6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#3890 Dehogynem!
Msn, vagy skype?
-
#3889 Biztos lehet de szerintem másképpen ,azért kérdezgetem két napja egyfolytában megvette-e valaki a magyar nyelvű verziót mert akkor feldobhatná a fájlokat amik kellenek! -
Gazsi19882 #3888 Sztem jól menne,nekem 3500+ amd processzor,G-Force 6600 videokártya.512 RAM
-
6600GT #3887 hy! ezen az alábi kondűfigon hogy menne? 3000-es intel, 7600GS 1GB ram
mert nem akarom hiába leszedni,kössz a segitséget! -
Gazsi19882 #3886 És nem tudnál nekem küldeni az elejéről egy mentést,mert így sose jutok tovább
-
#3885 Hááát passzolok nem emlékszem ilyesmire. :( sorry
-
Gazsi19882 #3884 Teofilius, arra a részre gondolok:az elejétől nemsokára a várban az első kapunál vagyok,ott bementem egy csaj után,és ott nem enged semerre.A felső sarokba kitette a pálya végének a jelét,de nem történik semmi.
Segíts lécci
(Ha gondolod adj msn-t)
-
Crazy Mate #3883 Van benne külső(tps) nézet is? -
#3882 A sárkánynak vond magadra a figyelmét, és menj be azon a kapun, ahol kijöttél. Ha benéz, engedd rá a nyakára a rácsot.
Gazsi!!
Pontosan milyen 2 kapu közt? Ha ott vagy ahol a falak összemennek, akkor lőjj kötelet a mennyezeten lévő gerendába, és mássz fel. Ha a falak visszamentek, többet nem mozognak.
Ha nem ez a rész az amit mondasz, akkor kicsit konkrétabban pls. -
Gazsi19882 #3881 Légyszi segítsetek,megakadtam a két kapu közt,ahogy bementem egy csaj után oda,mit csináljak????
-
krayziebone #3880 cső!
elakadtam segítsen légyszi valaki.
ott járok h a sárkány bszakította mennyezetet és betámad..
hogyan tovább? -
Gazsi19882 #3879 Vki küldjön már nekem egy msn címet,mert nagyon kellene egy mentés nekem!!!!!
-
#3878 Nem erö függö amig benned van a démon csaj addig nem tudod használni. -
csuripi #3877 A dragonclaw nevü kardot miért nem tudom használni 3 szintü erővel? -
Gazsi19882 #3876 Tudna nekem adni vki egy mentést nemsokkal az eleje után,mert hibás a játékom???!!!Ha ad vki mentést,írja utána az msn-jét és felveszem hogy könnyebben el tudjátok küldeni. Előre köszönöm!!!
-
foldi6 #3875 nem tudjatátok h lehet e magyarítani a játékot? mert én is tudom h magyarul is kijött, nem lehet-e ugy magyarítani, mint a Gothic 3at? -
Daniel Ryan #3874 NA mindegy most megvan az a verzió ami telepített de ha felrakom a patch-t akkor ahhoz kellene a hozzá való crack!Azt honnan tudnám leszedni vagy jó hozzá az 1.0-s crack? -
#3873 Magyar verziót megvette valaki? -
Gazsi19882 #3872 Tudna nekem adni vki egy mentést nemsokkal az eleje után,mert hibás a játékom???!!!Ha ad vki mentést,írja utána az msn-jét és felveszem hogy könnyebben el tudjátok küldeni. Előre köszönöm!!!
-
#3871 Eddig én csak 3 hibát észleltem ami nem volt zavaró egy cseppet sem. De majd megpróbálom feltenni amint hazamentem. HA addig nem megy megírom hogy siekrülte (és hogyan), avagy nem. -
Daniel Ryan #3870 Ahhoz a verióhoz amelyik már eleve telepítve van ,hogyan kell felrakni a patch-t? -
#3869 Spoilert tessék használni!!!
a megoldás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ölöd a csontsárkányt míg el nem tűnik, vagy meg nem dermed. Akkor odamész a pókemberhez és csapod mint a hétszentség. Utáne ezt a kört még egy párszor és végül a pókfazon kihasal és onnan már menni fog -
#3868 Hali skacok, köszi az infókat az előző problémámhoz, a szemem elött volt egy alagút, és nem vettem észre... Azóta már asszem a 10. chapter-ben járok. A pókemberrel kell harcolni, vagyis inkább a summon sárkányával... A sárkányt meg sikerült már 1X ölnöm, de mindig újra idézi a tata... Na itt hogyan tovább? Valaki help!!! -
#3867 Tiszteletem!
