Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a homókóóóráám beugrik 1 ms-re és ennyi volt a nagy betöltés!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Letöltöttem, fel is telepítettem(D-re) elindítom a játékot meg minden meg is néztem a nem túl tartalmas introt, és a loading képernyõnél a csík a közepétõl megáll, és nem megy tovább. mi lehet a baj?
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion
- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D😛rogram Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C😛rogram Files -re az értéket.
by mucius@Hardwired
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nekem az lenne a problémám hogy letöltöttem a gamet tenném fel de csak a C-re engedélyezi hogy fel tegyem a jatekot de miért ? a C-n örülök ha van 1 giga szabad helyem 😄😄 a D-re szeretném de akkor meg hibát ir ki ha tovább mennék akkor ezt írja : There is not enough space to install these option(s) Please free up some disk space or modify your selections. em tudjátok mi lehet a baj ?
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
vagy nagyon elorehaladtam ? :]
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
2006. augusztus 12. szombat
Hardwired
Dark Messiah gyûjtõi kiadás
Dixie Flatline, 17:51 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (11 komment)
Pont a Dark Messiah-ból ne lenne gyûjtõi kiadás? Persze, hogy lesz, ráadásul a megszokott alibi változtatások helyett néhány komolyabb extrára számíthatnak a rajongók. Az exkluzív zenei CD és az élethû, pergamenszerû térkép mellé kapunk egy bónusz CD-t, amin egy kövér többjátékos karakter skin, 4 plusz egyjátékos fegyver és az Arkane, UbiSoft, illetve Kuju alkalmazottakkal leforgatott hogyan készült dokumentumfilm kapott helyet.
<2006. augusztus 15. @ 09:56 - Berkenye>2006. augusztus 15. @ 09:56 - Berkenye>
A Ubisoft októberben két változatban adja ki a Dark Messiah of Might and Magic címû akciójátékot. A gyûjtõi változat tartalmaz egy bónusz CD-t, egy exkluzív multiplayer karakter skint, 4 exkluzív szingli módban használható fegyvert (!), valamint egy 26 perces dokumentumfilmet, amely az Arkane Studiosnál, a Kuju Entertainmentnél és a Ubisoftnál folyó fejlesztési és egyéb munkálatokon szalad végig. Ezen felül megkapjuk még a játék zenéjét lemezen, valamint egy papírtérképet a multiplayer világról. A Heroes V demó már csak cseresznye a habon, ami a torta tetejére került 😊 A két játékváltozat várhatóan egy idõben, október 20-án jelenik meg.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
May the force serve you well!
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
lássuk csak...
oblivion, dreamfall, prey, flatout 2...ezek annyira nem [email protected] ízlés dolga, szerintem f@sza kis termés volt idáig is és még jön egy rakat...
zárójelben jegyzem meg, hogy nekem spec a hitman pont nem jön be <#nemtudom>#nemtudom>
ui: a játék nem szar, nagyon is várom, csak hát az idõzítés...
Mess with the best, and die like the rest...
Bless varázslat ugye pl.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
amugy nem mondtam hogy ez baj csak leirtam amit tapasztalatm
viszont a magia teljesen hasznalhatatlan, 1 orkra kell kb 1 uveg manna ennek igy semmi ertelme, meg a varazslatok sem tetszenek igazan
meg ha kardal szursz adrenalinnal akkor hasbaszurja aztan labbal leszedi a kardrol 😊 szerintem jobban nez ki mint a lefejezes
Menekulni nem negyon akarnak talan a goblinon lehetne probalni az menekulhet.