Evil Dead Regeneration

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Végigvittem, a vége tisztára mint a filmben, várom a folytatást.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A templomban a végén van egy lépcsõ amin nem tudok felmenni mögötte van egy fáklya amit lehúztam Samet tüzesen belelõttem, de semmi, a távolban van egy másik fáklya de túl messze van ahhoz, hogy lehúzzam és Samet belelõjem, akkor most hogyan tovább?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem az volt a kérdés te az elejére gondoltál szerintem, de rájöttem, a végénbegyújtva kellett Samet beledobni a lyukba így kirobbantotta az ajtót, eszméletlen jó ez a game a grafika is nagyon jó meg a pályák is azt hiszem mág egy végigjátszást simán meg fog érni a dolog.

Ott valahol jobbra van egy rács vagy bedászkázott valami (már nem emlékszem,csak hogy én is fél óráig rugdaltam a kis micsodát ott eredméyn nélkül) ami elzárja az utat arra kell menni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Shep
Na viszont most te segíthetnél utánna a maocsárban felvettem a lángszórót, de utánna merre kell menni elindultam visszafele az elejére, ott van az az ajtó ahol mérges gáz felirat van, azt mondja Ash, hogy valahogy ki kellene nyitnia, Samet ugyan be lehet lõni de kimászik akkor most hova?

Törölt felhasználó
Köszi,kipróbáljuk.
Shep
Na most betöltöttem és kapásból megvolt a megoldás, nemhiába este már nem tud annyira koncentrálni az ember. Szóval mikor a földbe ragad a farka akkor kell megcsapni láncfûrésszel aztán mikor vonyít a szájába kell lõni a rakétát, ha jól emlékszem 3-4x kell megcsinálni.

Törölt felhasználó
Szia!

Te nem tudo a választ a 112. hozzászólásra?
Törölt felhasználó
Én is ott szopok😞
De akármit csináltam,semmi.
Shep
A kikötõs pálya végén van az a béka+skorpió+akármi mutációjából létrejött nagy dög, na ezt hogy lehet sebezni, mert ha a földbe ragad a farka akkor ugyan lehet a farkát ötni fel is vonyít de nem sebzõdik.

Nyomkodd gyorsan a kiírt bill-t,amikor rádugrott az a valami.

Én túljutottam a katakombán és az erdõbe jutottam. De nem tudom mit kell csinálni, állandóan megöl az elsõ erdei monszta. Ugyanis rámugrik. Valami tap space van kiírva. Mit kell csinálni hogy leszálljon rólam?
maffia79
Nálam se kell vele csinálni semmit és megy !
Szerintem hozza a film hangulatát.
És ez a lényeg !
Hajrá ASH !!!!<#violent>

Törölt felhasználó
Elég nehéz volt azt a fõszörnyet megszoptani.Vagy 10 próbálkozás kellet hozzá.
Shep
Fú mekkora nagy ez a game, tisztára mint a filmek, poénok, zsír kivégzések, akció szóval elég jól összerakták a cuccot.

Shep
vagy 5 percig installálta az elsõ CD-t, most vagy kezd meghalni a rackem, vagy tényleg ennyire betömörítették a cuccot.

Törölt felhasználó
Most a katakombák fõellenségénél vagyok,de még nem sikerült megölni.Arra rájöttem hogy ha Samet felrúgom a "hajára" akkor tudom lõni,de utána mindig kinyír.
Törölt felhasználó
Ez nekem is néha elõfordul.
Egy újraindítás aztán menni szokott,de sokszor elõfordul.
mucsácsó
én meg leszedtem...hát...nagy kula sztem <#zavart2><#szomoru1>
Nekem elindul a játék, csak nem lehet irányítani a fickót, semmire sem reagál. <#idiota>
ThugEdge
még csak az sem kell hozzá,csak fel van mountolva az elsõ file azt jóccakát

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

mucsácsó
amúgy ez mûxik a Virtual CD-Hide -os módszerrel? <#integet2><#vigyor3><#wow3>
mucsácsó
okés, köszi a választ!<#vigyor2><#smile><#wink><#wink>
szedem is éjszaka! <#worship><#vigyor><#idiota>
nincs nagy gépigénye, hangulatos, könnyen játsszható.
szedd le nyugodtan, elleszel vele, amíg vmi nagyágyú érkezik.

