Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Bocs te vagy kicsit szánalmas hogy mindent fikázol mert nem megy rendesen nálad.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Magiszter
tényleg. ez valahogy kimaradt nekem 😄DD

armageddon666
ez volt nekem is a gondolatom és a reakcióm XD

@

Magiszter
A Cyclops-ot a pálya után azért nem érdemes nyaggatni mert annak az agya bevan szkriptelve hogy ott álljon mint egy rakás szerencsétlenség és ha te eléred a pálya egy szakaszát akkor sátalgasson elõbbre és kiabáljon. Azért ne várjatok tõle magasröptû eszmecseréket. Ha beSpawn-oltok egyet akkor az megkapja a "józanészt" és már is lehet vele diskurálni. szóval ne fikázzátok a játékot mert csípek rúgok harapok XDDDD

Hi! Nekem egy olyan problémám lenne mikor indítanám a demo-t kiírja hogy "a szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni. A következõ programot nem lehet végrehajtani (5007)." Meg ad egy linket a securom oldalára de az nem mûködik<#szomoru1> Please help!!!
Pretorian
De nem olvasgattam, azért kérdeztem. <#buck>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Hahahhh..<#vigyor4>
Nem, de mondjuk rántsa el a követ a fejem fölül, legalább induljon el felém, ha meglát, és támadjon rám. Kezdésnek ennyi is elég lenne. De semmit nem csinál, amíg pofán nem csapkodom szembõl, ha hiszed, ha nem.

Halfer
Az elsõ harci skill-t növeld Level3ig akkor lehet vele nyakbaszúrni <#eplus2>

armageddon666
na sztem akkor hagyd is mert nem megy ez neked. persze hogy skillhez kötõdik! Stealth. nemtom hányas szint. akkor mögélopózol és megtod csinálni. AIval mibajod? sztem elég jó. Cyclops nem mozog? a savegame után? nemtom mi a gond. én bespawnoltam egyet az orkos részbe és mozog. felveszi a hullákat eldobja õket, tárgyakat is, utánam jön, megcsap. mi kell még? filozofáljon neked? magyarázza el a káosz elméletet?
kasztok. láttam képeket ahol néhány kaszt van rajta. de sztem skillek szerint fog besorolni. amugy itt mivel FPRPG (vagy mi) Warrior leszek. nem teccenek a varázslatok. max 1-2t használok majd.

@

BEAST
elég logikus és szerintem jobb is így ... és ha olvasgattad volna a skillek leírásait akkor tudnád hogy nem elég az ellen mögé trappolni hogy hátbaszúrhasd =)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Pretorian
Nagy lolság ez a demó+ , a nagy Cyclops meg sem mozdul, nem sok értelme van lecsapni. AI-t még húzhatják rendesen szerintem. Kár, hogy a vidiken bemutatott "stealth-killt" nem lehet kipróbálni (a dupla tõrös lékelés hátulról), biztosan valamilyen skillhez kötõdik.
Ööööö...akkor most lesznek kasztok, vagy nem? Vagy eldöntöd, melyik skillt fejleszted, és az alapján sorol be a játék?

ayden
onnan szedtem, de máshol is csak ennyit irnak😞
reménykedtem hogy 1.4gigába kicsit több belefér😊

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Kmarha
ennyi. elvileg. de probáld ki az itt található mentéssel is, hátha!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ayden
nembaj, lényeg nálam is összeesett már😊
de hova tovább? vagy ennyi?

grebber
Mennyire szánalmas ahogy összeesik a küklopsz lol.

Next PC upgrade: 2022

ayden
jahát örökélettel könnyenvan a videoban😄
én meg rohangáltam körülötte mint a mérgezettegér

Magiszter
én azt csináltam hogy a szemét lövöldöztem tûzzel meg nyíllal. Egyzser csak megrészegült akkor odamentem hátra+mouse1 és döfés. Ennyi. De ha felrûg az nagyon fáj 😄

Kmarha
tessék: ez alapján az is elég ha a szemét csapkodod aztán majd összeesik és beleszúrsz. csak kitartás kell.

De itt nézelödhetsz elegánsabb megoldás után: Youtube

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
pff.. a jószívüségem visz egyszer majd a sírba engem.

Kapásból 2 videó:
a zegyik
azt amásik

talán valamelyik végén benne van

ayden
linkelj😊 én majd játszom helyetted

Kmarha
én csak emlékezés alapján írtam. lehet fel kell mászni valamelyik sziklán 😄

keress elõ egy e3-as videót róla 😊 vagy azt is linkeljek én be neked? 😄

ayden
eddig csak a seggét böködtem😊
nem túnt fel semmi kötél amit le tudnék vágni, egyet lövöldöztem de az meg magasan volt, lehet csak nálam nem rajzolja ki😄

Kmarha
az E3-as videóban bent volt a megoldás.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vannak kifüggesztve kötelek. Az egyiket lent el tudod vágni. Egy hatalmas fadarabbot tart. Az meg szépen nekivágodik a dögnek. Mihelyst térdre rogy a fájdalomtól, odasétálsz, azt elegánsan szemen szúrod. És a debella síró kislányként zuhan a földre 😄

sorrow: igy már érthetõ. Szerintem csak annyi az egész, hogy elõhozza a debella egyszemüt, anélkül hogy bármiféle parancssorral vagy mivel kellene küszködnöd. szerintem. (a forumon is azt irta valaki, hogy a szörny után a mentéssel is vége a demonak)
De nyilatkozzon az, aki tudd a demoval játszani 😛 Fene a beleteket..

ayden
valaki a nagydebellát le tudta már nyomni? mert nekem a dobozok alá nem akar befutni, azt a magasban lévõ kocsit meg nem birom egyáltalán leszedni
ha valaki lenyomta mondja már meg hogy, addigis püföltetem magam vele😊

Errõl beszélek:

(a demó le van butítva, már ha lehet így fogalmazni.)
Folytasd a Dark Messiah demót tovább!

