Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Mert ha lehetséges feldobhatná vhova a nyelvi fájlokat!
Next PC upgrade: 2022
PSN ID.: Beegabor
(Azon a pályán van ahol a kardot lehet megcsinálni magunknak.)
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
felba... a sztímre, aztán setovább.
felba... a sztímre, aztán setovább.
Ez egyébként a ott van valahol ahol megláttam egy hatalmas kastélyt de még a túloldalon vaok!
A 4 gigásba nincs benne a multi meg pár dolog
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
menj csak tovább
másodszor vesztek mentést. Van erre megoldás? Vagy a save-rendszerre,
ami 2quick+1auto+1quest...Ennyi?
amúgy ha megölöd nincsen semmi...utána meg kell ölni majd akkor még1szer...(akkor amikor ki kell nyirni kao piu-t azta szörnyet és utána mikor lemész a necropolisba)
amúgy én is végig nyomtam...nagy játék...
multiplayert szerintetek lehet majd nyomni "más" szervereken?😄
I LOVE DEEP
Uj kérdésem lenne. Miért kell a koponyánál menteni hogy lássam mindkét végigjátszást. Nincs semmi választás ott nem?
Az bug ha a koponya után mikor ébredek nem tudom megnyitni az invetorít nincs ott a gyorsmenü cak a kard a kezembe?
Az egyik (sárga) falon, elég magasan van. Innen tovább tudsz menni második felé. Második (lila vagy rózsaszín) egy szarkofágban van. Mögötte a falon keresztül irány a harmadik. Ez (fehér vagy valami világos) egy leszakadt hídszerûség alján, a vízparton.
A színek nem biztos, hogy pont így voltak.
A VIII a legjobb😄
Kérlek segítsetek 1 kicsit!
Megszereztem az elsõ kristályt betettem megnyílt a kripta. Ott felvettem a követ visszavittem megjelent egy arc és ennyi. Nemtudom hova tovább.
Új ajtó nem nyílt. 2 kristály lenne a kriptába?
Hol vannak helyileg? Az egyiket valami láncon ugrálva tuttam megszerezni ahol le kellett vágni elõtet valami fadarabot.
Elõre is köszi már nagyon sokat kerestem!
(Leana nem meghallt egyébként?)
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
nekem most mázlim volt!!
VIsszatöltöttem a pálya elejét, és voala!Egybõl bepasszintottam a kristályt!!
max rápróbálok valami régebbi mentésre..hátha
nem,és nem kínálja fel hogy beltegyem a kristály..lehet nálam van itt valami bug :-((((
már elolvastam a kis táblát a szobor elõtt.tegyem be a pók fejébe...de
NEM TUDOM!!
argh..
járt valaki már így??
Ebben idáig nem..hiába bctatod a mousescrollgombot,azzal sem jön elõ?
Hogyan kell démonformába átváltani?
DEEEE!!
Nekem qrvára nem ad lehetõséget hogy a nálam lévõ..#&@ kristályt beletegyem!!!!!
Vagy hová kell az tenni??TIszta ideg vagyok már..gondolom ha belerakom akkor nyílna meg valamelyik ott lévõ ajtó..
de nem tudom belerakni...pedig ez az annyit emlegetett altar vagy nem??