Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Én megtaláltam azt a beállítást aminél szép és jól megy:
Models:High
Textures:High
Shader:low
Water:reflect all
Nemtommi: low
GFX: low/autó tökmind1 😄
AA:0x bááár 2x még jó.
Bloom:bloom a van

Methylisocloro
Nekem is simán megy Geforce4 Ti4200-vel, mondjuk az Episode 1 is ment.

Serpa
nem is néz ki olyan rosszul.
láttok rá esélyt, h a full szépen fog menni nálam.

Serpa
már nem tudtam mi van ^^
thx.

Kupo
Kifotóztam párat.

Magiszter
Huh. Most sózták rám a Július jónapot hogy könyveljem le. Asszem az oldalamból max csak estére lesz egy épkézláb "tutorial". Addig a türelmetlenek nézegessenek küldöldi oldalakat. Mindenkinek minden jót estig.<#wave>

tugyiti
ok
Magiszter
Döntsd el te. De szerintem akkorának kellene lennie mint mondjuk ennek a szövegdoboznak amibe írunk. De nekem mind1 csak szép legyen <#vigyor><#eljen>

Kupo
Mindjárt berakok, csak letöltök valami progit, amivel fotózok, ne kelljen simán Print Screen-el.

tugyiti
mekkora legyen a banner?
Magiszter
DMOMM Demós cumók

Itt van amit gyorsan fabrikáltam. A lényeget elmondja. De ez mgé erõsen béta változat. sokkal szebb lesz ha lesz rá idõm megcsinálni.

Serpa
DX8al, h néz ki?
1-2 képet beszúrnál.

Kupo
Nekem nem kell konzolba írni, alapba úgy rakja, de asszem Options->Video->Advanced-nél is be lehet állítani, nekem nem is engedi ott DX9-re.

Serpa
ezt megjegyzem, kösz.

mat_dxlevel 81
vagy indítsd -dxlevel 81 -el
vagy registry-ben is át lehet írni.

Serpa
értem.

annyit tok, h consolban kell vmit pötyögni, de mit is?

Kupo
Persze, Source engine mindig is ment DX8-al is.

tugyiti
ok
Serpa
mi a fene?!

jól értem, h DX8as karival is elindul?

Kupo
Itt van még pár jó hasznos dolog. 😊 Pl: összes spell, wizard bot, meg pár új ellenfél, stb.

armageddon666
+fav 😄
tegnap kipróbáltam a demóját, nagyon fasza gém lesz sztem 😄 az a gond hogy néha ilye fél seces beszaggatás van benne :S pl. ajtónyitásnál. meg amit a videóknál is észrevettem hogy mikor lerugom az orkot (lehet másnál is igy van) akkor nem egyeletesen zuhan le hanemn megjelenik 0,5 m.el odébb aztán megint, szal igy szaggatva. de nem a game szaggat. szerintem ez vmi animációs probléma. csak én vettem észre vag más is? és sztetek fogják orvosolni?

@

Solid Snake
<#pias><#law>
Magiszter
Szerintem elkezdek összerakni egy oldalt amin vannak tippek-trükkök. Feltéve ha ma nem kapok sok munkát 😞
Csak aztán legyen olyan ki berakja elûlre. Ja meg nem ártana ha valaki összedobálna egy Bannert is felûlre. <#wave>

Magiszter
Tippek 2:
Notepad(jegyzettömb)-ben lehet csinálni huncutságokat csak tudni kell a megfelelõ parancsokat.
pl. Készítesz egy myconfig.cfg-t megnyitod és beírod ezeket:
sv_cheats 1
g_ragdoll_maxcount 100
bind "F1" "god"
bind "F2" "noclip"
bind "F3" "ai_disable"
bind "F4" "mm_player_add_adrenaline 50"
bind "F5" "mm_player_add_skillpoints 28"
bind "F6" "mm_npc_create_orc_sword_shield"
bind "F7" "mm_npc_create_necro_guard_shield"
bind "F8" "mm_npc_create_goblin"
bind "F9" "mm_npc_create_undead"
bind "f10" "mm_npc_create_cyclope"

aztán paramtérezve elindítod így: +exec myconfig.cfg

miután betöltöttél egy pályát a gombok hatása a következõ:
F1=halhatatlanság
F2=falonátmászás,repülés
F3=AI kikapcsolása/bekapcsolása
F4=Adrenalin-t adagol neked (amikor sárgán hullámzik a szemed sarka és lenyiszálod a fejeket)
F5=28 Skillpointot kapsz (bug=a demóban nem használható skillek nem használhatóak 😞
F6=berak egy orkot oda ahol van a célkereszt
F7=egy necro gardiant rak oda ahol van a célkereszt (a tutorial részben kellett azokat írtani)
F8=egy goblint rak be. (kicsi zöld buzogányos buzgómócsing)
F9= erõsen csontos testalkatú élõhalottat teremt.
F10= Batárnagy féleszemû mamlasz rúúúllz

Ismert hibái= az undead-nál néha fagyaszt vagy laggzik.

