Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Resi 1 remake ott van Gamecube-on, annál nem kell tökéletesebb. Viszont ez így ebben a formában télleg nem igazán Resident Evil. Rossz irányba indultak. Persze a játék biztos jó lesz, de semmi sötét, semmi fíling. Tömeghent az egész...
Ahhoz képest hogy arról volt szó hogy visszatérnek az eredeti vonalhoz....A videók alapján megint parazita lesz meg minden faxom...
A 4 mint játék frankó volt,de az nem resident evil amiben törpe meseszerükinézetû meg nagykalapos varázslószerüség fõganajopk vannak basszus....Remélem ebben nem lesznek ilyen baromságok...Én személyszerint a parazitás faxságok helyett jobban örülnék a régijó zombiknak...
Vagy egy kibebaxottkomolyan megtápol resident evil 1 remake-nek😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Kaplan
Nagyon tetszik trailer alapján meg minden, de esküszöm mintha a negyedik részt látnám átteleportálva más környezetbe. Minden, láncfûrészes, fej szétlövése után kijövõ féreg, rálökjük a jó emberre a sziklát. Kegyetlen...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Istencsászár
Már szintet léptek😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Seth
mondomén hogy az vmi õslakos lesz 😊

PSN ID.: Beegabor

Lammer
Trailer2 -> <#finom>

(miertnemzonbiagok?<#szomoru1>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Elindult a hivatalos oldal:
http://www.residentevil.com/

PSN ID: Lord_Mortanius

Friss infók és képek:

link

PSN ID: Lord_Mortanius

Seth
Inkább vmi keverék õslakosnak tûnik 😊 Jó lenne egy új bige, régiek már lerágott csontok, nyugdíjasok 😊

PSN ID.: Beegabor

Vajon ki a csaj? Clair vagy Rebbecara tippelnék. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

deep
Lammer
"-Real time weather change"
ez a PS3 verzioban igy fog kinezni:
-Real time weapon change

<#hehe>

deep
Van egy jó kis interjúszerûség ahol boncolgatják az eddig kitudódott részleteket.

Szemezgetek is belõle:

-Afrikában játszódik
-Egyszerre sokkal több ellenfél támadhat ránk, mint valaha, és több tárgyat hajigálnak felénk
-Kevésbé lináris játékmenet (üdvözölném😊)
-Több és valósághûbb fegyver, amelyek upgrade-elhetõk is lesznek talán
-Fejlesztett kézitusa rendszer
-Machete szerû erõsebb vágóeszköz is várható
-A napfénynek lesznek pozitív és negatív hatásai(szerintem ez kimerül majd abban, hogy ha fényrõl bemegyünk a sötétbe, egy ideig nem látunk rendesen...)
-Lézer célzóka is lesz megint
-Nagyobb hangsúly lesz az épületeken való mászkáláson, mobok elkerülése végett
-Chris modellje olyan részletes lesz, hogy az inventoryban levõ dolgok elvileg láthatók is lesznek ráaggatva
-Real time weather change
-A párhuzamosan készülõ CG múvival rokon szálon fut a sztori
deep
Durva, hogy több, mint 2 és fél éve hallottunk elõször a játékról és még mindig sehol a megjelenés. Nem kevés munka van benne. Reméljük ez a "szánsájn reggi" játékmenet nem teszi tönkre.
deep
Alakulgatnak a dolgok, reméljük év végére befut a cucc😊

Addig ittene meg lehet tekinteni egy Yamauchi interjút, gémpléj berakásokkal, miegymással.
Petyus_

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Lammer
<#wilting><#wilting><#wilting> monnyanak le444NEGZ

deep
Na akkor itt a masszív gémpléj video...

Helyett egy hatalmas fasz, torokra:

Capcom has told Eurogamer that we won't be seeing any new gameplay footage of Resident Evil 5 released this week despite reports to the exciting contrary.

According to the publisher, the special DVD attached to Famitsu in Japan this Friday will only contain an interview with a producer on the title, not a fresh glimpse at the action as ThreeSpeech suggest.
Lammer
DÁBÖLJÚTÍEF!!4!NÉGY!44 😄

😄

deep
A holnapi szerdáról van szó egyébként.
deep
Mostanában nem igen hallhattunk az amúgy is csendben készülgetõ Resident Evil 5-rõl, a Capcom azonban hamarosan új információkkal, illetve egy videóval is ellát majd bennünket.

A napokban tudódott ki, hogy a japán Famitsu magazin következõ száma némileg különleges lesz, egy ingyenes DVD jár majd ugyanis hozzá, amelyen egy interjú, valamint egy exkluzív videó lesz majd megtalálható a Resident Evil 5-rõl.

