Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrall
registrybõl kipucoltam új driverek áhhhhhh tele a tököm az ilyen szedett vedett demókkal

mrall
ez mind megvolt már de azért köcce a helpet!

a homókóóóráám beugrik 1 ms-re és ennyi volt a nagy betöltés!

Mint mindig, az ilyenkor szokásos teendõk: codec pack-ok lesikálása, driver-ek frissítése, háttérben futó alkalmazások bezárása.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

mrall
sõt unninstalláltammmmmm restartoltam a gépet, újra feltettem és meg sem moccan el sem indul ............... pfffffff

mrall
nekem is ez a hiba! csak a poén hogy utána el sem indul a demo többet

szucsy89
nekem 1,5gb ramom, 2500celeron, msi 6600-om van, szerintetek menni fog a full??én majd megveszem októberben, addig nem töltöm a demót mert qurva nagy...
Egy vicces kis video-szösszenet itt.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

GoKu x
üdv mindenkinek
Letöltöttem, fel is telepítettem(D-re) elindítom a játékot meg minden meg is néztem a nem túl tartalmas introt, és a loading képernyõnél a csík a közepétõl megáll, és nem megy tovább. mi lehet a baj?

ProGabe
futtatás -> regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion

- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D😛rogram Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C😛rogram Files -re az értéket.

by mucius@Hardwired

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bucser
Mert az installer átmenetileg kitmöríti a temporary konyvtárba és onnan telepít. Már az installer kitömörítéséhez sincs helye a C-n.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hi all

nekem az lenne a problémám hogy letöltöttem a gamet tenném fel de csak a C-re engedélyezi hogy fel tegyem a jatekot de miért ? a C-n örülök ha van 1 giga szabad helyem 😄😄 a D-re szeretném de akkor meg hibát ir ki ha tovább mennék akkor ezt írja : There is not enough space to install these option(s) Please free up some disk space or modify your selections. em tudjátok mi lehet a baj ?

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Csibe001
Jaja, sajnos itt is ugyanez lesz mint a demónál...

Bucser
igazából nem értemm it nyavajogsz mert halálig biztos vagyok benne, hogy az ittlévõk 99 % letölti warezben és maximum egy üres dvd árát adja majd ki rá...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Csibe001
Akkor már plüss orkot például. 😊

miért, mit adjanak? plüss macit? 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Csibe001
Ez igaz, de ne plusz fegyvereket adjanak már single-be...az milyen már?!Mintha valami kibõvített demót vennék meg ha csupán a sima DM-t veszem meg s nem a CE-t?

hát nemtom, szvsza ttól függ milyen lessz mutli hogy megéri-e beszerezni, ha bejön és idõtállo akkor mindenképp +fav 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nem igazságtalan, mivel a gyüjtõi verzsön ugye jóval többe kerül és igy legalább adnak is a + árért cserébe valamit 😊

Bucser
A collectors editiont feltörni nincs értelme hisz az pont azoknak késuzül akik komolyan akarják támogatni a játék elkészültét és nem a warezes surmóknak.. Milyen már egy szépen felületkezelt nyomtatott térképet bescannelni?? szerintem totál gáz.

j0nNyKa
amit persze kinyomtat.
😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

reger
hja valószínûleg fel lessz törve a collector's edition is .Legfeljebb régi papír hellyett DM_MAP.jpg-je lessz az embernek

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

j0nNyKa
ebben az a jo, hogy a CE altal nyujtott pluszok ugyanugy feltorhetoek, mint maga az alapjatek, hiszen a skin, a fegyverek valoszinu csak +fileok, vagy +modositasok fileokban, a dokumentumfilm siman bepakolhato a tort CE-be, a soundtrack szinten, a terkep pedig bescannelheto, es ugyanigy hozzacsaphato a.. mondjuk a Dark.Messiah.of.Might.and.Magic.Collectors.Edition-RELOADED-hez
vagy nagyon elorehaladtam ? :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Csibe001
Igen ez igaz. Ez valamelyest igazságtalan...bár nekem a Collectors edition kéne, nem fogom megvenni 20 ezrekért. 😞

reger
Azért jó pofák az ubisoftnál hogy ,aki a gyûjtõit veszi meg az kap + 4 frgyvert az egyjátékosban ,amiko valszeg igen táposak lesznek<#idiota>

Csibe001
Nem flame miatt.
2006. augusztus 12. szombat

Hardwired

Dark Messiah gyûjtõi kiadás

Dixie Flatline, 17:51 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (11 komment)

Pont a Dark Messiah-ból ne lenne gyûjtõi kiadás? Persze, hogy lesz, ráadásul a megszokott alibi változtatások helyett néhány komolyabb extrára számíthatnak a rajongók. Az exkluzív zenei CD és az élethû, pergamenszerû térkép mellé kapunk egy bónusz CD-t, amin egy kövér többjátékos karakter skin, 4 plusz egyjátékos fegyver és az Arkane, UbiSoft, illetve Kuju alkalmazottakkal leforgatott hogyan készült dokumentumfilm kapott helyet.

