Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon köszönöm elõre is!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Én leszedtem feltettem hozzá az demo exe-t és 1 bug nélkül tökéletes a játék.
Lehet hülyeség de azt hallottam, hogy a high textúra vagy mi miatt sokszor kilép meg bugos a játék.
Nemigazán értettem miköze hozzá de levettem és hiba még nem volt.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Konzolparancsok-paraméterek közt is hiába kerestem, a restart pedig nem megoldás.
El nem tudom mondani mennyire dühös vagyok emiatt!
demo exéjével simán megy, dvd nélkül is...
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
[email protected]
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
Kéne egy kis segítség. játszanék ezzel a game-mel, de akad mint a nyavaja. Nem tudok rájönni mi lehet a gond. VGA / Audio driver a legfrissebb. próbáltam visszavenni mindent, de ez sem segített.
Ja és annál a résznél (aszem chapter 3)mielött elmész a nekromantához és elopod a kirstályt na az elött ugyi van egy kovácsmühely ahol lehet karod csinalni mekkore egy nagy gecc😄
Na és akkor mondom tovább,találtam vmi tüzes izét tudjátok azt a kovács résznél kellett beleönteni a formába és ien kis vasrúd volt,na ez meg tüz féle vagy vmi.Na és ezt hol lehet majd megcsinálni???mert visza nem akartam menni most meg má nem is tudnák oda. Elöre is Köszi<#worship>#worship>
Hello World!
GOOBY, pls
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
(de annak se kéne lennie)
Nekem 3200 amd 512Mb ram 6600 vido és 1 akadás nélkül hibátlanul megy pedig a te géped jobb.
Lehet, hogy csak driver hiba...
a konfigom az aláírásomban olvasható!
Tudom hogy az 512mb ram kicsit gyér😄
Deh hétfön jön meg a +512mb ram😄
Forca Barca
Most hirtelen annyit erõsödött a fegyverzetem, hogy eddig szenvedtem az orcokkal motmeg körbeállnak és egy ütés vagy 4-et leterít. Nagyon dúrva....
Szaladj elõlük mindenképpen ne kezd el õket egy az egybe gyilkolni
Szintén pókos rész, nekem az a nyûgöm hogy az utolsó kistályt hogy szerezzem meg. Az egyik helyen hagytam egy kriptát, ami le volt lakatolva. Abban kéne lenni, de javítsatok ki ha tévedek. Ahhoz hol találok kulcsot????? Elõre is kösz.
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Mert nálam is van néha. Elkezdi a távoldól és a végén már mindent ellep a köd. Ez milyen problema lehet?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Számomra eddig tartott a játék<#rinya>#rinya>.....fehérségben nem nagyon lehet úszni<#confused>#confused>. Pedig nincs fent semi ace, k-lite codec csak xvid meg divx de nár mindenhogyan próbáltam codekkel és codek nélkül is.
Minden driver a legújabb....
de azért én is végigtolom, ha meglesz<#taps>#taps>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"