Magiszter
õõõ ez nem neked szólt, nem tudom miért rakta be válasznak. ez mindenkinek szólt 😄

Magiszter
Ha esetleg "kóddal" játszol akkor ha minden varázslat megvan és nem a spells.txt-s módszert használod akkor bizony keményen szaggat minden beállításon. ha a nélkül is szaggat mint állat akkor a hiba a te készülékedben van.

Esrohnoil
Azt én is remélem...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

musha
azt még nem próbáltam, dehát... remélem még optimalizálnak a megjelenésig.

Esrohnoil
Állítsd dx8-ra.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Kmarha
Lehet ám hogy velünk van a baj 😄 😄 Na, majd csak visszajön és megmagyarázza 😊

musha
ember, MINDEN LOW-ra állítva szaggat, mint az állat, ahogy írtam...
de egyébként az ajánlott beállítások majdnem mindenhol a hgih szinten állnak, még a hdr is. amúgy meg talán annyira nem fos még ez a konfig...

Esrohnoil
Ezt én sem vágtam. 😄

Esrohnoil
Lásd: #970

Kmarha
<#conf>

Most olvastam a gamestar.hu-n, hogy mentett állásból lehet folytati a demót csak azt nem írták, hogy még hány percig.
valaki kipróbálhatná még milyen hosszan, (lehet, hogy mégis leöltöm.)

Kmarha
nekem is tetszenne ha ki tudnék menni az E3-as pályára. De a barlangból kiérve a mókának vége. Nem is képregény, inkább egyfajta állókép. 😛 Mindegy, legalább a munka foglal le nem a játék 😊 (van már igéret a fejlesztõktõl egyfajta hatalmas optimalizálásra és a memoriazabálás butitására? 😄 akkor esetleg még csinálok helyet a teljes játék számára hátha 😛)

musha
ezek a might&magic-ek valamiért nem szeretik a gépemet: minden low-ra állítva és szaggat, de durván, pedig van 1 giga memóriám, egy 2,4-es procim, és egy 6600gt-m. ezen rohadtul nem kéne szaggatnia. a heroes 5 is ugyanilyen volt (az egy kicsit kevésbé szaggatott azért). más játéknál elõfordult, hogy a hardveres hangot le kellett tiltani és jó lett, de itt ilyen opció nincs.
pedig nagyon tetszik ez (legalábbis amit láttam eddig a képregénybõl).

Esrohnoil
Szerintem azért van így, mert az Arx Fatalis-ban meg nagyon erõs volt a varázsló.

Esrohnoil
Végül is csak a saját játékélményedet rontod vele, az meg engem nem érint. 😊

_Atti_
azért nem kicsit dobja meg a demó értékét hogy annyi ellent pakolsz magadnak amennyi tetszik😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Esrohnoil
Akkor szerinted mi az a csít? 😄 LOL már...

Kupo
Ha már végigvitted sokszor, miért ne lehetne szórakozni vele? 😛
Játék arra van, hogy szórakozz.

reger
Kipróbáltam a demót ,szerintem jó játék lessz . A 2. pályának 3x-or mentem neki ,harcossal meg sunyi gyilkológéppel élveszetes volt ,viszont a varázsló kaszt szerintem egyenlõre nagyon le van gyengítve

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

grebber
Ja csak igy semmi értelme a játéknak!

Magiszter
Végülis tulajdonképpen ez nem csít. Átírod a játékot úgy hogy neked kedvezzen XDDDD majd fullban megcsinálom a "szemeddel bontod a falat;az auráddal ölsz ami 2 km hatósugaru" modifikációkat. HL2-ben is ezt bírtam. Kis idõráfordítással bármit át lehetett alakítani. Csináltam mondjuk ÜberCombine katonákat. shotgun-al 6 fejlövéstõl sem halt meg XDDD

nah megyek vissza melódzni <#wave>

grebber
Persze ez egyértelmû csak leirtam hogy csít ennyi!CSítet meg nem használok soha!

most már bejön. megnézem 😊
Magiszter
Mármint az oldal? Vagy ami az oldalon van?

Grebber:
Akkor ne használd. Minden olyat leírom aminek val valami haszna és mûködi (többé-kevésbé) Nem kötelezõ mindet használni.
Erre mondják hogy: a lehetõség adott, rajtad múlik hogy élsz vele vagy elveted.

grebber
Rádásúl ebben a txt-ben lehet garázdálkodni szabadon. pl ha a recovery-t 0-ra teszed akkor nem kell várni míg a varázslat újratöltõdik.

Ez már csítnek számít olyat meg nem kõ.