135
-
Riddick #55 Ha korlátlant fizettek ,korlátlant kapjank! Ez igy fair! Ha nem azt adják,akkor szerződést szegtek! -
#54 nagyon kivancsi vagyok a per kimenetelere. Bar nem sok jogyi tapasztalatom van, de ha csak arra a pontra hivatkoznak, hogy azert mondjak fel a szerzodest, mert jogukban all, hisz fentartottak ezt a jogot maguknak, akkor nem sokat lehet tenni, szerintem. (igaz, megmondtak az okot, a tul nagy forgalom, de meg se kene indokolniuk szerintem, hisz ott az a fentartott jog...)Bar nagyon nagy butasag reszukrol, es meg nagyobb gusztustalansag, de ez van. En is azt kivanom, szivjak le magukat ezert.
-
#53 Én is Warezolok, mégsem tekintem magamat bűnözőnek... amugy itt tényleg nem a warezolás a lényeg... -
#52 Ki a fene beszélt itt warezról, és bűnözésről? -
#51 Hmm... egy baratom videoval foglalkozik, es netrol tolti a munkajahoz az anyagot. Havonta o is leszed 2-300GB-ot. Akkor most o is bunozo??? Milyen alapon feltetelezik azt rolam, hogy warezt toltok??? Csak nem magabol indul ki a kedves vezetoseg? Ah nem, dehogynem!!!! -
#50 Hát ez szerintem nem így van. -
#49 De korlátlannak van hírdetve. -
#48 Szerintem a T-Online vezetőségének sterilizálása /vagy statáriális kivégzése/ a civilizáció és a társadalom egészének érdekét szolgálja... -
#47 Jól beszélsz. Ne kérj elnézést ez az igazság. Bár engem nem érint, de ha már lázogunk én nem vagyok semmi jó elrontója. -
Fenjoy #46 nos nos:) ugye megint "tervezik" emelni a sávszéleséget, de nem régi "emelés" sem történt meg mindenkinél de azért Nyomták mindehol a HAZUGSÁGOT hogy "megemeltük sávszélességet", most egy ujabb HAZUGSÁG, hogy hol "korlátlan" akkor a net??!
Undoritó féreg banda... én perelném!
Elnézést a Sorokért:) -
Yv@n #45 150 giga egyáltalán nem sok. Az elmúlt hónapban letöltöttem pár demo-t wowozgatok, és semmi extrém letöltésem nem volt (értsd itthon nem volt mostanában semmi warez, mert melóban kicsit táposabb a vonal, így minek terheljem vele az itthonit), és így tartok 44 gigánál...és ez már messze kívül esik a felhasználónként számolt 3-4 gigától, ellenben még csak nem is átlagon felüli használat. -
#44 Bíróságon lehetetlen megtámadni (illetve meg lehet, de esély sincs a nyerésre) a T-Online döntését, viszont a beidézett indoklás igen nagy baromság, ennél sokkal jobb magyarázatot is lehet adni a felmondásra (pl nem az ÁSZF-ben foglaltak szerint használták az előfizetést). -
#43 Hát azért a 150 giga nem piskóta...
Amúgy meg teljesen igazatok van T-Online egy no comment dolog... -
jihad #42 amely véleményük szerint korántsem mondható átlagos multimédiás használatnak
Hát aztán? Nem átlagos használatért fizet az ember hanem KORLÁTLANért! -
Meridian #40 EZ azért van, mert a T-Online a korlátlan csomagokhoz is KORLÁTOS(!) csomagot ves zmeg a Fatávtól...
Persze ezért csúnyán beperelném, fogyasztó megtévesztése címén a T-Online-t.
