713
-
#233 Hát tegnap este kezdtem el,akkor még keveset játszottam,mert fáradt voltam,csak kipróbáltam,ma játszottam többet vele és most tartok ott,ami a demóban a 2. pálya volt,ez így a második fejezet talán,nem tudom most így fejből pontosan,de eszméletlen jó játék,az írányításon nem változtattak,de engem nem is zavar,hiszen a re4-nél már megszoktam, azt viszont a végleges verzióból is kihagyták,hogy ha sötét helyről kimész a világosba,akkor szoknia kell Chris szemének a fényt,ezt viszont sajnálom,hogy nem rakták bele a végleges gammába,de nem győzöm hangsúlyozni,hogy naon jó játék :) -
#232 Ha minden jól megy, én már hétfő este tolom:) Igen, eredetivel.
Nekem is csak a Resik miatt van GC-m. Megvan a Zero, REmake, 2, 3, 4, Veronika.
Nintendo REcube:D -
Hoz_Hun #231 ÁÁÁh, már csak egy hét és RE5. :) -
Hoz_Hun #230 Én csak amiatt vettem magamnak egy Gamecube-ot. A vicc az hogy a két játék Remake és a Zero összeségében nehezebben és drágábban tudtam beszerezni mint magát a GC-t.
De megérte!! -
#229 mennyi ideje játszol és holl tartasz kb? Csak hogy a hosszát megtudjam:) -
#228 Tegnap óta játszom a gammával és naon naon bejön,eszméletlen grafika,pörgős akciók,alig bírom abbahagyni a játékot,nálam 10/10 -
#227 YES
csak GOLD tagoknak!!! -
#226 Demo a LIVE-on. -
Rodman6 #225 Pedig igen. A remake is csak GameCube exkluzív volt, ez is Nintendo licenszes lesz. A számozott részeken kívül eső RE-k sajnos csak egy-egy konzolfajtára jelentek meg eddig is. -
jocco #224 :( kár, felrakhatnák már a storra is. -
#223 ps3 ra nincs szerintem ilyen fajta megoldás. -
jocco #222 Valaki tudna egy elérhetöséget küldeni privátban, RE 5 ps3-as demójához? Elöre is köszönöm! -
#221 azért érdekes hogy a resi 4-5 motorjára épül, mert a kettő ég és föld.
a wii max a kettő közti szintet tudja megjeleníteni majd. -
#220 hírek.
de kötvehiszem, hogy csak wii-re lesz. -
#219 És ezt mégis honnan veszed?:) -
Rodman6 #218 Ezta videót cak egy lelkes rajongó készítette 3d-ben. Az igazi Nintendo Wii-re fog megjelenni, a 4 és az 5 motorjára épül majd, hátulnézetes lesz. Nekem az összes resident evil tetszett, kivévve a Survivor részek mert azok elég gagyik. A legnagyobb kedvenc a Nemesis. -
#217 RE2 remake :D -
#216 remake a 2.részből.
erről nem hallottam. o_O loool egy havi fizetésemet adnám érte! :P
Konzolt érdemes resik miatt.
remélem összetudod hozni majd. -
Rodman6 #215 A 2-ből is készül remake,csak természetesen nem pc-re. Elképzelhető hogy hanyagolni fogom a pc-t, és beruházok valami konzolra. -
#214 eszméletlen érzés visszanézni a régi cuccokat.
főleg a resi 2 jelenetek kavarhatják fel a játékosok érzéseit. :p -
#213 jah oks nefigyeltem. :D
Ez viszont resi rajongóknak kötelező videó!!!!!!!!!
Resident Evil Visszatekintés. -
#212 ---> #196
De azért köszöntem, csak már nincs rá szükségem! :) (Persze másnak még lehet.) -
#211 Sorry ma nem voltam itthon.
csúszok 1 napot.
sorry.
de karácsonyi ajándék lesz belőle.
hy -
gator #210 Srácok! Ti a Resident Evil 5 Demojat ti hogy inditottatok el ?
Olvastam valahol hogy USB Stickre is ra lehet valahogy tenni. Valaki tud segiteni hogyan rakjam ra stickre hogy beolvassa? -
Rodman6 #209 Asszem elvesztettem a fonalat.. -
#208 szerinted en nem tudom? csak nekem szurja a szemem ez a patkany ittmaradt szoci szellemu nekem minden jar ALANYI jogon stilus? vedd mar eszre magad, plz -.- -
METESTO #207 Rodman mit kalózkodsz? -
Rodman6 #206 Nem kell hozzá eredeti lemez, krekk sem. tudod... beírod a game nevét a google-ba, mellé hogy torrent. Lejön egy iso fájl, de ezt nem daemonnal nyitod meg hanem az emulátor progival. Az emulátor szintén google. (Ps2: PCSX2 nevű emulátor, Gamecube, WII:Dolphin nevű emu.) -
#205 jah meg 0 lenne még faxa ha menne. -
#204 állat.
ez csak eredeti lemezzel fut? -
#203 "Tom nem legál dolog, de ha egyszer nem adták ki pc-re..."
es ez ugyanugy nem jogosit fel arra, hogy kalozkodj... -.-
-
Csináltam egy bannert, ha gondoljátok berakhatjátok. -
Rodman6 #201 Csak úgy az emulátorról :) Ezmind pc-n fut
http://www.youtube.com/watch?v=NNl9SUH15kg ez a Code Veronica.
http://www.youtube.com/watch?v=NNl9SUH15kg Outbreak
http://www.youtube.com/watch?v=9cylL2yCC7k&feature=related Remake (idővel ez is tökletes lesz)
http://www.youtube.com/watch?v=nA6NGfwQu7c&feature=related umbrella chronicles
-
Rodman6 #200 A 0 és a Code Veronica simán futnak PC-n bugmentesen, nemhogy lassan hanem iegesítően gyors helyenként. Irányítással sincs gond ha jól belövöm a billentyűzetkisztást. Csak a remake ami megizzasztja, emiatt már nem veszek GC-t. Ezenkívül a Dead Aim, Survivor 2, Umbrella Chronicles is szépen muzsikálnak... Tom nem legál dolog, de ha egyszer nem adták ki pc-re... -
#199 kb 3 óra.
biztosra holnap reggel tudom igérni, de megpróbálom még ma estére.
küldök privátot is majd. -
#198 nm.
:P -
#197 ja már mind1,havernak megvolt.
de köszönöm az ünnepi gesztust;) -
#196 Időközben megtaláltam magon szóval storno. -
#195 hagyjad... szarragas rulez... az ilyen megerdemli, hogy szagasson meg grafhianyos legyen a gém :D -
#194 Azt a feltöltést én is megköszönném, nem igazán találok torrentet ahonnan normális tempóban jönne le..:)