Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öhmm.. nálam ez nem jön be
Magiszter
Igen HTML és Java. A két kedvencem. Bár megvallom férfiasan rég nem írtam egyikbe sem. A HTML még megvan bennem legalábbis általánosságban, de a java-hoz már majd rá kell szûrcsölnöm gógliban<#rinya>

Magiszter
nah felraktam az oldalt az új tárhelyre. Lehet hogy még ma elkezdem a tartalmat bõvíteni pl a lenti példával. bár miután hazajöttem kicsit igényesebb lesz. 😄
ohh. a link: DarkMessiah

Magiszter
Oké úgy lesz <#eljen>

tugyiti
ha még tudok valamiben segiteni akkor szólj.látom html-be irod meg java scriptbe az oldalt.
Magiszter
Nah alakul az oldal. Bár szerintem csak 2 hét múlva lesz belõle valami mert holnap utazom nagyon messzire egy nagyon faluba 😄

De addig is:

tippek 3:

Varázslatok szaggatás nélkül:

elõször is letöltöd ezt. aztán csinálsz egy scripts nevû mappát az mm könyvtárba (c:\program files\ubisoft\Dark messiah of might and magic\mm) és ezt oda berakod spells.txt formában.
az után indítod -dev módban térképet betöltve. és lám már nem szaggatnak a varáuzsaltok. Rádásúl ebben a txt-ben lehet garázdálkodni szabadon. pl ha a recovery-t 0-ra teszed akkor nem kell várni míg a varázslat újratöltõdik.

CFG készítés haladóknak:

csinálj egy myconfig.cfg-t, vagy ha már van akkor myconfig2,3,4,32145164 -öt.
rakd bele ezeket:

sv_cheats 1 //csalás engedélyezése
developer 1 //developer mód
con_notifytime 20 //képernyõn lévõ üzenetek megjelenítési gyakorisága (alap:8)
bind "F1" "mm_npc_create_orc_sword_shield"
bind "F2" "mm_npc_create_necro_guard_bow"
bind "F3" "mm_npc_create_wizard"
bind "y" "exec myconfig2.cfg" //újratölti a myconfig2.cgf-t. ha mondjuk játék alatt babrálod.
bind "u" "map_warrior e3_l06_l09" //térkép újratöltése harcos kasztban
bind "i" "mm_player_add_skillpoints 100" //100 skill pont
bind "p" "mm_player_add_adrenaline 200" //max-ra tölti az adrenalint
bind "v" "give weapon_mm_staff_wood" //vívóbotot kapsz (nagyon ari)
bind "g" "god" //sérthetetlenség
g_ragdoll_maxcount 200 //egyzserre akár 200 ragdoll-t is láthatsz
arrow_always_stick 1 //a nyilak kiálnak a falból (nem vettem észre)
arrow_stick_on_npc 1 //a nyilakkiálnak az NPC-kbõl (nagyon édi)
arrow_unlimited 1 //végtelen nyílvesszõ 😄D
mm_player_stamina_megasprint_cost_per_second 0 //a futás nem fogyasztja az állóképességmérót
bind "t" "give weapon_arx_quiver_infinity" //nemtom mi de jól hangzik 😄
bind "j" "give weapon_arx_daggers_shadow" //dettó
bind "k" "restart_warrior" //pálya újrakezdése harcossal, van még wizard, meg assasin is. (restart_wizard;restart_assasin) a harcost ajánlom mert akkor van kard.
mm_player_skills_grosbill 1 //Összes varázslatot és skillt megkapod az elejétõl
arxmagic_arcade 1 //nem tudom mi, de jól hangzik 😄
arxmagic_apply_mana_cost 0 //varázslás nem eszi a mannát XD
mm_stealth_invisible 1 //mikor az összes lopakodás rublika elfehéredik a játkos láthatatlan lesz

eztán mentsd el és paraméterezve indítsd el (+exec myconfig2.cfg)

Jó mulatást mindenkinek: Magiszter. Tai'shar SG Fórum 😄

És ha visszajöttem a nyaralásból elkészítem azt a fránya oldalt! Addig is: Pusztúljanak az Orkok!!!! <#violent>

<#wave>

_Atti_
spawnolós konfig elég durva 😄 egymásnak esnek rendesen az emberek meg orkok...arról nem beszélve hogy szét tud csapni közöttük egy küklopsz..vagy kettõ😉

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

armageddon666
jah az cool 😄 nekem meg az teccett hogy kimentem a végén a peremre az ork meg nem nekem rontot hanem elvágott egy köelet amitõl egy ketrec vagy mi a fa peremre zuhant ami összedõlt 😄 cool az AI vagy profi scriptelés 😄

@

Knox
Hoppá! 3szorra játszottam végig a demot! De most elõször felemelt egy ork egy a nyakamnál fogva, belebámult az arcomba, majd eldobott ugy 3 métert hátra! Kicsit meglepõdtem!
Tetszik, hogy nem egy "kamera" a karakter, hanem lászik a lába-teste stb.

