Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
jó mulatást mindenkinek: Magiszter! Tai'shar SG Fórum XD
Area Map
Combat Staff
Katana
SoulDrinker
a fegyvereket rakjátok a DMOMM Demo/mm könyvtárba (a mellékelt README elolvasása ajánlott angolosoknak)
a MAP-ot pedig a DMOMM Demo/mm/maps könyvtárba kell belerakni
parancsok (myconfigba):
bind F1 "give weapon_arxkatana"
bind F2 "give weapon_sword_souldrinker"
bind F3 "give weapon_mm_staff_combat"
bind F4 "map mm_thearena_beta1.bsp"
akinek nem világos valami olvassa el a readme-ket (ha van), vagy kommenteljen be ide.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Tud valaki valami jó kis mapot gyártani a játékhoz? Mapkészítéshez sosem értettem.
Amúgy már van hozzá Katana model, Souldrinker sword model és combat wood staff model is hozzá meg egy darab map amin lehet egy keveset hentelni. Ha érdekel valakit tegye fel a kezét és majd 5 óra körül belinkelem (munkahelyrõl nem tudom mindig elérni az oldalt <#nemtudom>#nemtudom>). Addig is jó gémezést.
Amúgy szerintem még lesz benne rengeteg újítás. Nekem az a DEMO nagyon béta szagú. PL a nyilak eltünnek kilövés után, egy kis hentelés után el kezd szaggatni, máskor meg nem. Szóval van mit javítani rajta. JA meg sok ram kell neki. Én azt a 2 gigát sokallom a grafhoz képest.
@
1280*1024 minden maxon 2x aa es 2x af, egesz jol megy es kurvaszep, pedig nincs egy bika konfigom
de 1gb ram mar nemnagyon eleg neki, legalabbis nalam kurvasokat tölt...
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
azt ne kérdezzétek mér van, de müxik 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha így sem emgy, tölts le valamilyen registry takarító progit, pl. j16 Power Tools, aztán takaríts ki/uninstallálj minden securom szirszart, és próbáld újra.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Énis belefutottam abba a hibába hogy mikor indítanám azt irja ki hogy :
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (5007).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=5007&l=hu címen.
A cim persze nem mûxik .
Nade bakker már a demóhoz is crack kell?
Tudom eddig csak 1 embertõl olvastam ugyanezt és persze nem kapott a kérdésére választ de ha esetleg tud valaki valami megoldást (konkrétra gondolok nem ilyen hogy windows ujra install meg stb) akkor legyenszíves közzzzétenni
Elõre is kösz.
Üdv: Sharky
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
a legjobb amikor a 3 <#idiota>#idiota> goblin elesik a jégen <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ezen azért mosolyogtam.
Süti. Legyen már október 😄
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan