6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#2886 DETONATION nem crack-elt semmit, csak hozzárakta a demo exe-t szóval csodát nem kell várni tőle... -
#2885 Valaki plz tegye fel rapidshare.com -ra (vagy hasonlóra) a DETONATION féle cracket és privibe küldjön linket. Előre is köszi. -
mac83 #2884 Dark.Messiah.Of.Might.And.Magic-DETONATiON -
mac83 #2883 File Count : 80x50 MB -
miki90 #2882 meik? -
mac83 #2881 kijött kisebb verzsön :) -
mac83 #2880 én már az elején szereztem :)
elhullott katonától vedd el a páncélt, ilyen egyszerű... -
#2879 én most tartok az 5. chaper elején ! a játék nagyon teccik! de az 1 kicsit aggaszt h még nincs páncélom !:S azt mikor tudok szerezni és hol?? -
#2878 Nemigazmá! Vki segítsen!!
Mégegyszer elmondom:
Chapter 6 eleje. EGy rohatt kriptábn vagyok, ahol a buzi zombiknak e fejéreba*tam a koporsókat, a maradékot lekaszaboltam, balra egy kis szobában leszettem a falról vmi kék világító követ, és nemtudok kijutni a kriptából. a Feladatom: Juss ki a kriptából
De hoooogy???? Nem találom a kiutat!!!!
PLÍZ HEEEEEEEEEELP -
adammmmmmm #2877 Segítség kéne.
A templomban van egy olyan rész ahol az a kis dög bent van egy folyosóban és a falak össze nyomják.Na annak a folyosónak a végén van egy zárt terem és azok a kis dögök kővel dobálnak.Azt a rácsot hogy lehet kinyitni? Mert már mindenhol körülnéztem. -
#2876 A pókokat és a ghoulokat egy cseppet eltúlozták szerintem. A pókok azonkívül, hogy mérgeznek igen sokat kell verni míg megdöglenek, a ghoul pedig beszarás... harcos karakteremet fasza páncéllal, skillekkel 2-3 ütésből leverik őket meg szintén gyepálni kell fél óráig. Mágussal nem is tudom hogy lehetne végig vinni pl. hardon, mikor egyszerre 5-6 ghoul támad meg. Kész. Ja és nektek is tönkrementek a játék során a "megsemmísíthetetlen" pajzsok. Bug? -
#2875 Poszter
-
csgj #2874 már jó lett... csak vissza kellett tennem a multiplayert xD -
veri5 #2873 Ja 1024 MB nem gb.de 1 gb:))) -
veri5 #2872 1GB DDR2-őm van me az alaplapba nem jó DDR,és 1 gb és high-on nem szaggat. -
Lossantos #2871 csalogasd be a kapu bejáratba és csukd rá, abba a pillanatba megdöglik -
#2870 Azt sárkányt ami bejön a tetőnn hogyan lehet megölni? -
Lossantos #2869 Ja jó volna ha valaki szólna róla pár szót
-
6600GT #2868 A detonaton-ost vki kipróbáltamár? és megy? -
#2867 :(
Akkor egy pár patchet ebből is megvárok. -
#2866 igen sajnos -
#2865 Tényleg olyan bugos, mint írják? -
6600GT #2864 hy! a detonationos megy? -
Lossantos #2863 Milyen beállítások mellett játszól , gondolom high minden, ahogy a configod elnézem, bár nekem szinte tök ugyan ez, kivéve a ramot mert az csak 1 GB -
#2862 A Crack tökéletes, egyébként alig 10-15 másodperceket tölt , nem többet. -
Lossantos #2861 Az épület szimmetrikus, ha a szörnynel szembenézel ( abba az irányba amelyik terembe bezúzott ) akkor az épület bal oldalán a lépcsőn felkavarsz, ott a környéken találni fogsz egy létrát (valami tűz is lobog arra fele), azon fel azt egy barlangszerű szakasszal folytatódik, ha jól emlékszem -
atkaq #2860 Kérlek segitsen valaki elakadtam a Chapter5 ben von egy olyan opcionális küldetés hogy mek kell ölni egy küklopszot.Az irja:"FIND PATH OF THE UPPER TEMPLE".Mitk kell csinálni merre kell mennem? -
Lossantos #2859 Bocs hogy beleszólok, de feltűnt,hogy sok a hasonlóság configunk között, csak a memőriádat sokkalom egy kicsit, azt írtad 1024 GB...Biztos , hogy nem MB? /BUDDYnak -
veri5 #2858 Akkor jó ez a "jól" feltört verzió? -
#2857 NEMIGAZ MÁ UGY FELIDEGEL! ilyet ír ki : nem találom a steam szerveren a fájlokat , valami STEAM baja van csak , mocskos steam , ha valaki rájött a megoldásra közölje , köszi -
Lossantos #2856 Üdv mindenkinek!
Ha esetleg valaki megpróbálta a DETONATION verziót, pár szóban megosztaná, hogy mik a tapasztalatai, pl high textura beáll. mellet fut a progi rendesen, töltések normálisak , vagy maradt minden a régi? -
csgj #2855 a fene... mit lehet csinálni, ha nem beszélnek a szereplők?? egyszerűen nem mondja a szövegét.... -
The Methode #2854 Hi mindenki!
Segítség kellene megszereztem a Dark Messiah-t egy bizonyos oldalról és nem tom indítani akármit csinálok nem megy!PROCYONOs verzió tud valaki valamilyen megoldást?Légyszi segítsetek!:-( PLS -
#2853 Nem baj, csak linket ide. -
#2852 Detonation SEM MÜXIK!!! tölti az első pályát , kilép a winbe olyan hibával hogy nem tud csatlakozni a steam szerverhez. erre van valami megoldás? -
#2851 Ez a detonation féle crack ez nem a demo.exe amit hozzácsaptak? Mert ha nem kéne link nekemis...privátba jöhet ne warezozzuk össze a fórumot. Előre is köszi -
Action #2850 Hello!
Találkozott vki olyan buggal,hogy miután a hajónál levertem a black guardokat és a csaj (Leanna vagy ki a rák) aztmondja kövessem a kabinba,elkezd felmászni a létrán és beakad a tetején!? Ott mászik egyhelyben és nemlehet kimozditani onnan...
Próbáltam már megtolni alulról(nem úgy!!!:) ) ,meg ugrálni a fején hátha visszaesik de semmi:)
Ötlet?
-
#2849 na hát szal a kriptából nemtok kijutni!
Chapter 6 eleje asszem, és nagyon bosszant má, hogy fél órát töltöttem egy ki*szott kriptában. Megtaláltam ott azt a világító izét is a falon, de nem tudok kijutni!
PLÍZ vki SPOILERBEN segítseeeen(vagy simán)
ű
HEEEEEEEEEEELP -
#2848 kripta
-
#2847 Üsd vágd folyamatosan közben rúgd el magdtól az F gombbal!