1123
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059849103
-
vassildiko86 #1083 Chile simán fog nyerni, jobb csapatnak tartom ! -
laserdawn #1082 6,00? Necces. Mennyi lenne a döntetlen? -
jezjezjez #1081 hondurasra 6,00? szerintetek? -
Globalmaster #1080 Argentína-Dél-Korea
Anglia-Algéria
Hollandia-Japán
Kombiban: bwin: 2,27-es szorzó, tippmixen vmivel kevesebb (-1-1,5 tized).
Sztem 80%-os a dolog. Dél-Korea már nyert a görögök ellen 2-0-ra (a görögök most gyengék-->könnyű volt őket megverni) és Japán is Kamerun ellen 1-0-ra >> de nem hisezm, hogy nyernek. Az esélyük, hogy nyernek 9-9%. Az Anglia-Algéria (ez is 9%-os) meccsről nincs álláspontom. Egyszerűen jól néz ki. Láttam az Angila-USA meccset, de nem tudtam meg belőle, hogy most milyen passzban vannak (nem vagyok oda értük manapság). 50000-rel szeretnék tippmixezni. Valamelyik meccset ki kellene venni, ha necces. Szinte tuti meccsek, de soknak találom a hármat, még ha egyértelműek is. Szóval? Egyébként hajrá Hollandia!!!!
-
vassildiko86 #1079 Mexikó ma simán nyer :) -
#1078 Az nem lesz meglepetés, hogy csoportkörben lealáznak mindenkit utána meg első ellentől kikapnak, ezt mindig nyomják.. : D -
akhork #1077 Hát én tettem rájuk első meccsre, tutira mennek ebből a csoportból -
jezjezjez #1076 Jójó, csak viccelődtem, már azt sem szabad??? :P tuti, hogy továbbjutnak, de annyira biztosra nem állítanám, hogy megnyerik a VB-t,főleg a védelmük miatt. Én nem fogadnék rájuk azért minden meccsen, tanultam az Európa Bajnokságon elkövetett hibámból... (oroszok :) ) -
akhork #1075 Hát az halálbiztos -
vassildiko86 #1074 ugyan már, abból a csoportból simán tovább fognak jutni ! -
jezjezjez #1073 Azaz kiesik már a csoportkörben? :P -
vassildiko86 #1072 Hollandia nagy meglepetést fog okozni :) -
akhork #1071 Szerintem hollandokkal meggyűlik a bajuk -
jezjezjez #1070 Látom, kicsit már meghalt a fórum, de azért írok ide is, hátha jön valami jó érv... szóval arra szeretnék fogadni, hogy a spanyolok nyerik a VB-t, nem annyira nagy a szorzó, de szerintem még így is megéri... viszont ez egy rizikós tét, főleg, hogy a spanyolok most nyerték meg az eb-t... szerintetek fogadjak erre? Köszi a válaszokat! -
harvypoker #1069 http://www.adonet.hu/archivum?action=forumok&id=686
ti ebbol mithoztok ki adomentes vagy nem? -
#1068 tippmix topikba gyere át. -
juliana1 #1067 csaó fiukák!Tud valaki egy tuti tippet mára? -
#1066 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059849103
itt írogatunk inkább jobban -
kakstatter #1065 Ebben van valami de ha igen akkor viszont nagy csapkodás van nálam. De ez a szisztéma nagyjából helytálló. -
#1064 oda kell figyelni nagyon
én voltam már rosszabb helyzetbe is
együtt érzek veled
imsmi fogadott a chelsea-re ő is bukott
mikor ezt látta egyből raktam bacelonára, mert 1 nap 2 nagycsapat sose kap ki 1x--rre vagy kicsi rá az esély -
Xabinho87 #1063 Igen. Utána meg felhúzott hogy megint egyen ment el és raktam egy másikon a marseillere is. -
#1062 cselzi-n buktál? -
Xabinho87 #1061 Hétközbe +20 ezer, ma -20 ezer. Úgy szeretem ha borul a papírforma. -
itt többen írnak -
Xabinho87 #1059 Jó hát mindenkinek saját döntése mire szórja el a pénzt. Mondjuk 100 eurót máshogy is lehet nyerni egy fogadással :) -
#1058 10eurot rakok majd a lyon ellene matchre ha nyer 100lesz belőle:D -
Xabinho87 #1057 Na ennek nem sok értelme van. Maximum párszáz forinttal "érdemes" fogadni ilyen meglepetés eredményre ami így meg se éri. Mennyi lehetett a loki győzelme? 10-12es szorzó? Pár ezer forintot nyersz vele ha hihetetlen nagy mázlid van. Nem éri meg. -
#1056 én a lokira tettem és majdnem bejött és mindig a lokira teszek BLben és Fradira bajnokságban, ha bejön szakítok:P -
Xabinho87 #1055 Attól hogy magyar vagyok még nem jelenti azt hogy feleslegesen kellene dobálni a pénzem. A meccs előtt a realitás a több gólos loki vereség volt. Nem kell magyarnak lenni hogy ezt tudd. -
#1054 jaj hát ez szörnyű, az meg h te hendikeppre tetted még rosszabb, mien magyar vagy te?:) -
Xabinho87 #1053 Javítanám az előzőt: A liverpoolon ment el mind mert nem bírtak hendikeppel nyerni. -
Xabinho87 #1052 Jól van az szarzenalon elment minden pénzem. -
#1051 Szerintem elég egy helyre beírnod... -
#1050 azt akarom még talán megfogadni 2 vagy több gól lesz Internazionale - Barcelona
erre mit mondtok ?gól lesz
légyszi válaszoljatok kösz
nagyobb összeget raknék -
#1049 Internazionale - Barcelona
ki mit tippel erre -
#1048 Én is érzem ,tettem is rájuk hajrá loki!:D -
#1047 akartok sok pénzt keresni 2 óra alatt?:D
persze:P rakjatok a Lokira, érzem az 1-0ás sikert és nagy a szorzónk, nagggyon nagy:P -
#1046 én szelvényem "3 napos", maiak közül csak a Real-t mertem megrakni. Holnap még 1 meccs és csütörtökön az uccsó. 5000-et tettem fel, 11e a várható. -
#1045 Én real,madrid,manchesterre raktam mind bejött kurwa madridon kívül mert az 0-0 lett....és bye bye 20euro -.- :( 8-at tettem fel tétnek..
Viszont!
Még meccs előtt rányomtam milanra 3.15-ös szorzó 2.5 euroval...szal visszakaptam azt a lét amit feltettem a kombiba..:) -
#1044 én a Marseille győzelmet tanácsoltam Geo-nak a topicjában, és 1-1 :)