Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Igen már a negyedik nem hasonlítható a régiekhez, de viszont inkább így fejlõdjenek, mint monnyuk a riválisok.
!-et elõször nehéz volt megszokni, de közbe megtetszett.
És különbenis a 2-ben nem a fejtörésekbõl volt több. NEM ETTÕL VOLT JOBB.
Hanem az iszonyat 1a-1b-2a-2b-történettõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Te játszottál egyáltalán a régi Resi 1-2 részekkel?
Másik topikban pont Te voltál az,aki arra hivatkozott,hogy a régi Crash Bandicoot részekhez,sehol nincs a Ratchet&Clank sorozat.
Itt pontosan EZ a helyzet.
A 2.Resi-tõl kezdve,változott a sorozat.Hogy jó,avagy rossz irányba,nem az Én qalitásom eldönteni.
De EZ nem Resident Evil.
AZ egy túlélõ horror volt,EZ meg egy agyatlan hent.
És már a 4.rész is inkább ilyen volt,mint sem. <#szomoru1>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

DarkSector
Nemis vágom, hogy mirõl beszélsz???!!!

EZ DEMO
Van 2 aréna harc, ebbõl ennyit ki mersz jelenteni, hogy semmi logikus cucc nincs benne.

Ez csak egy kis izelítõ, ahol 1-1 fõmonster-t kell legyürni.
Ennyi
szerintem semmi nem változott.
se jó se rossz értelemben.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem vagy maradi,csak Resident kedvelõ.
EZ meg már nem AZ.
Nekem is pont ezek jutottak eszembe.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Lammer
majd atmegyunk wow styelba ne aggodj(tuti siker, nem?)... .... 😄DDDD

na vitzet felrteve... enis jol letoltottem torreMtrol (LOL DEMO!) kiirtam cd-rwre es ugy toltam... "kicsit" sokat toltott(szar rw)... meg nem jatszottam vele shockat, de vegulis ha a NÉÉÉÉGyet is meg tudtam szokni(durcazik) akkor ez is "jo" lesz(OMG! KIMONDTAM!4!4) 😄😄

graf tenyleg patent... ;>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

deep
Hát igen, változnak az idõk, változnak az igények. Ma a trancsír a menõ a kasszáknál, erre van kereslet. A régi fix kamerás fílingbõl kihozták szerintem amit ki tudtak, most ez dívik. Olvasam valahol, hogy a következõ résszel majd megint váltanak valamerre...
Tobacco
Tegnap toltam a játékot, meg itt volt pár ismerösöm is akik resident mániások.
Grafika tipp-top, játszhatoság jó, rezident filing ZERO.
Sikerült elcseszni az egészet 100% trancsir, no agy, vagy csak én vagyok maradi

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

DarkSector
Lemaradt:
szerintem a 4-nél kellett volna ezt már ezközölni, ott változott a játékmenet, akkor ezt is megváltoztathatták volna minnya.

DarkSector
Én megszoktam...régebben. most sem gond, de életszerûbben nézne ki, ha nem lennének ilyen gyerekes "bugok" benne.

Hát kinézetre szép,ez kétségtelen.
De azért 2008-ban,illetve 2009-re mire ez megjelenik,én már igazán elvárnék valami fizikát a játékba,mert ezek a scriptre összerogyó falusiak elég bénán néznek már ki.
És hát tényleg szörnyen zavaró ma már hogy célzás közben nem tudsz lõni.Valóban eddig ilyenek voltak a Resik,de én is nyomtam agyba-fõbe a mozgást hogy ellépjek épp egy másik támadás elõl,és hát persze nem mozgott a figura csak ha leeresztem a fegyvert.Nyilván megszokható újra,de szerintem nem feltétlenül helyes játékmenet.Persze legyen pontatlanabb a lövés ha mozgok,de ne legyünk már egy helyre szögezve ilyenkor.Ha végsõben lesz valóban ilyen,akkor ezt a sirámomat el is lehet felejteni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kandurex
😄D

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Alwares
Szerintem ezt már megszokhattad volna. Bár tény az, hogy szerintem valamelyik review-ben mondták is hogy van új, mozgós lövõs is benne. De szerintem felejtõs. Jó így is a játék.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

deep
Mindkét pályán kinyírtam a bosst. Nem könnyûek😊
ThugEdge
a nagy hentes formát legyakta vki? az elsõ helyszínen én kilõttem mellette egy robbanó hordót,gyaktam shotival,ráhajintottam egy kézigránátot,aztán jött a cutscene,de sztem nem dõlt el a zsíros parasztja😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

DarkSector
mivan te nem játszottál dead space-el ki beszélt itt "futva puffogtatás"-ról!
Télleg nem érted???

deep
Tapló a családod. Ez nem betegség. Így van kitalálva a harcrendszer. Ha lehetne futva puffogtatni, hamvába halna az egész játék. Kibaszottul fogalmad nincs neked semmirõl se.
DarkSector
de tapló vagy bazzeg.
tán fejlõdni kéne...nem.
nekem mondod. kívülrõl vágom a residenteket. pont ez volt a probléma eddig is. silent - dead - alone egyik sem szenved ilyen betegségekben. tán elvárhatnám, hogy itt se legyen ilyen, mert iszonyat idegesítõ, és illúzióromboló ennyi.
nem nagy cucc szerintem azt a 4-5 cseszett kukoricát lemodellezni, még ha szétrobbanósra csinázták volna, mint a dobozokat, még az is jobb lenne.

deep
Úristenlol. Sosem lehetett a residentekben célzás közben lõni. Milyen interaktív környezetet akarsz? Le lehessen legelni a bozótot?
DarkSector
+még iszonyatsok hiba.
de resident..ezért elnézzük neki.

