Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a jobb a tûzlabda vagy a villámlás?
Jók valamire a könyvek és a jegyzetek vagy eldobhatom õket?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
[X]
lenne egy problémám! az elsõ olyan pályán, ahol tudom használni az "ördögi" erõmet, ott ha felveszek egy fegyvert, kilép a játékból a windowsba. ezt miért csinálja? és az Inventorymat sem tudom megnyitni. pls help
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
mondjuk én bepöccentem és lenyilaztam mindet..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
A templomban van egy olyan rész ahol az a kis dög bent van egy folyosóban és a falak össze nyomják.Na annak a folyosónak a végén van egy zárt terem és azok a kis dögök kõvel dobálnak.Azt a rácsot hogy lehet kinyitni? Mert már mindenhol körülnéztem.
Találkozott vki olyan buggal,hogy miután a hajónál levertem a black guardokat és a csaj (Leanna vagy ki a rák) aztmondja kövessem a kabinba,elkezd felmászni a létrán és beakad a tetején!? Ott mászik egyhelyben és nemlehet kimozditani onnan...
Próbáltam már megtolni alulról(nem úgy!!!😊 ) ,meg ugrálni a fején hátha visszaesik de semmi😊
Ötlet?
\"We are only slaves to our temptations\"\"
és remélem pont arra kellene menni
nem tud valaki valami falonátjárás csalást? 😊
az normális hogy a képen lévõ ajtón nem lehet kimenni???
A templomban van egy olyan rész ahol az a kis dög bent van egy folyosóban és a falak össze nyomják.Na annak a folyosónak a végén van egy zárt terem és azok a kis dögök kõvel dobálnak.Azt a rácsot hogy lehet kinyitni? Mert már mindenhol körülnéztem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Bár kurvára felidegesítettez a pálya, és jobb mintha abbahagynám az egész játékot!
De nenmtudom, ilyet nem szoktam csinálni, hogy "csalok" vagy kihagyok pályákat! Életemben elõször csinálom(ha csinálom)....
Pedig isteni ez a gém, csak sztem ez a pálya télleg naon hangulatromboló...
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Mess with the best, and die like the rest...
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
(nem talaltam lehet hogy a szememet kiszurta de nem talaltam)
link
Jó lenne, ha a mentés akkor lenne, amikor egvan az utolsó kõ, hogy én rakhassam bele a pókba, és megnézhessem az átvezetõt...
Elõre is KÖSZI!!!