Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grafika kilõve, nem ment úgy, szal töredezettség mentesítés.
úgy is pik pak kész van.😄
Carmang
Elsõ körben töredezettség mentesítsd a vinyót.
Második körben vedd lejjebb a grafikai beállításokat.
Aztán... remélem megoldódik.

nekem folyton lefagy már az elején a játék amikor üldözöm a kis manót v micsodát és van 1 lépcsõ akkor jön a lóding,😊 és kész vége, kilép, mintha semmi nem történt volna!hlp
Üdv mindenkinek, valaki kérdezte hol van a kód. Nálam a papírból készûlt cd tok hátulján van. Nekem olyan problémám van, hogy amikor 2x-ra indítottam a játékot, akkor a szereplõk hangja elment csak tátognak, az összes többi hang meg szól rendesen. Tapasztalt már valaki hasonlót vagy van rá gyógyír?
Lehet, hogy a házba bekukucskálós animáció tehet a dologról. Én a ház melletti lépcsõrõl adtam neki mindig, s amikor letérdelt simán kiszúrtam a szemét.

Ombika
Tudom nem illik,de van aki warezzal nyomta/nyomja?

Carmang
Találtam videós végigjátszást:
http://nextgenwalkthroughs.com/systems/pc/darkmessiah/vids/vid24.php

Lehet csak nem voltam elég kitartó, bár akkor sem értem, hogy ha csak úgy beleszúrok az arcába, az miért nem ugyan az, mintha akkor szúrok az arcába mikor kimerült és összerogyott.

Carmang
A tér egyik végében van az a ház, amibõl épp menekülnek ki az emberek, mikor odaérek. Annak az "elõszobájába" bemenekülök, a küklopsz jön utánam, benéz, én meg belerontok az arcába. Erre visszahõköl, de egybõl benyúl a szobába. Én kicsit hátrálok, hogy ne érjen el. Mikor visszahúzza a kezét, üvölt egyet, majd randalírozik tovább a téren.
Semmit nem tudok tenni vele.

Mindegy meguntam, haladtam tovább, be is fejeztem a játékot.
Amúgy az Epilógusban nem volt gond a küklopsszal. Elrohantam a távolabbi szegletbe, ahol elvágtam a kötelet ami kioldotta azt a batár sziklatömböt. Oldalbacsapta a küklopszt, mire az összerogyott, én meg ugyanúgy belerongyoltam az arcába. Az bezzeg egybõl a szemére ment, meg is pusztult (dõlt a vér, stb).
Arra nem emlékszem már, hogy az orkos/goblinos szigeten az élõ küklopsszal mit csináltam, mert ott nem vettem igénybe a környezetet, mégis elég hamar kicsináltam.

A játék outroja elég "lájtosra" sikeredett szerintem (beraktam az oltárba a koponyát, Xanát nem ûztem ki magamból a templomnál).
Pl. azt nem értettem miért rohan Xana a fater felé, mire fater lebénítja valami gagyi sugárral. Aztán fater elkezd hõbörögni, hogy "még visszatérek", aztán kívülrõl mutatják az épületet, két "atomvillanást" produkál... és ennyi.

No, mindegy nem volt rossz összességében, még biztos játszok vele a jövõben a "megtisztulós" befejezést választva, esetlen más (nem tisztán közelharcos) buildet választva.

azt nem vettem észre, hogy számítana. Alapkarddal is kitûnõen mûködik. Amúgy a szembeszúrásnál mit csinál a küklopsz? Hátradobja magát a vérzõ arcát fogva, vagy csak mintha egy szimpla sérülést kapna?

Carmang
A szúrással próbálkozom én is (hátrelép + bal katt nyomva), de hatástalan.
Folyamatosan szurkálom de semmi... Már kezdem megunni 😊
Asszem feladom azt a küklopszot, lehet bugos.

A kard számít? Earthfire-ral nyomulok, van még egy életelszívó is, meg egy ork kard.

