6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#2205 Mire lent lesz 37óra alatt addigra lesz crack is :D -
#2204 EZ NEM SEMMI !!! -
#2203 Kitudja...
Nekem most 10 fájlt kihagytak,és most szedem azt a 10-et,még 1 óra...sose lesz meg -
rogan99 #2202 Fél óra alatt ez már a 3. oldal ahol ezt vagy ehhez hasonló hibaüzenetet kapok, én mondom ez valami összeesküvés -
rogan99 #2201 gamelandon nektek egyáltalán bejön a regisztráció menupont vagy dbserver errot kaptok ti is? Gondolom igen de azért megkérdezem:) -
#2200 Jön már a messiah sálálálá xDDDDD -
#2199 Látom átvette a topik a vezetést :D -
bgjns #2198 Légyszi mond már meg,hogy magyar szöveg van-e hozzá.Mert akkor leszedem én is.Köszi -
miki90 #2197 most akkor van crack vagy nincs? -
Aggressor HUN #2196 a doxiék még nem szívattak meg sosem,nekem lejött onnan :-)mingyá' próbálom is kifelé,ha kicsomagolta a "gyári rarcsomagolást :-) )
-
#2195 codecgond ?
nalam atment ott rendesen -
hentesferi #2194 nekem semmi :S -
#2193 Steames nemeredeti van nekem, elindul szépen, de rögtön a tutorial után töltés közben kifagy (vagy elindul, de a beszédhangok helyett csak sistereg a hangszóró). Ötlet? -
hentesferi #2192 nem szakitottam meg őp szakitotta meg magát :) -
hentesferi #2191 töltöttem volna a 2.-at és eccer csak egy leálás és azóta nem jön és a kodom se jó -
bcrics #2190 azé sávot nem igy kéne növelni -
#2189 ipd ? :D
valaki jatszik is egyebkent, vagy mindenki csak tolt? csak hogy a nem assasin karikrol mik a tapasztalatok -
bcrics #2188 az biztos hogy a letöltést nem szakito meg akko baj nem érhet -
#2187 most raparazott a sok noob, hogy nem tudjak majd vegig letolteni a jatekot
degeci vagy :( -
bcrics #2186 nya én kb 3 órája regeltem ha beszopom megnyünk aszt rájukgyújcsuk a kecót,nekem eddig még tölt -
hentesferi #2185 az hogy be regeltem 1 órája most meg már nem jó a kódom :S -
bcrics #2184 irjad már le hogy mi az a rossz dolog??én onnann húzom lefele most járok az 5.rar-nál, -
hentesferi #2183 pffffffffff akkkor csak én vok ilyen ba..... szerencsés :'(((( -
#2182 good luck. -
Caterpillar #2181 Azt olvastam de nekem még mindig megy pedig már 2,5 órája regeltem... -
#2180 jolvana csak a sok gothicos fake crackböl indultam ki -
#2179 lentebb le lett irva hogy mi tortenik ha szennyrol toltesz. -
Caterpillar #2178 Ezt hogy szabad érteni? Mert akkor még most megszakítom pedig már lent van 6 file... -
FLeK0 #2177 ja hogy nem fake mert ott egy mm.exe!
értem
még ilyen okosakat pls :D -
#2176 nekem csak holnap derül ki :_D -
#2175 lejött és nem fake (tartalma a mm.exe és 3, valahány mega) azt irják müxik -
#2174 Joemaster's Dark Messiah NOCD (Single Player Crack) -
PunkZoli #2173 bekokálok... a 100as demo most 84% on van...ergo lehet szed le még a demohoz extra fícsört:D
-
hentesferi #2172 felhívom a figyelmet aki warezrol töltene nehogy a gamelandon kezdje mert abbol csak roszz dolog fog kisülni xDDDD
-
#2171 en mar ugy szeretnem, ha meglenne, ezert vagyok optimista =|:-(->-< -
Thanatos #2170 0 -
hentesferi #2169 hát ja :D de nem hiszem el, írtam nekik emailt szted mennyi esély hogy viszza írnak ? :D -
Thanatos #2168 és még ezse hivatalos..., hivatalosan a dátum "when its done" lett..., ergo 3 hit is csak optimista becslés :/ -
#2167 sajnos 3 hetet kesik :(((((((( -
PunkZoli #2166 hehe ,énmeg most szedtem le tennap a demot ujra ,hogy míg nemlesz addig azt csapassam majd az uj dvideokarival ,erre decryteli a szerencsétlen demót,mintha kötelező lennne:D