6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
RMarvin #6533 A liftet a szirtes rész majdnem legelején találod meg (azaz vissza kell menned oda). Abban a barlangban van, ahol a kötelekre felakasztott faltörő farönk volt. -
#6532 Szevasztok, elakadtam és a segítségetekre számítok : az 5. fejezetnél, amikor a kovácsmühely mellett bekapcsolom a liftet, utána meg is kéne azt találni, de nem megy. valaki egy screenshotot vagy bármi útbaigazításd tudna adni ? köszi előre is -
Attees #6531 Keresd meg ezt [HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Source\mm]
a kulcsot a regisztriben, és torold ki. Ezután el fog indulni a game. És arra figyelj, hogy az élsimitást ne kapcsold be ujra.
Sok sikert -
marcuc #6530 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ha el akarom inditani a játékot azt irja ki h vmi read művelet a memóriaterületen nem végezhető el. korábban ment de aztán állogattan a lapozófáljon és nem megy. mi a teendő?
-
#6529 Biztos hang vagy divx hiba... AC 97 az nem jó driver, helyette tedd fel a divx-et. és azonbelül csak a drivert. -
Petza #6528 Üdv!
Nekem egy jó nagy gondom lenne. A víz a játékban bugos. Amikor benne vagyok minden teljesen fehér lesz és nám látok semmit. Emiatt nem tudok továbbjutni a Temple of the Spiders-ben. Egyszer már volt fenn a játék, és akkor minden teljesen jól működött. A nem in-game videókat sem lehet látni, csak egy fekete képernyőt fehér csíkkal áthúzva. Próbáltam már a CD-ról is a repairt, de az sem oldotta meg. Lehet valamit ilyenkor tenni? -
felegyi #6527 Probáld meg más irányból! Vagy ha nem megy akkor tölts be egy előző mentett állást, és ha az se megy akkor előröl kell kezdened! -
RMarvin #6526 be tudnál szúrni egy jellemző képet a terepről? Ez így eléggé nem világos nekem, hogy pontosan merre lehetsz. -
royaltom #6525 sziasztok!
egy sivatagi pályán vagyok és van egy nagyon mély és sötét szakadék vagy lyuk aminek az alján vagyok,mindegy de egyszerűen nem tudom használni a kötélvető íjat mert ha rácélzok a fölöttem lévő fagerendára akkor valamiért a lövedék mindig össze vissza máshova megy így nem tudok tovább jutni! mi ilyenkor a teendő??
Előre is kösz! -
RMarvin #6524 Én alapból kerültem az összes végigjátszás alatt a máglyás hülyeségeket. Első végigjátszás alatt nyíl + árnyékban osonós orvgyilkosos, a többinél meg masszív közelharc. -
ezrael #6523 Hi!
Részemről erős közelharc a nyerő PLUSSZ íj(lassan de biztosan távolról) és mágia(ami a gyógyítást illeti) :D Ezek mellett kell méregellenállás a passzívak közül és igény szerint...de javaslom a plussz életerőt is! -
SentinelOfFear #6522 Szerintetek melyik a leggjobb harcstílus??? Nyílas, Közelharcos vagy mi?? nemtom eldönteni mire mennyek, mindig előlről kezdem a 2. pálya után XDDD
Aki nagyon okos, és ügye azegy tudásfát is küldhet XDD -
ezrael #6521 Köszönöm szépen, amint alkalmam nyílik rá neki is esek! -
#6520 Úgy néz ki, nem.
Újratelepítés?
DirectX frissítése?
VGA driver frissítése? -
#6519 Senki nem tud megoldást????????
#6513 -
#6518 Helló,
1. én köteleket lőttem az íjjal a plafonba egymás mellé, majd azokon áttarzanoztam a szoba végébe.
2. a párkányon kell végig futni, majd egy nagyobb beugróban egy ablak lesz, ahova kötéllel fel tudsz mászni. Ha nem megy, kereshetsz guglival walkthrough-t, azokban részletesen le van írva. -
ezrael #6517 Sziasztok!
Lenne két kérdésem. Az egyik, hogy az ork fellegvárban hogyan szerezhető meg a lemezvért!!! Már elhagytam ugyan azt a részt, de kíváncsi vagyok vkinek sikerült e?! Próbáltam telekinézissel is, de túl nehéz a tárgy és amint közelebb osonok, leszakad az egész.
Másik: mondhatni elakadtam egy vár belső udvarában ahol egy oltári idétlen óriás hernyó elől kell menenkülni, futok-futok, de csak lecsap mindíg és akkorát mérgez, hogy éppen csak meg tudom gyógyítani és méregellenállásom is van! Én lennék ügyetlen...? Hiába elfutok, nem tudom hová kell beszaladni előle, így előbb-utóbb lecsap!!! -
#6516 Erre keresem en is megoldast,ha visszaolvastal volna par HSZ-t!! Nekem vista 64 bit alatt van gond! -
#6515 Hi All!
Van már magyarítás ehhez a gémhez?
Ha nincs, akkor töltse már fel a nyelvet, az aki megvette.
Egy szaros magyar nyelvért nem fgom megvenni. Amikor pont ma töltötték fel a Penumbra magyar szinkronját és feliratját.
Az is olyan játék mint ez, a bolti verzió magyar, de a warez verzió angol. -
Dns5000 #6514 bazz en is pont itt akadtam el 3 kö megvan de hol a francba van a 4.?
1. a pok szobor alatt ez alap enelkul nem lehet tovabb menni
2. a lila a liech koporsojaban
3. hat nem tudom milyen szinu a liech utan felmasztam aztan a leomlott hid alatt volt szinte egybol vissza lehet menni onnan a pokszoborhoz
na beraktam ezt a kettot es semmi
hol a 4.? -
#6513 Erre megoldás??????
