Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dienesoft
Sziasztok! Valaki meg tudna engem dobni egy mentéssel, miután megöltem Pao-Kai sárkányt?Repültek a régi winyórol az adatok és elfelejtettem lementeni szal jo lenne ha valaki feltöltené valahova!

Nagyon köszönöm elõre is!

Elakadtam a 4. vagy 5. chapterben amikor a Pao Kai nevezetu sarnkanyt kene kinyiffantanom, tundatok segiteni, hogy kell? A kard nem segit 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

minimize
a Rope Bow-val.

No one can stop Death!

hogy lehet úgy ijjazni hogy kötelet löjjön fel?????
Ti milyen verzióval jáccotok?
Én leszedtem feltettem hozzá az demo exe-t és 1 bug nélkül tökéletes a játék.
Lehet hülyeség de azt hallottam, hogy a high textúra vagy mi miatt sokszor kilép meg bugos a játék.
Nemigazán értettem miköze hozzá de levettem és hiba még nem volt.
ez mindenkinek van? ez a hátizsák probléma?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Tudtommal nincs, engem is halálra idegesít: elõzõ pálya mentésem nincs, a hátizsák meg teli volt ezért eldumpol rendesen. Eddig annyi volt a maximum amire képes voltam, hogy fogok egy követ, eldobom és gyorsan felveszem a hátizsákot. Ez azonban csak félmegoldás: bár a skilljeim megmaradnak, a tágyaim mind elvesznek.
Konzolparancsok-paraméterek közt is hiába kerestem, a restart pedig nem megoldás.
El nem tudom mondani mennyire dühös vagyok emiatt!
quack
?
demo exéjével simán megy, dvd nélkül is...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

grebber
Ennyire hiper lenna a game védelme hogy rendes törés nincs hozzá ?

Next PC upgrade: 2022

Tepet
chapter 7be mikor cuccomat visszaszerzem és erre kilép arra van vmi megoldás? 😊

vegyél msn re
[email protected]

lenditsük már be a topciot😄 a top10 be<#nevetes1>

SiteDisagner
hello! Valaki feltenné vmerre a cracket (demo.exe), mert hiába kerestem, csak hibás, vagy megszûnt linkeket találtam. Ha mégsem akkor kérlek linkeljétek be, bár a feltöltés is segítene. Elõre is köszönöm!

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Na most toltam végig a gammát, kellemes kis játék, el lehet vele szórakozni. Nekem bejött. Ne feledjétek aki azt írja hogy szarabb mint az oblivion az nembiztos hogy jól mondja, mert morrowind nem 1 rész volt már, van talapsztalat. Itt viszont még csak 1. próbálkozás és nem rossz, lesz ez még jobb is.

[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]

Hi!

Kéne egy kis segítség. játszanék ezzel a game-mel, de akad mint a nyavaja. Nem tudok rájönni mi lehet a gond. VGA / Audio driver a legfrissebb. próbáltam visszavenni mindent, de ez sem segített.

GoKu x
remélem jol mondom, de sztem ugy kell h a hlla melett a sarokba van egy ijj és azt kell fellõni a plafonon lévõ lukon ugy h eltalálja a pallot és akkor a kötélen felmászol. (asszem)

na valaki help a chapter 5 elején hogy kell kijutni abból a verembõl amibe bele kell ugrani a zárt ajtó elött??
GoKu x
megöltem ezt a kao piut vagy mit, és ha jol értelmezem vmi liftetkéne hivni? asszem meg vav a lift, de a kar amivel emghuznám az nincs benne a helyén! vagy nem is arra kell meni? pls help!

Késõbb is lesz kovácsmûhely. Egyébként jó kis kard lesz belõle.

olvasgattam h sokan irtátok h bugos sztem egyáltalán semmi bug nincs benne pedig nem rusholom végiga gamet,én nekem még szintén nem volt mentési hibám mindig quicksavelek ennyi.

Ja és annál a résznél (aszem chapter 3)mielött elmész a nekromantához és elopod a kirstályt na az elött ugyi van egy kovácsmühely ahol lehet karod csinalni mekkore egy nagy gecc😄
Na és akkor mondom tovább,találtam vmi tüzes izét tudjátok azt a kovács résznél kellett beleönteni a formába és ien kis vasrúd volt,na ez meg tüz féle vagy vmi.Na és ezt hol lehet majd megcsinálni???mert visza nem akartam menni most meg má nem is tudnák oda. Elöre is Köszi<#worship>

nah má megvan,és most ott tartok,hogy azta hülye ork vezért kell megölnöm...csak aztnem értem,hogy miér lesz az életem alapból 20? elkezdõdik,és varázsolni akartam,erre nekem ugrott mind! de azóta rájöttem hogy nem szabad varázsolni...😊 de attól még elég nehéz lesz megölnöm😞

létezik ilyen kártya hogy ati 9100????..nem is tudtam
Casper007
Tudom, hogy ez a probléma meg van válaszolva a FAQ-ban, de nekem egy RADEON 9100 videókártyám van, és elméletileg ezzel futnia kéne a gammának. Még nem próbáltam ki, de az Oblivion esetében csalódtam a karimban, így itt megkérdezem, hogy biztosan fut a játék ezzel a kártyával?

