Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elején én is kínlódtam, de használni kell a környezetet tényleg, hordók, ládák, tegnap a hajón az ajtóval csapkodtam valakit agyon, az be akart jöni én meg rácsuktam egy párszor :-)
szóval néha futás hátra, hordó felkap stb. jó a tûzcsapda is, használni kell.
Amikor meg megvan a gyógyítás egy kicsit könnyebb.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Végigolvastam a fórumot, de nem találtam választ.
A hajó alsó szintjére hogy lehet bejutni? A hajó mögött nyitott ablakon kell gondolom, de nem lehet felugrani.
Eddig egész jól ment, de itt mászkálok, mint a bolond egy fél órája.
Köszi
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
most varival vágok neki...
jut eszembe,Audigy 2-m van,minden kodekem fent(nem vagyok nagyon láma,;divx,g400,xvid,mediaplayer10,winamp 5.25,az utsó gyári driverek mindenbõl,)minden játék hibátlanul megy,filmek is,ellenben nekem SINCS szinkronhang mindenhol a játék alatt(csak ebben!),a videókban megy minden,a játék alatti párbeszédek és gondolatok nem...valaki rájöhetne miért...elõre is köszönöm...jahh conf:AsusA7N8XDeluxe AMD 3.2+,1GB Kingmax,Audigy2ZX(-fejhallgatóval nyomom),Chaintech 6800GT 256MB,semmi kodekpakk vagy ilyen s.arság!...
meg szvsz nem egy nagy durr a game, egyetértek azokkal a magazinokkal, akik ilyen 6.7-et adtak, vagy hasonlóra értékelték..
Még eléggé az elején vagyok (chapter2),de igy elsõ benyomásra nagyon tutkó a gamma.Végre végre.A thief 3at szerettem az oblivition sajnos nem futott azt nem tudom milyen,ez viszont faszentosan megy.A hl2 motor hát igen,mikor beértem a városba a szörny legyözése után van a csaj,akivel dumázni kell és bevezet a városba.Na hát ott felismerhetõ volt 1-2 mozdulatából,testbeszédébõl a hl2bõl a csaj.flash 😊 Monjduk nálam is otvar sokat töltöget ill. az átvezetõ videok egy nagy fehér vonalbol állnak,de sebaj... <#integet2>#integet2><#eljen>#eljen>
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Vagy mondja el, hogy lehet a steam.es verziót elindítani!
Pls!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A DETONATION-ös verziót hova kell kitömöríteni?
Nekem indításnál azt írja ki:
"Failed to load the launcher DLL
Not found"
Gondolom, rossz helyre raktam. Hová kell?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Az ostoba windósz meg most exe hibát észlelet! Ezért szives elnezésemet kérte de rohadtul bekaphatja!(Demo exe-je van bemvásolva) Ezzel ment is csak most halt be! Mit csináljak vele??
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
😊
\" örökké nem eshet.... \"
I LOVE DEEP
"és a töltögetésre nem irtál megoldást se okot" - mert nincs. Nálam gyors (kb mint HL2-nél), így a vasaddal lehet a gond. Defragmentálás, nagyobb swap, több hely a vinyón, több memória, kisebb grafikai beállítások, stb.
[merlinw.org]
PoP T2T 4ever
és a töltögetésre nem irtál megoldást se okot
és amint irtam a gépemen nem kéne töltögetnie órákat
na szvsz *uzikám 😄
lentebb irtam minden problemadra megoldast, olvasgass
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
nem vagyok ftp :|
ez az iszonyatos hosszu töltögetési idö vmi irdatlan sok(érdekes a demonal nem vol enyi),pedig a gépem elég jó hozzá és fullon megy semmi akadás nélük,athlon 3000+,1gb ram kingston,geforce6800 256mb ezen simánmegy csak mondom ezt a töltögetési idöt kéne megoldani de nagyon ráadásul nem csak az új chapternél tölt rohatt sokat hanem ha meghalok vagy vmi akkor is ugyanannyit szinte ,ienkor rádölök a billentyüzetre és hallgatom ahogy széttölti magát a vinyó vagy 10 perc ig ááááá:@
Ja és még vmi,ma mikor jáccok nincsen beszédhang tehát mikor vki beszél azt csak feliratozza kicsit fura :S
Ha valaki tud akkor segitsen légyszives már.
meg lenne még 1-2 kérdésem is: összesen hány chapter van?
multit kiproblta e már vki?(nekem nem is engette felrakni mer hibát irt ki a steam vagy nemtom)
Na hirtelen ennyi lenne .Elöre is köszi mindenkitõl
u.i: a game a demo nak az exéjével van crackelve
pro-dame.r23