Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac111
Jah, jólvan, már elolvastam tovább is 😊 Sry...

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

lac111
Az a lényeg, hogy fel kell hergelni kicsit, hogy rád figyeljen, ne a csajra. Utána fogod elkezded befele csalni, amerre 1* elindultál. (rácsos ajtó) Utánad fogja dugni a fejétr hogy elkapjon. Ekkor pedig te kegyetlenül rácsukod a rácsot, és vége...

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

sharamboy18
pls😊

I LOVE DEEP

sharamboy18
valaki tud segíteni?😄

I LOVE DEEP

sharamboy18
én is elakadttam annál a résznél ahol megkellett ölni azta nagy repülõ szörnyet(kao piu vagy valami hasonló a neve)azt megöltem (tovább mentem nem részletezem)....megöltem már az orc górét is ott beizzítottam valami szart a kapu mögött amibõl valami lila sugár jött ki és mentem mindenfele és a végén ott kötöttem ki ahol megöltem azta repülõ szörnyet.aztán jött 2 ghoul azokat is kicsináltam a csaj meg ott áll és meditál vagy mit csinál és nemtom mit kell csinállnom😊

I LOVE DEEP

sharamboy18
igen..ilyen nekem is van😊

I LOVE DEEP

genRob
Van nálam egy -15/240-es orc pajzs. Nem tudom kidobni. Vaj' miért?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

czky
Baromi jó játék volt. Igaz hogy mostanában nem káromkodtam ennyit, mint most, de nagyon élveztem...<#vigyor><#eljen>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

A kis csaj még életben van akit a 5 chapterben megöltek?(Erre kiváncsi vagyok)legyen a csávónak happy end
Elküldeném Morisz de majdnem 100mb a mentésem mert sokat mentek kézzel.
Te képes lennél más karakterével és cucaival játszani.Lehet hogy tök más mint a tied. Én nem tenném a hejedben.
[email protected] erre a címre ha lehetne és naon megköszönném😄

genRob
Köszi! :-)
Egybõl megvolt m ahiányzó 2.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

reeves eltod küldeni esetleg azt a mentésed amikor a felszerelésedet veszed fel???mert nekem is ott fagy ki!és elött olvastam h töltsem vissza de baromi régi mentést tudnék csak visszatölteni!

lol,megölöm a pókot erre a ribi akit kiszabadítok elakad a lábában véglegesen...
Már megvan a V-vel😄
És kössz BEAST démonként tényleg sikerül felvenni a csomagomat.
BULDOZEr csak meg voltam riadva, hogy abba kell hagynom😄😄
buldozer99
De osztod az észt barátom!<#idiota><#mf1>

Forca Barca

Hogy tudok démon alakba váltani?
BEAST
kezd elolrol azt a palyat es ne hasznalj fegyvert , semmi se legyen a kezedben , demon alakban old meg azt a 3 orkot ami utba esik , elmeletileg igy mar mennie kell

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MerlinW
Vázzeg ugorj ki a baloldali ablakon, teeeee😄

[merlinw.org]

Chapter 7-ben fel akarom venni a táskámat, proramhibát ír ki és kilép a játékból.(a demo exejével van megtörve).Nem tudjátok mit lehet vele csinálni, hogy menjen?
Köszi szépen.
és télleg vissza kellet mennii😊)

Yossarian
Köszi! Gondoltam, hogy a szeme lesz a fõ célpont, mert az elején is úgy ölték meg, de nem akart sikerülni, ezért gondoltam hátha trükk van rá mint pl a rostély a sárkánynál.

Nieleen

valaki vegyen már fel MSN-re hogy tudjon nekem segiteni!!!
MSN-em:[email protected]
hova vissza??ne mánnn😮

Vissza! 😊
nem szégyellem , csaltam😄 ez egy buzi játék... programhiba miatt nem tudtam lemenni a sírba lol...mert sztem nem tartotttam vmi sorrendiséget...
de anélkül lehetetlen továbbjutni,szal noclippel átmentem a síron...az egyetlen úton... mert onnantól tölt😊 loáál
....kicsit mán idegesitõ hogy 10mp ast mission failed

Heliosz vegyél fel MSN-re pls. fontos lenne
MSN:[email protected]
énis itt sz@pok chapter 3-nál!!nagy torony középen 1 fa sarokban ég a tüz a sz@jha meg pofázik hogy igyekezzek ,de hogy hova kell itt tovább menni??

