Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végigvittem kétszer és azóta hozzá sem nyúltam.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
De tudod aki MÉG nem kap fizetést,annak nehéz összegyûjtenie kb. 18 000 forintot,amikor sok másra is kell a pénz.
http://thenamelessphoto.com/
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
nade aki tudja, az próbálja ki legyen szíves a demonak az .exe-jével, és akkor már tudjuk biztosra..
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
hát erre telik...elvagyok én ezzel, csak mikor ilyen nagyobb dolgok vannak, és sztem mostantól kezdve ez egyre gyakoribb s gyakoribb lesz, ilyenkor van nagy gond =/
Nekem megy meg minden Pr0t.St0p v1.0 -val, de mint minden szörcsös játéknál valamiért beakad a hangoknál, már próbátam mindent, de ha pl dobozt ütök szét vagy bármi hangot(kard stb) ad akkor teljesen akad a game... 7600GS meg 1024mb ram van és audigy 4 hangkártya mi lehet a gond?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
mm.exe
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75