6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#2165 nem irtak at 100%-osan a Source motort, hanem mondhatni ugy hagytak, ahogy hajdanan a HL2-re megirtak a keszitok
...nagyvonalakban...
es mint minden, ami nem HL2, de Source motor, az MOD-nak szamit a motor szamara -
strebacom #2164 Mondjatok már valamit most értem haza, mi van megjelent már tölthetö??? -
Thanatos #2163 igyjár aki ilyen csoda oldalakrol töltöget :) -
hentesferi #2162 hi all
loll mindenki aki töltötte a gamelandrol most megszívta mert minden kódot töröltek xD az enyémét is és kb 30 perce regeltem :D nah mind1 már leszarom úgyis megveszem eredetibe de neem birom kiii jöjjön már ki eredetin :D Amúgy azért tölteném le hogy megtudjam ha jó akkor megveszem de ha nem akkor jó az úgyis :D -
FLeK0 #2161 ez nem váratott sokat magára :D
Update released for Dark Messiah
--------------------------------------------------------------------------------
You will need to restart the game to download the update. -
adammmmmmm #2160 ne veszekedjetek már a méretén és a nyelvén(nem akarok senkibe bele kötni)Itt ma mindenki összeveszik valakivel valamin -
bcrics #2159 nem bameg -
#2158 ez meg mitől lehet? -
#2157 -
adammmmmmm #2156 Na ez kemény!! -
Borat #2155 Az igen! :D -
#2154 :DDDD
ctrl-c ctrl-v a source motor forrasara aztan pakoljunk ra jatekot ?! :D -
FLeK0 #2153 ez sem rossz hibaüzenet :D -
#2152 az nekem meg is felel.
a multi úgyis xar. -
FLeK0 #2151 Steam backuppal megnéztem, és csak a singleplayer rész ráfér 1 alap dvd-re. -
#2150 nem fogod fel hogy ebben 1 nyelv van es ugy 7 giga? :[ -
bcrics #2149 just cause is mekkora volt aszt megis miután kijött durván 1 hétre rá már volt dvd5 -
#2148 pm ment. -
#2147 Már használja valaki! -
#2146 sztem olvasd el az error szoveget, es rajossz mi a baj
ne itt beszelj errol. -
csgj #2145 cool, de nekem vmi ott sem jó :O vmi errort ír ki. a password meg a login ugyanaz??? -
#2144 nézz be a jaws topicba, oldal közepe fele ... -
csgj #2143 hát nagyon örülök neki...kár, hogy nincs pénz a mobilomon -
#2142 gyanitom, hogy most fogsz :] -
#2141 Hát a rugás az alapból minden kariban benne van... -
#2140 azt nem mondod komolyan h ettől képes vagy megörülni:S
nyugi, ugyis fenn lesz vanadun:) -
#2139 fsx 9gb volt ás 13at pakolt fel a gépre :\
ó de fasza monnyuk, hétvégén vennék 400gb-s hdd-t, azt most takaritgathatok a 80asról jee :-c -
#2138 Lehet,már régen volt! -
#2137 de az több nyelvű volt. -
csgj #2136 hát persze xD
-
#2135 Tuti lesz dvd5! Így kezdődött a starship troopers is,ha jól emlékszem! -
#2134 még úgyse láttam több gigás games ripet (nforceon) :) -
#2133 vagy kiripelik oket valahogyan, fene tudja
szerintem varhato, hogy valamelyik csapat csinal belole 1 kisebb meretu verziot -
#2132 warez? -
#2131 talán ha átkonvertálják a videket, akkor DVD5 lehet belőle. -
#2130 hat ja, szoval a nyelvek kiszedesevel sem lehet dvd5 mereture kicsinyiteni, mar neztem, mivel hat nincsenek
ez sajnos mindenkeppen dual layer... -
FLeK0 #2129 Ez csak angol, a sok videó és a nagy (file)méretű pályák miatt ekkora. -
csgj #2128 nemtom, de már meg fogok őrülni...nem találok olyan helyet, ahonnan rendesen jön a gamma... -
#2127 Amúgy miért ekkora a game mérete sok nyelv miatt vagy csak egyszerűen ekkora?
-
Deajka #2126 Jájj... Hát nem kicsi!
Kösz