6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
exit2005 #2926 a probléma viszont az hogy nem tudom merre lehetne még menni, csak arra kellene a csalás hogy ezen a francos bugon túljussak, mert így nem tudom folytatni sem a játékot :( -
#2925 szerintem próbálkozz azzal hogy betöltöd az előző játékállást, és akkor nyugodt lesz a lelked hogy nem csaltál :D -
exit2005 #2924 akkor ez valami komoly bug lehet, mert egyszerűen nem tudok kimenni rajta.
és remélem pont arra kellene menni
nem tud valaki valami falonátjárás csalást? :) -
#2923 nem. egy féle karakter van akit harcossá, orgyilkossá vagy mágussá tudsz fejleszteni. -
Crazy Mate #2922 Ebben a játékban csinálhatunk saját karaktert úgy hogy mi választunk fajt,vagy van egy főhős és csak vele lehet lenni? -
csgj #2921 nem...elvileg ki lehet menni :O -
6600GT #2920 driver3d error -allök ki! ezt miért? -
6600GT #2919 driver3d error -allök ki! ezt miért? -
exit2005 #2918 Sziasztok!
az normális hogy a képen lévő ajtón nem lehet kimenni??? -
#2917 Valaki aki játszik vele válaszoljon.Optimizáltak rajta vagy még mindíg szar.Amúgy hogyan kell indítani van crack? -
adammmmmmm #2916 Segítség kéne.
A templomban van egy olyan rész ahol az a kis dög bent van egy folyosóban és a falak össze nyomják.Na annak a folyosónak a végén van egy zárt terem és azok a kis dögök kővel dobálnak.Azt a rácsot hogy lehet kinyitni? Mert már mindenhol körülnéztem. -
#2915 irtam hogy a megfelelo fegyverrel igyis egy utes mindketto , az undeadek elleni karddal egy max ketto powerattack egy ghoul is , de mivel ossze vissza ugralnak egyszerubb rugdalni oket ... amugy a legtobb ellenfel iszonyat gyenge, szerintem jo ez igy hogy van par olyan "faj" is amik picit nehezebbek , a shield meg bugos mert varazslatoknal procolnia sem szabadna , nemhogy serulnie -
#2914 Uhh basszus télleg
Bár kurvára felidegesítettez a pálya, és jobb mintha abbahagynám az egész játékot!
De nenmtudom, ilyet nem szoktam csinálni, hogy "csalok" vagy kihagyok pályákat! Életemben először csinálom(ha csinálom)....
Pedig isteni ez a gém, csak sztem ez a pálya télleg naon hangulatromboló... -
#2913 amit íjat felvettél azzal kell belelőni a fába.a fát a kitört tetőnél találod ahol besüt a nap. -
#2912 az mitől lehet, h training végeztével levág az asztalra? :( -
#2911 Nem arról beszéltem, hogy lehet "könnyen" megölni őket, mer én is szorgalmasan rugdosom őket a szakadékba meg a tüskéknek. Egyszerűen csak aránytalanok az erőviszonyok, de ha a fejlesztők szerint a szaros ghoulok meg pókok az erősek, akkor ez van. Mellesleg volt egy törhetetlen fire shield is, szintén tönkrevágták. Tehát a varázslatok miatt ment szét mindkettő, ezt jó tudni... azé odaírhatták volna mert jobban vigyáztam volna rá. -
#2910 egy katakombában vagyok ahol először jönnek azok a repülő polipok! hogy kell kijutni? -
#2909 Na ez már szebb hogy 47 megás fájlok vannak :) Most kezdem el tölteni FlasHGet-el 5-6 óra alatt be is fejezi -
#2908 6.8 :-) -
#2907 te képes lennél más által fejlesztett karakterrel tovább vinni? lehet hogy teljesen más cuccai és képességei vannak másnak, az meg szvsz nagyon gáz... -
#2906 nem tuloztak el , csak egyszeruen hasznalni kene az eszedet is es kihasznalni a terepet is , mindig van tuskes cucc a kozelben , vagy jo magas helyen talalkozol veluk , a pokok egy tuz sebzesu kard power attackjatol azonnal meghalnak , a lighting shield meg oket is megsuti ha blokkolsz , a jatekben csak a lighting shieldnel irja hogy nem torhet ossze , de az csak meleere hat , varazslatok ellen ugyanannyit bir ki mint egy alap shield , raadasul meg igyis megsuti a varazslot ... varazsloval csak a jatek eleje a "nehez" kesobb egy egy tuzlabda vagy inferno es a ghoulokbol se marad semmi -
6600GT #2905 oké! kössz szépen -
#2904 Megpróbálom még ezt az új verzsönt.Ez hány giga? Ugye nem 7,5 mint az előző! -
Gaga91 #2903 Kosz a segitseget
(nem talaltam lehet hogy a szememet kiszurta de nem talaltam) -
#2902 nem kell semit csinálni vele csak install aztán game
link -
6600GT #2901 hy! akkor ne crackeljem ? és megy? -
#2900 Egyszerre irtuk a segítséget -
#2899 Ja valaki nemtudná felrakni vhova a Spider Of Temple utáni mentést? Elegem lett a buzi zombikból, meg a kőkeresgélésből!!!
Jó lenne, ha a mentés akkor lenne, amikor egvan az utolsó kő, hogy én rakhassam bele a pókba, és megnézhessem az átvezetőt...
Előre is KÖSZI!!! -
#2898 FIgy, azé vissza is olvashatnál!
Spoilerezek, mer má ugyis leirták!
Szal csalogasd a sákányt a kapuhoz, és amikor bennvagy a kupunál, és be akar nyúlni érted a fejével, akkor húzd meg a kart és a rács a nyakára zuhan! Oszt' ennyi -
mac83 #2897 magadra tereled a figyelmét, és mikor benyul a fejével az ajtón keresztül rácsapod az ajtót ... a karral -
mac83 #2896 lófaszt.
felinstallálod és játszol, nem kell crackelni semmit.
és fele annyit foglal... -
Gaga91 #2895 Csa
Hogy lehet a Spider of Templenel a sarkanyt legyozni? -
FLeK0 #2894 külön van, nem volt nagy mutatvány :)
egyébként ez már peccselt változat, úgyhogy nagyobb eséllyel fog menni mint a multkori bolti clone. -
#2893 amúgy ígéretesenk tűnik, h Z MPt kitudták szedni belőle. -
#2892 én úgy tom ez is olyan, h vkinek megy, vkinek nem.
fifti-fifti
de azt lehet nem igaz. -
FLeK0 #2891 miért ne menne? -
6600GT #2890 hy! akkor ez megy? -
FLeK0 #2889 Nm, a steames változatot adták ki, vagyis alapból nem volt mit crackelniük. -
#2888 Akkor mind1. -
#2887 pff lol:D