Pedig a kegyelemdöféses szúrással (sokáig nyomva tartva a tûzgombot) még a legnehezebb fokozaton is ki tudtam nyírni elsõre.

Carmang
Halló,
a segítségeteket kérem. A 9. fejezetben járok, a város terén levõ küklopszot akarom kinyírni, de sehogy nem megy. Többször beleszúrok a szemébe karddal, de csak hátrakapja a fejét. És garázdálkodik tovább. Íjjal kilõni sem tudom, mert nem gyúrtam íjra, gyakorlatilag nem tudom a szemét eltalálni.
A szigeten, a templomban (a goblinoknál) levõvel nem volt gond. Itt viszont nem tudom mit kellene tenni. Pedig mondja is Xana, hogy a szemére menjek.

Ombika
Vista 64 bit ala felraktam game+1.2 patch+magyarositas! Elindult elejen elmentettem ,majd kesobb mikor ujra inditanam ez fogad!

Feltelepitettem ujra,most mar megint ezt irja ki,el se indul?!

nincs.
MINDENKINEK: magyarosítás itt: http://Samus.uw.hu/DMhun_by_Sam.exeitt

Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.

Prince23
tokon belül nincs semmi? kézikönyv hátulján, utolsó oldalán, hm?

ez nem vicces egy hónapja vettem és még mindig nem találom a kódot.
és lehet, hogy ezért nem nyitja meg a multit.
Prince23
1 biztosan kell, minél frissebb cuccokkal szoktak multizni az emberkék, köztük én is 😊
2 hát a boltban xd

két kérdésem lenne:
multihoz kell patch?
és hol lehet az a nyavajá kód(eredeti)?
a securom védelem akadt össze valami mással a gépeden. ha eredeti a játék, próbálkozz crack-el, ha nem, akkoris 😄 (cracket itt keress: gamecopyworld.com (www. nélkül), figyel a verziószámra, és érdemes patchelned is (asszem 1.3 a hivatalos legjobb, az 1.4 csak mulitban érdekes), ekkor a patchhez megfelelõ cracket tölts le.

Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.

sikerült lelõttem a sárkány utáma meg arantirt. és kiszurtam a faterral.
nem kellene ennek történnie, mikor megkaszaboltad a sárkányt menj a közelébe, elkezd koncentrálni hogy újraidézze mikor levágod, és akkor támadd mert akkor sebezhetõ

sztem könnyen meg lehetett ölni, igaz harcossal voltam

a 6469-es üzenetemre senki se tudja a választ?
Amíg újra meg nem jelenik a sárkány újból, addig püfölheted arantirt. Adj neki, ne sajnáld. 3-4 ciklus, oszt belereccsen. Hajrá!

valaki tudja, hogy kell megölni arantirt?
mert hívott egy sárkány és már készer kinyirtam a dögöt, de arantir mindig újra hívja. míg él a sárkány addig arantir sebezhetetlen és csak egy kicsit sikerült megsebezni.
REALista
Szasztok letöltöttem a játékot crack-eltem majd az intró után ezt adja ki:
Mi lehet a gond?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

A cdgalaxis jó hely, de azért sikerült már annál is olcsóbban vásárolnom. Lehet, hogy nem éppen szakbolt, de mindig megvolt hozzá minden.

A legnehezebb fokozaton is végig lehet vinni, csak egy "kicsit" több a quickload. De jobban jársz, ha terepszemleként a legkönnyebb fokozaton elölrõl kezded. Most amúgy hol tartasz?