Nos köszönöm a tippet, én voltam a suta majom. Keringtem körbe, mint gólyafos a levegőben, és egy bejáratot kihagytam.
Viszont, mikor mentem kifele a portálhoz, hogy elhagyjam a nekró várat, az a kis önző liba, nem jött velem a lifftel, hanem visszament ahonnan jöttünk. Csalogattam, a drágát, de nem jött így hát otthagytam - majd szerzek másik nőt :) - Ebből nem lesz gondom ugye?
Most éppen ég a város...:) -
-
#3865 Amúgy a gólemeket nagyon utáltam. Főleg hogy a demóban lévő szerintem sokkal jobb volt(kinézetre is). Annak adtál 3 villámot és hasresett aztán szemetszúrtál neki. Ennek adhatok villámot olyan m.def.-je van hogy hajam ketéáll. Csak a szemét lehet bántani, de hát könyörgöm. Azért hasson már rá az hogy májon lövöm egy fireball-al! Szóval az volt az ideglelés netovábbja. Ja a pókokat meg hát.. bírtam mikor 20-an egyszerre csipkedtek halálra én meg kétpofára vedelhettem az antipotit, hogy életben maradhassak. Azért az már hogy néz ki hogy kétkézzel vágod a pókokat egy harmadikkal vedeled az ellenmérget és egy negyedikkel meg zabálod a pitét, csirkecombot, kenyeret és közben néha leöblíted healt potival :D. Azért ez a fazon akik vagyunk nem egyszerű alak X-D. -
#3864 Pontosítok ha nem bánod:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!power attack-olni kell a szemét. hátra+egérlenntart, akkor úgy hátrahúzza szúráshoz a kardot, megcélzod vele a szemét, aztán egér elenged és fröcsög a vér :D -
csuripi #3863 Köszönöm!!!!!!!! -
foldi6 #3862 Várható a játékhoz magyarítás? Mert mintha ugy hallottam volna régebben, h magyar felirattal jelenik meg... -
#3861 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!célozz a szemére vagy, keress a környezetben lehetőségeket amivel ki lehet nyírni.amikor legörnyed és kardmagasságba ér a feje, akkorkell még adni a csipázójnak -
csuripi #3860 Cső!
Srácok a gólemet,hogy lehet kicsapni? -
#3859 Oks, nekem így nem működött:) Nekem csak az unprotectedes fájlokkal volt hajlandó menni:)
Magiszter varinak a köv. kombó ajánlott szerintem: inferno, mert "egészen jól lehet ott boldogulni" + shild, hogy a "kis" kukac se tudjon megkarcolni + poison ellenállás, hogy a méreg se fogjon. Pár manát adó cumó, és még mindig tudsz később gyúrni ezek mellett amire csak akarsz.
Ez az én receptem, eddig bevállt:) -
#3858 na,ugynézki megvan a mgoldás detonation verzióhoz,az a,mi az unprotected files-ban van,azt békébe kell hagyni,leszed,unrar,mm.exe.s semmi más.az agyam eldobom -
#3857 Inferno-val egészen jól lehet ott boldogulni :) -
#3856 csak azzal az egy lementéssel van baj ahol pont járok.... az előzőek bejönnek. mehetek vissza...pont a pókokhoz... áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
#3855 nemsikerült. levettem mindent low-ra, meg 800x600-ra de nem tölti vissza
-
#3854 hihetetlen, már egy hete megvan a gém, de még odáig sme jutottam el, hogy ozthon bekapcsoljam a gépem -
#3853 ÉS IIIGGGEEEENNNNN!!!!! Lenn van! 30 perc alat uninstalláltam a HL2-t! yessyessyess -
#3852 Még mindíg törli ezt a kib. HL2-t.... ilyen nincs -
#3851 Vége lesz valaha? Már unom.