Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 4 mint játék frankó volt,de az nem resident evil amiben törpe meseszerükinézetû meg nagykalapos varázslószerüség fõganajopk vannak basszus....Remélem ebben nem lesznek ilyen baromságok...Én személyszerint a parazitás faxságok helyett jobban örülnék a régijó zombiknak...
Vagy egy kibebaxottkomolyan megtápol resident evil 1 remake-nek😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
(miertnemzonbiagok?<#szomoru1>#szomoru1>)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
http://www.residentevil.com/
PSN ID: Lord_Mortanius
PSN ID: Lord_Mortanius
PSN ID.: Beegabor
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ez a PS3 verzioban igy fog kinezni:
-Real time weapon change
<#hehe>#hehe>
Szemezgetek is belõle:
-Afrikában játszódik
-Egyszerre sokkal több ellenfél támadhat ránk, mint valaha, és több tárgyat hajigálnak felénk
-Kevésbé lináris játékmenet (üdvözölném😊)
-Több és valósághûbb fegyver, amelyek upgrade-elhetõk is lesznek talán
-Fejlesztett kézitusa rendszer
-Machete szerû erõsebb vágóeszköz is várható
-A napfénynek lesznek pozitív és negatív hatásai(szerintem ez kimerül majd abban, hogy ha fényrõl bemegyünk a sötétbe, egy ideig nem látunk rendesen...)
-Lézer célzóka is lesz megint
-Nagyobb hangsúly lesz az épületeken való mászkáláson, mobok elkerülése végett
-Chris modellje olyan részletes lesz, hogy az inventoryban levõ dolgok elvileg láthatók is lesznek ráaggatva
-Real time weather change
-A párhuzamosan készülõ CG múvival rokon szálon fut a sztori
Addig ittene meg lehet tekinteni egy Yamauchi interjút, gémpléj berakásokkal, miegymással.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Helyett egy hatalmas fasz, torokra:
Capcom has told Eurogamer that we won't be seeing any new gameplay footage of Resident Evil 5 released this week despite reports to the exciting contrary.
According to the publisher, the special DVD attached to Famitsu in Japan this Friday will only contain an interview with a producer on the title, not a fresh glimpse at the action as ThreeSpeech suggest.
A napokban tudódott ki, hogy a japán Famitsu magazin következõ száma némileg különleges lesz, egy ingyenes DVD jár majd ugyanis hozzá, amelyen egy interjú, valamint egy exkluzív videó lesz majd megtalálható a Resident Evil 5-rõl.
Mindezt tehát azt jelenti, hogy jövõ hét szerdán - ha minden jól megy - friss mozgóképet láthatunk majd a várva várt ötödik részrõl, és talán a megjelenés idõpontjával kapcsolatosan is megtudunk néhány konkrétumot.
-btw nalam par masodpercet tolt 😉 (HDD)
-iranyitasa meg van nehol olyan hulye mint az elozo sima reszek
-azert mert nem -agyatlan, megyek elore buta re4 csimbummlovolde- azert gondolom neked is nehezseget okozott, de hidd el -> vegig lehet vinni 😉
-ha mindenki igy lenne vele akkor 1 pontos lenne mindenhol a gamez, igy viszont enyhen ferdites amit bofogsz 😉
(szemelyeskedni meg nem erdemes, mert lehet eletben 5 perc alatt becsomagollak<#puszis>#puszis>)
Outbreak meg egy irányíthatatlan,sokat töltö nagy kalap fos volt ami a 1000ik bõrt húzza le a sorozatról és a játékosok pénztárcájábol a pénzt!DE ezzel sztem nem csak én vagyok igy hanem ahogy néztem az értékeléseket mindenki ígyvan vele!
A "sztori" nekem nem szempont, mert a zombis sztorik és a ganadós sztori is kb. ugyanannyira nevetséges, a RE4-ben viszont látványosabbak az átvezetõk. =)
<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#ravasz1>#ravasz1>
natehat ha komolyan beszelgetunk es abbahagyjuk a bohockodast, vegigtoltad az emlitett nagygepes cimeket? <#ravasz1>#ravasz1>
Igen.
"sokkal jobbak!"
Nem.
"MINDEN letezo ps1-ps2-gc REZIT VEGIGTOLTAM NAGYON SOXOR, es te?"
