A Fantasztikus Négyes - Színes. Szagtalan. Gáz.
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'szuperhõs' gonosszá 😊
nekem a DareDevil a fenegyerek jött be
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
van gonosz akit tényleg látunk hogy alakul gonosszá
szerintem az nem alakul sehogy gonosszá, mert már alapból is az volt😊
szerintem az nem alakul sehogy gonosszá, mert már alapból is az volt😊
Ja és annak ellenére hogy ez tetszett - azért így is csak 1x nézhetõ és valószínûleg nem fog a polcomra kerülni dvdn 😄 -, a pókember még mindig egy halom nyálas maszlag 😄
A legjobb képregény átirat sztem, ami egyben mókás is volt, vmi 80as évekbeli batman és robin sorozat, kösztumös, ilyen bang!! zapf!! puff! beugró színes feliratokkal, az orf1en adták anno 85-90 között 😄 na azon sokat röhögtem és néha még izgultam is 😄 Bár akkoriban még gyerek voltam 😄DDDDD
A legjobb képregény átirat sztem, ami egyben mókás is volt, vmi 80as évekbeli batman és robin sorozat, kösztumös, ilyen bang!! zapf!! puff! beugró színes feliratokkal, az orf1en adták anno 85-90 között 😄 na azon sokat röhögtem és néha még izgultam is 😄 Bár akkoriban még gyerek voltam 😄DDDDD
Hát én nemtom... lehet az én ízlésvilágom kifordított, de nekem se a denevérember, se a bûnváros mint képregényátirat nem jött be... a sin city dögunalom és eléggé idegörlõk a színes fekete/fehér váltakozások benne, a batman meg olyan, hogy van van de minek? olyan érzésem volt amikor megnéztem mintha fele kimaradt volna a filmbõl. nem tudom minek a fele, de az hiányzott.
most itt van az F4, és ahhoz képest hogy amerikai maszlag képregény baromság, sztem elég jól meg van csinálva, van eleje-közepe-vége, vannak benne elég szép effektek, van gonosz akit tényleg látunk hogy alakul gonosszá és nem ezekkel a mély gondolatokon átivelõ maszlagokkal alakítanak gonosszá... manapság minden film a bennünk rejlõ gonoszról, a félelmeinkrõl szól, amitõl már hányok... itt van végre egy film, amire ha beülök a nem éppen gondmentes hétköznapokon, tudok szórakozni egy jó 1,5 órát és nem arra kell koncentrálnom, hogy melyik érzelmi kitörésére figyeljek a fõhõsnek, vagy éppen mit miért tesz! A képregény egy szórakoztató mûfaj - valakik azért súlyosabban fogják ezt fel... - és nem dráma, amit át kéne érezni.
Bár lehet én vagyok túl konzervatív... 😄
most itt van az F4, és ahhoz képest hogy amerikai maszlag képregény baromság, sztem elég jól meg van csinálva, van eleje-közepe-vége, vannak benne elég szép effektek, van gonosz akit tényleg látunk hogy alakul gonosszá és nem ezekkel a mély gondolatokon átivelõ maszlagokkal alakítanak gonosszá... manapság minden film a bennünk rejlõ gonoszról, a félelmeinkrõl szól, amitõl már hányok... itt van végre egy film, amire ha beülök a nem éppen gondmentes hétköznapokon, tudok szórakozni egy jó 1,5 órát és nem arra kell koncentrálnom, hogy melyik érzelmi kitörésére figyeljek a fõhõsnek, vagy éppen mit miért tesz! A képregény egy szórakoztató mûfaj - valakik azért súlyosabban fogják ezt fel... - és nem dráma, amit át kéne érezni.
Bár lehet én vagyok túl konzervatív... 😄
<#levele>#levele>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
← ElőzőOldal 2 / 2