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Szerencsére nálam nincs semmi baj elég jól fut a game, és tényleg isteni jó...<#email><#email>

armageddon666
a ram nagyon kevés de 1 gigavali is sokat tölt (nálam legalábbis) de ezt betudom annak hogy demó.
de: most nem használtam az összes spelles meg cuccos "cheatet" és így már nem szaggat a játék! (ugynugy minden fullon ha jóltom AA2* 😄) mikor savel akkor van egy kis beakadás illetve mikor új helyre érek (új terem) akkor beakad még. ezt szintén annak dubom be hogy demo meg hogy akkor tölti be azt a rész 😄 jah ami viszont nemtom miért van hogy fagyasztásnál 10mpre kiakad a gém- tul hatásos egy varázs 😄 a gépet is megfagyasztja XD

@

Pretorian
Tuti. Ma már az 512 is kevés általában, lassan ott tartunk, hogy 1 giga a minimum.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

constantin
Hy.Király a game.régóta vártam.Nekem alapba mindent fullra rakott és kapcsolt ilyen gépeel😛4 2.0Ghz 256Ram 256Vram.Jól megy és gyönyörû de piszkosul sokat tölt.A ram lehet a gon?Én arra gyanaxom.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

tugyiti
<#awink>
Magiszter
<#vigyor><#eljen><#taps>

Na most meg már rájöttem magamtól, egy kissé elhamarkodtam a kérdést!!!Kérdéseket!!<#falbav><#fejvakaras>

Miért ez a game is a Source engine-t használja, mint a HL2 és egyéb.?.?<#nemtudom><#nemtudom>
Ja és mikor várható a Full?

tugyiti
asszem 😄erre gondolsz ha nem akkor változtatunk 😄
ugyse fogja megérteni 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

tugyiti
oks
Magiszter
nem rossz de én valami egyszerûbbre gondoltam. nem kell csilivili dolgokat belevinni mint az a villám varázslat. Elég lenne csak az ami utána van. szerintem 😛

tugyiti
kész a banner itt lehet megnézni.
Remélem tetszik,de még lehet rajtani variálni 😄
Bucser
NEm tudom hogy miért várod el ahogy a te középkategóriát alulról suroló gépeden high beállítások mellett tökéletesen menjen egy vadiúj játék???

Wakeup Neo...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Magiszter
Nem tudom. De próbáld minnél kissebbe. Éppen most tesztelem a játékot. Van benne még 1-2 aranyos lehetõség 😄

Kami
Hali!
Egy kis segítség kellene. Visszaolvastam de nemtaláltam választ. A probléma a következõ: feltelepítem, fel is megy, csak éppen mikor indítanám nem indul el, egyszerûen nem történik semmi. Valakinek valami 5let?

armageddon666
nyugi mindenki, biztos hogy fogják még optimaliálni (ajánlom <#eplus2>). ez még egy bétademóizébigyó 😄

@

tugyiti
mármint a file méret!
tugyiti
magiszter mekkora lehet a méret max ?
SötétBarom
Ebben van már SM3 ha jól láttam, Ep1ben sztem nincs..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

grebber
Még ha szebb is netudom elhinni hogy ennyivel legyen lasabb 😞
Mert EP1 full maxon tökéletesen játszható volt itt meg mediumon is néha néha beszaggat!

Next PC upgrade: 2022

nem várhatod, hogy a valve-nál jobban értsenek hozzá.

SötétBarom
Szvsz az Episode one-nál szintekkel jobban néz ki.. Én csak lestem, alig akartam elhinni hogy ez a Source..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

grebber
Na végre megy rendesen csak amit lehetett HIGH-ról levettem médiumra ,HDR helyett Bloom és már nem szaggat.A game tetszik csak optimalizálják még jobban.
Ennyire kezdik elrontani ezt a Source engine-t vagy mi?

Next PC upgrade: 2022

tugyiti
optimalizálatlan 😄
tugyiti
potimalizálatlan kód 😞
tugyiti
nyugi nekem is szaggat athlon643000+ meg 7900 GT !!!!
eddig úgy volt, hogy szeptemberben, de már októberre változott
armageddon666
én sme pedig 64it 3000+ meg 6600GT! <#wilting>

@

REALista
És mikor jelenik meg?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

nem 😊 tényleg nem. még csak demo van
igen

REALista
Szasztok!Tölthetõ már a játék torrentrõl???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Magiszter
Nem is értem miért XD

armageddon666
nekem mikor 6-7 hulla van már a közelemben akkor eléggé beszaggat 😄 aztán még beteszek 3-4 NPCt és adrenalint adok meg elkezdek fatalityzni meg varázsolni meg társakat is beteszek akkor eléggé beszaggat XD (asszem minden fullon. AA 2*)

@

Esrohnoil
Szóval 1G-s pIII, FX5600, 512 mb rammal esélytelen megpróbálni dx8-on?
Tudom, egy ilyen gépnél a proci a gyenge...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Az az árnyék részletessége. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Magiszter
balról jobbra fentrõl kezdtem haladni. És a water mellett nemtudom hogy mi van. azért írtam hogy nemtommi. De azt low -ra tettem.<#idiota>

nemtommi: low xD hát ez lol
Magiszter
NA lássa kérem kollega ez aztán az elmés kérdés. De bizonyára kissebb mint a DX9-é. Ha tippelnem kellene akkor:
-1,7Ghz proci
-GF FX5200/ati radeon xyz (nem atiztam még soha)
-512 mega ram.

Szerintem ennyi elég neki. De ez csak tipp <#nemtudom>

Esrohnoil
DX8-ra állítva mi a minimális és az ajánlott gépigénye?