Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Kel Sha!
Lenne egy kérdésem a tisztelt közönségtõl:

Milyen a játék? Még nem volt szerencsém hozzá csak a demóhoz. Engem leginkább a történet és a játszahtóság (bugosság/optimalizálatlanság) érdekelne. Szóval aki tartja magát "valaki"-nek az írja meg kérem szépen.

Elõre is Köszönöm!

Lek tol!

Beírtam a kersõbe és kideobta hogy milyen codec van a gépemen. Ha ezeket letörlöm akkor jó lesz?
Yossarian
érdemes egyáltalán mágia felé fejleszteni? mert folyton hentelni kell, a mana meg túl kevés. Asszem zsákutca, mert így is tõrrel hentelek leginkább...

Nieleen

genRob
Av égén mikor a fõgonosz fazon megidézi a csöntváz sárkányt, hogy kell megölni azt?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

A chapter 7-ben a goblintanyánál(ott az ork a börtönbe)leengedem a láncot felmászok rajta.Itt is olyan lépcsõvan ami oldalt csigavonalba megy felfele.Felfele én nem tudtam menni de leugrottam a vízbe és onnan kimászva eljutottam egy olyan helyig ahol egy vizihernyó jön elõ.Na ezt hogy és hol kell megölni???(mert én átugráltam a másik oldalra de ott állandóan megmérgez és semmi sem fog rajta)Egyáltalán jófele jövök?
PhantomAss
mér akartok egyáltalán mindenféle kodekeket felrakni? soha nem raktam fel ilyen sz@rokat, soha nem is volt semmi problémám...

GOOBY, pls

Kiakasztottam ma a játékot nagyon nagy volt. Azt is elõnyének érzem, hogy a végére már valóságos zúzógép lettem nagyon lehet érezni ahogy erõsödök meg ugyebár a lighting shield+earthfire sword nagyon brutál együtt. Az eleje kicsit tényleg nehéz volt a vége meg már-már könnyû. Ha van hibája a játéknak akkor az a rövidsége. Remélem a Neverwinter 2 is hasonlóan hangulatos lesz...
Mephike
Üdv!
Tudom lerágott csont, de nekem nem indul a játék.
A crack azt írja, hogy hibát észlelt és elszáll.
A prostop, secure loader kombináció pedig azt, hogy vegyem meg az eredetit.
Ötlet? A pro-dame-es verzió van meg. Már a cd-ket is lehúztam, de ez sem volt elég.

melyik verziót "vetted" meg?
Yossarian
én kiengedtem a rabokat, hogy zûrzavart csináljak. aztán mikor szól a csaj, hogy itt az alkalom, akkor jobbról odalopakodtam és elloptam, majd uzsgyi neki.

Nieleen

Valaki tud jó codecet a pepitás képre? vagy bármi mást? Az lécci segítsen mert ez így nagyon szar! Kösz
lehet hogy a kártyátok nem tudja a 2.0-s shadert?mid van?
telekinézisben gondolkodj!😊
grebber
Chapter 3 ban üldöztem az a nymavadékot aki ellopta a kristály lentvagyok a barlangban vissza kéne szerezni ,de a varázsló észrevesz és megöl 😞
Mit kell itt tenni?

Next PC upgrade: 2022

Bármilyen Codecet rakok fel akkor is pepitás lesz a kép earthfire kardnál meg lightingos pajzsnál.Egyéb ötlet??(segítsetek)
Nálam is ugyan az a probléma mint azon két képen ugyan az!!!! Lehet vele valamit csinálni hogy normális legyen???????
jajjjjj nemmmmááá nekem segítsetek mááááááá
Kérjük, vegye ki a lemezt a jelenleg használt CD/DVD-meghajtóból és helyezze be az eredeti "Dark Messiah" lemezt
a H: meghajtóba.

Procyon-nal ezt írta ki nekem, ezért crackelt exe-vel futattam, ment. De mégis mi a gondja??
jaj...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hi! Lehet már kérdezték de nem találtam sehol a hozzászólásokban, hogy létezik e a gamehez magyarítás?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Hy!!
megcrak eltem a játékot átmásoltam a bin bõl a fileokat. elis indul a játék betölt a menübe rámegyek h new game elkezd tölteni majd kilép és ezt írja ki: Could not acquire necessary game files because the connection to Steam servers was lost.
mi ilyenkor í teendõ? please help!!!
quack
nekem meg Nimo-val, minden kurvajól megy vele, nem terheli a memóriát, csak a legfontosabb codecek vannak benne, nem úgy mint monjuk az ace megába a maga 70mb-jével, meg pl PES-ek meghalnak az intronál (eredeti jatekkal is)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

melyik boltban érdemes vásárolni:

- detonation

- procyon ?

Yossarian
K-lite-tal semmi bajom

Nieleen

Nekem is pepitás lesz a kép ha tüzes vagy áramos kardot veszek elõ.Milyen codecet rakjak fel. Most Ace Mega Codecs 6.43 van fent.Légyszi segítsetek mert így az earthfire kardomat nem tudom használni.
Melyik grafikai beállítással lehet beállitani hogy a roncsok ne tünjenek el.
Akinek fagy: defrag aztan es fix, minimum 2 gb-s swapfile. (igy meg highon sincsen gond - a parperces toltesi idoktol eltekintve😊
Végigvittem!Profi volt a játék<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

sharamboy18
szed le a ace mega codecs pack-et...még nem volt vele gondom...nagyon jó😊

