Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felinstallálod és játszol, nem kell crackelni semmit.
és fele annyit foglal...
Hogy lehet a Spider of Templenel a sarkanyt legyozni?<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
egyébként ez már peccselt változat, úgyhogy nagyobb eséllyel fog menni mint a multkori bolti clone.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
elhullott katonától vedd el a páncélt, ilyen egyszerû...
Mégegyszer elmondom:
Chapter 6 eleje. EGy rohatt kriptábn vagyok, ahol a buzi zombiknak e fejéreba*tam a koporsókat, a maradékot lekaszaboltam, balra egy kis szobában leszettem a falról vmi kék világító követ, és nemtudok kijutni a kriptából. a Feladatom: Juss ki a kriptából
De hoooogy???? Nem találom a kiutat!!!!
PLÍZ HEEEEEEEEEELP
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
A templomban van egy olyan rész ahol az a kis dög bent van egy folyosóban és a falak össze nyomják.Na annak a folyosónak a végén van egy zárt terem és azok a kis dögök kõvel dobálnak.Azt a rácsot hogy lehet kinyitni? Mert már mindenhol körülnéztem.
Mess with the best, and die like the rest...
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Ha esetleg valaki megpróbálta a DETONATION verziót, pár szóban megosztaná, hogy mik a tapasztalatai, pl high textura beáll. mellet fut a progi rendesen, töltések normálisak , vagy maradt minden a régi?
Segítség kellene megszereztem a Dark Messiah-t egy bizonyos oldalról és nem tom indítani akármit csinálok nem megy!PROCYONOs verzió tud valaki valamilyen megoldást?Légyszi segítsetek!:-( PLS
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Találkozott vki olyan buggal,hogy miután a hajónál levertem a black guardokat és a csaj (Leanna vagy ki a rák) aztmondja kövessem a kabinba,elkezd felmászni a létrán és beakad a tetején!? Ott mászik egyhelyben és nemlehet kimozditani onnan...
Próbáltam már megtolni alulról(nem úgy!!!😊 ) ,meg ugrálni a fején hátha visszaesik de semmi😊
Ötlet?
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Chapter 6 eleje asszem, és nagyon bosszant má, hogy fél órát töltöttem egy ki*szott kriptában. Megtaláltam ott azt a világító izét is a falon, de nem tudok kijutni!
PLÍZ vki SPOILERBEN segítseeeen(vagy simán)
û
HEEEEEEEEEEELP
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu