A Fantasztikus Négyes - Színes. Szagtalan. Gáz.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tök yoo rajzfilmet csináltak belöle annó.Szó én biztoss megnézem majd a filmet,és remélem nem lesz olyan nagy csalódás.<#wow3>#wow3><#finom>#finom>
a duna az itt van. a dunára figyelni kell. mert a duna az jön.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
PS: viszont hogy ne csak mindig szarozzak egy filmet, ajánlok egy jót is: One Point O
Info itt.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
xbox360+komputer
LE VAN SZARVA!! <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
PoP T2T 4ever
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
mellesleg a film<#levele>#levele>
Speaking of movies, he commented that the recent Fantastic Four film was “kind of fucking terrible.”
Kevin Smith refused to say anything about the status of Daredevil Target. He did say that he wouldn’t want to direct a Daredevil sequel though. “I don’t want to direct a superhero movie unless it’s something I created.” Smith said.
1. mert jó benne a csaj
2. mert jó benne a csaj
3. mert jó benne a csaj
4. mert jó benne a csaj
stb...
na de minek??? 😊))))
Alfa of nis: you got the point 😉
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Jókat röhögtem rajta, és nemtom ki irta a cikket, de nagyon unottam mehetett a moziba.
Sok nagyképû..hagyjátok már magatokat. ehh
Igy lehurrogni egy filmet...pff
Puncikrol es a filmrol <#eplus2>#eplus2>
Most mirõl beszélbetünk? Puncikról vagy a filmrõl. Mert ha egy film egyetlen erénye hogy domborít benne valami fiatal tyúk, az már régen rossz. Vagy legalább is kevés.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Hogy kell nyulat fogni??? Utánozni kell a répa hangját!!!
Tul vontatott és nyálas lett, Batman komolytalan, Daredevil, csak Affleck re épült, Hulk ban tul sok volt a "mély"mondanivaló F4 meg látványos meg szép, de hiányoltam belöle az akciokat, ennél sokkal többet vártam.
Nekem az X-men jött be, szerintem annál találták el az egyensulyt a film és a képregény közt, ott hasonlitottak a szereplök legjobban képregénybeli egojukhoz.
de ez csak az én véleményem
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
De ez olyan vacaknak tûnik, hogy még letölteni se lenne kedvem :\
MY BIATCH!
\"Nincs végzet, csak ha bevégzed...\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
<#puszis>#puszis><#law>#law><#finom>#finom>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Volt egy TV-sorozat abban úgy nyomul....
Ez csak egy látványvilág kérem, és nem az Antigoné!
Mind1 mindíg lesznek sznobok, akik azt hiszik, ha leszólják azt ami sokaknak tetszik, legalább 1 mozijegy áráig, attól õk külömbek lesznek.
Egyszer megnézhetõ, egyébként meg a futottak közé kerül, ha valami közbe nem jön. <#vigyor5>#vigyor5>
szerintem az eletbe nem fognak tudni olyan kepregenyadaptaciot csinalni ami mindenkinek megfelel...
mondjuk szerintem a HULK volt eddig a legjobb..legalabbis ami nekem bejott..
pokemben,, daredevil, punisher vagy mi.. ezek mind erdekesek de....
mikor jon mar a tininindzsateknocok??????😄