6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
neptum #4130 nekem is az van vezeték nélküli -
#4129 Aha ismerem, most ahogy a screenhost-od nez, abbol az iranybol furdulj el balra 90°-ot es total hatulrol gyorsfutasban ugorj a szemkozti reszre ami alacsonyabban van, mint ahonnan ugrassz! -
#4128 Nem meg, sajnos tovabb megy!
En vmilyen hardware "izé"-re gondolok.
Neked milyen billentyuzeted van?
Nekem vezetek nélkuli.... -
#4127 Az lesz az!
Telleg vettem fel egy ijat.
Most akkor azzal kell a lancra loni v. a teton ahol besut a nap oda kell loni?
Megprobalom mindkettot
KOSZI -
Driver99 #4126 neptun ezt kinek írtad? :-o -
neptum #4125 meg tutad csinálni hogy nem mennyen folyamatosan előre mert nekem nem sikerült? :( -
Driver99 #4124 ez az ugrós rész -
Driver99 #4123 Valaki plz help! elakattam a 3. chapterbe az ugrálós részné..nem tok átugrani :(help plz -
Daniel920123 #4122 Hali! Elakadtam. Ott tartok, hogy már megszereztem, és el is veszítettem a koponyát,(az életemmel együtt)és miután feléledtem, és visszaszereztem a cuccaimat,nem tom mit kell csinálni. Vki tudna segíteni? -
#4121 juteszembe, nem akartam kipróbálni, de a köteles íjat el lehet dobni?? Csakmert így van 1-2 rész ahol elég macerás lenne átjutni nélküle. Vagy mindíg van a közelben egy? (ha jól emlékszem, összesen két darabot vettem fel) -
csuripi #4120 Vedd fel az ork hulla mellől az íjjat-soxor fogg kelleni-nyíláson át ahol besüt a nap,ahol a láncot működtetted, fába bele lő,kötél le,kimászik.Bár lehet,hogy ez nem az a rész de szerintem igen. -
#4119 hopp elbaxtam, tessek:
-
#4118 Most itt az 5. Chapterben akadtam el. Jottek pókok kinyirtam oket, majd egy szuk folyoson haladtam elore (mas ut nincs, csak volt egy helyseg, ahol a falban egy lancot meghuztam) es eljutottam egy olyan kis lyukba, ahonnan nincs tovabb ut.
HELP. koszi
[URL=http://web.netipar.hu/agyhalott/dark_messiah.jpg][/URL] -
csuripi #4117 Ha még nincs meg olvasd el a 4008-at -
#4116 Mikor jönnek már az első modok? Jó lenne ha valaki összedobna valamit. Bár lehet majd én is beleásom magam a témába csak mostanság nincs sok időm :P
Addig is: DM rúlz! -
#4115 szoval akkor nem is itt fent kell szuttyognom, hanem le kell mennem innen a letran amin feljottem és ott balra kell megkeresnem amit irtal?
Koszi majd holnap megprobalom, mert mar keso van! :) -
#4114 Ahogy a screenshot van abbol a szogbol: Lemaszol a letran es balra van egy pallo amit le kell engedni, azaz ra van zarva egy fadarabbal. -
foldi6 #4113 Amikor megszerzem a 6. fejezetbe a 2. követ, h tudok visszajutni abból a nagy csarnokból a pokhoz, amibe bele kell rakni? -
#4112 nem olyan sok, sztem igy is neha tobb kellene, mert a HARD-dal jatszok!
Milyen csaj segedjet? ellenem csak a varazslo es 3 lovag jon! nincs senki mas! csak olyat olok meg aki ramatamad!
Te arra gondolosz, hogy a varazslonak kellene kinyitnia a csapoajtot?
vagy merre kell menni? -
#4111 Hát itt vmi nincs rendben túl sok a skilled is meg a varázslatod is (mentés vagy trainer?? :)
A csaj segédjét meg nem is kellett volna kinyirni :D -
#4110 hoppá! akkor ez megint egy bug?
en mar mindenkit kinyirtam... (magust is)
csajjal meg a kozelben sem talalkoztam!
??? -
#4109 Az ajtót egyenlőre hagyd....törődj az ellenekkel ha minden kinyírtad azután a mágus :D kinyítja majd az ajtót ja és védegesd a nőt nehogy kinyírják -
#4108 megoldva, bug volt; egy restart segitett!
most ennek a hajonak eljutottam az orrahoz és itt elakadtam, mert van egy csapoajto elottem, de nem nyilik, mar vissza is mentem, de semmi!
HELP.
-
#4107 "...alul meg van egy ledeszkázott resz, mit sehogy nem lehet attorni!"
Megtalaltam, de nem lehet semmivel sem attorni! -
Gazsi19882 #4106 köszi szépen a mentést,innen le tudom szedni
-
Gazsi19882 #4105 nem tudjátok részletesen elmondani haveromnak hol a 4 kő?
-
#4104 Feltettem a sajat FTP-mre.
Probald meg innen letolteni, mert nem hasznalok MSN-t. -
AtkariZsolt #4103 Enyhén jobra tőled van 1 furán bedeszkázótt fal. Azt verd szét. -
AtkariZsolt #4102 Sziasztok! megint hozátok fordulok, ugyanis elakadtam. Nemtalálog 1 gővet. 3-megvan de 1 hiányzik. Hol lehet?????
-
Gazsi19882 #4101 Agy Halott,lécci vegyél fel,mert kellene a mentés
-
#4100 Most van egy hajo, az oldalan sikerult bejutnom a belsejebe és van fent 1 ajto ami nem nyilik, alul meg van egy ledeszkázott resz, mit sehogy nem lehet attorni!
Help! koszi.
-
Gazsi19882 #4099 lécci vegyél fel msn-re
msn: [email protected]
-
#4098 nalam muxik! -
Gazsi19882 #4097 Nem engedi letölteni,azt írja ki hogy a lap nem jeleníthető meg
-
#4096 http://www.sendmefile.com/00481091
Ide feltoltottem a menteseket! -
Gazsi19882 #4095 Vki!!!
A chapter 1-nél a város végén mit kell csinálni,amikor bementem a csaj után a két kapu közé?????
-
#4094 Menj vissza ahol találtad a kötél-íjat, a falban ott a lánc húzd +. -
#4093 koszi meg is probalom furdes utan! :)
A masik problémara meg jo lenne vmi megoldas! -
#4092 tudom, mondom, hogy nalam is ez van!
de ez nem attol fugg, hogy milyen a geped, mert az enyemen 45-50 FPS-sel fut (akadasmentesen) és megsem all meg a fickó ha elengedem a "W" gombot.
Fogalmam sincs mi a baja!
Vki? -
neptum #4091 huzd meg a kart ami van a celáknál elkezdik verni az egyik rabot nyuld le a követ és onatol adja magát (fus ara amere be mentél és ott fohsz tartani ahol én )