221
Evil Dead Regeneration
  • NeoMaN
    SR7 Stop, SECUROM BAZMEG!
  • mucsácsó
    ??
    wtf? StarForce stop? vagy miez? Nem SecuRom 7.0-s cucc?
  • MerlinW
    Kipróbáltam ezt az SF7.Stop nevü progit. Mindenféle virtual cd hide, meg blax nélkül megy vele minden SF-es cucc. Próbáljátok ki, hátha nektek is bejön:

SF7.stop
  • haxoror
    Nekem meg megvan egy ideje de nincs helyem feltenni :(
  • Jano
    htx
  • Shep
    Végigvittem, meg majd még 1x valamikor
  • Istencsászár
    de 1szer végigvittem jóvolt szépvolt... suffering is ilyen serius is stb..
  • mucsácsó
    hát már nem hiszem, F.E.A.R., Suffering 2, Serious Sam 2 mellett igencsak eltörpül e game
  • Jano
    Senki nem játszik ezzel? :C
  • hentesferi
    tud valaki kódokat hozzá ?
    mert elakadtam az erdős résznél amikor felszereli a szigony fegyvert és a darzsak mindig megölnek mert annyi fulánkot lőnek ki hogy majdnem az első sorrozattol meghalok :)
    amúgy az kb hol van a jateknak ? az még az elején ?
    Tegnap sikeresen végvittem!
    Szerintem nagyon király játék volt.Megnéztem a megtalált extrákat is,azok is tetszettek.
    Remélem lesz folytatás!
    Azt próbáltam,csak az volt a gond hogy a célzóm mindig a főszörnyre irányult :(
  • Gabe18
    Samet rá kell rúgni a könyvre.De nem lehet mindig,csak asszem akkor amikor a főszörny már kapja belőle az energiát.
    Valaki segítsen...
  • Solutor
    Oks, köszi
    Első cd mountolva,és ennyi.Már indul is.
  • Solutor
    És az indításban?
    Nekem clone-os van,de semmi extra nincs a telepítésben.
  • Solutor
    Hi!
    Csak annyit kérdeznék, hogy a MiRROR vagy a CLONECD-s verziót érdemesebb leszedni (melyiket egyszerűbb felrakni, pl. elég lenne a dtools).
    köszi
    üdv
    Helló!

Az utolsó főellenséget nem tudom kinyírni.
    Mindig ad neki erőt a könyv.
    Mit kell csinálni?
  • Shep
    Végigvittem, a vége tisztára mint a filmben, várom a folytatást.
  • Shep
    A templomban a végén van egy lépcső amin nem tudok felmenni mögötte van egy fáklya amit lehúztam Samet tüzesen belelőttem, de semmi, a távolban van egy másik fáklya de túl messze van ahhoz, hogy lehúzzam és Samet belelőjem, akkor most hogyan tovább?
  • Shep
    Nem az volt a kérdés te az elejére gondoltál szerintem, de rájöttem, a végénbegyújtva kellett Samet beledobni a lyukba így kirobbantotta az ajtót, eszméletlen jó ez a game a grafika is nagyon jó meg a pályák is azt hiszem mág egy végigjátszást simán meg fog érni a dolog.
  • Gabe18
    Ott valahol jobbra van egy rács vagy bedászkázott valami (már nem emlékszem,csak hogy én is fél óráig rugdaltam a kis micsodát ott eredméyn nélkül) ami elzárja az utat arra kell menni.
  • Shep
    Na viszont most te segíthetnél utánna a maocsárban felvettem a lángszórót, de utánna merre kell menni elindultam visszafele az elejére, ott van az az ajtó ahol mérges gáz felirat van, azt mondja Ash, hogy valahogy ki kellene nyitnia, Samet ugyan be lehet lőni de kimászik akkor most hova?
    Köszi,kipróbáljuk.
  • Shep
    Na most betöltöttem és kapásból megvolt a megoldás, nemhiába este már nem tud annyira koncentrálni az ember. Szóval mikor a földbe ragad a farka akkor kell megcsapni láncfűrésszel aztán mikor vonyít a szájába kell lőni a rakétát, ha jól emlékszem 3-4x kell megcsinálni.
    Szia!

Te nem tudo a választ a 112. hozzászólásra?
    Én is ott szopok:(
    De akármit csináltam,semmi.
  • Shep
    A kikötős pálya végén van az a béka+skorpió+akármi mutációjából létrejött nagy dög, na ezt hogy lehet sebezni, mert ha a földbe ragad a farka akkor ugyan lehet a farkát ötni fel is vonyít de nem sebződik.
  • Gabe18
    Nyomkodd gyorsan a kiírt bill-t,amikor rádugrott az a valami.
  • Barthez
    Én túljutottam a katakombán és az erdőbe jutottam. De nem tudom mit kell csinálni, állandóan megöl az első erdei monszta. Ugyanis rámugrik. Valami tap space van kiírva. Mit kell csinálni hogy leszálljon rólam?
  • maffia79
    Nálam se kell vele csinálni semmit és megy !
    Szerintem hozza a film hangulatát.
    És ez a lényeg !
    Hajrá ASH !!!!
    Elég nehéz volt azt a főszörnyet megszoptani.Vagy 10 próbálkozás kellet hozzá.
  • Shep
    Fú mekkora nagy ez a game, tisztára mint a filmek, poénok, zsír kivégzések, akció szóval elég jól összerakták a cuccot.
  • Shep
    vagy 5 percig installálta az első CD-t, most vagy kezd meghalni a rackem, vagy tényleg ennyire betömörítették a cuccot.
    Most a katakombák főellenségénél vagyok,de még nem sikerült megölni.Arra rájöttem hogy ha Samet felrúgom a "hajára" akkor tudom lőni,de utána mindig kinyír.
    Ez nekem is néha előfordul.
    Egy újraindítás aztán menni szokott,de sokszor előfordul.
  • mucsácsó
    én meg leszedtem...hát...nagy kula sztem
  • tiroxine
    Nekem elindul a játék, csak nem lehet irányítani a fickót, semmire sem reagál.