a 6469-es üzenetemre vki válaszoljon
Sziasztok!
Tegnap óta játszom ezzel a játékkal (Il-2 Sturm. melletti lazításként), de már problémám adódott...
Elég nagy arccal a legnehezebb fokozaton kezdtem el, de ez már tarthatatlan... 😊
Át lehet-e írni a config fájlban a játék nehézségét?
(FAQ sajnos nem mûködik)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

hát aki vaktában vesz meg úgy játékot,hogy nem néz körbe...sõt..aki ilyen helyen vesz egyáltalán....na csak annyit mondok,cdgalaxis elõbb,aztán 576..referencia értékû helyek,aktuális árakkal..ha valamit leáraznak,idõben megtudod...bevásárlóhelyek tesznek ezekre nagyívben..
Bocs, nem reklám akar lenni, de ha venni akarok egy gémet, akkor alaposan körül szoktam szaglászni, mert nem kis eltérések szoktak adódni. Ma du fél3-kor sikerült kijutnom ebédelni a fogárási tesóba, s ha már arra jártam, gondoltam megnézem mi a felhozatal. Nem kis meglepetés volt, hogy a Dark Messiah-t 2990 Ft-ért árulják. Akinek estleg még nincs meg eredetiben -és teheti- szerintem ragadja meg a lehetõséget. (csak mellékesen mondom, hogy ~1 hónapja a madaras bevásárló-koszfészekben ugyenezt 9990 Ft-ért árulták, s mégcsak nem is a Collector's edition.)

azt gondoltam .......... de, hogy csináljam meg?
és érthetõen
valami bizonsgi dolog hilyányozhat/nincs aktiválva
<#confused>
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (5007).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=5007&l=hu címen.
A cim persze nem mûködik.

Ha valaki tud segíteni akkor érthetõen írja le úgy, hogy én is megértsem.

KÖSSZ
de a neten rendeltem
Szerintem kérdezz rá a boltban 😊

már meg van.<#vigyor3>
de még mindig áll a kérdés hol lehet a játék kódja, szerintetek hol lehet?<#help><#falbav>
PhantomAss
ha arra gondolok amire te akkor egy kerék a csatornában ha jól emléxszem

GOOBY, pls

valaki tudja, hogy hol van a lángokban áll a város (vagy mi<#circling>) részben a zsilipnek a nyitója?
Már tovább jutottam, csak figyelmetlen voltam 😊
Azt hittem a kristályra, hogy lámpa, ezért nem is vettem észre 😛

Hol tartasz?
Tud valaki linkelni egy végigjátszást, mert már elakadtam, pedig még eléggé az elején tartok.

gamestar.hu-n rendeltem.
Hol vetted?
576?Nekem ott úgy volt, hogy épp az utcsót vittem el, és egy papírtokot is adtak mellé, abban volt benne a fiokban, és annak a hátulján volt.

Hello.
Lenne egy kis kondom ami bénaságnak tûnhet, nem találom a játék kódját sehol 8igaz csak a multihoz kell) és így nem fogadja el a Steam. Kérdésem hol lehet a kód?
És tudja valaki, hogy lehet a pókvermes résznél kimászni a verembõl, jükból vagy akármibõl is
Hali, egy olyan problémám lenne, hogy csináltam szervert, találtam commandokat mg minden, és az lenne a problémám, hogy nem tudom, hogy lehet játék módot váltani, illetve tudom, de nem nagyon akaródzik sikerülni.
Beírom commandnak, hogy : deathmatch, kiírja, hogy
"
"deathmatch" = "1" < def. "0" >
notify
-Running a deathmatch server."
Kipróbáltam, nem akar átállni DM re, crusaden van egyfolytában, próbáltam net_startot nyomni, ugyan az.

PLS, valaki segítsen, aztán ha összejön jöhetnétek játszani.

Tud- e valaki segíteni, azon ha "Game not Found-ot" ír ki, amikor patch-elni akarom? Hogy néz ki a default path-ja? Hogyan lehet ezt patchelni ha "nem találja" a játékot, ami amúgy már fut, meg minden?

svédcsepp
Hmmm.Nekem is orig a játék.És egy ideig hibamentes volt az egész.Aztán steam-en egyszer beloginoltam.Õ meg elkezdte updatelni a gammát.Onnantól kezdve folyamatosan kifagyott mm.exe-hibára hivatkozva.Na mondom T-online gratulálok(huss)<#idiota>.bocs ,de ez ideillet a végére.Ettõl még az egész így volt.A hibádra visszatérve 1,2 international patch fentvan?

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400