24
-
#24 Vagy egy kerdes a gyerekeknek: What is the Nuclear Strike ?:)Who is know better ?:) -
HUmanEmber41st #23 Szerintem azt írja az ami soldier:
[moderálva] -
#22 De ahhoz a nemzeten bellül először szükség van valami hatóságra/szerveztre hogy legyen is kinek odaadni. -
#21 iq.iq-t már jegyeztetem is be, ezen oldalon iq teszteket fogok közzétenni :) -
raingun #20 azt hittem a .hu az nemzeti és nem kell megszerezni hanem autómatikusan odaadják a nemzetnek. -
#19 O nem tanar. Nezd meg h zsinoriras van a tablan. Az a csajszi a hatterben a tanarno, de majd lola jol elmagyarazza nekuk h a kozelkeleten csak a nok oktat6nak-e es miert. -
szombi #18 Éppen ideje volt! Az a sajnálatos, hogy elvették! -
#17 Hát vazze... Ez a kép nagyon állat!!! Nézzétek hogy a kölkök hogy figyelik a tanárbácsit... Tuti hogy egy árva felesleges megjegyzés sincs órán és hogy telejsen kuss van egész nap! :) Hát ez hatalmas... -
#16 az nő szötketi a gyerekeket az ablakon, azért van nyitva -
onimusha #15 "kezeket fel" ááááááááá ez nagyon gyilkos -
#14 Vagy magyarazza a gepkarabely mukodesi elvet, nehogy pimaszkodjanak a kolkok. :D (bocs...) -
#13 Vagy a táblánál Pistike, és épp most felel. :DDD -
#12 Ha itt is ilyen tanárok lennének, igencsak megugranának a tanulmányi eredmények 4-es átlag fölé. ;>> -
Cat #11 vazz, kinagyitva látszik hogy a táblán nem latin betük vannak - lehet hogy tényleg ő tanul! -
#10 Ez a kép büntet:D -
Alfa Of NS #9 "
"nah ki tudja a megoldást gyerekek? KEZEKET fel!"
"
-
#8 Jol nez ki Jhonny ahogy alkot a tabla elott :) Amugy sztem mint diak izzad ott, nem mint tanar. Tanulja a zsinorirast:) -
#7 LOL:DDD -
Fenjoy #6 egy kis morbid asszociáció kapott el a kép láttan... "nah ki tudja a megoldást gyerekek? KEZEKET fel!"
IQ-LOL:)
Elnézést A Sorokért:) -
#5 Viszont sztem elég jól el lehe majd adnia doamineket, mert jól hangzik a .iq :).
Mondjuk ilyen online iqteszteknek, vagy kutatólaborok oldalának ideális :D. -
#4 A kép valóban LOL:D -
Alfa Of NS #3 .IQ
lol. mindenki ilyen domaint akar majd
Amugy szerintetek az a tanarbacsi hogy tart fegyelmet az oran? -
#2 áz bizti
-
onimusha #1 ideje volt hisz Iraq IT/TECH világa ezerszámra fognakbeindulni a webshopok/portálok