Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
jah oks nefigyeltem. 😄

Ez viszont resi rajongóknak kötelezõ videó!!!!!!!!!

Resident Evil Visszatekintés.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kaplan
---> #196

De azért köszöntem, csak már nincs rá szükségem! 😊 (Persze másnak még lehet.)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DarkSector
Sorry ma nem voltam itthon.
csúszok 1 napot.
sorry.
de karácsonyi ajándék lesz belõle.
hy

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Srácok! Ti a Resident Evil 5 Demojat ti hogy inditottatok el ?
Olvastam valahol hogy USB Stickre is ra lehet valahogy tenni. Valaki tud segiteni hogyan rakjam ra stickre hogy beolvassa?

Asszem elvesztettem a fonalat..
Lammer
szerinted en nem tudom? csak nekem szurja a szemem ez a patkany ittmaradt szoci szellemu nekem minden jar ALANYI jogon stilus? vedd mar eszre magad, plz -.-

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Rodman mit kalózkodsz?<#eplus2><#eplus2>

Nem kell hozzá eredeti lemez, krekk sem. tudod... beírod a game nevét a google-ba, mellé hogy torrent. Lejön egy iso fájl, de ezt nem daemonnal nyitod meg hanem az emulátor progival. Az emulátor szintén google. (Ps2: PCSX2 nevû emulátor, Gamecube, WII😄olphin nevû emu.)
DarkSector
jah meg 0 lenne még faxa ha menne.

DarkSector
állat.
ez csak eredeti lemezzel fut?

Lammer
"Tom nem legál dolog, de ha egyszer nem adták ki pc-re..."

es ez ugyanugy nem jogosit fel arra, hogy kalozkodj... -.-

Kaplan

Csináltam egy bannert, ha gondoljátok berakhatjátok.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Csak úgy az emulátorról 😊 Ezmind pc-n fut
http://www.youtube.com/watch?v=NNl9SUH15kg ez a Code Veronica.
http://www.youtube.com/watch?v=NNl9SUH15kg Outbreak
http://www.youtube.com/watch?v=9cylL2yCC7k&feature=related Remake (idõvel ez is tökletes lesz)
http://www.youtube.com/watch?v=nA6NGfwQu7c&feature=related umbrella chronicles
A 0 és a Code Veronica simán futnak PC-n bugmentesen, nemhogy lassan hanem iegesítõen gyors helyenként. Irányítással sincs gond ha jól belövöm a billentyûzetkisztást. Csak a remake ami megizzasztja, emiatt már nem veszek GC-t. Ezenkívül a Dead Aim, Survivor 2, Umbrella Chronicles is szépen muzsikálnak... Tom nem legál dolog, de ha egyszer nem adták ki pc-re...
DarkSector
kb 3 óra.
biztosra holnap reggel tudom igérni, de megpróbálom még ma estére.
küldök privátot is majd.

DarkSector
nm.
😛

DoNorBi
ja már mind1,havernak megvolt.
de köszönöm az ünnepi gesztust😉

Haverok, Buli, Fight Club!

Kaplan
Idõközben megtaláltam magon szóval storno.

Lammer
hagyjad... szarragas rulez... <#levele> az ilyen megerdemli, hogy szagasson meg grafhianyos legyen a gém 😄

Kaplan
Azt a feltöltést én is megköszönném, nem igazán találok torrentet ahonnan normális tempóban jönne le..😊

Keviny
gémkjúbra kijött az összes (0-4, code veronica), szarér-hugyér van egy cubb, én a helyedben befektetnék rá...

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

DarkSector
THX!!!

DarkSector
tócsem fõl néked?
karácsonyra?

DoNorBi
szenkjú

DarkSector
már japán van.
töltsd le torrent-rõl, és megjött.

DoNorBi
a demó mikor jön?

Sajna a magamfajta fanatikusok beérik az emulátorral, mert ha én konzolt vennék, azt csak a Resident Evil miatt tenném. De nem veszek mert minden rész szinte más platforma jelenik meg. A többség szerencsére szépen fut pc-n is. Most éppen a Code Veronica-t nyomom, és az Umbrella Chronicles és jól fut megfelelõ környezetben. Nagyon fejlõdnek az emulátorok, az is érdekes hogy egy Wii játék gépigénye megegyezik egy Gamecube-val szinte 😊
Lammer
"gyors es szep"<#wilting>

en inkabb befetrengek a kanapera, belovom a nagy tevet es elinditom gécérol nativban a gamezt... <#papakacsint>

A legújabb dolphin emulátorral már többé kevésbe mûxik! Csak sajna elég izmos gép kell hozzá, néha hajlaosak eltûnni az ellenfelek. Tény és való, az az egyetlen REami nehezen mûxik emulátorral.
http://www.youtube.com/watch?v=8iZYH5puAqY
DarkSector
resi 1 remake pc-re!!!
Hogyan????

Én most a PC-re meg nem jelent game-kat tolom,természetesen emulátorral. Hál istennek hoosszú várakozás után már a Resident Evil 1 remake-t is sikerült megindítnai, gamecube emulátorral. Tehát már minden fut! CodeVeronica, Zero, Dead AIM, Outbreak 1-2 Survivor 1-2, Raccoon Chronicles! Mostmár kiélhetem a Raccoon hangulatom hiányát! XD
Waczkor
Itt egy preview.

Residen Evil 5 Hands-On Preview

Nekem vétel lesz😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
naná letiltották a köcsögök.
bár ettõl minimum darkos szintet vártam, de ahhoz képest ez is szép lett.

Mindent agyon fog verni a game<#eplus2><#eplus2>

DarkSector
háát jah 3 cm van eddig, amikben eljátszottam ugyanezt.
resi-devil-dead

Waczkor
Itt egy elég hangulatos videó.Ahogy elnézem sok érdekes dolog lesz benne,én már nagyon várom a fullt😊

Katt

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Kaplan
Ilyen kamera nézettel, lenne egy RE2 vagy 3 brutális..

Lammer
gécén es ps2on is kivegeztem mindent pro-n oda-vissza tobbszor...
a fanatizmus az fanatizmus :p

DarkSector
Nem a 3d veszi el, hanem a "nem tudok mozogni célzás közben" és "vasból van a kükorica" teszi kicsit kiábrándítóvá.
De ez resi ha elkezdesz majd játszani a full-al, akkor fél-egy óra után leszarja majd az ember ezeket, és le nem tudja majd tenni a joy-t
😛
Amúgy kibaszott szép és éles lett a kép.
Színvilág is elnyerte a tetszésemet. szerintem jót tett ez a környezetváltozás.
😛

DarkSector
Ha négy nem tetszett ez sem fog.
😞
Nekem a zombik hiánya volt gond, vagyis zombiknak tekinthetjük õket, de hivatalossan "paraziták által irányított emberek" voltak.
Itt az 5.részben szerintem már nem meglepõ, hogy megint ez a parazitás dolog jött elõ.
Én 4-el is iszonyatsokat nyomtam. sokszor leküldtem...pc-n és ps2-õn is megküldtem a Prof fokot.
Már hozzászoktam.
Itt nekem megteszi egy szebb RESI4.
Én is örülnék egy régi 2d-s változatnak, vagy 3d-ben resi2 remake-nak, de az önámítás rossz dolog, így mindenben csak csalódik az ember.

Tobacco
A grafika igy jó ahogy van, nem is a 3D az ami elveszi az ember kedvét, de remélem igaza lesz Darknak, nem csak a demoban megismert trancsir lesz.Hanem a jol megszokot sejtelmes borzongás és agyalás.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Lammer
En a regi rezit a lappango para, kilatastalansag(kurva hangulatos kis jegyzetek, naplok a Zapokalipszis elottrol es utanrol) style miatt szerettem...

ez mar nem az... es ezert egy kicsit szomoru is vagyok emiatt 😞

Deep: nem kotelezo Mansionben jatszodnia... jatszodhat akarhol, csak hagyjak meg az 1-2-Veronica-3 feelinges stilusat 😞

DarkSector
Igen.
technikailag fejõdött is nem kicsit.
amit te akarsz, az stílusváltás.
A resi egy zombi gyilok!
Történettem, meneküléssel, lövöldözéssel, némi kulcskeresgéléssel, vagy ez az aktívásásával, kapcsolgatásával.
ennyi.
ez nem lesz crazy mashine-s

És akkor ez az evolúció?

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

DarkSector
2d-3d-s
egyveleg.
az visszafejlõdés lenne.
hidd el ez soha nem fog bekövetkezni.
Nem érné meg a fejlesztõknek, mert max a hardcore játékosoknak tetszene.
Ez tök egyszerû
Régi idõk már nem jönnek vissza.

Nem,Én nem gondoltam semmi ilyesmit.
Én csak valami olyanra gondoltam,mint a Vera.
Valami 2d-3d egyvelegre.
Tudom,ez egy szín tiszta utópia.
De azért reménykedni szabad,nem? <#szomoru1>
Mint ahogy csalódni is...... <#rinya>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

DarkSector
Jah hogy ez az afrikai stílus nem tetszik valakinek?
háát ez érdekes . mert szerintem jól megoldották.
Szerintem most is resident feelinget lehet érezni.
Jah és faxán néz ki Chris.
Szerintem az ez egy jó dolog, hogy a mostani néger csajt kivéve nem terveztek új karaktereket.
örülök, hogy jill mellett.
LEON meg CHRIS viszik a sorozatot.
Kivéve GC-re a zero-t, ahol egy Chris-hez hasonló fickó nyomja a jófiúszerepet.
az amúgy durva volt.
😛

DarkSector
De a 4-nél vettem észre.
ezen már miért meglepõdni?
vagy asszitted megint rögzített kameraállásos lesz. fényképekkel a háttérben?

NONONO.
Én legalábbis tudtam már az elején, hogy ez ilyen lesz.
De agy-ban ugyanannyi van mint 2-ben. csak kameraállás más. Ennyi.

deep
Persze hogy ez nem az a Resident Evil. Alant már kifejtettem. Imádtam a régieket, bármikor újra elõveszem. De van abban valami, hogy egy újabb mansion-ös bóklászás már nem mutatna semmi újat. Újítani kell. Ennyi. Ez is hangulatos, csak máshogy. Rendben lesz meglátjátok.
Itt van a kutya elásva....
Ezekszerint Te is érzed hogy valami nem kóser.
Van akinek tetszik,valakinek nem,de EZ nem Resident Evil.
Ez talán.....Shoot'em all Evil.
Akinek EZ tetszik,semmi gond.
Aki meg a RÉGI Resi-t részesíti elõnyben,fanyalog,mint jómagam.