56
-
jefferson83 #16 Úgyvan, úgyvan... -
jefferson83 #15 Ezt már egyszer valaki előtte és kijelentette mennyire nem áll jól neki a kék szem. Szerintem gyönyörű kis csajszi. A filmet igazán csak azok élvezhetik akik csekkolták a képregényt. Nemtom itt hányan lehetnek. Mesében nem volt rossz (Hihetetlen család), de filmben nem biztos ,hogy megnézem. Hacsak nem a szőkebarna leányzó miatt. -
RpPRO #14 Huuuha, ezt a leanyzot .... mint a lopott biciklit.
-
Hoz_Hun #13 Ja és persze barna hajú is. -
Hoz_Hun #12 De, barna szemű, és az a sorozat a Dark Angel volt. Kurva jó kis sorozat. Kár, hogy nálunk a második szezont már nem adták le. -
teddybear #11 Egyébként Jessica Alba nem barna szemű, és hajú?
Volt egy TV-sorozat abban úgy nyomul.... -
teddybear #10 Soha nem értettem a filmkritikusokat. Egy szimpla szórakoztatásra leforgatott filmből hiányolják a shakespearei- vagy a görög drámák katarzisát, de talán nem ott kéne keresni!
Ez csak egy látványvilág kérem, és nem az Antigoné!
Mind1 mindíg lesznek sznobok, akik azt hiszik, ha leszólják azt ami sokaknak tetszik, legalább 1 mozijegy áráig, attól ők külömbek lesznek.
Egyszer megnézhető, egyébként meg a futottak közé kerül, ha valami közbe nem jön. -
#9 az uj batman film szerintem halal unalom.. es...lassu.. es olyan semmilyen.. blah.. viszont kivancsi lennek hogyan lehetne a kepregenyolvasoknak is valami olyat mutatni hogy leessen az alluk.. merthat ilyet nehezen lehet.. mondjukvegre meghallhatna a negyesbol a csajszi. meg a sziklagyerek es hurra:)
szerintem az eletbe nem fognak tudni olyan kepregenyadaptaciot csinalni ami mindenkinek megfelel...
mondjuk szerintem a HULK volt eddig a legjobb..legalabbis ami nekem bejott..
pokemben,, daredevil, punisher vagy mi.. ezek mind erdekesek de....
mikor jon mar a tininindzsateknocok??????:D -
teddybear #8 Azt a sorozatot úgy emlékszem a 60-as években forgatták, bár ennek ellenére eléggé jól sikerült. Mármint a 3-4 éves korosztálynak. -
#7 kepzeld.. ket napja lattam a batmobilt abbol a filmbol!!!
jo..persze tuti valami replica de akkor is:) -
norti #6 'szuperhős' gonosszá :) -
Cat 02 #5 nekem a DareDevil a fenegyerek jött be -
winnie #4 van gonosz akit tényleg látunk hogy alakul gonosszá
szerintem az nem alakul sehogy gonosszá, mert már alapból is az volt:) -
norti #3 Ja és annak ellenére hogy ez tetszett - azért így is csak 1x nézhető és valószínűleg nem fog a polcomra kerülni dvdn :D -, a pókember még mindig egy halom nyálas maszlag :D
A legjobb képregény átirat sztem, ami egyben mókás is volt, vmi 80as évekbeli batman és robin sorozat, kösztumös, ilyen bang!! zapf!! puff! beugró színes feliratokkal, az orf1en adták anno 85-90 között :D na azon sokat röhögtem és néha még izgultam is :D Bár akkoriban még gyerek voltam :DDDDDD -
norti #2 Hát én nemtom... lehet az én ízlésvilágom kifordított, de nekem se a denevérember, se a bűnváros mint képregényátirat nem jött be... a sin city dögunalom és eléggé idegörlők a színes fekete/fehér váltakozások benne, a batman meg olyan, hogy van van de minek? olyan érzésem volt amikor megnéztem mintha fele kimaradt volna a filmből. nem tudom minek a fele, de az hiányzott.
most itt van az F4, és ahhoz képest hogy amerikai maszlag képregény baromság, sztem elég jól meg van csinálva, van eleje-közepe-vége, vannak benne elég szép effektek, van gonosz akit tényleg látunk hogy alakul gonosszá és nem ezekkel a mély gondolatokon átivelő maszlagokkal alakítanak gonosszá... manapság minden film a bennünk rejlő gonoszról, a félelmeinkről szól, amitől már hányok... itt van végre egy film, amire ha beülök a nem éppen gondmentes hétköznapokon, tudok szórakozni egy jó 1,5 órát és nem arra kell koncentrálnom, hogy melyik érzelmi kitörésére figyeljek a főhősnek, vagy éppen mit miért tesz! A képregény egy szórakoztató műfaj - valakik azért súlyosabban fogják ezt fel... - és nem dráma, amit át kéne érezni.
Bár lehet én vagyok túl konzervatív... :D -
Pontius #1