A T-Online szerint ügyfelei érdekeit szolgálják a kizárások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utánna már fele is elég volt, mert ami kellett azt leszedtem.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
xbox360+komputer
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
xbox360+komputer
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
maximálisan 2Mbit/s letöltési sebességû internetkapcsolat
fix, telefonköltségektõl mentes havidíj
havonta zenével, videóval, sõt: már az AXN TV adásával is!
forgalomfüggetlen szolgáltatás 100GB-ig" 😄DD
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
"Simó György. A vezérigazgató magyarázata szerint azért képzõdik veszteség a nagy forgalmú ügyfelek miatt, mert a szolgáltató a nagykereskedelemben forgalomkorlátos elszámolás alapján veszi a csomagokat, melyek átlagos, havi 3 gigabájtos forgalomra vannak optimalizálva, és az áruk is eszerint van megállapítva."
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
index.hu forrás
T-Online <#mf1>#mf1>
Natrak
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
2: 2-3 hónap mulva felmondjuk azokkal a szerzõdést akik 100GB felett töltenek le.
3: megint 2-3 hónap mulva akik 80GB felett...
stb....
igen, aki elõfizet egy 3mbites vonalra valószínûleg csak az e-mailjeire kíváncsi. 4-8 gigát még egy 384-es adsl-el is max. 1 hét alatt össze lehet hozni, ez semmi. nem tudom hol élnek ezek...
Az euroweb meg gondolom nem forgalom után fizet a t-comnak, mint a t-offline, általánydíjnál meg persze hogy leszarják, mennyit tölt a júzer. A t-offline rendesen vágja maga alatt a fát, mivel rosszabb ez a többi usernek? Nem lett lassabb a netem, mert a szomszédom havi 400G-t tölt, csak nekik jut kevesebb pénz a zsebükbe... Magyarország, 2005... :C
shit happens
Hát most volt 50 madár akivel nem volt jobb. Ha pedig rosszabb lesz az a világ akkor bye! Persze nem baj mert máris van szolgáltató aki szeretettel várja a gazdátlanná vált ügyfeleket, még akkor is ha tudja hogy hatalmas adatforgalommal jár a velük kötött szerzõdés.
Úgy látszik nekik van havi pár millájuk arra hogy ilyen ügyfeleket tartsanak. Mert a nagy „T”
szerint egy csokor izomból netezõ bizony drága hobbi a szolgáltatónak. LOL
<#levele>#levele>
Ahány ház, annyi baj legyen.
bár nem értem hogy hogy okoz nekik ez több milliós veszteséget???? ezt megmagyarázhatnák...
max. papíron, amíg az egyik zsebból(Tonline) átkerül a másikba(TCOM), majd onnan ki a közös tulajdonos zsebébe(Deutche Telecom)...
K.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
no comment
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
V9ykn8_TZL0
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
hahaha
"a hosszú felmondási idõ egyben elõzetes figyelmeztetésnek is felfogható "
PR nulla
De mi köze ehhez annak hogy õk hogyan vásárolják és kitõl a netet. Egyszerûen arról van szó hogy nem jön be nekik a haszon azon az 50 tojáson.
https://grentmedia.hu