Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahová beverted, onnan ki kell jönnöd az egyik sarkánál, és továbbmenni. Ha jól emlékszem, akkor ha a bevert faltól nézeb balra az elsõ sarkán jutsz ki. Nem nagyon lehet elnézni.
Ha nincs akkor egy ideig próbálkozom, aztán leszedem a clonedvd verziót ami ha nemmegy akkor szépen megõrülök😊
Az kéne.
Már meg van 2 de ezt az elsõt sehol nem találom. A pók szobornál az volt hogy a kriptában.Az elsõ tele zombival lávõ termet (ahova bevertem a falat) Tejesen átvizsgáltam de nem találtam.Hol van? PLEASE HELP
LÉGYSZI segítsetek.Elõre is köszi
Nagyon sokat vissza kell menni a pályán, ami a legfontosabb lefelé.. Le a lépcsõkön.. stb.. Ennél több magyarázatod elég nehéz adni, legalábbis nekem 😊
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Mûkszik.
A hiba nállam az volt, hogy nem abban a windowsban akartam fuattni amiben telepítve lett, ezért hiányoztak a bejegyzések a regbõl.
Az új fiókom: DevLupius
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na szal az elsõ sárga gyémánt a falon található fent, kötélrõl lehet elérni abban a teremben, ahol sok zombi jön, és egy kötelet elvágva ingáztathatunk ide-oda egy összekötözött karórakást.
A második innen lefelé van, ahol a dragonknight kard hever a földön, ott van a falon egy kar, amivel kinyithatunk egy ajtót, én ezt nem igazán vettem észre.
A harmadik abban a teremben lesz ahol ghoulok támadnak ránk, valahol lent a vízben. A láncokon lehet ugrabugrálni, hogy a leszakadt hídrész túloldalán lévõ ajtón majd kijuthassunk.
Remélem nem bactam el a makrót. Akinek videoproblémája van, az a codecpackjainak köszönheti szvsz(Ace, K-lite, Nimo, és egyéb hányadékok).
Nálam a legújabb directX 9.0c van fent (augusztusi fileok), valami más játék tette fel, de már nem tudom melyik(Scarface, Suffering2, vagy Prey, tudja a franc), és egyszer se fagytam vele.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Benn vagyok a kútba, pókokat megõltem, fel kellene mászni, de nem tudok, mert nincs min. Hogy kell onnan kijutni?
Az viszont teccik mikor leharcolod a katonát és sántit meg elkezd "futni" segitségért és kiabál<#eplus2>#eplus2>
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Windows Registry Editor Version 5.00
"User Token 2"=""
"User Token 3"=""
"User Token 2"=""
"User Token 3"=""
"AutoConfigVersion"=dword:00000001
"ScreenWidth"=dword:00000400
"ScreenHeight"=dword:00000300
"ScreenWindowed"=dword:00000000
"ScreenMonitorGamma"="2.270000"
"mat_forceaniso"=dword:00000001
"mat_picmip"=dword:00000001
"mat_trilinear"=dword:00000000
"mat_vsync"=dword:00000001
"mat_forcehardwaresync"=dword:00000001
"mat_parallaxmap"=dword:00000001
"mat_reducefillrate"=dword:00000000
"r_shadowrendertotexture"=dword:00000001
"r_rootlod"=dword:00000000
"r_waterforceexpensive"=dword:00000000
"r_waterforcereflectentities"=dword:00000000
"mat_antialias"=dword:00000000
"mat_specular"=dword:00000001
"mat_bumpmap"=dword:00000001
"mat_hdr_level"=dword:00000002
"VendorID"=dword:000010de
"DeviceID"=dword:000000f2
"DXLevel_V1"=dword:0000005f
"key"="1234567890123"
"Language"="english"
"Skin"=""
"Rate"="10000"
"UpTimeStart"=dword:450ee015
"UpTimeMostRecent"=dword:450ee0ba
"ReliabilitySignal"=dword:00000001
"UnknownFailureCount"=dword:00000002
"UpTimeFailureCounter"=dword:00000002
"UpTimeFailureTotal"=dword:000001a4
[merlinw.org]
De mondom ezt csak olvastam nekem nem volt ilyen bajom.
Viszont elakadtam ott, ahol cyclopsot kéne kinyírni. Mivel lehet azt megölni, mert nem akar sikerülni?
Nieleen
V.ki találkozot az 5. chapterben egy olyan buggal (szerintem az), hogy amikor felmászok a létrán (miután kinyírtam azt a sok goblint)mennék tovább mutatja, hogy köv. pálya. De nem tölt, mek tovább és beesek a nagy, fekete pálya mögötti semmibe. Segítsen már az kérem szépen akinek van v.mi ötlete.
A segítséget elõre köszönöm!
Egy apró kérdésem volna. Hogyan lehet a pókverembõl felmászni?
Mert itt nagyon elakadtam! Aki esetleg tudna segíteni, borúlnék elõtte!
Segítséget elõre is köszönöm!<#eljen>#eljen>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
a tulsó oldalon erõlködöm a nyitott ablakoknál, de semmi. Belül is megnéztem minden ajtót....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Tört serverre van bármi esély multihoz...?
Van egy emelõ daru szerû a mólon, a hajó bal fele esõ részén. Tartozik hozzá egy forgatható kar, amivel lehet forgatni. Egy fa lapot kell odafordítani a hajóhoz, és arra sprintel átugrani. Utána meg be a hajóba.
Én a tûznyillal agyonlövöldöztem, elég hamar meghalt. De nem baj, mert idéz helyette a nekró egy másikat - viszont addig sérülékeny és gyorsan agyon lehet csapni..