Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem a tisztelt közönségtõl:
Milyen a játék? Még nem volt szerencsém hozzá csak a demóhoz. Engem leginkább a történet és a játszahtóság (bugosság/optimalizálatlanság) érdekelne. Szóval aki tartja magát "valaki"-nek az írja meg kérem szépen.
Elõre is Köszönöm!
Lek tol!
Nieleen
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
GOOBY, pls
Tudom lerágott csont, de nekem nem indul a játék.
A crack azt írja, hogy hibát észlelt és elszáll.
A prostop, secure loader kombináció pedig azt, hogy vegyem meg az eredetit.
Ötlet? A pro-dame-es verzió van meg. Már a cd-ket is lehúztam, de ez sem volt elég.
Nieleen
Mit kell itt tenni?
Next PC upgrade: 2022
a H: meghajtóba.
Procyon-nal ezt írta ki nekem, ezért crackelt exe-vel futattam, ment. De mégis mi a gondja??
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
megcrak eltem a játékot átmásoltam a bin bõl a fileokat. elis indul a játék betölt a menübe rámegyek h new game elkezd tölteni majd kilép és ezt írja ki: Could not acquire necessary game files because the connection to Steam servers was lost.
mi ilyenkor í teendõ? please help!!!
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
- detonation
- procyon ?
★ 汤姆 李
volt 1 ghoul amit nem teljesen öltem meg...ott vergõdött az egyik szikladarab mögött és nem tudott kijönni...ráküldtem 1-2-õt a fejére(<#boxer>#boxer>) és máris helyben volt minden...most aza bajom hogy miután megölnek és felébredek az orc-oknál ugye elveszik a cuccaim...felakartam venni egy pickaxe-t és csumi...meghalt a game...amúgy vegyük úgy hogy az elõzõ beszélgetés megse történ<#taps>#taps>
I LOVE DEEP
Meg kellett volna ölnöm megint egy sárkányt, de nem tettem. Ellenben beszaladtam és a pók fogságából kiszabídított barátnõmet a nagykapu mögött megöltem.
Itt az epilogusban volt egy opcionális feladat, Istvánt belekellett ejteni vhová, ez meg is volt. Megöltem a 4. Küklopszot is. De most hogyan tovább? Meg kell keresni a fekete koponyát is de nem tudom merre kellene menni. Az egyébként baj, hogy a saárkányt nem öltem meg?
Vki segítsen pls. Elõre is köszi!
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Olvasgattam a hozzászólásokat. Elõszõr mert a CLONEDVD változatot nem tudtam indítani, de találtam itt egy exe-t, amivel elindult minden gond nélkül, ezidáig... A great spieder pit körül, ahol a gonosz bácsi naplóját kell megtalálni és a csajt is ki lehet szabadítani, egyszerûen egy pont után ISZONYATOSAN szaggat, fps szinte 0, a hang vele együtt akad, és kezelhetetlenné válik a kari. Jó lenne némi help ezügyben. A grafikai beállítás, defrag nincsenek hatással. ÖTLET???
[/url][/img]
[/url][/img]
és akkor miért írja az objects-be hogy:open the magic room whit the spider key?
I LOVE DEEP
és hiába veszem lentebb a grafot akkorr is ugyan ez neki semmit nem javul(és megjegyzem h a jatek high ra rak mindent alapbol és ami* van az ugye az ajánlott és szinte mind highon volt).
Na akir tudna megoldást az lécci segitsen.Megörülök.
Iszonyat jó game és nem akarom ezzel abahagyni.
u.i: (ja és köszi a hangra a megoldást jo lett)
I LOVE DEEP