135
  • Riddick
    Ha korlátlant fizettek ,korlátlant kapjank! Ez igy fair! Ha nem azt adják,akkor szerződést szegtek!
  • formatuq
    nagyon kivancsi vagyok a per kimenetelere. Bar nem sok jogyi tapasztalatom van, de ha csak arra a pontra hivatkoznak, hogy azert mondjak fel a szerzodest, mert jogukban all, hisz fentartottak ezt a jogot maguknak, akkor nem sokat lehet tenni, szerintem. (igaz, megmondtak az okot, a tul nagy forgalom, de meg se kene indokolniuk szerintem, hisz ott az a fentartott jog...)Bar nagyon nagy butasag reszukrol, es meg nagyobb gusztustalansag, de ez van. En is azt kivanom, szivjak le magukat ezert.
  • NuCLEARScoRp
    Én is Warezolok, mégsem tekintem magamat bűnözőnek... amugy itt tényleg nem a warezolás a lényeg...
  • Gregorius
    Ki a fene beszélt itt warezról, és bűnözésről?
  • Macc
    Hmm... egy baratom videoval foglalkozik, es netrol tolti a munkajahoz az anyagot. Havonta o is leszed 2-300GB-ot. Akkor most o is bunozo??? Milyen alapon feltetelezik azt rolam, hogy warezt toltok??? Csak nem magabol indul ki a kedves vezetoseg? Ah nem, dehogynem!!!!
  • Gregorius
    Hát ez szerintem nem így van.
  • Gregorius
    De korlátlannak van hírdetve.
  • [HUN]PAStheLoD
    Szerintem a T-Online vezetőségének sterilizálása /vagy statáriális kivégzése/ a civilizáció és a társadalom egészének érdekét szolgálja...
  • Zsoltika 007
    Jól beszélsz. Ne kérj elnézést ez az igazság. Bár engem nem érint, de ha már lázogunk én nem vagyok semmi jó elrontója.
  • Fenjoy
    nos nos:) ugye megint "tervezik" emelni a sávszéleséget, de nem régi "emelés" sem történt meg mindenkinél de azért Nyomták mindehol a HAZUGSÁGOT hogy "megemeltük sávszélességet", most egy ujabb HAZUGSÁG, hogy hol "korlátlan" akkor a net??!

Undoritó féreg banda... én perelném!

Elnézést a Sorokért:)
  • Yv@n
    150 giga egyáltalán nem sok. Az elmúlt hónapban letöltöttem pár demo-t wowozgatok, és semmi extrém letöltésem nem volt (értsd itthon nem volt mostanában semmi warez, mert melóban kicsit táposabb a vonal, így minek terheljem vele az itthonit), és így tartok 44 gigánál...és ez már messze kívül esik a felhasználónként számolt 3-4 gigától, ellenben még csak nem is átlagon felüli használat.
  • Cobra.
    Bíróságon lehetetlen megtámadni (illetve meg lehet, de esély sincs a nyerésre) a T-Online döntését, viszont a beidézett indoklás igen nagy baromság, ennél sokkal jobb magyarázatot is lehet adni a felmondásra (pl nem az ÁSZF-ben foglaltak szerint használták az előfizetést).
  • smv
    Hát azért a 150 giga nem piskóta...
    Amúgy meg teljesen igazatok van T-Online egy no comment dolog...
  • jihad
    amely véleményük szerint korántsem mondható átlagos multimédiás használatnak
    Hát aztán? Nem átlagos használatért fizet az ember hanem KORLÁTLANért!
  • Meridian
    EZ azért van, mert a T-Online a korlátlan csomagokhoz is KORLÁTOS(!) csomagot ves zmeg a Fatávtól...
    Persze ezért csúnyán beperelném, fogyasztó megtévesztése címén a T-Online-t.
    Azért mert ő korlátos csomagot rendel meg és ezért gazdaságtalan az neki, hogy én a korlátlan csomagot - amiért korlátlan csomag árát perkálom - korlátlanul használom, erre hivatkozva nem bonthajta a szerződésemet. Vagy ha igen, megyek másik szolgáltatóhoz, és a kieső időre KÖTBÉR MEGFIZETÉSÉRE KÖTELEZNÉM... ha kell, bírósági úton is.
  • AtomHeart
    " 4-8 gigát még egy 384-es adsl-el is max"