1.Lövés alatt nem lehet mozogni.
2.kevésbé interaktív környezet.

deep
Nnna, kipróbáltam a demot. Üt. Csodálatosan szép, élsimítás hegyek, fíling is zseniális. Egyetlen negatívum, hogy nincs vsync. Szétesik a kép forduláskor. Amúgy újabb mestermû lesz.
Ancsee
Hát..ezért adjunk neki esély 😊<#crazya>

Lammer
hat, ezt akarmilyen szogbol nezem, ez hasonlo lesz a 4(NEGZ)hez <#szomoru1>

Ancsee
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

deep
Ami egyébként péntek<#eplus2>
deep
Jó lesz. Végeleges megjelenési idõpont:

Március 13
Ancsee
Sztem jónak igérkezik a játék csak az a baj h messze van még

DarkSector
Vettem X360-at várom mint állat.
Hallom csak 2009 márciusában jön....<#szomoru1>

PSN ID: Lord_Mortanius

Aku
ja le kellene emelnem a 4. részt a polcomról és végig játszani megint

deep
Nekem az a bajom, hogy ez így ebben a formában TÖK UGYANAZ mint a 4. És azért kicsit variálhatták volna:S
faszán irányítható ahogy látom 😛

fotográfik kolomp edisön :D

deep
Azért én játszom rajta ha nem bánod.
Egész jó 1024 en és 127 cm en de te tudod.
Neked van vagy csak hallottad valahol?
tarti19
ezzel csakl anyni a ba, hog plazma tv-n , ami nem játákra való😊 an sebaj😊

Lammer
kepzeld enmeg mar '96ban...

najolvan -.-

Seth
Te amúgy mirõl beszélsz? Vmit feldugtak a seggedbe vagy csak kényelmetlenül érzed magad, ha nem írhatsz vmi okosat? Ha nem tetszik, hogy itt mások beszélgetnek a játékról, akkor menj máshova, vagy gyere vissza ,ha már megjelent a játék.

PSN ID.: Beegabor

De azért ettõl a programozási hibás videótol ugye még nem ájultál el?
Mondom én aki 98 ban már játszottam resivel.
Tehát mondhatom,hogy szeretem.
De minden kiderül amikor a plazmatévén megjlenik az elsõ kép a lemezrõl.
Majd akkor visszatérünk rá.
De jó hogy itt errõl a játékról is tudtok mindent aztán még sehol sincs.

trick daddy
hy lessz a game-ban Co-Op---gameplay alapba ugyértve hogy nem a neten keresztül pl ugy mint az Army of Two-ban

Resident Evil 5
E3 2008: Microsoft Press Conference Walkthrough
link

Szkenek:
01
02
03
04

Tekken5
Ez igazán érdekes...

Lammer
en!en!en! 😄

most, hogy igy mondod... hopsz!44negz anno ugye az ember miert is figyelt volna az ilyesmiremegminden4... haha igy viszont ertelmet nyer az egesz^^

Seth
Nem tudom ki játszott PS2-n a RE: Dead Aim-mel, de most vittem végig és találtam benne egy érdekes memót a fõellenségtõl Morpheus D. Duvall-tól, kiváncsi leszek lesz e köze az 5. részhez
Íme a fájl:

The symbol of power is in Africa...

The symbol of knowledge is here
in the Bio-Sphere...

The symbol of beauty is mine...

The beauty controls everything
and I shall dominate it...

Establishing a kingdom where beauty has absolute authority is the
dream, which I must make a reality. I was disappointed by Umbrella's
betrayal, but that's fine, I'll just use them in return. If
I secure enough funds,

I will materialize the construction of my kingdom deep in Africa.

Morpheus D. Duvall

PSN ID.: Beegabor

A GC-s RE Remake tényleg mindent üt.Ha másért nem,de ezért (meg a Zero-ért) mindenképp érdemes volt a kockára beruházni.😊

A 4-ik részes "tömeghent" meg jól bevált ,már ami az eladási statisztikákat illeti.Annyi portja született mint égen a csillag.Várható volt ,hogy maradnak ezen az "akció-lövölde" árkád vonalon az 5-ik részben is,mert lényega bevétel és Nintendon már nem arattak nagy sikereketa hagyományos részekkel addig a bizonyos forradalmi újításig.Sajnos...

A régi idõk szépek voltak,de sajnos elmúltak.A túlélõ horror mûfajának végképp leáldozott.Ma már úgyis csak az eladható ahol csilivili a grafika,robban minden és hiperszuperlátványos a játék.A történet vagy a hangulat már csak nagyon kevés embert érdekel és igencsak másodlagos lett.Végülis mért akarna egy mostani gamer egy ódon kastélyban mászkálgatni meg ládákba pakolgatni,meg tárgyakat cipelgetni jobbra-balra, végülis az inkább türelemjáték volt.Valahol meg is értem,hogy mára megváltoztak az igények is.Pörgõsebb játékokra van manapság kereslet.Ez a survival mûfaj 96-ban még bõven eladható volt ma már nem.

Igaz én még azon kevesek közé tartozom aki a hangulata miatt szeretett bele egy sorozatba,mert nekem még mindíg az elsõ három meg a Code:Veronica jelenti azt,hogy Resident Evil.

Persze az 5-ik rész így is pazar kinézetû lesz és elõbb vagy utóbb én is beruházok Nextgenre,szóval kap tölem még egy esélyt a sorozat.Ha ezúttal is csalódok akkor az utolsót.

Bár így belegondolva tulajdonképp adhatnának teljesen más címet is neki ezentúl mert a fõszereplõ (Chris Redfield - RE1) személyén kívül sok hasonlóságot nem fedeztem fel az alapjátékkal.Viszont ennek ellenére a Trailer nagyon ütõsre sikeredett.