Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ahogy pocok is írja, belépsz a játékba, és amikor be kell jelentkezni a GFWL-ba akkor a profil létrehozása után kéri a kulcsot.
Arra figyelni kell hogy 1 kulcsot ha beírtok 1 profilba akkor az oda rögzül, utána nem tudod már még1x használni másik profilhoz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Mikor elindul a játék, belogolsz liveba. Ha beléptél accountodba, utána kéri a kulcsot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok!

Csak egy kérdés: hogyan lehet beadni a cd-keyt a játéknak? Ha jól rémlik, akkor a live-on keresztül a játékban, de párom is elfelejtette :/

Köszönöm!

Valakinek van kedve kitolni coopban?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DarkSector
Mert megbénulnak tõle, illetve összesnek.
Tény hogy csak közelre jó de sokkal erõsebb mint akár egy gépfegyó.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Miért könnyû a játék áramos bottal?

Nem játszottam még ilyen típusú játékkal, viszont már ki akartam próbálni. Nehéz, hogy idõnként megáll tölteni, meg úgy mindenhez megáll, és kevés a lõszer, és kevés a hely a hasitasiban. A mocsárban pl. voltak jó magas tollas fejû benszülöttek, na azokkal megszenvedtem, de végül sikerült.
Cserébe viszont élvezetes a történet és tetszik a grafika. Nem akaródzott még eddig felállni a játék mellõl.
DarkSector
Nm máskor is.

Köszi, sikerült.
DarkSector
De tudsz.
Töröld ki a C-rõl a mentésedet.

Ha jól emlékszem:
C->Felhasználók-Rendszergazdi-documents-my games-Capcom, vagy az a lényeg hogy a c-n keress egy CAPCOM nevû mappát...így nagybetûkkel fogod megtalálni.

Illetve a HOME billentyûvel jelentkezz ki a GFWL-ból és lépj be egy új profillal, és akkor az új profil új mentést fog jelenteni.

Ha normállal kezdtem és most amatõrrel szeretném elölrõl kezdeni, akkor azt a fejezetválasztóból nem tudom úgy megtenni, hogy az eddig megszerzett eszközök ne legyenek? Tehát nem tudok "tiszta" kezdést indítani más nehézségi fokozaton?
DarkSector
Áramossal túl könnyû a játék...😄

Fpocok
Vedd el a pisztolyt.
De a legjobb ha nem adsz neki semmit, csak az áramos botot.

Meg lehet változtatni Sheva kezében lévõ fegyvert? Van nála pisztoly és sörétes, de csak azért sem használja az erõsebb fegyvert. Vagy csak el lehet venni a feleslegest?
DarkSector
Nem. ugyanúgy Chris-t irányítod csak vagy coopba kell Sheva-val lefogni vagy asszem ugy csinálni hogy mikor középen meglövöd Wesker-t és szédeleg, akkor te az ellenkezõ oldalon állj, és akkor hátulról a gép lefogja neked.

wesker24
Jah tudom amikor Sheva-t vagy Chris-t irányítsuk akkor más Wesker eliminálásnak a módja !
DarkSector
Hát van nehézségtõl független egy alternatív kill, de az csak vesker fatality, nem outro. 😊

wesker24
Nincs semmi különös midegyiknek ugyanaz a befejezése !

Amúgy 4 nehézségi szint van a 4-dik a professional de az csak mazochistáknak való ! xD
Egyebkent van valami kulonbseg a 3 nehezsegi szint kozott? Marmint befejezesre gondolok vagy barmi masra.
Koszonom a segitseget mindkettotoknek! 😊 Megprobalok ugyeskedni valamit.
DarkSector
Jah mindegy ott is ugyanez de én csak pc x360 platformokon tudtam volna partner lenni ebben, a konzolokon az alt+f4 helyett lépj ki a játékból a ps3 menüjébe vagy aki éppen ad másnak, nem szabad hagyni hogy mentsen a játék.

Azt elfelejtettem irni,h Ps3-on tolom.
DarkSector
Nemgond.

Menj vissza Chapter Select-el, és olyan pályákra menj ahol könnyen találsz akár a pálya elején töltényeket.

Ahogy felszedted a töltényt, kincset vagy bármit, NYOMJ egy kilépést, vagy restart-ot és elmenti az ADDIG felszedett cuccokat.

Vagy menj fel multiba, ha más nincs feljövök és kérj valakitõl cuccokat, ha átadta a cuccait akkor lépjen ki az illetõ a játékból ALT+F4-el te meg simán maradj bent a játékba, és bent lépj ki, hogy exit és megmaradnak a cuccaid, de ellenben a társadnak is megmaradnak mivel ALT+F4-el lép ki, és nem menti el neki a gép.