Dark Messiah Gyûjtõi Kiadás
<2006. augusztus 15. @ 09:56 - Berkenye>
A Ubisoft októberben két változatban adja ki a Dark Messiah of Might and Magic címû akciójátékot. A gyûjtõi változat tartalmaz egy bónusz CD-t, egy exkluzív multiplayer karakter skint, 4 exkluzív szingli módban használható fegyvert (!), valamint egy 26 perces dokumentumfilmet, amely az Arkane Studiosnál, a Kuju Entertainmentnél és a Ubisoftnál folyó fejlesztési és egyéb munkálatokon szalad végig. Ezen felül megkapjuk még a játék zenéjét lemezen, valamint egy papírtérképet a multiplayer világról. A Heroes V demó már csak cseresznye a habon, ami a torta tetejére került 😊 A két játékváltozat várhatóan egy idõben, október 20-án jelenik meg.
látod izlések és pofonok, ucso 3nál nekem többet ér hitman egyedül is 😊, dreamfall gyk inkább egy interaktiv film mint játék nem rossz de én meguntam, prey meg szép grafika jó baromkodni kicsit de szintén megunós kategória, flatout2...., hááát..., szódával elmegy 😛

BEAST
nemis tudom miért hiányzik az hogy egy darab tõrrel fejeket meg végtagokat vagdalhassál , pont az a lényege hogy rogue kaszttal sunyulva hátbaszúrd az ellent , vagy a gyorsabb mozgásnak köszönhetõen körbetáncold , ha hentes akarsz lenni ott van az alap melee warrior <#idiota> ... én biztos hogy tõrrel fogom végigosonni a játékot , nekem bõven megfelel így =)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

adrenallinnal persze hogy lehet de anelkul nem, kardal 2-3 csapas fejre es adrenalin lelkul is lefejezi

May the force serve you well!

Panzerfaust
Dehogynem lehet. Nekem sikerült összehozni lépcsõn állva, összezárta a két pengét, és zsupsz repült az ork buksija. Igaz azóta csak alkarcsonkolást sikerült összehozni.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

musha
egy említésre való játék sem jött ki idén? <#wilting>

lássuk csak...
oblivion, dreamfall, prey, flatout 2...ezek annyira nem [email protected] ízlés dolga, szerintem f@sza kis termés volt idáig is és még jön egy rakat...

zárójelben jegyzem meg, hogy nekem spec a hitman pont nem jön be <#nemtudom>

McW
Akkor is elmehetnek oboa-szakkörre... 😛

Mess with the best, and die like the rest...

és ez újdonság? a kiadók sose tudtak idõziteni midnig is csak a karácsony elött volt a lényeg 😛

McW
Micsoda? Ez a retkes játék is októberben jön ki? Nem hiszem el, hogy lassan szeptembert írunk, eltelt az év 3/4-e és a Hitman-en kívûl egy említésre se méltó játék nem jött ki még idén. Októberben meg lesz vagy egy tucat(ha nem kettõ), legalábbis amiket én várok. Ez beszarás már tényleg. <#gonosz3>

ui: a játék nem szar, nagyon is várom, csak hát az idõzítés...

Mess with the best, and die like the rest...

adios
Nem is tudtam

adios
igen?

Ez már a csúsztatott idõpont 😛

adios
Remélem nem csúsznak nagyon.Várom már a game-t.

Még mindig október.

adios
A megjelenés valamikor szeptemberben lesz,ugye?

Esrohnoil
Ez meg azért van, mert az Arx Fatalisban túl erõs lett a varázsló a többiekhez képest. 😊
Bless varázslat ugye pl.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

reger
Én azon próbáltam😄

hû ez nagyon zsír játék! tõtsétek a demót! nagyon jó a harcrendszer! és egyzserû mint az egyszer-egy.

ezért van még idõ a fullig hogy addig finomhangoljanak az ilysmin 😊

talan megfeledkeztel rolla de itt is vannak szintek meg pontok amit osztani kell szoval akcio/picit prg
amugy nem mondtam hogy ez baj csak leirtam amit tapasztalatm
viszont a magia teljesen hasznalhatatlan, 1 orkra kell kb 1 uveg manna ennek igy semmi ertelme, meg a varazslatok sem tetszenek igazan

ja en is dobtam mar torkon orkot tok jol nez ki
meg ha kardal szursz adrenalinnal akkor hasbaszurja aztan labbal leszedi a kardrol 😊 szerintem jobban nez ki mint a lefejezes
Menekulni nem negyon akarnak talan a goblinon lehetne probalni az menekulhet.

reger
Meg ha az ellenfél menekül

Evogordon
n már dobtam el.. csak akkor lehet ha fent van az adrenalin.

reger
A tõrt amúgy el is lehet dobni hogyha az aellenfél menekül,meg állítólag teli adrenailn esetén is ,de azt nem próbáltam