Törölt felhasználó
Nekem meg pont fordítva.
Az eleje tetszik mivel az frankón visszaadja a film hangulatát.
Mikor megjelenik Sam az nekem már nem jön be,de azt leszámítva nagyon jó kis horror játék!
ThugEdge
mondjuk ez az elején van😊)

ThugEdge
horror paródia sztem,eleje nem jött be de mikor a kis gané mellénk szegõdik onnan már jó kis móka

mucsácsó
most akkor mien game ez? jó? <#idiota>
csak hogy tudjam hogy érdemes e lerántanom! <#nemtudom><#idiota><#vigyor3><#nyes>
amúgy gépigény? <#email><#taps>
Törölt felhasználó
Oké.Köszi!
Hát az "egyszemû" az melyik is?Akinek a tojásait kell megkeresni?Mert olyanból lesz asszem három.Ha te az elsõnél vagy,akkor azért még van bõven.

Törölt felhasználó
Én kb. hol járhatok?
Negyedénél?
Pedig nem túl hosszú.

Törölt felhasználó
A méretébõl ítélve nem lesz rövid a játék!
még párszor fog is..😊
én már(?) a mocsarat hagytam magam mögött, tetszik továbbra is.

Törölt felhasználó
Tetszik nagyon a játék.Most ott járok az egyszemû az utamban áll.
Istencsászár
kicsit kevered a súlycsoportokat 😊)))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

azé' Suffering 2 nem biztos, hogy verni fogja...

MerlinW
FEAR kicsit más stílus. Az FPS ez meg eszetlen 3.nézetü hentelés😄

[merlinw.org]

nekem naon bejön.
kis kellemesen idõtöltõs, játékos, frankó, nna.

ThugEdge
nekem 4 cds verz van,felraktam azt benne hagytam elsõ cd-t daemonba és simába megy vagy máskép works fine,ennyi

Köszi jó lett bár a gem az nem anniyra jó! Suffering és a F.E.A.R. nagyon verni fogja!
JAh ott is egy darabig volt jó nekem azt végefelé már úgy sem indult de megpróbálom! Köszi!
Szerintem próbálkozz azzal, ami a Total Overdose-nál is bevált.

1. Daemon 3.47-el feltelepíted, aztán unmount.
2. A parancsikonnál beállítod a Win2000 kompatibilitást (jobbklikk->Tulajdonságok->Kompatibilitás)
2. Virtual CD Hide-al eltünteted a virtuális meghajtót
3. Bemountold az image-t a daemonba és indítod a játékot
A required security module can not be activated. This program can not be executed.

Help me please!
Bár én dvd-s verziót töltöttem le!
Vallakinek van egy jó ötlete hogy hogyan lehetne mûködésre bírni a progit?? Cd-hidden kilõve, anti-baxx nem tom erölködöm vele de idáig semmi!
Istencsászár
nekem else indul win hibaüzit kidobja.... a gém hibát észlelt ezért leáll szokásos rizsa.. semmi kedvem kisilabizálni miért nemmegy fax kivan

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hogy kell az anti bax-ot használni hogy induljon agame???
Ez nehéz?
Mondjuk én Xboxon játszottam,de ott még inkább azt mondom hogy könnyû.Mert én hamar felidegelem magam ha egy játék nehéz <#whatever> ,de ezt teljessen nyugissan végigvittem.

Sgtfathi
Irtani kell a zombikat Tps-ben! Nem lenne rossz csak kurva nehéz!A grafika kifejezetten jol néz ki sztem,de gépigény is van 6800gt-n néha beszaggat 1024-ben,

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi