Evil Dead Regeneration
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Ez már nagyon régi.
1.Das Game "Evil Dead Hail to the King" voll Installieren.
2.Dann dir Original "exe.Datei" durch diese hier ersetzen.
Viel Spaß beim zocken.
3.Die "exe.Datei" nur benutzen um ein Backup vom Original zu machen.Da das Kopieren von Spielen verboten ist.
Feedback erwünscht.Ist mein erstes Game das ich gecrackt habe.
a temetõben összegyûjtöttem a 3. spiritet, megyek visszafelé Sammel, mindenkit legyakok, de a végén még van ott egy fegyveres csontváz, akit nemtok leölni, Sam nem akar ráugrani és odarúgni sem tudom
Sam meg csak ott futkoz és nem megy tovább..
mi a megoldás? <#szomoru1>#szomoru1>
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Doom 3 ehhez képest atomvillanás.mi lehet a gond?
Next PC upgrade: 2022
Mountolom 1-es cd-tés nem látja a cuccot.
Szedhetem le a másik verziót?
dvd-s verzio van meg nekünk és mikor feltelepitettem win hibát ir ki, probáltuk parancsikont win2000re rakni de ugy is hibát ir... mi lehet a gond?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
De semmi gond!
Ha kilépsz a mentéseken kívûl van egy chapters opcioó és azt a rész elõlrõl tudod kezdeni!
SF7.stop
[merlinw.org]
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mert elakadtam az erdõs résznél amikor felszereli a szigony fegyvert és a darzsak mindig megölnek mert annyi fulánkot lõnek ki hogy majdnem az elsõ sorrozattol meghalok 😊
amúgy az kb hol van a jateknak ? az még az elején ?
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Szerintem nagyon király játék volt.Megnéztem a megtalált extrákat is,azok is tetszettek.
Remélem lesz folytatás!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Csak annyit kérdeznék, hogy a MiRROR vagy a CLONECD-s verziót érdemesebb leszedni (melyiket egyszerûbb felrakni, pl. elég lenne a dtools).
köszi
üdv
Az utolsó fõellenséget nem tudom kinyírni.
Mindig ad neki erõt a könyv.
Mit kell csinálni?