Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 7 fejezet vége fele járok amikor sok orkot megöltem és egy terem után egy nagy lépcsõn kell felmenni amin egy nagy hordószerüség gurul le azt kikerülöm és felmegyek ott mennék tovább és töltési részhez érek amiken eddig mindig simán átmentem most pedig nem tölti be hanem hibaüzenettel kidobb hogy vmi memóriacimkén nem tud irni és már mindennt próbáltam lejjebb vettem a grafot drivert frsissítettem és semmi hogy lehet ezt orvosolni a segítséget elõre is ksözi!
Nekem eredeti a játék, és egy csomót játszottam már vele de mindíg feljön az a hiba egy idõ után, hogy elakarom indítani a játékot, és egy kis töltés után, befeketedik a kép mintha elindulna aztán egy másodperc mulva kilép. És akárhányszor próbálom eztölténik. És mindegy hogy honnan indítom el ugyanez. Sõt még a dvd berakásánál sem jön má elõ az az ablak ami szokott. De a lemezt érzékeli, csak nemindul el. Milehet a gond? Segítsetek, köszi.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
azzal a teljesen átdolgozott kiegészítõjével van már vmi? megjelent?
A pók temploma pályán (5.) vagyok, a végén, és az ork sámán Aratrok-okot nem tudom a jó istennek sem kinyírni. van valakinek tippje, hogyan lehet viszonylag egyszerûen? mert akármit csinálok, mindig lekaszabol...lehet csak egyszerûen én vagyok béna?
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
- A multis része steam alatt megy, tehát crackelt játékkal nem hiszem, hogy sokat lehet kezdeni, még akkor sem, ha csak LANon akarjátok pörgetni. Azért nézz utána más helyeken is, hátha tévedek.
- szerintem annyian nem lesztek, hogy a maxlétszámmal gond legyen
-van e lan része egyáltalán a multijának, ha nincs meg lehet e valahogy mégis oldani
-mivel a társaság nagy részének nincs meg eredetiben, lehet e krekkeltel multizni
-mennyien lehet egyszerre játszani?
*Posse*T.W.D*
köszi
próbáld meg, sokat nem vesztesz, vagy elõtte még próbáld ki patchelve
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Köszi
Eredeti játékom van. Feltelepítettem, de amikor elindítanám a játékot, azt írja ki, hogy: "összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel. További részleteket keressen a Securom.com-on"
Ez mitõl van?
a kulcsot a regisztriben, és torold ki. Ezután el fog indulni a game. És arra figyelj, hogy az élsimitást ne kapcsold be ujra.
Sok sikert
Lenne egy kérdésem, ha el akarom inditani a játékot azt irja ki h vmi read mûvelet a memóriaterületen nem végezhetõ el. korábban ment de aztán állogattan a lapozófáljon és nem megy. mi a teendõ?
Nekem egy jó nagy gondom lenne. A víz a játékban bugos. Amikor benne vagyok minden teljesen fehér lesz és nám látok semmit. Emiatt nem tudok továbbjutni a Temple of the Spiders-ben. Egyszer már volt fenn a játék, és akkor minden teljesen jól mûködött. A nem in-game videókat sem lehet látni, csak egy fekete képernyõt fehér csíkkal áthúzva. Próbáltam már a CD-ról is a repairt, de az sem oldotta meg. Lehet valamit ilyenkor tenni?
egy sivatagi pályán vagyok és van egy nagyon mély és sötét szakadék vagy lyuk aminek az alján vagyok,mindegy de egyszerûen nem tudom használni a kötélvetõ íjat mert ha rácélzok a fölöttem lévõ fagerendára akkor valamiért a lövedék mindig össze vissza máshova megy így nem tudok tovább jutni! mi ilyenkor a teendõ??<#confused>#confused><#help>#help>
Elõre is kösz!
Részemrõl erõs közelharc a nyerõ PLUSSZ íj(lassan de biztosan távolról) és mágia(ami a gyógyítást illeti) 😄 Ezek mellett kell méregellenállás a passzívak közül és igény szerint...de javaslom a plussz életerõt is!
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
Aki nagyon okos, és ügye azegy tudásfát is küldhet XDD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
1. én köteleket lõttem az íjjal a plafonba egymás mellé, majd azokon áttarzanoztam a szoba végébe.
2. a párkányon kell végig futni, majd egy nagyobb beugróban egy ablak lesz, ahova kötéllel fel tudsz mászni. Ha nem megy, kereshetsz guglival walkthrough-t, azokban részletesen le van írva.
Lenne két kérdésem. Az egyik, hogy az ork fellegvárban hogyan szerezhetõ meg a lemezvért!!! Már elhagytam ugyan azt a részt, de kíváncsi vagyok vkinek sikerült e?! Próbáltam telekinézissel is, de túl nehéz a tárgy és amint közelebb osonok, leszakad az egész.
Másik: mondhatni elakadtam egy vár belsõ udvarában ahol egy oltári idétlen óriás hernyó elõl kell menenkülni, futok-futok, de csak lecsap mindíg és akkorát mérgez, hogy éppen csak meg tudom gyógyítani és méregellenállásom is van! Én lennék ügyetlen...? Hiába elfutok, nem tudom hová kell beszaladni elõle, így elõbb-utóbb lecsap!!!
Van már magyarítás ehhez a gémhez?
Ha nincs, akkor töltse már fel a nyelvet, az aki megvette.
Egy szaros magyar nyelvért nem fgom megvenni. Amikor pont ma töltötték fel a Penumbra magyar szinkronját és feliratját.
Az is olyan játék mint ez, a bolti verzió magyar, de a warez verzió angol.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
1. a pok szobor alatt ez alap enelkul nem lehet tovabb menni
2. a lila a liech koporsojaban
3. hat nem tudom milyen szinu a liech utan felmasztam aztan a leomlott hid alatt volt szinte egybol vissza lehet menni onnan a pokszoborhoz
na beraktam ezt a kettot es semmi
hol a 4.?
May the force serve you well!
[/img]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Olyan problémám van hogy egyik video megáll(Death a fálj neve)és egyszerüen nem tudod vele mit csinálni hogy jo legyen ha valaki fel tudná rakni és be tudná linkelni nagyon örülnék neki.
most töltöttem le a dm-et és lenne egy olyan gondom h néha vagyis alkalmanként kiakad a játék a töltésekkor, már rögtön az elején amikor majdnem végigérne a csik aztán a pálya betöltéskor is
mi lehet a baj??? patch crack meg minden megvolt