Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hornbali
Már megvan.

Nem tom de szerintem az a kristály gyûjtögetõs rész nem volt olyan nagyon nehéz. Nekem egybõl sikerült.<#wink>

Ha ujrateszem a windost az megoldja ezt a pepita grafikai gubancot?
hornbali
Valaki privátba elmondja mi a 2 befejezés?

nekem is ez volt! fent ugye ahol meghúztad a kart,felkell venni a dragongettó kardot! de! dde akkor sem megy... mindent jocsináltál gondolom teis ,egyértelmû lineáris volt az út... akkor nincs más hátra csak a noklip
Tepet
srácok, chapter 6ban amikor van aza sír szerüség vagy szarkofág vagy mi amit kinyitok és elvileg abban van egy lyuk amin tovább lehet jutni, ott kell még vmit csinálni? mert beugrok de nem hajlandó átesni rajta

Nem tom így hova kell menni.Na Leanával feljövök a liften õ vezet engem de megáll a vaskapunál és mondja hogy menjek.Valaki mondja már el részletesen, hogy merre menjek.Mert van 1 lift egy nagyteremnél amin ha felmegyíek jobbra van valami tükörszerûség de azon nem tok teleportálni mint az elején.Légyszi segítsetek mert már megõrülök.Már az uninstall határán állok.
Én aááklítgattam akkor a víz nekem jó lett. Holnap jön a haver ujrarakjuk a windost lecsupaszítjuk az egészet, és így nem lesz fenn codec, remélem jó lesz.
A Végén hogyan kell kinyírni a sárkányt amit Arantir megidéz??

Nem tom így hova kell menni.Na Leanával feljövök a liften õ vezet engem de megáll a vaskapunál és mondja hogy menjek.Valaki mondja már el részletesen, hogy merre menjek.Mert van 1 lift egy nagyteremnél amin ha felmegyíek jobbra van valami tükörszerûség de azon nem tok teleportálni mint az elején.Légyszi segítsetek mert már megõrülök.Már az uninstall határán állok.
svédcsepp
Nem.sört mióta drivert cserélgettem/probálgattam a pepita erõsebb lett és,ha lemegyek a viz alá full fehér lesz a képernyõ<#hehe><#szomoru1>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Menj fel a liften ahol lejöttél,elfordulsz jobbra és nyitva lesz a kapu.

Megöltem az óriáspókot és utánna Leana-val felmegyünk a liften, majd elérkezünk egy nagy vaskapuhoz kinyitom de Leanna nem jön utánam hanem mond valamit.Merre menjek?Vagyis inkább mit csináljak?ez a chapter8-ban van

Valaki segítsen mert már mindent bejártam.
jah... de amúgy mennyit foglal?😄

Magiszter
azt nem akartam beírni. amúgy ez a demó gépigénye. És azrét 3 giga háttér mert 3 gigás volt a demó 😛

hi! Létezik magyarítás a gamehez?Elöre is thanx

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Megöltem az óriáspókot és utánna Leana-val felmegyünk a liften, majd elérkezünk egy nagy vaskapuhoz kinyitom de Leanna nem jön utánam hanem mond valamit.Merre menjek?Vagyis inkább mit csináljak?ez a chapter8-ban van
Neked sikerült megoldani hogy jó legyen? Mert nekem is ugyan ilyen csak a négyzetek sárgák.
mit jelent az hogy "3 GB háttér?

Magiszter
Góglizz rá! :-P

Rendszerkövetelmény:
# AMD Athlon™, Pentium® 2.2 GHz (3 GHz ajánlott)
# 512 MB RAM (1 GB ajánlott)
# NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families / ATI® Radeon™ 9/X families
# 3 GB háttér

genRob
Mielõtt elveszed a Black Skul-t.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

mennyi a gépigénye?

Magiszter
Köszönöm. Akkor már csak az az egy kérdés maradt megválaszolatlanul, hogy vaj, milyen minõségében megy a gépemen. De ezt csak akkor tudom meg miután kipróbáltam.

Mégegyszer köszönöm a választ.

Lek tol!

Seth
hol mentsek,hogy mind2 befejezést meg tudjam csinálni?

