6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#4170 felnézel, kötelet kilövöd, felmászol,alattad összemegy a fal,ha befejezte lejöhetsz a kötélről -
#4169 geggencs - sikerult tovabb jutnod?
en tovabb mentem, és eljutottam oda, amikor atmegyek egy folyoso-szerűségen és a ket oldalfal elkezd osszepréselni.
Ott mit kell csinalni?
HELP
Hardstyl3r - képeket ugy csinalsz, hogy a jatekban megnyomod a PrintScreen gombot, majd a képet ekkor vágolapra rakja. neked csak be kell illeszteni a Paint-ba. -
albertattila #4168 ott el kell menned jobbra és 3 kristályt össze kell szedned és akkor kinilik de a jobb ajtó sem nyílik ki akkor az azért mert nincs meg az 1. kristály nincs meg menny kicsit visszább ott lesz balra asszem -
krayziebone #4167 Cső
megint sikerült kicsit elakadnom,segítsen légyszi valaki!
ott tartok h ilyen zombik jöttek ellenem,kinyírom őket és feljutok egy emeletre és ott egy ilyen nagy kőpók van..beszél hozzám vamit a csaj és nem nyílik ki a két ajtó amin szintén egy pók van rajzolva.
mitévő legyek?thx
-
Hardstyl3r #4166 hogy csináltok képet a játékból vagy esetleg videót!?? Fraps-el?? -
rcsaby #4165 Elakadtam az ötödik pályán.Egyből az elején a csajt kéne elkisérni.Gondolom Úgy hogy ne vegyenek észre.Az első kettőnél még el tudok menni.Aztán hogyan tovább.Mert ha elkezdek harcolni a csajt mindig kinyirják. -
#4164 Ez hihetetlen, igazad van!
en kapkodtam...nalam sem jo a vezetekessel sem.
ÁÁÁÁÁÁÁ grrr -
#4163 geggencs és én szeretnénk, ha vki segitene.
Koszi
-
#4162 Mindenfelekeppen kell a kulcs, de hogy azt hol talalod... az mar jo kerdes... -
foldi6 #4161 Sziasztok a Maiden's Eye követ hol találom meg? azt irja, h a kriptában van a falban de sehol sem találom :( -
#4160 nem neked mondtam ,ha megfigyeled -
Daniel920123 #4159 Ott ahol az orkok a hullákat 1 kupacba dobálták. Felébredek mellette, és lecsapom az összes orkot, visszaszerzem a táskám, de az ajtó, amelyiken tovább tudnék menni lezárják. Vki segítsen!? -
Daniel920123 #4158 Hali! Elakadtam. Ott tartok, hogy már megszereztem, és el is veszítettem a koponyát,(az életemmel együtt)és miután feléledtem, és visszaszereztem a cuccaimat,nem tom mit kell csinálni. Vki tudna segíteni? -
#4157 most akkor én mit tegyek????? -
neptum #4156 vagyél visszáb pár dolgoból és müködni fög nekem ugy ment szagatás nélkül -
neptum #4155 nekem a vezetékesel sem müxik a játék :( -
geggencs #4154 Agy Halott én is ott tartok ahol te de én se tudom mit kell csinálni. -
#4153 AKKOR MOST MIT CSINÁLJAK????
Meddig menjek vissza?
Vagy most mit tegyek? -
Maksi #4152 Van valakinek ötlete arra, hogyan tudnám orvosolni azt a problémát, hogy a játék néha iszonytosan laggol, beszaggat? X800XT kártya 3,2 GHz P4, és 1GB RAM-mal fut a gép. -
#4151 Abban a helysegen ahol van ez a "zárt ajtó", ahhoz korabban fel kellett venned egy kulcsot, amit sztem elhagytal... -
#4150 Itt tudna vki segiteni? légy szíves!
-
#4149 HELP!
Elakadtam a Chapter 4-ben. Egy hajón vaok mentem és henteltem de elakadtam egy teremben a hajón van egy kar amit ha meghúzok kinyilnak a goblinok ajtajai meg van egy zárt ajtó is. és csak visszafele tok menni. ha kimeek a hajóból lenyilaznak.
HELP!!!!!!!!!!
Merre menjek??????? -
geggencs #4148 Van egy lift de nem tudom lehívni mert hiányzik a kar.Mit csináljak?közben a sárkány öli a csajszit a teremben. -
geggencs #4147 nem csíttel nyomom
-
geggencs #4146 Sztem nem egyről beszélünk
-
#4145 Te amúgy ugye csíttel nyomod? -
neptum #4144 nem voltam bene biztos -
#4143 Nem lehet, hanem biztos hogy így kell! Rá kel ereszteni a rácsot! -
neptum #4142 akor aszem be kell futnod egy kapun oda rpül és amikror be néz rá csukni de nem biztos -
geggencs #4141 The temple of the spiders.Ennyit udok. -
neptum #4140 hányadik Chapter ? -
geggencs #4139 Sziasztok a nagy repülő sárkányt mivel lehet kinyírni a csarnokban?lécci lécci segítsetek.köszi. -
#4138 Itt elakadtam, egy noi hang beszel és ugyanazt hajtogatja...
HELP. koszi
-
#4137 meglestem es azzal muxik, de nem tom hasznalni a vezetek miatt, tul rovid, ugyhogy maradok a v.nelkulinel, bar idegesito, hogy nem all meg a csavo!
Talan vki tudja ra a megoldast!? -
#4136 Driver99 - szted a #4129 hsz-t kinek irtam? vissza is kene olvasni!
ott leirtam pontosan mit kell csinalnod! -
#4135 HELP!
Elakadtam a Chapter 4-ben. Egy hajón vaok mentem és henteltem de elakadtam egy teremben a hajón van egy kar amit ha meghúzok kinyilnak a goblinok ajtajai meg van egy zárt ajtó is. és csak visszafele tok menni. ha kimeek a hajóból lenyilaznak.
HELP!!!!!!!!!!
Merre menjek??????? -
krayziebone #4134 Cső
megint sikerült kicsit elakadnom,segítsen légyszi valaki!
ott tartok h ilyen zombik jöttek ellenem,kinyírom őket és feljutok egy emeletre és ott egy ilyen nagy kőpók van..beszél hozzám vamit a csaj és nem nyílik ki a két ajtó amin szintén egy pók van rajzolva.
mitévő legyek?thx
-
Driver99 #4133 valaki help!! #4123-4 plz:S -
neptum #4132 ok nézd meg lehet adig énis meg nézem -
#4131 akkor ez jelentosen leszukiti a hiba lehetoseget
varj atrakom a regi vezetekeset es kiprobalom azzal...
ha mukodik akkor a vezeteknelkuli a baja, de, hogy miert azt mar nem tom...
esetleg vki tudja, hogy miert van ez?