Visszakapja domain nevét Irak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uniu
Vagy egy kerdes a gyerekeknek: What is the Nuclear Strike ?😊Who is know better ?😊

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Szerintem azt írja az ami soldier:

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Omega
De ahhoz a nemzeten bellül elõször szükség van valami hatóságra/szerveztre hogy legyen is kinek odaadni.

Omega
iq.iq-t már jegyeztetem is be, ezen oldalon iq teszteket fogok közzétenni 😊

azt hittem a .hu az nemzeti és nem kell megszerezni hanem autómatikusan odaadják a nemzetnek.
uniu
O nem tanar. Nezd meg h zsinoriras van a tablan. Az a csajszi a hatterben a tanarno, de majd lola jol elmagyarazza nekuk h a kozelkeleten csak a nok oktat6nak-e es miert.

Éppen ideje volt! Az a sajnálatos, hogy elvették!
Max Damage
Hát vazze... Ez a kép nagyon állat!!! Nézzétek hogy a kölkök hogy figyelik a tanárbácsit... Tuti hogy egy árva felesleges megjegyzés sincs órán és hogy telejsen kuss van egész nap! 😊 Hát ez hatalmas...

akyyy
az nõ szötketi a gyerekeket az ablakon, azért van nyitva

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

"kezeket fel" ááááááááá ez nagyon gyilkos <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

xbox360+komputer

h4x0r
Vagy magyarazza a gepkarabely mukodesi elvet, nehogy pimaszkodjanak a kolkok. 😄 (bocs...)

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

smv
Vagy a táblánál Pistike, és épp most felel. 😄DD

Starcraft + Diablo III - esemve

smv
Ha itt is ilyen tanárok lennének, igencsak megugranának a tanulmányi eredmények 4-es átlag fölé. ;>>

Starcraft + Diablo III - esemve

vazz, kinagyitva látszik hogy a táblán nem latin betük vannak - lehet hogy tényleg õ tanul!

Hamed
Ez a kép büntet😄

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

"
"nah ki tudja a megoldást gyerekek? KEZEKET fel!"
"

<#vigyor>
uniu
Jol nez ki Jhonny ahogy alkot a tabla elott 😊 Amugy sztem mint diak izzad ott, nem mint tanar. Tanulja a zsinorirast😊

arschsg
LOL😄DD

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

egy kis morbid asszociáció kapott el a kép láttan... "nah ki tudja a megoldást gyerekek? KEZEKET fel!"

IQ-LOL😊

Elnézést A Sorokért😊

Elnézést a Sorokért:)

Bith
Viszont sztem elég jól el lehe majd adnia doamineket, mert jól hangzik a .iq 😊.
Mondjuk ilyen online iqteszteknek, vagy kutatólaborok oldalának ideális 😄.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

arschsg
A kép valóban LOL😄

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

.IQ

lol. mindenki ilyen domaint akar majd <#nyes>

Amugy szerintetek az a tanarbacsi hogy tart fegyelmet az oran? <#eplus2>
lamase
áz bizti

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

ideje volt hisz Iraq IT/TECH világa ezerszámra fognakbeindulni a webshopok/portálok <#idiota>

xbox360+komputer