NEM JÁTSZOTTÁL A DS-ES RESIDENT EVILLEL??? LOL, akkor hogy mondhatsz véleményt egyáltalán?? <#mf1>#mf1>
EGYALTALAN TUDSZ ANGOLUL? -.-
leirtak szerint qrvara nem...
5ik részt várom nagyon azért....
outbreakeket vegigvitted talan? sokkal RE sztájlabb, mint a 4! sokkal jobbak!
az re4 mar inkabb ekson game...
re4 nalam valahol a gun lovolde re szintjen all :C (MINDEN letezo ps1-ps2-gc REZIT VEGIGTOLTAM NAGYON SOXOR, es te?)
Mondjuk alapvetõen más a stílusuk, de összességében ha választani kell a kettõ közül, akkor a REmake. SZVSZ!
A RE4 maga a tömör zsenialitás, emlékszem, amikor elkezdtem vele játszani, nem hittem el, hogy ilyen játékot tudnak csinálni. Nextgenebb a nextgen játékok 95%-ánál.
Persze a REmake-et GC-re mindenképpen ajánlom (vagy akár az eredeti Resi PC verzióját), mert videojáték alapvetés, de nehogy azt várd, hogy jobb lesz, mint a 4, mert annál egy játék sem jobb, fõleg nem a régi Resik. 😛
De megjegyeztem amit írtál és észben tartom, mert ki tudja a Wii talán még befigyelhet, ha emberi ára lesz. És ha nincs átirat persze.
Tegnap leültem és a hatása alá vont. Az irányítás véleményem szerint a kiszolgáltatottságot hivatott éreztetni. Meg kell szokni ez tény, de ha olyan lenne, mint egy remekül kézben tartott irányítással megáldott tps-be, akkor kacsavadászattá minõsülne az egész. Így viszont para a köbön, ha már többen jönnek felém.
Nekem a zombik azért nem hiányoznak, mert már annyi zombis játékkal volt dolgom, hogy klisé szerûnek hatna. Bár ezek a jómunkásemberek is eléggé zombiszerûek. Tehát emiatt talán nem kéne szomorúnak lenned.
Kamera úgymond "külön mozgása" az extrák megtalálásában (kék medálok), meg a környezet bõvebb felmérése végett szerintem nem rossz. Kétségtelen ezt is szokni kell. Elég lassú a játékmenet, emiatt betanulható az egész. Futni legalábbis én akkor szoktam, ha bejártam az adott pályarészt, vagy menekülni kell 😊 Amúgy séta és alaposan mindent szemügyre veszek.
Melyik elõzõ részt érdemes kipróbálni? Ez a rész nekem elnyete a tetszésemet. Magával ragadó, olyan semmihez sem fogható hangulat és látványa van. Nem csodálom, hogy az egekig magasztalta a szaksajtó. Ez tényleg egy igazán jó játék.
"De megnéznék egy 720p-s, renderelt hátterû Resident Evil játékot! Abból kiindulva, ahogy GC-n kinézett a REmake és a Zero, überdurva dolgokat lehetne kihozni a dologból."
Az biztos. Ötödik rész trélere is büntet. Nagy felbontásban szédületes játékot lehetne összerakni.
Egyébként kinek mennyire jön be a 4. résszel érkezett "új" style?
Nekem kicsit csalódás volt, hogy se zombik, se fix kamera. Aztán valahogy összebarátkoztunk. Úgy látom viszont, hogy az 5. rész méginkább ebbe az irányba tolódik😞
De megnéznék egy 720p-s, renderelt hátterû Resident Evil játékot! Abból kiindulva, ahogy GC-n kinézett a REmake és a Zero, überdurva dolgokat lehetne kihozni a dologból.
Aki Evil 5-re vágyik, jobb, ha már most megbarátkozik a gondolattal, hogy csak 2009-ben érkeznek...
jojjjjon ma' 😄 ha kijon, veszek egy... ... ps3at <#ravasz1>#ravasz1>
An internal email from Don Mattrick, head of the Xbox division, confirms Resident Evil 5 as a 2008 release. This is the first time any release date has been discussed for the game.
WTF????????? Mámmeg 2009? Nanemár vazz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!