[IMG][/IMG] -
krizsuli #6512 Nyomban feltelepítettem kettőt is - a k-lite-ot és az ffdshow-t - de semmi változás sem történt :( Nem lehet az a gond hogy csak az 1.01-es patch van rajta? -
#6511 Sztem kodek hiba.tegyél fl vmi codec packot de ha rendszeresen gamelsz az ace mega codec pack rengetegjátékkal összeakad úgyhogy azt nem ajánlom.van game ami el sem indul ha fennt van. -
krizsuli #6510 Tudna valaki ez ügyben valami tanácsot adni? -
krizsuli #6509 Sziasztok! Nekem nem mennek a videók! Csak a hangot halom de a kép helyett egy áthúzott átlós vonal van :( -
#6508 Örülök, hogy szarakszik nálad a crack, tessék megvenni. :D -
lafi19 #6507 Szaisztok
Olyan problémám van hogy egyik video megáll(Death a fálj neve)és egyszerüen nem tudod vele mit csinálni hogy jo legyen ha valaki fel tudná rakni és be tudná linkelni nagyon örülnék neki. -
#6506 sziasztok
most töltöttem le a dm-et és lenne egy olyan gondom h néha vagyis alkalmanként kiakad a játék a töltésekkor, már rögtön az elején amikor majdnem végigérne a csik aztán a pálya betöltéskor is
mi lehet a baj??? patch crack meg minden megvolt
-
toto11 #6505 nekem ott sincs kód -
denyboy #6504 grafika kilőve, nem ment úgy, szal töredezettség mentesítés.
úgy is pik pak kész van.:D -
#6503 Első körben töredezettség mentesítsd a vinyót.
Második körben vedd lejjebb a grafikai beállításokat.
Aztán... remélem megoldódik. -
denyboy #6502 nekem folyton lefagy már az elején a játék amikor üldözöm a kis manót v micsodát és van 1 lépcső akkor jön a lóding,:) és kész vége, kilép, mintha semmi nem történt volna!hlp -
goofey84 #6501 Üdv mindenkinek, valaki kérdezte hol van a kód. Nálam a papírból készűlt cd tok hátulján van. Nekem olyan problémám van, hogy amikor 2x-ra indítottam a játékot, akkor a szereplők hangja elment csak tátognak, az összes többi hang meg szól rendesen. Tapasztalt már valaki hasonlót vagy van rá gyógyír? -
RMarvin #6500 Lehet, hogy a házba bekukucskálós animáció tehet a dologról. Én a ház melletti lépcsőről adtam neki mindig, s amikor letérdelt simán kiszúrtam a szemét. -
#6499 Tudom nem illik,de van aki warezzal nyomta/nyomja? -
#6498 Találtam videós végigjátszást:
http://nextgenwalkthroughs.com/systems/pc/darkmessiah/vids/vid24.php
Lehet csak nem voltam elég kitartó, bár akkor sem értem, hogy ha csak úgy beleszúrok az arcába, az miért nem ugyan az, mintha akkor szúrok az arcába mikor kimerült és összerogyott. -
#6497 A tér egyik végében van az a ház, amiből épp menekülnek ki az emberek, mikor odaérek. Annak az "előszobájába" bemenekülök, a küklopsz jön utánam, benéz, én meg belerontok az arcába. Erre visszahőköl, de egyből benyúl a szobába. Én kicsit hátrálok, hogy ne érjen el. Mikor visszahúzza a kezét, üvölt egyet, majd randalírozik tovább a téren.
Semmit nem tudok tenni vele.
Mindegy meguntam, haladtam tovább, be is fejeztem a játékot.
Amúgy az Epilógusban nem volt gond a küklopsszal. Elrohantam a távolabbi szegletbe, ahol elvágtam a kötelet ami kioldotta azt a batár sziklatömböt. Oldalbacsapta a küklopszt, mire az összerogyott, én meg ugyanúgy belerongyoltam az arcába. Az bezzeg egyből a szemére ment, meg is pusztult (dőlt a vér, stb).
Arra nem emlékszem már, hogy az orkos/goblinos szigeten az élő küklopsszal mit csináltam, mert ott nem vettem igénybe a környezetet, mégis elég hamar kicsináltam.
A játék outroja elég "lájtosra" sikeredett szerintem (beraktam az oltárba a koponyát, Xanát nem űztem ki magamból a templomnál).
Pl. azt nem értettem miért rohan Xana a fater felé, mire fater lebénítja valami gagyi sugárral. Aztán fater elkezd hőbörögni, hogy "még visszatérek", aztán kívülről mutatják az épületet, két "atomvillanást" produkál... és ennyi.
No, mindegy nem volt rossz összességében, még biztos játszok vele a jövőben a "megtisztulós" befejezést választva, esetlen más (nem tisztán közelharcos) buildet választva. -
RMarvin #6496 azt nem vettem észre, hogy számítana. Alapkarddal is kitűnően működik. Amúgy a szembeszúrásnál mit csinál a küklopsz? Hátradobja magát a vérző arcát fogva, vagy csak mintha egy szimpla sérülést kapna? -
#6495 A szúrással próbálkozom én is (hátrelép + bal katt nyomva), de hatástalan.
Folyamatosan szurkálom de semmi... Már kezdem megunni :)
Asszem feladom azt a küklopszot, lehet bugos.
A kard számít? Earthfire-ral nyomulok, van még egy életelszívó is, meg egy ork kard. -
RMarvin #6494 Pedig a kegyelemdöféses szúrással (sokáig nyomva tartva a tűzgombot) még a legnehezebb fokozaton is ki tudtam nyírni elsőre.