Mindezt tehát azt jelenti, hogy jövõ hét szerdán - ha minden jól megy - friss mozgóképet láthatunk majd a várva várt ötödik részrõl, és talán a megjelenés idõpontjával kapcsolatosan is megtudunk néhány konkrétumot.
Lammer
(utolso bekezdesem termeszetesen a "kockafeju hulyegyerekre" ment 😉

Lammer
ha megtanulsz rendesen fogalmazni ami ertheto, akkor beszelgethetunk... 😉

-btw nalam par masodpercet tolt 😉 (HDD)
-iranyitasa meg van nehol olyan hulye mint az elozo sima reszek
-azert mert nem -agyatlan, megyek elore buta re4 csimbummlovolde- azert gondolom neked is nehezseget okozott, de hidd el -> vegig lehet vinni 😉
-ha mindenki igy lenne vele akkor 1 pontos lenne mindenhol a gamez, igy viszont enyhen ferdites amit bofogsz 😉

(szemelyeskedni meg nem erdemes, mert lehet eletben 5 perc alatt becsomagollak<#puszis>)

Te biztosan valami kockafejû hülyegyerek lehet de igen tudok ANGOLUL!
Outbreak meg egy irányíthatatlan,sokat töltö nagy kalap fos volt ami a 1000ik bõrt húzza le a sorozatról és a játékosok pénztárcájábol a pénzt!DE ezzel sztem nem csak én vagyok igy hanem ahogy néztem az értékeléseket mindenki ígyvan vele!
Lammer
hat szerintem meg a szejegyzetek/noteok(kis hangulatos naplok, kilatastalansag, emberi sorsok nyammmm 😛)/hangulat>>>all es ebben az RE4 SEHOL SINCSEN!

Petyus_
Az Outbreak 2-t igen (elsõvel nem találkoztam), de látatlanban is tudnám, hogy a fixkamerás, irányíthatatlan, szenvedõs Resident Evilek sokkal szarabbak, mint minden idõk egyik legjobb (a legjobbat is megkockáztatnám...) akció/kaland játéka. SZVSZ.

A "sztori" nekem nem szempont, mert a zombis sztorik és a ganadós sztori is kb. ugyanannyira nevetséges, a RE4-ben viszont látványosabbak az átvezetõk. =)

Lammer
mivel??? ds? az mi? ja az a gagyi kvarcjatek? lol 86ban meg meno volt a kvarcjatek nalunk a suliban... mamar kicsit gaaaz

<#eplus2><#hehe><#ravasz1>

natehat ha komolyan beszelgetunk es abbahagyjuk a bohockodast, vegigtoltad az emlitett nagygepes cimeket? <#ravasz1>

Petyus_
"sokkal RE sztájlabb, mint a 4"

Igen.

"sokkal jobbak!"

Nem.

"MINDEN letezo ps1-ps2-gc REZIT VEGIGTOLTAM NAGYON SOXOR, es te?"

NEM JÁTSZOTTÁL A DS-ES RESIDENT EVILLEL??? LOL, akkor hogy mondhatsz véleményt egyáltalán?? <#mf1>

Lammer
vegigtoltad? elolvasgattad a memokat, meg a storyt felogtad?
EGYALTALAN TUDSZ ANGOLUL? -.-

leirtak szerint qrvara nem...

Jah és nálam még mindig resi1 és resi2 ps1 az über azt sosem tudják túlszárnyalni sosem azoknak a játékoknak volt stílusuk!3ik rövid és sztem szar volt a 4új volt nemvolt rossz de már nemvolt az igazi!Outbreak,meg ezek a célkeresztes baromságok lehangolóak és értelmetlen részek!Zeroval sajna nem játszottam!

5ik részt várom nagyon azért....
Az outbreakok a resident széria meggyalázása volt sztem közük nemvolt a sorozathoz!Értelmetlen szarság volt sztem!
Lammer
resi4 nem igazi rezi :p

outbreakeket vegigvitted talan? sokkal RE sztájlabb, mint a 4! sokkal jobbak!

az re4 mar inkabb ekson game...

re4 nalam valahol a gun lovolde re szintjen all :C (MINDEN letezo ps1-ps2-gc REZIT VEGIGTOLTAM NAGYON SOXOR, es te?)

deep
Akkor errõl megoszlanak a véleményeink, mert szerintem a REmake jobb mint a 4😊

Mondjuk alapvetõen más a stílusuk, de összességében ha választani kell a kettõ közül, akkor a REmake. SZVSZ!
Petyus_
Ne hallgass rájuk, RE-RE2 télleg zseniális volt a maga idejében, a REmake is jó volt, mint egy klasszikus feldolgozása (és tényleg nagyon jól nézett ki), de a "modern fixkamerás" RE-ek, a Zero meg az Outbreak erõltetett szarok.

A RE4 maga a tömör zsenialitás, emlékszem, amikor elkezdtem vele játszani, nem hittem el, hogy ilyen játékot tudnak csinálni. Nextgenebb a nextgen játékok 95%-ánál.

Persze a REmake-et GC-re mindenképpen ajánlom (vagy akár az eredeti Resi PC verzióját), mert videojáték alapvetés, de nehogy azt várd, hogy jobb lesz, mint a 4, mert annál egy játék sem jobb, fõleg nem a régi Resik. 😛

Lammer
regi RE feeling>>>RE4 -.-

Ennyiért mondjuk tényleg nem sok! Drágábbnak hittem. Oksa és köszi az infókat! Must mennem 😊
deep
PS2-re nincs. De egy GC 10 rongy, akár játékokkal is használtan. Ennyit simán megér, aztán eladod 1000Ft bukóval. Mondom, ez 2 játék mustplay kategória!
PS2-re esetleg nincs átirata ezeknek? Nem valószínû, hogy GC-be, Wii-be ruháznék be a közeljövõben. Eleve ha váltok PS2-rõl, akkor az PS3 lesz. Sajnos annyira nem megy jól, hogy minden konzolból legyen egy a lakásban 😊

De megjegyeztem amit írtál és észben tartom, mert ki tudja a Wii talán még befigyelhet, ha emberi ára lesz. És ha nincs átirat persze.
deep
Gamecube-on a Remake-et és a Zero-t kötelezõvé tenném minden játékokkal valamennyire is foglalkozó ember számára. Fejlesztõkenk is, mintavétel szempontjából. A játékkészítés magasiskolája. Ha nincs GC-d, vagy Wii-d, szerezz be egyet és ezt a kettõt mindenképp told végig. ELKÉPESZTÕ. A Remake-el kezdd😊
Bevallom én nem játszottam az elõzõ részekkel, csak a negyedik részt kezdtem el tegnap, de ez a játék nagyon tud vmit. Már régóta tervezgettem, hogy beszerzem, csak mindig közbe jött egy másik játék 😊

Tegnap leültem és a hatása alá vont. Az irányítás véleményem szerint a kiszolgáltatottságot hivatott éreztetni. Meg kell szokni ez tény, de ha olyan lenne, mint egy remekül kézben tartott irányítással megáldott tps-be, akkor kacsavadászattá minõsülne az egész. Így viszont para a köbön, ha már többen jönnek felém.

Nekem a zombik azért nem hiányoznak, mert már annyi zombis játékkal volt dolgom, hogy klisé szerûnek hatna. Bár ezek a jómunkásemberek is eléggé zombiszerûek. Tehát emiatt talán nem kéne szomorúnak lenned.

Kamera úgymond "külön mozgása" az extrák megtalálásában (kék medálok), meg a környezet bõvebb felmérése végett szerintem nem rossz. Kétségtelen ezt is szokni kell. Elég lassú a játékmenet, emiatt betanulható az egész. Futni legalábbis én akkor szoktam, ha bejártam az adott pályarészt, vagy menekülni kell 😊 Amúgy séta és alaposan mindent szemügyre veszek.

Melyik elõzõ részt érdemes kipróbálni? Ez a rész nekem elnyete a tetszésemet. Magával ragadó, olyan semmihez sem fogható hangulat és látványa van. Nem csodálom, hogy az egekig magasztalta a szaksajtó. Ez tényleg egy igazán jó játék.

"De megnéznék egy 720p-s, renderelt hátterû Resident Evil játékot! Abból kiindulva, ahogy GC-n kinézett a REmake és a Zero, überdurva dolgokat lehetne kihozni a dologból."

Az biztos. Ötödik rész trélere is büntet. Nagy felbontásban szédületes játékot lehetne összerakni.
deep
Most megint azt mondják még idén jön karácsony környékén. Fene tudja mi az igaz most már😊

Egyébként kinek mennyire jön be a 4. résszel érkezett "új" style?
Nekem kicsit csalódás volt, hogy se zombik, se fix kamera. Aztán valahogy összebarátkoztunk. Úgy látom viszont, hogy az 5. rész méginkább ebbe az irányba tolódik😞

De megnéznék egy 720p-s, renderelt hátterû Resident Evil játékot! Abból kiindulva, ahogy GC-n kinézett a REmake és a Zero, überdurva dolgokat lehetne kihozni a dologból.
Lammer
<#rinya>

deep
From newest Official Xbox Magazine:

Aki Evil 5-re vágyik, jobb, ha már most megbarátkozik a gondolattal, hogy csak 2009-ben érkeznek...
Lammer
AAAA!! BBBBB!!!!

jojjjjon ma' 😄 ha kijon, veszek egy... ... ps3at <#ravasz1>

deep
Dereng némi fény az alagút végén:

An internal email from Don Mattrick, head of the Xbox division, confirms Resident Evil 5 as a 2008 release. This is the first time any release date has been discussed for the game.
Lammer
<#wilting><#wilting><#wilting>

deep
Capcom is taking its time over the game instead of rushing it out to cash in on the success of Resident Evil 4. Chief producer Jun Takeuchi confirmed recently that it won’t be released until 2009.

WTF????????? Mámmeg 2009? Nanemár vazz.
Kaplan
Azért ez mostmár nagyon bejövõs..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lammer
tiszta rezi4 sztááájl <#levele><#wilting>