I LOVE DEEP

sharamboy18
nem azért de kurvára nem volt igazad

volt 1 ghoul amit nem teljesen öltem meg...ott vergõdött az egyik szikladarab mögött és nem tudott kijönni...ráküldtem 1-2-õt a fejére(<#boxer>) és máris helyben volt minden...most aza bajom hogy miután megölnek és felébredek az orc-oknál ugye elveszik a cuccaim...felakartam venni egy pickaxe-t és csumi...meghalt a game...amúgy vegyük úgy hogy az elõzõ beszélgetés megse történ<#taps>

I LOVE DEEP

genRob
Az Epilogus-nál vagyok. A következõ történt elõtte:
Meg kellett volna ölnöm megint egy sárkányt, de nem tettem. Ellenben beszaladtam és a pók fogságából kiszabídított barátnõmet a nagykapu mögött megöltem.
Itt az epilogusban volt egy opcionális feladat, Istvánt belekellett ejteni vhová, ez meg is volt. Megöltem a 4. Küklopszot is. De most hogyan tovább? Meg kell keresni a fekete koponyát is de nem tudom merre kellene menni. Az egyébként baj, hogy a saárkányt nem öltem meg?
Vki segítsen pls. Elõre is köszi!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

nekem is ilyen volt😄 mikor varázsoltam megjelent az asztal ikonja ahol kell😄
svédcsepp
Jah és még egy fontos dolog a hangminõséget is levettem mediumra.Sok játéknál ez fogja a gépet igazán (pl driv3r)

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

svédcsepp
Nálam is volt ilyen problem,hogy szagattot a kép&hang, elsõ kiakadás a sárkánynál volt.Nem akarok mellébeszélni ,de ha jól emléxem nekem magától beállitotta a gép az értékeket és ezekbõl a vsyncet kikapcsoltam ill.a shadert levettem minimumra.Mostmár 1általán nincs ilyen gondom,azóta /egyenlöre 😊

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

ja és mégvalami... ha korábbi állást töltök be ugyanaz van, csak azon a pályán és csak azon rész után szaggat így ahol a csajt behajítják a hálóba...
heliosz007
leírtam te hülye!!! #3355 !!!!!! (de csinálj amit akarsz!)

üdv mindenkinek!
Olvasgattam a hozzászólásokat. Elõszõr mert a CLONEDVD változatot nem tudtam indítani, de találtam itt egy exe-t, amivel elindult minden gond nélkül, ezidáig... A great spieder pit körül, ahol a gonosz bácsi naplóját kell megtalálni és a csajt is ki lehet szabadítani, egyszerûen egy pont után ISZONYATOSAN szaggat, fps szinte 0, a hang vele együtt akad, és kezelhetetlenné válik a kari. Jó lenne némi help ezügyben. A grafikai beállítás, defrag nincsenek hatással. ÖTLET???
sharamboy18
mi a fasz bajod van bazd+?akkor mi a gecit csináljak mi?

I LOVE DEEP

revees!ás esetleg nem tudsz rájönni melyik az az egy db fájl??azért kössz

adammm szted van más megoldásom????nincs kedvem onnan újra kezdeni h a 3 kristályt megint összeszedjem!!de ha van vmi jo ötleted akkkor szívesen veszem!!

svédcsepp
"Akinek videoproblémája van, az a codecpackjainak köszönheti szvsz(Ace, K-lite, Nimo, és egyéb hányadékok" hát nekem ezek a "nagyágyúk" igen kevés ideig voltak a gépemen,nem vált be...Én jópár éve gnordian codec packot használok és minden játék fut vele simán,nvidia driver ill.patch miatt volt már gondom játékkal,de codec miatt még nem és,ha most ezt a játékot sikerûlt úgy összehozniuk ,hogy codecbõl nem tûr el akármit,akkor feldughatják maguknak... egyébként ez nálam a problem

[/url][/img]
[/url][/img]

heliosz007
légyszi ne húzd má föl az agyam!! mit nem értesz?? a csajnak ki kéne nyitnia az a rohadt kaput aztán becsukódik és a csajt kinyírja az a hülye mágus te meg mehetsz tovább!!! hidd el !!

sharamboy18
amúgymeg már tegnap óta ezzel baszakszok...
és akkor miért írja az objects-be hogy:open the magic room whit the spider key?

I LOVE DEEP

sharamboy18
és ez mi?

I LOVE DEEP

console-ba sv_cheats 1 ,majd noclip
heliosz007
tölts be 1 elõzõ játékállást!! (az talán segít)

sharamboy18
remélem nem....ha igen lehet ellene tenni valamit?

I LOVE DEEP

na megcsináltam a defragot(csinálta vagy 8 óráig ) de semmi változás ugyan olyan minden,és az a poén h mikor végzett akkor kidobta az ablakot ahol az eredmények vannak és vmi olyasmi rész is volt h nem töredezettségmentesíthetö fájlok és akkor ott a dark messiah szépen ki volt irva meg mittom még én .Ugyanugy 10 percig töltött HANEM több
és hiába veszem lentebb a grafot akkorr is ugyan ez neki semmit nem javul(és megjegyzem h a jatek high ra rak mindent alapbol és ami* van az ugye az ajánlott és szinte mind highon volt).
Na akir tudna megoldást az lécci segitsen.Megörülök.
Iszonyat jó game és nem akarom ezzel abahagyni. Elöre is köszi mindenkitõl

u.i: (ja és köszi a hangra a megoldást jo lett)

sharamboy18
aazt írja hogy:open the magic room whit the spider key....de merre van aza magic room?

I LOVE DEEP

heliosz007
szerintem bug! a csajnak ki kéne nyitnia azt a nagy kaput ,és neked arra kéne menned!!!