Sportfogadás

Oldal 1 / 23Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valóban lehet sportfogadni, pókerezni és kaszinózni is unibeten és elég jó, pl a pókeren is elég jó játékosok vannak, nem kell a sok bénával szenvedni.
az unibeten van sportfogadás, nézz szét jobban :)

nahkivagyok
áremek! tehát akkor befizetek mondjuk 8000Ft-ot akkor bónuszként hozzám vágnak még 4000Ft-ot persze csak akkor ha 6szoros tétet játszok meg....azért akadnak biztos meccsek még akkor is ha 1.6os oddsok alatt nem rakhatsz ezesetben.

yugoslave
Nincs kötelezõ befizetés, de a bónusz megszerzése, összege attól függ, hogy befizetsz e, ill. hogy mennyit. Mint minden más oldalnál is.. Itt legalább van normális bónusz. A foci vb alatt lehetett a legjobb bónuszokat találni, ahhoz képest, hogy most semmi nagyobb sportesemény nincs, unibetnél elég jó bónuszok vannak!

Köszi szépen de ez kaszinós, a kaszinóért személy szerint nem vagyok oda. :S
Nekem egy pókeres és egy sportfogadásos kellene, szóval légy szíves olyat is adjatok. :D:D
Elsõ lépésben regisztrálnod kell, majd befizetni némi lóvét. Hogy mennyit azt passzolom, de 10.000et nem kell sztem, hogy igénybe vehesd a bónuszt. Itt tudsz regelni, ha komolyan gondolod: http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=36228&bid=15219
Nagyon jó hogy már létezik egy ilyen topik... -.-"

Ez jól hangzik !
Én szoktam pókerezni és néha az öcsém belevisz a fogadásba is...
Tudnátok egy kicsit részletezni a dolgokat? Érdekelne a dolog.
A 10ezres bónusz a mire jár ?
én fenn vagyok unibeten....még semmi problémám nem volt vele...mondjuk én nem szoktam pókerezni...nálam a sportfogadás a nyerõ:D...de azt olvastam én is h mindenkinek jár az 500 eurós póker bónusz:)
Én úgy hallottam, hogy most 10 ezer forintos kezdõbónusz van az Unibetnél
Hali,
Az Unibetrõl tud valaki valami jót mondani?
Eléggé érdekelne ... sok oldalról hallottam rosszakat,az unibetrõl viszont nem sokat.
asdasddsadsa
sziasztok!
van olyan online fogadó oldal ahol nincs minimum kivételi összeg?

sziasztok ez a 20 ezres visszafizetési bónúsz még él? még igénybe lehet venni?

yugoslave
Betclickrõl sok rosszat hallottam. Én megjátszottam egyszer már a 20e HUF-os visszafizetési garanciás bónuszt(elbuktam) és 5 nap alatt -ebbõl 3 volt munkanap- vissza is kaptam a pánzem bankkártyás visszafizetés esetén. Egy ismerõsöm viszont egy hete igényelte az átutalásos kifizetését, õ szintén elbukta és csak tegnap kapta meg az emailt, hogy küldje be vagy digitális vagy fénymásolt formában postán a személyi igazolványát. Ez normális? Reméljük visszakapja pénzét és nem nyelik le a 20 ropit, mert az engem is megviselne tekintve, hogy én adtam neki kölcsön... <#gonosz3>
Akinek van betclickes banki átutalásos élmény, kérem ossza meg! Kösz! <#boxer>

Azt tudom, hogy a BetClick http://hu.betclic.com/sport/EVENTDETAIL.aspx?id=1 a németeknek ad kevesebb esély, tehát többet fizet rájuk, de kissé változtak a szorzók az elmúlt pár órában.
Német fogadóirodáknál gondolom..
Vannak fogadóirodák ahol a németekre kevesebbet fizetnek mint a spanyolokra?
Nagy különbség nincs, de azért ilyen VB után szerintem nem reális, hogy ilyen szorzókat írnak ki... amúgy vannak fogadóirodák, amik épp fordítva írták ki, és mivel szerintem a németek jutnak, szerintem érdemes itt fogadni rá :D
Én örülök neki, hogy a Spanyolokat esélyesebbnek rakják meg, bár a 2,5 és a 2,75 között nincs nagy különbség
A fogadóirodák nem a polip miatt választják a szorzót. Spanyolokat a torna elõtt esélyesebbnek tartották a németeknél, most a két csapat ugyanaddig jutott ráadásul egymás ellen játszanak, ebbõl kiindulva 'elvileg' nagyobb a spanyol gyõzelem esélye, függetlenül attól, hogy a németek jobb gólaránnyal, és messze szebb játékkal jutottak odáig.
Nagyából ugyanakkorák nyílván, de azért megéri körülnézni. Attól is függ, mennyi lóvét teszel fel. :P Én a Betclicet favorizálom.
Hehe, ez vicces, annyi lenne a kérdésem, hogy ilyenkor kb egyformák a szorzók a fogadóirodáknál, vagy érdemes körülnézni? vagy tökmindegy hol fogadok?
Úgy látszik, nem volt ez annyira valótlan... ;) Úgy látszik, hogy a fogadóirodák a német polip tippje alapján írták ki a szorzókat, spanyolokra 2,50 míg a németekre 2,75. Eddigi játék alapján én inkább a németeket mondanám, úgyhogy engem meglepett ez a szorzó, de én csak örülök neki :D
Banano
Valótlanra azért ne tegyél..