Gaben78
hi. a chapter3-nal én sem tok tovább jutni a toronynál, a medált üldözve, meg nem látok semmi "sárgát" amit teleizénék 😞 help! ott fel kell mászni valahogy a toronyban v. mit kell tenni? egy nagy fa van a toronyban..

MerlinW
Baromi egyirányú az út... ablakon bemész, vagy ugrasz kötélre, vagy pallón lemész, vagy átugrasz. Többnyire mondja is a csaj mit csinálj, de elég egyértelmû.

[merlinw.org]

heliosz007
asd16 !: fogalmam sincs h milyen faállványról beszélsz! nem értem hol akardál el ott simán követed a ghoult és kész!!

heliosz007
reeves! volt 1 terem ahol sok zombi támadott meg ! és ott volt 1 lefelé vezetõ lépcsõ!! ott nézz fel! ott virít a falon ! (sárga színû) és lõjj az elõtte lévõ gerendákra kötelet a nyiladdal!! (mássz fel és szedd le!)

vegyen már fel az MSN-re aki már tovább vitte a Chapter3 -nál a játékot!
MSN:[email protected]
Chapter 3 fa állványok
nem tudom onnan merre kell menni
mindig leesek
Fa állványos rész!!!
Megvan az alap kristály ami a pók fejében van.Megszereztem még a zobi sírjából a lilát+a vízbõl a sárgát.Van még? Mert én sehol se találtam
heliosz007
sajna nem tom hol akadtál el:S (ott azt sem értem hol lehet elakadni!:S)

Helló mindenki!
Én a Chapter 3 -ban akadtam el, amikor üldözni kell a ghoult.
Eljutok egy fagerendás építményig ahonnan nem tudom hova kéne ugrani,menni!
Aki tudna segiteni az vagy vegyen fel MSN-re([email protected])
vagy irjon ide választ!
Elõre is köszi
heliosz007
szerintem te azt a kristályt keresed ami abban a teremben van ahol 1 rakás ghoult nyírtál ki ! ott van a leszakadt híd , na ott ugorj le a hídról bele a vizbe és ott lesz 1 ládában!

az rendbe van, felvettem a dragonkardot, meg meghúztam a akart jobbra lent bementem ahol a papir vagy kinek sírja van😄D de ott semmi nincs😄 nemtok lemenni a sírba pedig az a path! 😄 ezva
A pókba beleraktam 3 kristályt és többet nem találtam.Most mit csináljak? elõre is köszi+az elõzõekért is.
egy kristaly nyitja a templomot, ahol megtalaltad a maident. abban a templomban talalod meg a masik 2 kristalyt is, arra keresgelj.
A pókba igaz 4 kristály megy.nekem megvan az amit a fejébe kell rakni, ami utánna van az nincs meg az utolsó 2 az megvan. Hol találom azt a kristályt amit a pók testében számítva a fejétõl a potrohig a 2.Vagyis alulról a 2. csak ennyi kellene
nekem semmi boss nem jön elõ 😞 megvan az a maiden kristály és szevasz...:S még vissza is vittem,erre fless a ribivel és csá😞 maiden elõtti kristályra meg ugye a pók nyitotta ki a maidenhez vezetõ utat😄
DonnieBrasco
Hát ez a játék elég gáz... 5 perc játék, 3 perc töltés 😞(( nem az igazi!

DB

A ti kung-futok nem erős!

Hello, megöltem a chapter 6-ban a kriptából kikelõ BOSS élõhalottat,és a kripta mögött fel kell mászni.Utánna egy csarnokba érek ahol sok kis pucér szörny van. a híd le van szakadva egy darabon. Átugrok és a nagy kaput kinyitom, bemegyek és ha felfele nézk látom a pókot amibe még az elején a követ beraktam.Mit csináljak, nem tudok tovább menni???