Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a legtetejénn kell kimászni, hanem az oldalánn van egy folyosó.
Tûzkardot kovácsolni lehet a chapter 7 elejénn, ugyan ott a börtönben kapod vissza a cuccaid is.
Mr_no_NaMe
Visszamész a lukba és a falon keresel 1 láncot és meghúzod...én is szoptam vele vagy fél órát...
Hi

A Spider of Temple palyan hogy kell kinyitni a csajnak az ajtot. A kar letort felvenni meg nem lehet!
Mr_no_NaMe
Hmm elakadtam...van 2 kristályom és azt is tudom, hogy hol a harmadik. Ha minen igaz akkor egy fõterem közepén egy sír mögötti ládában. Csak az a gond, hogy nincs meg a kulcs hozzá :S
Valaki tudna segíteni?
lalakov
Amikor visszateszem a kristályt a helyére, utána jön egy csapat ork. Én az elsõtõl kifekszem. Van valami tipp?
Na ez érdekes lesz.(Még kaphatok valami útmutatót hol van kovácsmûhely mert eddig nem találtam)Nem akarok megint elakadni a pókoknál.
oh bameg!hát én nem kaptam vissza!csak a pontjaimat!mert ha nyomok egy tabot akkor nem nyílik meg az inventorym, nincs más fegyverem!oh basszus

kovácsolni kell, van úgy 3 lehetõség a játékban, próbálkozz.

A skillpontjaiddal együtt kaptad vissza a cuccokat is. még mit akarsz?):

VALAKI MONDJA MÁR MEG HOGYAN LEHET TÛZKARDOT SZEREZNI?
de nem arra gondolsz ahol az az ajtó van ahol nem tudtam bemenni??mert abban a teremben van egy láda de ott csak a skill pontjaimat kapom vissza és ha tovább megyek akkor lesz még 1 láda de az zárva van!különben itt van egy kovács mûhely

miután elveszik az elsõ teremben egy dobozon van pár ork körül mellett.

nem használok csalást!nah de te hol kaptad vissza??

2 perc lehet egy ilyen pályát megcsinálni hammerben

NEOreg3
érdekes, mert ahhoz, hogy eljuthass a küklopszhoz kell a ropebow, ami a zsákodban van (én legalábbis csak azzal tudam továbbjutni)...

noclip?=)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Én is kiváncsi vagyok hol lehet tûzkardot szerezni.Valaki!!!!
vki kérlek!hol találom a cuccaimat!eljutottam egy küklopszhoz és megis öltem 8 élettel de nála se volt azt hittem!!merre találom?

Mr_no_NaMe
Eztet most hogyan?
Ezt a mapot betöltötte az emberke és spawolt sok orkot és öli? Vagy már van olyan mod ehhez mint a cs:sourcehoz a Gary's Mod?
Evogordon
Na gyerekek.. VÉGIG VITTEM 😄
Igaz amikor haverommal beszélgettem akkor kiderûlt hogy a csajt nem mentettem ki az órjáspók markaiból.. Kicsit zombis volt de nembaj. 😄
Meg haverom 5 klüpklopsz helyett csak 4-es találkozott... megesik 😄
Nekem ez a játék kúrvára bejött!!!!44 😄

a valve fejleszti az elsõ 3 epizódot, a 4.-et lehet kiadták másnak, de errõl még nincs infó.

NEM FONTOS VÁLASZOLNI: Egyépként a z amikor fel kell jutni egy torony tetejére akkor kb még mennyi van a játékból? Ezt azért kérdezem mert annyi jó járékban csalódtam hogy rövid. Lesz-e benne még valami város? FONTOS VÁLASZOLNI: Hol lehet tûzkardot szerezni?
mucsácsó
ezek nem tudnak ezzel az engine-nal bánni...
én már megjegyeztem a SiN: Episode 1-nál: a Source-szel csak a Valve tud rendesen bánni...akármilyen fejlesztõnek a kezébe kerül, kegyetlenül szarra sikeredik az egész...

érdekes módon HL2, CS: Source simán fut, teljesen max grafon...még a SiN is jobban futott, mint ahogy ez a vacak fut pff..kegyetlenül optimizálatlan, bárki akármit is mond...a játék viszont jó, bár néha már kicsit azért lineáris, kezd ellaposodni az egész.. szvsz maradhatott volna még egy fél évet egy kis optizmizálásra, fejlesztésre (bár azt meg nem bírtuk volna ki már 😛 😄), és akkor tényleg istenkirály lenne az egész cucc...nade ííííígy???

és sajnos pont most olvastam, hogy a HL2 Episode 3-at az Arkane fogja fejleszteni...remélem ez csak pletyka az egész...
engem a masik verzio dobott igy ki mindig, levettem a gravikat csak ugy nem dob ki ezzel. de mar sikeresen attert a mm.exe hibat erzekelt ezert leall ra. 10percet nem tok folyamatosan jatszani ezzel a szarral! hl2 ben erdekesmod meg mukodott rendesen ez a motor

fleko mikor kapom vissza a cuccomat??mert igazad volt kitudtam nyitni de utána lévõ orkoknál nem volt

Hol lehet tûzkardot kovácsolni?
Jól jönne a pókoknál.
lizmak
nem az a legnagyobb bajom, hogy a fény elvakít, hanem, hogy hogyan jutok fel a temple tetejére

alig várom hogy tovább jussak hogy meg tudjam mi köze van az álmoknak meg ezeknek a sztorihoz?Egyépként a választásoknál lehet még valhol menteni hogy meg tudjam nézni mindkét verziót?
NEOreg3
tipp: kapcsold ki arra a részre HDR-t

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

lizmak
segítség please!? a chapter 5-ben elakadtam, amikor egy toronyban kiálló fagerendákra kell a köteleket kilõni, és úgy feljutni a temple tetejére. Már majdnem a tetejénél vagyok, és a fény elvakít, hogy lehet továbbmenni?

hol lehet tûzkardot kovácsolni?
Rage47
a detonation verzio kidob ezzel az üzivel
Internal driver error in IDirect3DDevice.😛resent()
mitöl csinálja?? tegnap raktam fel uj vga driver:S
tényleg?😄nah ezt kiprob!

ki lehet nyitni balról

másik csajhoz is 2 befejezés van, de nem érdemes megnézni, pár másodperc eltérés van csak az animációkban.

nah én is felvettem de a zsák csak a skill pontjaidat tartalmazza! a fontos dolgokat egy ork elvitte és kiment egy vas ajtón amin nem tok kimenni mert bezárta

Hali! menj jobbra felfelé! lesz ott 2 ork, aztán meg egyenesen tovább amerre az út visz. nekem sajna ezen a pályán állandóan kifagy, nem értem miért. ha fel akarom venni a hátizyákot, egyszerûen hibaüzenettel kidob 😞

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

szép estét!léc segítsetek!!miután kijöttem a templomból,sírokból és a csaj belém költözött tehát ha megnyomom a v gombot akkor átváltozok démonná nah mind1 és egyszerûen nem merre kell tovább menni!,és nehéz is mert egy ork elvitte a személyes cuccaimat (fegyver,varázslatok)vki tudna segíteni h merre menjek???

alma2
pff, miutan kovacsol maganak az ember egy tuzkardot, leszamitva talan a golemeket egy csapas egy enemy, innentol hamar vegig lehet rohanni az egeszen.
Hany fele befejezes van ?
2-ot lattam, amikor odaadom apamnak a koponyat, es amikor megtartom magamnak. A harmadik lenne, ha megtisztulok gondolom a forrasban. Ennyi ?
A gonosz lany aki vegig pofazik a kuldetesek alatt, valami kanos kockafej irhatta a szoveget, iszonyat idegesito, mintha valami brazil szappanoperaba csoppenne az ember....

szerintem

Hi!

Aki elakadt annak egy kis segitség:

Elõször elõhivod a consolt, majd beirod: sv_cheat 1
engedi a cheat módot, utánna:

noclip - falon átjárás, repülés
god - örökélet
mm_player_add_skillpoints 100 - 100 skillpont
mm_player_add_adrenaline 100 - adrenalin

Amúgy nekem is kifagy mikor a küklopsz elõtt fel akarom venni a csomagot... 😞

Üdv: Widerx
bandika64
Leszedtem ezt az új verziót tök király fel sem kell rakni csak kicsomagolni ( Már 7 perce csomagolja ki remélem hamarosan végez 😄 )

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

CSásztok!
Szerintetek van elég jó ez a játék hogy megvegyem gyáriban??
A Multijáról tud vaki vami?
Elõre is kösszz

Mr_no_NaMe
Csak nézzél már szét a skillfáknál...a misc skills között ottvan az Endurance (életnövelés) és még a mana is ott van mellette.
Hol csesztem el?
Mr_no_NaMe
Igen, ahogy az életerõt is 😊
NeoMaN
van

20mana...
😄DDDDD

van valahol olyan fejlesztés ahol a manát külön lehet fejleszteni VAGY MI?
várjunk csak akkor valahol nagyon elcsesztem a mágiát elvittem a villámlásig és csak 20 manám van ez nem igaz hol csesztem el?
lalakov
Fejlesztettem 70-re és nekem is van egy +10-esem.