Azért mert ő korlátos csomagot rendel meg és ezért gazdaságtalan az neki, hogy én a korlátlan csomagot - amiért korlátlan csomag árát perkálom - korlátlanul használom, erre hivatkozva nem bonthajta a szerződésemet. Vagy ha igen, megyek másik szolgáltatóhoz, és a kieső időre KÖTBÉR MEGFIZETÉSÉRE KÖTELEZNÉM... ha kell, bírósági úton is. -
#39 " 4-8 gigát még egy 384-es adsl-el is max"
Az egyik osztalytarsam 30 kB/s-es CATV nettel szed le heti 10 gb-t :^D -
jefferson83 #38 Jó, biztos igazad van én csak az elveket vitattam. Lehetett volna. -
#37 Úgy tom akinek felmondtak már nem votl hűségszerződese -
#36 "a csellósok meg a hálón belüli letöltésekkel simán kitolják a havi 30g-t akár 50-60-ra is"
Van az néha jóval több is. -
#35 a t-offline t-com leányvállalata elvileg, kaphatnának "kedvezményeket", mégiscsak a saját kölkük :o
a csellósok meg a hálón belüli letöltésekkel simán kitolják a havi 30g-t akár 50-60-ra is, ennyi erővel a belső hálóról való letöltés lehetne nem elszámolt, akkor az L-es csomagoknak is lenne némi értelme sztem -
#34 Nekem 384-nél első hónapban 40Gb volt
Utánna már fele is elég volt, mert ami kellett azt leszedtem. -
onimusha #33 4-8gb nekem már a legelső alap 384es dslnél megvolt -
#32 Chello powa! -
onimusha #31 szar a T online de ezt idáig is tudtuk -
jefferson83 #30 Csak neked fizetned kell utánna rendesen, ha példáúl hűségszerződésben vagy, neki pedig semmit. Hol az igazság? -
#29 Sajnos a szerződésben benne van hogy mindkét fél felmondhatja, te is ha már nem kell meg ők is. -
Yv@n #28 Egyébként nem úgy van, hogy a külföldi sáv a drága? Belföldi sáv elméletileg legnagyobb százalékban saját hálózatukon keresztül megy, ne akarják már bemagyarázni, hogy önmaguktól kénytelenek csomagban vásárolni a netet. -
#27 És még így is megéri majd nekik figyeljétek csak meg! -
#26 Szerintem a pert simán meg lehet nyerni. Biztos fizet majd egy kis büntetést a T-Online a versenypiaci szabályok megszegéséért. -
jefferson83 #25 Annak nagyon örülnék ha egy-két ezer júzer fogná a pacskert és elmenne egy másik szolgáltatóhoz (álom kategória). Megnézném a vezír arckifejezését. A pofátlanság határait átlépték ezzel a felmondással. -
#24 És még merünk álmodozni nagyobb sávszélességről. Muhahaha -
#23 "már havi bruttó 12 900 forintért elérhető
maximálisan 2Mbit/s letöltési sebességű internetkapcsolat
fix, telefonköltségektől mentes havidíj
havonta zenével, videóval, sőt: már az AXN TV adásával is!
forgalomfüggetlen szolgáltatás 100GB-ig" :DDD -
#22 Ja, ezentúl aki sokat tölt és pl megunta a chello korlátot tuti nem a T-offline-hoz megy. -
#21 3 GB, HAVI HÁROM GIGABYTE AZ OPTIMÁLIS.... -
"Simó György. A vezérigazgató magyarázata szerint azért képződik veszteség a nagy forgalmú ügyfelek miatt, mert a szolgáltató a nagykereskedelemben forgalomkorlátos elszámolás alapján veszi a csomagokat, melyek átlagos, havi 3 gigabájtos forgalomra vannak optimalizálva, és az áruk is eszerint van megállapítva."
index.hu forrás -
JohnnyFirpo #19 "Az Externet a kizárt felhasználók részére 1 hónap ingyenes hozzáférést biztosít ha a vállalathoz mennek" Nekik megéri.
T-Online -
#18 50 useren vagy 1-2 milla vesztesség a többi 100.000-en meg 1-2 milliárd nyereség, különben nem csinálnák. -
#17 Szar ügy. -
#16 Gratula nekik. Komoly cég ez is. -
#15 Terv: Felmondjuk a szerződést azokkal, akik havi 150GB felett töltenek le.
2: 2-3 hónap mulva felmondjuk azokkal a szerződést akik 100GB felett töltenek le.
3: megint 2-3 hónap mulva akik 80GB felett...
stb....