Hello World!

köszi szép már tul vagyok rajt, de mire rájöttem, hogy miért támadnak a többiek..mindig fagyasztással kezdtem😊...de aztán meglett
PhantomAss
ott aszongya hogy küzdjetek férfi módjára csak fegyverrel...semmi mágia ! ha varázsolsz, a többi 4 is nekedugrik..

GOOBY, pls

mikisanzi
Lehetséges magyarosítani az eredeti collector's edition-t? köszi a választ

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

koschwarz
<#puszi><#law><#taps><#worship>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

GoKu x
geforce kártyával rendelkezök melyik drivert használják hozzá, aemelyik a legjobb?

Tepet
optionsbe shadder detailt meg gfx akármit vedd fel high-ra, nekem az megjavitotta

Nem ismerem annyira az ati kártyákat de az az 1 hibapontja van.
(de annak se kéne lennie)
Nekem 3200 amd 512Mb ram 6600 vido és 1 akadás nélkül hibátlanul megy pedig a te géped jobb.
Lehet, hogy csak driver hiba...
valaki help elakadtam a chapter 5-ben még az elején mikor fel kell nyitni egy kaput leugrok a járatba kiírtok mindent de nem tok visszajönni!!!!pls help nagyon kéne!!
nekem nagyon hasonló és majdnem max-on fut!!
GoKu x
üdv! a konfigom: PIV3Ghz, 2x512 kingston, 6600gt(club 3d). akinek naon hasonló a konfigja az legyen oylan kedves és mondja már meg h milyen beállitásokkal játszik.

kösziszépen megpróbálom
buldozer99
hi!nem tudjátok méirt szaggathat még 800*600-ban lowon is?
a konfigom az aláírásomban olvasható!
Tudom hogy az 512mb ram kicsit gyér😄
Deh hétfön jön meg a +512mb ram😄

Forca Barca

Köszi mindenkinek a segítséget magamtõl rájöttem😄
Most hirtelen annyit erõsödött a fegyverzetem, hogy eddig szenvedtem az orcokkal motmeg körbeállnak és egy ütés vagy 4-et leterít. Nagyon dúrva....
Én szaladtam mindig a terem egyik végébõl a másikba ott megvártam ütöttem egyet az elsõnek mindig aztán szép lassan elfogytak.
Szaladj elõlük mindenképpen ne kezd el õket egy az egybe gyilkolni
srácok, ott tartok hogy a rózsaszin kristályt behelyezen, ekkor jön az orc fõnök 4 haverjával, és kapásból ugy indit hogy az életem negyede marad..20x vágtam neki, mindig legyaknak..hogy csináltátok meg?
Sziasztok!

Szintén pókos rész, nekem az a nyûgöm hogy az utolsó kistályt hogy szerezzem meg. Az egyik helyen hagytam egy kriptát, ami le volt lakatolva. Abban kéne lenni, de javítsatok ki ha tévedek. Ahhoz hol találok kulcsot????? Elõre is kösz.
Valaki végigtolta már? Hány chapter van én most vagyok a 8-asba. Megyek a nekromanta bázisba.

[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]

serito
Bocsi ezt nem ide akaram!!!!!!!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Ez azt jelenti, hogy úgy fut a game mitha mindent ellepett volna aköd???
Mert nálam is van néha. Elkezdi a távoldól és a végén már mindent ellep a köd. Ez milyen problema lehet?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Te vágod az Obliviont, ugye? Mintha láttam volna a neved az Oblivion fórumban. Az Oblivionban még kezdõ vagyok (most kezdtem a játékot), de már ráfüggtem! A DM-nál minnél többet játszottam, annál kevésbé kötött le, ráuntam egyszóval. Viszont az Oblivionnal minnél többet játszok annál jobban tetszik<#eljen>
macesz

Számomra eddig tartott a játék<#rinya>.....fehérségben nem nagyon lehet úszni<#confused>. Pedig nincs fent semi ace, k-lite codec csak xvid meg divx de nár mindenhogyan próbáltam codekkel és codek nélkül is.
Minden driver a legújabb....

Légyszives valaki segítsen már😞
koschwarz
igazság szerint a demoból én is azt szûrtem le, hogy ez egy halflife2 lesz, csak fantasy környezetben: nem csak a source miatt, de persze az is meghatározza a játékmenetet, ami ugyanaz: egy csõben kell végigakciózni magunkat, néhol logikai feladatokkal.

de azért én is végigtolom, ha meglesz<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ennek van magyar verziója???? Valaki rakja fel a fájlokat plz, akinek megvan !!!!!

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

megy akár gf2-vel is (jól), csak semmit nem fogsz látni abból, amit a készítõk meg szerettek volna mutatni.

Seth
kijelentés volt

PSN ID.: Beegabor

raven87
Sztem nem, de ki kell próbálni hátha.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx