezzel kapcsolatba?
dx10hez mien kartya kell?
nekem ati hd4650es van
Normalon van elég lõszer hozzá, 3. halál után megadta magát. Meg is érte, valami értékeset adott.