PSN ID.: Beegabor

Ezt a kardott ott szerezted ahol a 4 kristályból a 2 lehet megszerezni?(a kriptában)
amúgy ennek mennyi is a gépigénye?XDXD

Mr Bishop
[/img]

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

genRob
Na meglett végül. Nem is kell megölni asárkányt. :-)
Mind 2 befejezést megnéztem. Nagyon frankó volt a játék. Végig viszem most tolvajjal is. :-)

NeoMaN
Sztem cserélj drivert, próbálj régebbieket-újabbakat.

NeoMaN
Fagy, villám, gyógyítás, területre ható tûzlabda. Inferno meg egyenlõ a lángszóróval.

NeoMaN
Én kizárólag mágiára gyúrok. Sztem simán megéri.

NeoMaN
1-es!
leülhetsz!

svédcsepp
Lehet ,hogy gyenge hozzá a kártyám? (5900XT)
De egyébként nem akarok külön válaszolni ezért itt megteszem azt is..szal nekem volt fent sok trendi codec ,de nem vált be .mondom gnordian codec packot használok jó ideje...

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Vége felé pontosabban😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

A Templom elõtt vagy a végén?

Szerintem nem mivel nincs sok olyan tárgy ami összefüggésben van a mágiával és ha arra mész rá nem tudod a többi fontos kelléket használni és nagyon sok a közelharc.

genRob
Szvsz a warrior a legegyszerûbb. A mágus sztem az általad leírtak miatt nem olyan jó, bár igaz, h nagy dmg-et oszt. Azt hiszem a warrival a legegyszerûbb hentelni.

genRob
Jaja én is megtaláltam de nem engedi a démonom, használjam :-(

genRob
Ha már úgy is végig nyomtad segíts pls. Nem tudom megölni a csontváz sárkányt. Hogy kell? ELõre is köszi!

Tényleg megszerezte valaki a DragonSword-ot?Én igen de nem engedte használni.3-as erõ kell használatához meg is volt és amikor használni szerettem volna ugye már nem piros volt a kerete hanem fehér viszont amikor ráböktem pirossá változott és egy párbeszéd alakult ki a Baby-vel és nem engedte.Húú de kipróbáltam volna pedig😞

Yossarian
szóval megint megkérdem, érdemes a mágiát fejleszteni, vagy inkább a harcos a jobb választás?

Nieleen

Izgalmas játék viszont egysíku kicsit.Remek hangulat remek grafika profi hangok.Komoly Story rész viszont kevés RPG elemek.Harcrendszer is jól meg van oldva.Karaktered tudod fejleszteni bár szerintem csak a felszerelésre hat ki ez a dolog tehát,hogy tudd használni ezt a pajzsot azt a kardot stb...AI remek.Ami még fontos,hogy szépen végigjátszható.A Lighting-shield bénítás kihatása ellenfelekre sok segítség szerintem a játékban.A küklopszok kivégzését élveztem a legjobban😊
Bug-ként jelentkezett nálam,hogy néha eltüntek tárgyak a back-packomból de ezt kiküszöböltem úgy,hogy visszatöltöttem a játékmentésem és utána nem volt gond.Sokszor kell menteni.Rövid játék viszont nagyon igényes munka!!!!

talán holnap meglesz!!! vagy talán holnapután!! tök zsír!😄😄😄

És ezzel lehet valamit csinálni, hogy a sakktábla effektus eltûnjön?
czky
Én K-lite Codec Pack 1.16-os változatát használom. Videokártyához a Foreceware 92.91-es drivert. Alaplaphoz az nforce 6.86-ost.
Nálam nem volt semmilyen bug és nem fagyott ki egyszer sem. A DETONATiON verzióval jáccottam...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Souldrinker + Electrified Shield ROXXX!😄

NeoMaN
baltával

NeoMaN
Ilyen hiba általában moddolt pipefeloldott kártyáknál volt, igaz ott kissebb sakktáblával.

melyik codecet viseli el a játék? vagy hogy kell töröln ia codeceket?
NeoMaN
osonj a fglyokhoz és engedd ki õket, majd bújj el picit
Az õrök meg a varázsló utánuk rohannak, akkor szaladhatsz a kristályért és iszkiri.
😄