Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lejjebb azt olvastam hogy csak októberben..
ÁÁH, NEM BÍROM KI ADDÍG<#buck>#buck>
velük mig ilyen
nem lesznek aztán szépen megkérjük õket hogy üljenek le dolgozni fél szemmel.
Aztán csak csinálnak egy jó játékot ilyen ösztönzéssel és háttérrel <#idiota>#idiota>
is (multiba szabotázsra mekkora móka lesz 😄D) assassin kasztnál,lesz elektromos gömb is,viszont azt hogy ezek csak online featurek lesznek e azt nem merném ki jelenteni.Reméljük benne lesznek singlebe is.
Van ugyebár a SPELLS.TXT nevezetû fájl amiben a varázslatok vannak és tulajdonságaik. Nos ott 4 fõ varázslatkategória és 16 különbözõ varázslat van. A fõ katágóriák a Föld, Tûz, Víz, Levegõ. És ezen belûl vannak a varázslatok. Nos a játékban csak párat tudunk használni. Pl nincs:
-Cure Wounds
-Inferno
-Stone Skin.
-Magic Reflection
-Drain
-Poison Spray
Viszont ha a demóba bespawnoljuk a wizardot aki okít minket a játék elején és rányomunk egy Fire Arrow-ot akkor magára nyomja a StoneSkint-t. Szóval van a játékban de nem használható. Lehet hogy teljesbe beteszik? Vagy egyáltalán nincs csak az ellennek?
Meg volt egy videó ahhol voltak különbözõ álcázási skillek az assassin-nak. Képes volt láthatatlanná válni, a varázsló meg tudott egy elektromos gömböt kilõni. Szóval kérdem én. Hol vannak ezek? Vagy lesznek egyáltalán?
túl soknak tünik (ha valóban 12-18 óra lesz) valszeg ez lesz az egyik düntõ érv ami miatt meg fogom venni.
Végre emberek nem csak gép pityukkal irthatjuk egymást fp nézetbõl hanem varázslattal meg nyillal,karddal muhahahhaa

@
1.)Egy az egyben -->bind gomb "parancs space paraméter"<--- formában
2.)bind gomb "map mapneve.bsp"
3.)Ez egy új map igen, de csak arra van hogy bespawnolj ellent és azt cirógasd.
spawnolást majd elmondom hogy kell ha nem tudod. Illetve fent van az oldalamon is darkmessiah.uw.hu*
* amit hamarosan (hétvégén) frissítek az új dolgokkal
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mit gondolok,nem is mennék bele részleteibe.Vitát lezártnak tekintem.
Ha valaki még1x ebbe topicba panaszkodik hogy miért nincs DMOMM demoja optimalizálva ki ugrok az ablakon és majd halljátok a halál hírem.
....picsába kertesbe lakunk... <#vigyor4>#vigyor4>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
pl itt sokan írták hogy triggereknél akad csak meg,de azt majd biztos javítják,aha,persze,eddig azért hagyták benne mert ahhoz volt kedvük
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
beszél szerintem menjen el inkább péknek vagy taxisnak,ne a billentyüt üsse
és irjon hülyeségeket a neten,azért volt a habozás hogy most irjak vagy ne irjak,de csak ki hozzák az emberbõl hogy taknyos kölyköknek magyarázkodjon.
tugyiti@#1218:fogalmzasásod egyszerû mint a fakocka,gondolom úgy általában a gondolataid is hasonlóak
A myconfig-ba egy az egyben azokat kell beírni amit írtál?
Az új map-et hogyan töltöm be?
Jól gondolom egyáltalán, hogy ez egy extra pálya?
köszii
kárpótólni fog minket.<#smile>#smile>
Mondjuk ha ez a 12-18 óra tömény izgalom és az a fajta ami le is köt akkor jó.
azért várom már!!! bár a multija nem érdekel.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Aki azt mondja hogy nincs optimalizálva próbálja ki a cellfaktort XDDD
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Én még a Portal-ra leszek kiváncsi mert egyesek szerint nem lehet a szörsz endzsinre két irányú portált írni. No majd meglássuk hogy sikerült.
de hogy rossz példával szolgáljak:
Vampire the .. szintét a "csodás" szórsz endzsint használta.. mainapig nem tudtág optimalizálni még a fannok se.
There is only one Boss!
@
@
- negatívum:
Szerintem még optimalizálhatnák egy kicsit, egy-két helyen ok nélkül beszaggat.
A csillogó bumpmappingot lejebb állitanám mert már természet ellenesen csillog a fal.
Még mindig nem értem hogy miért van az hogy ha ragdoll rendszerû fizikát alkalmaznak a modell "meghalása után" miért kell egyszerûen OFF-ra állítani. Ha meghal az a szerencsétlen Ork , miért mozog ugy mintha kicsontozták volna és héliummal lenne felfújva?
És van egy két más fizikai Bug is, Pl ha két hordó van egymás tetején kiveszed az alsót a felsõ ott marad lebegve. de ha kirúgod akkor természetesen viselkedik.
There is only one Boss!
A demo pályán a kis goblin meg az elsõ adag ork után merre kell menni?
Ugye a demó még nincs teljesen optimalizálva? akad mint állat..
köszi és üdv!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nembaj utána lehet multizni..és remélhetõleg az a 12 18 óra egyedi élmény lesz végig.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Yes, sword impacts will be visible on enemies, objects and walls, like in most FPS.
Southsnake:Will the game be released on several CDs or a single DVD?
Hopefully on a single DVD, but maybe on several DVDs…
Saliens: What is the estimated length of the game?
Our current estimated is between 12 and 18 hours, depending on your profile and if you complete all the side quests in the game or not.
Mooka-Kcatta: I was wondering on what platforms is Dark Messiah coming out on?
Dark Messiah is coming out this fall on PC only.
Southsnake:Will we meet neutral civilians on some maps ?
Yes, you will meet the civilians of the free city of Stonehelm, and you will be able to observe them and interact with them.
csak 12-18 óra játékidõ? 😞
Alwares: Cs 1280 16aniso hdr és facás😊 nameg ugye hiába raktam vissza arra a részletességre amin 5900xt-vel jól ment, akkor is ugyan az volt, remélem fullra kijavitják mert nagyon morcos lennék
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
két megoldás létezik:
1.) kipróbálod más játékkal és ha úgy hasít akkor a DMOMM-et kell okolni, de ez csak demo
2.) Mondasz egy címet, idõpontot és elcseréled az én 6600gt-mre mert így jól megy.<#vigyor>#vigyor>
Bár én a másodikat ajánlom, de az elsõt próbáld ki és mondm meg az eredményt. aztán tovább próbálkozunk ha mégis xar.