Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bandika64
Akkor megmondhatod annak az oldalnak a címét ahonnan 300-al jön! 😄
Légyszi 😊

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

j0nNyKa
ez mindenkinek jo akit kivag memoriahibaval, vagy csak szimplan hibauzi nelkul a turorial resz utan
jo hir, hogy csak az 1. palyaval szopik igy, a kesobbiekben vissza lehet venni a grafikat, nem fog kidobni
mondjuk azt vettem eszre, hogy ha mar kidob, akkor az is igaz, hogy szaggat, neha akad, tehat nem is erdemes visszavenni nagyobbra a grafot, hagyni kell kisebben
... szerintem

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ez talán nekem is jó?
j0nNyKa
keves a memoria neki, azert lep ki
probalj meg a videobeallitasokon allitani, ofcourse lefele, minnel lentebb veszed, annal valoszinubb hogy nem dob ki

drop
nekem hasonlo a tutoriál után egyszerüen kilép

Segítség!!!!
Meg van a játék és a demo exe fájlal indítottam el mert a másik nem mûködik de miután eljutottam a tutorial végéig és meg van a kõ amikor töltené a kövi pályát akkor zöld és fekete kockás lesz a kép és a hangja meg olyan mintha elakadt volna. (a doxról töltöttem le) Remélem tudja valaki hogy mi a baja.
Köszi szépen, lehet életet mentettél, sejtettem hogy valami ilyen fricska lesz gondoltam megkérdezem, hogy nehogy feleslegesen próbálkozzak , és törjem rappityára a gépet

Hol???

Mondjuk nekem sincs sok türelmem hozzá. 😄
De ez van ezt kéne szeretni. 😉

j0nNyKa
leirtam lentebb, csald be a racsos ajto ala es bazd ra a nyakara

j0nNyKa
igenigenigen, assammal chapter 6ban mar van vagy 40 mana potim... health poti meg 3nal soha nem tobb egyszerre :]

BEAST
de tobb pont kell ra , szamomra nem szimpatikus kepessegeken keresztul 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Üdv a csapatnak!
Érdekelne ,hogy hogyan lehet megölni azt a kurva sárkányt valami K betûs, kicsit fogytán a türelmem ( lehet öreg vagyok már ehhez? )
Gondolom nem kõvel kell dobálni, meg nyilazni vagy ilyesmi mert ha igen akkor...

Sima gyógyulás képesség is van,nemcsak varázslat.

BEAST
mana potionbol lenyegesen tobbet talaltam mint hp potibol , szoval mage agon healig fejltesztettem , megeri , a mana ugyis jon magatol es meg marad eleg pont melee agra is

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

dante3
Végre van normális crack! Nem mintha securommal nem ment volna,de így kényelmesebb!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

BEAST
igy jartal , htxbai ... mert ettol mar nemis fogod elvezni a jatekot

Most jut eszembe,hogy a Chapter 4-nél vagyok.<#wow1>

Van olyan képesség,amit ha kifejlesztesz,akkor regenerálódsz automatikusan.

j0nNyKa
mindig
egyebkent azok a ladak ugy chapter 3ig jelen vannak, utana nem nagyon talalkozol veluk
... es a potionok is elegge elfogynak 1 ido utan, ha nem vigyazol
ugyhogy nemtom, hogy ha valaki nem talalja meg a ring of regenerationt, az hosszu tavon hogy marad eletben

Van gyógyital is,amiket ládákból lehet felvenni.
Vannak olyan ládák,amikre egy jel van festve.Azokat törd fel,mert azokbam mindíg van.

wááááááááááááááááááááááááááááááá...az #2466 miért nem lehetett ezt a kibaszottul irgalmatlan spoilert úgy beírni,h ne kúrd el vele más játákát??????? Várom a bolti változatot,h megvegyem erre belefutok ennek a mondatnak az elsõ felébe még jó h nem olvastam tovább,de egy hálás dolgot már így is tudok. A faszom kivan bazdmeg..
teddymac
Csak kajával lehet gyogyulni vagy van valami más megoldás is ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

A Call of Juraez tényleg jobban futott nekem is. <#szomoru1>
Szerintem kicsit belenyúltak ebbe a HL2 motorba.
Hisz,ha ugyanaz az engine lenne,akkor nem akadna...mert a HL 2 nekem is maxon ment akadás nélkül.

