Apple OS X x86
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AZ normális ha windows alatt csak 180kb adatot látni az install lemezen?
Lehet , hogy a kiírásnál toltam el valamit? Lehet , hogy nem alcohollal kellene.
Nero nem engedi mert szerinte üres a lemez.
Help!
P4 3.2Ghz, 1GB , 9800 pro,SB live Mac mini, Hp nx9020+a szerver meg az apró:)
Az airport kártya kicsit drága. Egy usb-s wifi adapter is megteszi?
Köszi köszi és még1x köszi
Primaryre raktam. A konfig 1,4 proci(m) 512 mb gma850. Röviden ennyi.
Azért nem értem mi baja mert ezen a notin már volt fent egy osx. és akkor is xp mellé telepítettem.
Köszi.
Szóval, mi a pontos konfigod és VMware-en keresztül próbáltad telepíteni vagy natívan DVD-rõl?
Primary partícióra telepítetted(volna)?
Elindítottam -v vel
Az utolsó két sor a következõ:
load of /sbin/ launch errno 88 , trying/sbin/mach init
load of /sbin/ launchd failed,errno 88
EZER HÁLA!!!!
MA volt idõm elkezdeni felrakni notebookra az osx-et (10.4.4 Myz. patched 10.4.5) A gond ott van , hogy lefut a bejelentkezõ képernyõ : Mármint ami kiírja , hogy õ milyen osx és , hogy válasszak f8 stb , stb. DE utánna már csak a kis alma logó meg a töltés fut de nem történik semmi. Egy régebbi osx gond nélkül indult. Valami ötlet?? A notebook hp 9020 intel vga szóval semmi extra.
Ui: Mondjuk az furcsa volt , hogy az iso-t nem tudtam se alcohollal se neroval "másolni" csak képfájl felírása ment...
Ezer köszönet a segítségért elõre is.
(Az IRC-t mostanában hanyagolom.)
Node.. nagy az 'sten állatkertje 😉
Amugy ez a dualmonitoros megoldás érdekel. Nincs is szebb egy PS-t két 21" moncsin tolni (hihi).
Szerintem, csak durcizott akkor a sok hülye miatt akinek már végleg elfogyott a türelme és szó szerint egyesek már követelték a low-level drivert.
Nem hiszem hogy komolyan gondolta volna.<#smile>#smile>
Igaz azóta a fórumot sem látogatja.
Errõl már kb. 1 hónapja volt szó osx86projecten is.
Azt hiszem a "Success..." topicban is olvasható.
Ha találsz egy ilyen vagy ehhez hasonló alaplapot akkor gyakorlatilag 30eFt-ból megúszod az egészet.Nem egy nagy összeg.<#smile>#smile>
A kompatibilitási listát pedig itt nyálazhatod végig:
http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.4.5
Kiadványszerkesztéssel kapcsolatban annyit még hogy ma jött ki a Quark 7 intelMAC-re.
Photoshop pedig natívan még nem fut, csak Rosetta alól.
A CS3 lesz csak megírva intelMAC-re valamikor jõvõév elsõ vagy második negyedében.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Annyi a bibi, hogy SATA-ra nem tudod felrakni nForce miatt.
Elég ha beszerzel egy sima ATA vinyót, nem kell egy egész gépben gondolkodni.
Ha az Audigy ZS2 Platinum PCI akkor az sem fog menni, de az alaplapi hang mûködni fog.
Ha tudod próbáld ki mindenképp<#smile>#smile>
Vesztenivalód nincs.<#kacsint>#kacsint>
Akkor ezt rosszul tudtam, de alapjában véve az a lényeg, hogyha használja a drivert akkor az meghívja az ATINDRV-t.
Szal ezt kell valahogy megoldani, és az egérszemét megszünik.
Pontosítanék: Ha van CI, attól még nem jelentkezik az egérhiba.Ha a QE van bekapcsolva, akkor jelentkezik csak.
Az már kiderült, hogy nem az ATIRadeon9700.kext felelõs az egér hiba miatt, hanem az ATINDRV!
Folyik a munka bõszen, ennek a javítására is.
/*WTF?!*/
Semmi jelentõsebb javítást nem tartalmaz.
Annyi az újítás, hogy ATI-X kártyáknál már nem jelentkezik a kernel panic ami az elsõ verzióra jellemzõ volt.
Viszont megjelent a második generációs ATI driver is ami már PCIe kártyákat is támogat.
Bugos még, ezért ügyeskedni kell vele egy kicsit.
Screenshot
/*WTF?!*/
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Sikerült vagy kell egy segítség?
Nálam a Radeon 9600 mûködik gyönyörûen(AGP), az X300(PCIe) kernel pánikol.
ATi Radeon 9200/9500/9600/9800 - Ezeket támogatja egyenlõre.
Lehet állitani a felbontást/frissítést mostmár OSX-bõl is.
X kártyák még sajnos nem mûködnek 😞
Igazad van..... még néhány driver és már nem sok különbség marad ....szerintem ez az egész Macintel project qvára jól sült el még maga Steve sem hitte volna😊
......
Ezeket az alkatrészeket is kedves maláj emberkék rakják össze, ugyanúgy ahogy a pc-s gépek többségét.
Hardware különbség nincs MAC és PC között.Ugyanaz a chip, ugyanaz az architektúra.
Ami jelenleg megkülönbözteti a két dolgot egymástól az az EFI, de hát ezt tapasztaljuk, hogy ennek nincs jelentõsége, hiszen csak bootoláshoz kell, amit viszonylag egyszerû emulálni.
Én ilyet nem mondhatok hogy MAC jobb mint PC XP-vel.
Mindkettõnek megvannnak az elõnyei és hátrányai is.
Az árral kapcsolatban pedig egy kis összehasonlítás:
MacBookPro vs Acer TravelMate
Ez az én személyes véleményem, ami tapasztalaton alapszik.