135
  • myke
    az egyim fórumon volt,hogy azért okoz veszteséget,mert a téonlájn korlátos csomagokat vesz az "internet nagykerből",és ha túlhaladja azt a csomagot ezeknek az embereknek köszönhetően,akkor fizethez nagy számú misiket
  • juhand
    Ennyire szar reklámot algha csinálhatott volna magának a Matávnet,Axelero,T-Online vagy hogy a f.-ba hívjam.
  • cSuwwi
    átlagos havi 4-8 gigabytehoz
    igen, aki előfizet egy 3mbites vonalra valószínűleg csak az e-mailjeire kíváncsi. 4-8 gigát még egy 384-es adsl-el is max. 1 hét alatt össze lehet hozni, ez semmi. nem tudom hol élnek ezek...

Az euroweb meg gondolom nem forgalom után fizet a t-comnak, mint a t-offline, általánydíjnál meg persze hogy leszarják, mennyit tölt a júzer. A t-offline rendesen vágja maga alatt a fát, mivel rosszabb ez a többi usernek? Nem lett lassabb a netem, mert a szomszédom havi 400G-t tölt, csak nekik jut kevesebb pénz a zsebükbe... Magyarország, 2005... :C
  • Asperot
    Jobb veled a világ??
    Hát most volt 50 madár akivel nem volt jobb. Ha pedig rosszabb lesz az a világ akkor bye! Persze nem baj mert máris van szolgáltató aki szeretettel várja a gazdátlanná vált ügyfeleket, még akkor is ha tudja hogy hatalmas adatforgalommal jár a velük kötött szerződés.
    Úgy látszik nekik van havi pár millájuk arra hogy ilyen ügyfeleket tartsanak. Mert a nagy „T”
    szerint egy csokor izomból netező bizony drága hobbi a szolgáltatónak. LOL

• batyu
    Én meg a helyükben kihasználnám ezt a két hónapot,és még vagy cc1000Gb-ot letöltenék...
    bár nem értem hogy hogy okoz nekik ez több milliós veszteséget???? ezt megmagyarázhatnák...

max. papíron, amíg az egyik zsebból(Tonline) átkerül a másikba(TCOM), majd onnan ki a közös tulajdonos zsebébe(Deutche Telecom)...

K.
  • fifi
    mindemelett kedves T-online ilyen balhé előtt talán illett volna egy értelmes figyelmeztető levelet küldeni az aktuális sokat töltő júzereknek, hogy lassítson mert felmondHATják a szerződést. Értelmes emberek között ez így zajlik...
  • fifi
    annyi az érdekes, hogy én pl. kisvárosi kis suttyó semmirevaló szolgáltatónál vagyok, mégsem szóltak egy szót sem anno 100-120Gért. Ezzelszemben a piacvezető, a nagy király multi panaszkodik pár gyerek miatt...
    no comment
  • Davidus
    Ezzel az egésszel annyit értek el hogy ha egyszer elhagyom a mostani szolgáltatómat akkor nem a T-Onlinehoz fogok menni. Szép volt gyerekek:)
  • NuCLEARScoRp
    Még jó,hogy Chello-m van, igaz én 50 Gb-nál még nem töltöttem többet egy hónapban... 30 Gb-os korláttal!!
  • NuCLEARScoRp
    Én a "kizártak" helyében beperelném a T-Online-t..
  • aa00534
    az ügyfelek érdekében mondtak fel..........
    hahaha
    "a hosszú felmondási idő egyben előzetes figyelmeztetésnek is felfogható "

PR nulla
  • Petka
    Azé' 540 GB már nem semmi :D
    Én max havi 30-40-et töltök...
  • Mr.Grent
    JAh! És érdekes Rögtön lecsapott rájuk a két másik.
    De mi köze ehhez annak hogy ők hogyan vásárolják és kitől a netet. Egyszerűen arról van szó hogy nem jön be nekik a haszon azon az 50 tojáson.
  • joebacsi
    tegnap még 150-250 volt :/