Jó mulatást mindenkinek: Magiszter! Tai'shar SG Fórum 😄DDD

megoldottam

binkw.32dll-es hibája volt vkinek?? ha igen, mit tett?
köszi

Rage47
nálam nem volt semmi.
Október.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

littleNorbi
Mikorra várható?

zolo15
én most szedem a demót valamit kell hozzá leszedni?
vagy kell vele valamit csinbálni ha baja lesz?

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

zolo15
bocs új vok itt mikor jelenik meg a játék a teljes?

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

Csibe001
Sokmindenkinél nem bugos.Kiváncsi lennék azért mitõl bugos valakinek... <#nemtudom>

Már lényegtelen mert nem szedem le még egyszer, de azt gondoltam hogy van rá megoldás. De nem szeretem ha valaminek már a telepitõje is bugos. 😄

add to xy.rar

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Knox
vissza kellett volna olvasni a forumon! csak egy back, majd egy next gomb választott el a sikertõl.

A játék maga szvsz iszonyat jo!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Hú ez a demo felidegesítet de nagyon.

Leszedem, eddig ok bár 1,5GB.
Elindítom a telepítész erre egy 5 percre lefoglalja a rendszert, mondom ok.
Jó, szól hogy nincs elég hely az ideiglenes fájloknak a C-n.
Átpakolom a swap fájlt máshova így van 2GB.
Megkérdezi hova tegye mondom egy mésik wincsire, azt mondja nem jó,és ezt mondta még 3 másikra is.
Csak a C-re akarta feltenni magát de ott nem volt hely, ne ekkor lett elegem és töröltem a setupot, egy demo se idegesítet még fel ennyire.

Mát a teljes játék sem izgat. 😛

Esrohnoil
Úgy lesz sztem, h. megvan h. miért mennyi tapasztalati pont jár, de csak a küldi végén kapod meg összesítve, amikor összeszámolja neked a gép h. mit csináltál.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Lateof
Nem tévedtem olyan nagyot😊

Courage is realizing you\'re afraid and still acting.

Na, ez az, erre gondoltam. Így már sokkal izgalmasabbnak tûnik (pl. a küklopsz legyakásáért illik adni XP-t), és feltételezem, hogy onnantól még folytatódik a kérdéses pálya.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

_Atti_
objectivekért jár..gondolom egy pálya sok ilyenre lesz bontva..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Értem, kösz. Kár, hogy nem az van, hogy bizonyos checkpointoknál kap az ember már a küldi közben is XP-t. Így jobban lehetne érezni a fejlõdést, szerintem.
No, de ez legyen a legnagyobb baj 😊

Lateof
Hát Xp azt mondták, küldik végén jön, ezért tök mindegy, hogy oldod meg az adott szitukat. Szal akár végig is lopakodhatsz, ha tudsz.

Na, én is végigtoltam a demot, sõt, annyira tetszett, hogy gyorsan egymásután 2x is 😄DDD Hátbaszúrás/pallóról ellenfélnek lerúgása rul3zz...

Tökéletes hangulat, élvezetes harcok, gyönyörû grafika! Majd még a fejlõdés mikéntjére leszek kiváncsi (vajon pálya közben is szerzünk TP-t, vagy csak a telejsítése után?), meg a boltolásra 😄

Érdekes módon a tréning rész alatt egyszer-kétszer megakadt egy kicsit, de a nagy pályán semmi gond nem volt. Mondjuk nem is szabad, hogy legyyen, ilyen gépen, ami nekem van...

grebber
Még nem!De szerintem más a gond csak fogalmam sincs mi 😞

Next PC upgrade: 2022

_Atti_
dx8 módban próbáltad?

grebber
Á már elvesztettem a hitemet gamestaron olvasgatom a demonál a kommeteket és nálam rosszabb gépen 512MB rammal tolják páran és normálisan megy nekik csak néha néha akadozik csak 😞

Mi a rák lehet akkor nálam?

Next PC upgrade: 2022

_Atti_
kinyomhatnának valami modot ami folyamatosan ontja az orkokat 😊

A goblin bunkójánál találtatok erõsebb fegyvert?az +3 as de nem lehet védekezni..fatalityjével leszakitottam az ork karját😊 tüzes nyillal lehet gyujtogatni amugy😊

Magiszter
Milyen kár hogy az nincs ott a pályán 😄DDDDD

Lateof
Igen úgy volt, de csináld azt akkor te is😛 Vagyis nem fél hegyet kellett mozgatni, csak egy kötelet elvágni, amitõl elengedett a kötélen himbálózó gerenda, és az oldalbavágta.

Lateof
Serpa esetleg valami más tipp az én problémámra? Felraktam újra, most a rencer partira, egyedüli profil alá, próbálkoztam a kompatibilitásnál mindennel, de nem csinál semmit. Asszem elindul, és maga a game kép ott van elõttem, csak éppen nem látni belõle semmit😛 Próbáltam átrakni a media könyvtárat is. Szal az exe ott van a feladatkezelõben, de ennyi.