Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Models:High
Textures:High
Shader:low
Water:reflect all
Nemtommi: low
GFX: low/autó tökmind1 😄
AA:0x bááár 2x még jó.
Bloom:bloom a van
Itt van amit gyorsan fabrikáltam. A lényeget elmondja. De ez mgé erõsen béta változat. sokkal szebb lesz ha lesz rá idõm megcsinálni.
vagy indítsd -dxlevel 81 -el
vagy registry-ben is át lehet írni.
tegnap kipróbáltam a demóját, nagyon fasza gém lesz sztem 😄 az a gond hogy néha ilye fél seces beszaggatás van benne :S pl. ajtónyitásnál. meg amit a videóknál is észrevettem hogy mikor lerugom az orkot (lehet másnál is igy van) akkor nem egyeletesen zuhan le hanemn megjelenik 0,5 m.el odébb aztán megint, szal igy szaggatva. de nem a game szaggat. szerintem ez vmi animációs probléma. csak én vettem észre vag más is? és sztetek fogják orvosolni?
@
Csak aztán legyen olyan ki berakja elûlre. Ja meg nem ártana ha valaki összedobálna egy Bannert is felûlre. <#wave>#wave>
Notepad(jegyzettömb)-ben lehet csinálni huncutságokat csak tudni kell a megfelelõ parancsokat.
pl. Készítesz egy myconfig.cfg-t megnyitod és beírod ezeket:
sv_cheats 1
g_ragdoll_maxcount 100
bind "F1" "god"
bind "F2" "noclip"
bind "F3" "ai_disable"
bind "F4" "mm_player_add_adrenaline 50"
bind "F5" "mm_player_add_skillpoints 28"
bind "F6" "mm_npc_create_orc_sword_shield"
bind "F7" "mm_npc_create_necro_guard_shield"
bind "F8" "mm_npc_create_goblin"
bind "F9" "mm_npc_create_undead"
bind "f10" "mm_npc_create_cyclope"
aztán paramtérezve elindítod így: +exec myconfig.cfg
miután betöltöttél egy pályát a gombok hatása a következõ:
F1=halhatatlanság
F2=falonátmászás,repülés
F3=AI kikapcsolása/bekapcsolása
F4=Adrenalin-t adagol neked (amikor sárgán hullámzik a szemed sarka és lenyiszálod a fejeket)
F5=28 Skillpointot kapsz (bug=a demóban nem használható skillek nem használhatóak 😞
F6=berak egy orkot oda ahol van a célkereszt
F7=egy necro gardiant rak oda ahol van a célkereszt (a tutorial részben kellett azokat írtani)
F8=egy goblint rak be. (kicsi zöld buzogányos buzgómócsing)
F9= erõsen csontos testalkatú élõhalottat teremt.
F10= Batárnagy féleszemû mamlasz rúúúllz
Ismert hibái= az undead-nál néha fagyaszt vagy laggzik.
Jó mulatást mindenkinek: Magiszter! Tai'shar SG Fórum 😄DDD
köszi
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
vagy kell vele valamit csinbálni ha baja lesz?
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A játék maga szvsz iszonyat jo!
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Leszedem, eddig ok bár 1,5GB.
Elindítom a telepítész erre egy 5 percre lefoglalja a rendszert, mondom ok.
Jó, szól hogy nincs elég hely az ideiglenes fájloknak a C-n.
Átpakolom a swap fájlt máshova így van 2GB.
Megkérdezi hova tegye mondom egy mésik wincsire, azt mondja nem jó,és ezt mondta még 3 másikra is.
Csak a C-re akarta feltenni magát de ott nem volt hely, ne ekkor lett elegem és töröltem a setupot, egy demo se idegesítet még fel ennyire.
Mát a teljes játék sem izgat. 😛
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
No, de ez legyen a legnagyobb baj 😊
Courage is realizing you\'re afraid and still acting.
Tökéletes hangulat, élvezetes harcok, gyönyörû grafika! Majd még a fejlõdés mikéntjére leszek kiváncsi (vajon pálya közben is szerzünk TP-t, vagy csak a telejsítése után?), meg a boltolásra 😄
Érdekes módon a tréning rész alatt egyszer-kétszer megakadt egy kicsit, de a nagy pályán semmi gond nem volt. Mondjuk nem is szabad, hogy legyyen, ilyen gépen, ami nekem van...
Mi a rák lehet akkor nálam?
Next PC upgrade: 2022
A goblin bunkójánál találtatok erõsebb fegyvert?az +3 as de nem lehet védekezni..fatalityjével leszakitottam az ork karját😊 tüzes nyillal lehet gyujtogatni amugy😊
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/