Evil Dead Regeneration

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
cd

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

agyhalál
Melyik verziót próbáltad? Ha jól tudom van belõle DVD-s és CD-s is, ugye?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Shep
Nem tudok mit mondani, nekem simán ment, így nem hiszem hogy mérvadó lenne ha kipróbálnám.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Agy Halott
Neee már.... Senki? Pffff....
Agy Halott
Eltelt pár nap azóta, amióta azt írtam, hogy állítólag van crack, de kiderült, hogy xar... Most tényleg kijött egy MINI IMAGE, ami állítólag megoldja azok problémáját akiknek sehogysem akar elindulni! Én is ilyen vok, ám mivel nincs idõm letölteni vki megprobálhatná és nyomhatná ide az infót róla.
Vinsanity15
1-2 screenshotot valaki betudna dobni???köszönöm

Vinsanity is back!!

mucsácsó
na és a nemtokmozogni szindróma? erre mit tudtok mondani?
Agy Halott
Ok koszi akkor kavartam...bocs
raziel.
srácok probáltam hide progival és azzal nem jo...majd SR7 stoppal is azzal meg win hibát ir ki hog bla bla exe nemjo amugy dvd-s verziom van mi lehet a baj?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

mucsácsó
és még vmi megoldás erre a "nemtok mozogni, nemreagál semmilyen gombra, még ESC-re sem" ? <#confused><#vigyor><#vigyor><#idiota><#idiota>
Törölt felhasználó
Ez nem ehhez a játékhoz van.
Ez már nagyon régi.
a_n_d_r_e_w
Ez szerintem másik játékhoz lesz...

One Vision. One Purpose.

Agy Halott
sziasztok! Jött ki vmiféle crack hozzá, csak nekem nem müxik, mert a német instrukciókat nem értem. vki? <#help><#help><#help> thx

1.Das Game "Evil Dead Hail to the King" voll Installieren.

2.Dann dir Original "exe.Datei" durch diese hier ersetzen.

Viel Spaß beim zocken.

3.Die "exe.Datei" nur benutzen um ein Backup vom Original zu machen.Da das Kopieren von Spielen verboten ist.

Feedback erwünscht.Ist mein erstes Game das ich gecrackt habe.
mucsácsó
lol, gec, mért nem mozog a csávóka? <#idiota><#idiota><#shakehead><#confused> semmi bill-re nem reagált, csak ctrl alt del-re 😄dd
mucsácsó
én meg már a játék elején elakadtam, mikor abban a börtönben vok, ott hogy kell kimenni? <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#wilting><#nevetes1><#nevetes2>
hello,
a temetõben összegyûjtöttem a 3. spiritet, megyek visszafelé Sammel, mindenkit legyakok, de a végén még van ott egy fegyveres csontváz, akit nemtok leölni, Sam nem akar ráugrani és odarúgni sem tudom
Sam meg csak ott futkoz és nem megy tovább..

mi a megoldás? <#szomoru1>
agyhalál

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

raziel.
valaki adjon pls linket a virtual cd hide progira, thx

grebber
Valakinek van olyan gondja hogy olyan sötét a játék mint a kurvahajtó???
Doom 3 ehhez képest atomvillanás.mi lehet a gond?

Next PC upgrade: 2022

raziel.
valaki ötlet?😄

grebber
Na átkonvertáltam bin-be de se regedites virtual cd hideos windows 2000-erre áttiros és se anti blaxxel nem megy 😞

grebber
Na nekem ez a verzió van meg: Evil Dead: Regeneration (c) THQ *BWCLONE* MIRROR
Mountolom 1-es cd-tés nem látja a cuccot.
Szedhetem le a másik verziót?

raziel.
hali

dvd-s verzio van meg nekünk és mikor feltelepitettem win hibát ir ki, probáltuk parancsikont win2000re rakni de ugy is hibát ir... mi lehet a gond?

Törölt felhasználó
Ott én is szívtam.
De semmi gond!
Ha kilépsz a mentéseken kívûl van egy chapters opcioó és azt a rész elõlrõl tudod kezdeni!
nagyon megszívtam, egynegyed életerõvel jutottam el a fõellenségig a végén. 3 ötés és meghalok. 😞 mentés meg nincs, ebbõl csít lesz.
köszi, megvan!
Törölt felhasználó
Van mellette egy kis lyuk,ahova Sam bebújik,aztán ráugrasz a szörnyre!
amikor samet elsõ alkalommal irányíthatjuk, hogy kell kijutni a barlangból? amikor kimászok, a nagy szörny mindig agyoncsap. 😞
mucsácsó
igaz, azé néztem, me ez mind securom 7-es game, azért nem értettem a dolgot, hogy SF
MerlinW
Jahm, elírtam, bocs😊 De a lényeg az lejött😊

[merlinw.org]

NeoMaN
SR7 Stop, SECUROM BAZMEG!

mucsácsó
??
wtf? StarForce stop? vagy miez? Nem SecuRom 7.0-s cucc?<#zavart2><#conf>
MerlinW
Kipróbáltam ezt az SF7.Stop nevü progit. Mindenféle virtual cd hide, meg blax nélkül megy vele minden SF-es cucc. Próbáljátok ki, hátha nektek is bejön:

SF7.stop

[merlinw.org]

Nekem meg megvan egy ideje de nincs helyem feltenni 😞

Jano
htx

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Shep
Végigvittem, meg majd még 1x valamikor

Istencsászár
de 1szer végigvittem jóvolt szépvolt... suffering is ilyen serius is stb..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mucsácsó
hát már nem hiszem, F.E.A.R., Suffering 2, Serious Sam 2 mellett igencsak eltörpül e game <#szomoru1>
Jano
Senki nem játszik ezzel? :C

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

tud valaki kódokat hozzá ?
mert elakadtam az erdõs résznél amikor felszereli a szigony fegyvert és a darzsak mindig megölnek mert annyi fulánkot lõnek ki hogy majdnem az elsõ sorrozattol meghalok 😊
amúgy az kb hol van a jateknak ? az még az elején ?

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Törölt felhasználó
Tegnap sikeresen végvittem!
Szerintem nagyon király játék volt.Megnéztem a megtalált extrákat is,azok is tetszettek.
Remélem lesz folytatás!
Törölt felhasználó
Azt próbáltam,csak az volt a gond hogy a célzóm mindig a fõszörnyre irányult 😞
Samet rá kell rúgni a könyvre.De nem lehet mindig,csak asszem akkor amikor a fõszörny már kapja belõle az energiát.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Törölt felhasználó
Valaki segítsen...
Oks, köszi
Törölt felhasználó
Elsõ cd mountolva,és ennyi.Már indul is.
És az indításban? <#kacsint>
Törölt felhasználó
Nekem clone-os van,de semmi extra nincs a telepítésben.
Hi!
Csak annyit kérdeznék, hogy a MiRROR vagy a CLONECD-s verziót érdemesebb leszedni (melyiket egyszerûbb felrakni, pl. elég lenne a dtools).
köszi
üdv
Törölt felhasználó
Helló!

Az utolsó fõellenséget nem tudom kinyírni.
Mindig ad neki erõt a könyv.
Mit kell csinálni?