BEAST
hasonlo configom van es nalam maxon megy , annyit valtoztattam az alap beallitasokhoz kepest hogy se bloom se hdr , a sok toltogetesert nemtulfriss win is lehet a felelos , nalam 2 map kozott 2-3 percet tolt max , mapokon meg az autosavenel par sec , ezek kozott akadasmentes

Rage47
érdekes h HL2 is ugyanez az engine, azt meg teljesen full grafon nyomtam, s szinte soha nem akadt, és nem is töltött ennyit. lehet h nem ezt az engine-t kellett volna ehhez használni... még a call of juarez is jobban ment:S de még probálkozok a graf állitgatással..
a demo meg csalóka, mert az a pálya most is szinte tökéletesen futott nálam, az azutáni viszont gyötrelmes volt.
És ahoz képest még mindíg egész jól néz ki.

Én is szenvedtem egy kicsit a grafikával.
Azokat a beállításokat,ahol csak High meg Low lehetõség volt,azokat Low-ra állítottam.A többi maradt Medium,a speciális dolgokat meg kikapcsoltam.
Így már egész tûrhetõ.

Bercy
Nekem ugyanez a config-om van, és a demo elég gyatrán futott (a hang is rossz volt). A teljeset még nem próbáltam de ha az is úgy fog futni akkor felejtõs...
Van Egy Oldal Ahonnan 300kb/sec -el jön................<#eljen><#eljen><#eljen>

j0nNyKa
passz :[

BEAST
nem az az 5os , chapter 7 - Fire in the blood , a nekro megolt teged , de a benned levo demon feltamasztott most neked is demoni erod van , de mivel az orkok halottnak hittek lenyultak a cuccaidat , megtalaltam a cuccomat , de amint hozzaerek a jatek kilep 😊 ... rengetegszer probaltam , nemtudom mi lehet a gond 😊

j0nNyKa
lent van 1 lanc a falban, rogton abban a "teremben" ahol kimasztal a nyil segitsegevel a barlangbol

Zsolo007
Valaki tudna segíteni? Elakadtam. A szigeten vagyok a templom elõtt, ki kell nyitni a nagy vaskaput. Végigkeresgéltem az alagutat, de nem taáltltam semmit. Egyedül fent a távoli oldalon lévõ kapunak a nyitója tört le de azt meg nem lehet fölvenni 😞. Hogy kell kinyitni a kaput?

j0nNyKa
az kezdodik azzal hogy be kell jutni a poknemtomhova, es zombikon kell atmenni ?

BEAST
valaki tuljutott mar chapter 7-en? 😄

mucsácsó
nézd, én 60-nal szedem szorgosan, úgyhogy te csak még meg se szólalj 😄
j0nNyKa
nforcen irtak megoldast hang bajra

Hyder
hasonló nekem is majdnem ( P4 3Ghz, X800-XL, 1gb RAM ) és ugyanez van nálam is

és még az AA és AF -et be sem nyomtam <#rinya>

most 1024 ben, shadow loq, bilinear és no AA val kell nyomnom...de még nem sokat teszteltem mert iszonyat mennyit tölt ha állítasz vmit vagy csak úgy game közben

Steam: [HUN]Feriggno

Raptor 2
Hi csak annyi még, hogy a MULTIT mûködésre lhet vhogy bírni??

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Neked mennyivel jön a wanadooról???<#conf>

Rage47
van vkinek közel ilyen gépe? amd athlon 64 3k +, gef6600GT, 1gigaram
nekem eszméletlenül szaggat, még a hang is, pedig olyan beállitásokkal jáccok, amiket a játék állitott be magának😞
milyen beállitással jáccotok?
bandika64
Befejeztem a letöltést...
Nem fogok 7,5 gigát letölteni szar 80kb/sec -el és sokan azt mondják hogy el sem indul.Most úgyis van egy kis spórolt pénzem ha kijön a CD Galaxisban akkor megveszem.

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Serpa
az már más kérdés.

Nem a textúrákkal van a gond, hanem nem mennek az átvezetõ videók, a spellek effektjei, a 'nightvision', stb.
Csak fél percre néztem meg dx 80 és 81-el is, ott ennyi tûnt fel. Szóval nem ajánlott.

Serpa
még amikor a demot kiadták, vki DX8as képet szúrt ide be, nem nézett ki rosszul.

ugytudom magyar feliratal jelenik meg ithon ebben a verzioban amivel ti is játszotok már benne van vagy arra még várni kell?

ALien

Az engine támogatja, de a game egyáltalán nincs optimalizáva/megcsinálva rá, nem fog normálisan kinézni, ahogy lentebb is írták.

BEAST
annyira szerepjatekmint a Half life

Serpa
consoleban elõ lehet hívni a DX8at.