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

tényleg akkor megyek és megteszem :)
Hollandokra betclicen 4 fölötti a szorzó;)
az a holland-brazil meccs mekkora lesz
Most szünetelnek kicsit az izgalmak:( Várom már a pénteket. Kezdõdnek a negyeddöntõk!!!
Helyes, helyes. Öröm az ilyet olvasni.
Hajráááá Holllandiaaaaaa
Banano
Fõleg hogy már semmi tétjük nincs..és bõven elég az X..xD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

hellobello
hollandok simán nyerni fognak tedd meg nyugodtan

Ha a mai meccsre gondolsz, akkor szerintem érdemes. Betclicen nézem Kamerun - Hollandia meccsre 1.8-as szorzó van a hollandokra. Mondjuk ezen a vb-n már semmi sem biztos, de szerintem nyerik:D
paszulypisztoly
Hollandiára szerintetek érdemes tippelni?

Banano
tippmix topik.

hullabaloo
ÁÁÁÁ, Chile jó csapat, de azért a spanyoloktól ne várjuk, hogy arra játszanak, hogy másodikok legyenek és akkor a brazilokkal kellene játszaniuk már a nyolcaddöntõben. Ezt a párosítást én a döntõben várom.

Hát Chile tényleg jó csapat, de vajon elég jó ahhoz, hogy a spanyolokat is megverje??? Én nem mernék rá fogadni :)
Banano
tippmix topik.

Én is így vagyok ezzel. Inkább Chile, mint Honduras.

Aláírás

Chile simán fog nyerni, jobb csapatnak tartom !
6,00? Necces. Mennyi lenne a döntetlen?

Aláírás

hondurasra 6,00? szerintetek?
Argentína-Dél-Korea
Anglia-Algéria
Hollandia-Japán

Kombiban: bwin: 2,27-es szorzó, tippmixen vmivel kevesebb (-1-1,5 tized).

Sztem 80%-os a dolog. Dél-Korea már nyert a görögök ellen 2-0-ra (a görögök most gyengék-->könnyû volt õket megverni) és Japán is Kamerun ellen 1-0-ra >> de nem hisezm, hogy nyernek. Az esélyük, hogy nyernek 9-9%. Az Anglia-Algéria (ez is 9%-os) meccsrõl nincs álláspontom. Egyszerûen jól néz ki. Láttam az Angila-USA meccset, de nem tudtam meg belõle, hogy most milyen passzban vannak (nem vagyok oda értük manapság). 50000-rel szeretnék tippmixezni. Valamelyik meccset ki kellene venni, ha necces. Szinte tuti meccsek, de soknak találom a hármat, még ha egyértelmûek is. Szóval? Egyébként hajrá Hollandia!!!!

Mexikó ma simán nyer :)
paszulypisztoly
Az nem lesz meglepetés, hogy csoportkörben lealáznak mindenkit utána meg elsõ ellentõl kikapnak, ezt mindig nyomják.. : D

Hát én tettem rájuk elsõ meccsre, tutira mennek ebbõl a csoportból
Jójó, csak viccelõdtem, már azt sem szabad??? :P tuti, hogy továbbjutnak, de annyira biztosra nem állítanám, hogy megnyerik a VB-t,fõleg a védelmük miatt. Én nem fogadnék rájuk azért minden meccsen, tanultam az Európa Bajnokságon elkövetett hibámból... (oroszok :) )
Hát az halálbiztos
ugyan már, abból a csoportból simán tovább fognak jutni !
Oldal 1 / 23Következő →