Fpocok
Esetleg ha ideág eljutsz...

Ez kiraly! Eljutok vegre az utolso fighting-hoz a lavas palyan. De! Egyszeruen mar nincs annyi loszerem,h megoljem Weskert. Most mi a turot csinaljak? Kezdjem elolror az egeszet?
xxdani
Igen meg van az a progi is, de annak ellenére, hogy végigcsináltam a leírás alapján meg egy videó alapján nem akar mûködni. Megnézem van-e kódom. Köszike

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

DarkSector
nem elég csak a hamachi kell még valami cucc hozzá, de ha van egy másik GFWL-os játékod annak a kodjával tudsz játszani.

xxdani
Sziasztok. Hamachin próbálnánk játszani az odáig meg is van, hogy látjuk a másik felet, de csatlakozni az Istenért se akar. Van erre valami megoldás amit nem találtam meg mindez idáig? (Hamachin megy a ping oda vissza)

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Seth
1x mindenképp végig kell vinni a játékot. Utána az indító játékos tud választani kivel akar lenni, a 2. játékos ilyenkor egyértelmûen a fennmaradó emberrel fog menni

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Elvileg kampánynál mindig a második játékos a csaj. Tehát aki csatlakozik valakihez.

alapjátékban (én indítom a játékot és coop csatlakozás engedélyezve) hogyan tudok Shiva-val lenni? 1szer régen sikerült, de mostanában nem jövök rá, h miként kellene. (PS3)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

van olyan aki még játszik vele? xD egyedül unalmas ..😄
DarkSector
Nem néhány multis kacat.

IMYke2.0.0.0
Kiutazom a Capcom szákháza elé, és felgyújtom magam elõtte - bosszúból, mert 2 rövidke pályát, s néhány multis kacatot nem adnak ki PC-re...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Tutira. 😊

Shep
Gondolom most PC-s játékosok milliói fontolgatják az öngyilkosságot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector

DarkSector
Régi gémek mennek csak tudtommal újak már nem vagy immel ámmal. asszem Dirt 2 már nem ment multiban.
De igen sok megy még. 😊

dronkZero
De azért nem gyenge, hogy ennyire nulla a védelme a dolognak... 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

DarkSector
Igen most már accounthoz rendeli a kulcsokat, ha a DoW2 vagy bármilyen LIVE játék kulcsát akarod régi játékokhoz használni, akkor Ugyanazt a profilt kell használnod, ahová ELÕSZÖR begépelted a cd-kulcsot.

Nekem pl van GeoW1-es kulcs egy xyz profillal a RE5-be használom.

Ha belépek egy új profillal mondjuk ami xyz2 akkor oda már hiába irom be még1x.

Régi LIVE-os játékok 800ft vagy 1000FT körül vannak, érdemes egyet akkor beszerezni.
PL mediamarkt, tesco, cdgalaxis.
Ugy kell elképzelni mint a steam profilt, ha beirtad a cd-kulcsot csak azzal a profillal fog menni.

dronkZero
Beszarok! Az én DoW2 CDkulcsomat nem fogadta el, de a haveromét igen. Hihetetlen.

dronkZero
Hát ez kurvára nem mûködik.

Sziasztok! Felraktam a magyarositást,erre ma nem indul el a játék.Mitõl van?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

a DoW2-nek a cd kulcsát irjátok be a a resi5höz mikor kéri, el kell fogadnia

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

wesker24
Hátha nincs érvényes eredeti Live kulcs akkor bukta az egész !
dronkZero
Sajnos nem értem, mirõl beszéltek.
Mindkét játék warez, nincs meg egyikünknek sem eredetiben.
Live-ra NEM enged bejelentkezni, mert CDkulcsot kér, ami meg nincs.

A legtovább addig jutottunk, hogy Tunngle-t használva már láttunk játékokat, csak épp egymást nem.

wesker24
Jah akkor annyi az egész hogy mindketten csináltok Online Live profilt kódot beir aztán máris mehet a multi vagyis a CO-OP !
wesker24
Pofon egyszerû De nem tudom hogy egy Live kódot 2 ember is használhat egyszerre ! Annyi az egész hogy csinálsz egy Online Live profilt és amikor kéri akódot akkor beirod neki a Live kulcsot aztán ha elfogadja máris játszhatsz vele multiban az eredeti Live kulcs miatt ugy veszi hogy a warez verziót is eredetinek véli !
dronkZero
Hogy mi...?

De van, DoW2 pl Live-os és megvan eredetiben mindkettõnknek, de ez hogyan segít abban, hogy warez RE5-tel játsszunk?

wesker24
Ha van egy eredeti Live játékotok tudtok egymással játszani mindenféle buhera nélkül ! Mert csak egy eredeti Live játék kulcsa kell hozzá !