Az egyik osztalytarsam 30 kB/s-es CATV nettel szed le heti 10 gb-t :^D
  • jefferson83
    Jó, biztos igazad van én csak az elveket vitattam. Lehetett volna.
  • Pharaoh
    Úgy tom akinek felmondtak már nem votl hűségszerződese
  • Zsoltika 007
    "a csellósok meg a hálón belüli letöltésekkel simán kitolják a havi 30g-t akár 50-60-ra is"
    Van az néha jóval több is.
  • cSuwwi
    a t-offline t-com leányvállalata elvileg, kaphatnának "kedvezményeket", mégiscsak a saját kölkük :o

a csellósok meg a hálón belüli letöltésekkel simán kitolják a havi 30g-t akár 50-60-ra is, ennyi erővel a belső hálóról való letöltés lehetne nem elszámolt, akkor az L-es csomagoknak is lenne némi értelme sztem
  • Zsoltika 007
    Nekem 384-nél első hónapban 40Gb volt
    Utánna már fele is elég volt, mert ami kellett azt leszedtem.
  • onimusha
    4-8gb nekem már a legelső alap 384es dslnél megvolt
  • Zsoltika 007
    Chello powa!
  • onimusha
    szar a T online de ezt idáig is tudtuk
  • jefferson83
    Csak neked fizetned kell utánna rendesen, ha példáúl hűségszerződésben vagy, neki pedig semmit. Hol az igazság?
  • Pharaoh
    Sajnos a szerződésben benne van hogy mindkét fél felmondhatja, te is ha már nem kell meg ők is.
  • Yv@n
    Egyébként nem úgy van, hogy a külföldi sáv a drága? Belföldi sáv elméletileg legnagyobb százalékban saját hálózatukon keresztül megy, ne akarják már bemagyarázni, hogy önmaguktól kénytelenek csomagban vásárolni a netet.
  • Zsoltika 007
    És még így is megéri majd nekik figyeljétek csak meg!
  • Gregorius
    Szerintem a pert simán meg lehet nyerni. Biztos fizet majd egy kis büntetést a T-Online a versenypiaci szabályok megszegéséért.
  • jefferson83
    Annak nagyon örülnék ha egy-két ezer júzer fogná a pacskert és elmenne egy másik szolgáltatóhoz (álom kategória). Megnézném a vezír arckifejezését. A pofátlanság határait átlépték ezzel a felmondással.
  • Zsoltika 007
    És még merünk álmodozni nagyobb sávszélességről. Muhahaha
  • arschsg
    "már havi bruttó 12 900 forintért elérhető
    maximálisan 2Mbit/s letöltési sebességű internetkapcsolat
    fix, telefonköltségektől mentes havidíj
    havonta zenével, videóval, sőt: már az AXN TV adásával is!
    forgalomfüggetlen szolgáltatás 100GB-ig" :DDD
  • Pharaoh
    Ja, ezentúl aki sokat tölt és pl megunta a chello korlátot tuti nem a T-offline-hoz megy.
  • arschsg
    3 GB, HAVI HÁROM GIGABYTE AZ OPTIMÁLIS....
  • arschsg

"Simó György. A vezérigazgató magyarázata szerint azért képződik veszteség a nagy forgalmú ügyfelek miatt, mert a szolgáltató a nagykereskedelemben forgalomkorlátos elszámolás alapján veszi a csomagokat, melyek átlagos, havi 3 gigabájtos forgalomra vannak optimalizálva, és az áruk is eszerint van megállapítva."

index.hu forrás
  • JohnnyFirpo
    "Az Externet a kizárt felhasználók részére 1 hónap ingyenes hozzáférést biztosít ha a vállalathoz mennek" Nekik megéri.

T-Online
  • Pharaoh
    50 useren vagy 1-2 milla vesztesség a többi 100.000-en meg 1-2 milliárd nyereség, különben nem csinálnák.
  • HuAn82
    Szar ügy.
  • Zsoltika 007
    Gratula nekik. Komoly cég ez is.
  • arschsg
    Terv: Felmondjuk a szerződést azokkal, akik havi 150GB felett töltenek le.

2: 2-3 hónap mulva felmondjuk azokkal a szerződést akik 100GB felett töltenek le.

3: megint 2-3 hónap mulva akik 80GB felett...

stb....